Header

Makeup
Vi giver dig et overblik over nogle af vores absolut favorit ‘face palettes’ lige nu!
Herunder finder du derfor 10 bud på den perfekte palette for DIG!

Minimer indholdet af din makeup-taske inden rejsen!
Vi har samlet en oversigt over skønne ‘face palettes’, ‘contour-kits’, ‘sculpting palettes’ osv. Kært barn har mange navne. Denne type palette er perfekt at have med i tasken hvad enten du skal ud og rejse, skal på weekend-getaway eller bare skal have et touchup kit med i håndtasken. Vi elsker dem for at fylde mindre, veje mindre og for at tage valget om den nøjagtige blush-farve for os Her har du vores bud på fantastiske paletter:

Gigi X Maybelline Jetsetter Palette

Den internationalt hypede GigixMaybelline Jetsetter Palette giver dig alt du skal have, for at skabe et fuldt look on the go.

Fra concealer, hightlighter, bronzer og blush over to nuancer af lip balm til eyeliner, øjenskygge og mascara. Og fordi det er Gigi, er indholdet ikke bare sexet, det er indpakningen også: Mat nude og holografisk print; fashionabelt fin og uimodståeligt chik.Nude By Nature Contour Palette og Highlight Palette

Her er der et bud på to forskellige, men smukke paletter, som hver består af 3 farver, som er lavet til at highlight’e dit ansigt og give glød. Contour Paletten består af 3 matte farver, så du kan forme ansigtet og give farve og glød dér hvor du behøver det. Highlight paletten består af en bronzer, en blush og en highlighter – perfekt til en getaway sydpå, hvor solen stråler og din hud skal gøre det samme! Alle tre farver har en form for shimmer i denne palette.

Findes i disse 2 nuancer
Bonus: Indeholder kun naturlige ingredienser og ingen parabener.Rimmel Kate Sculpting Palette

Det her er den perfekte lille håndstørrelse, som kan få plads selv i din pung! Paletten fra Rimmel, er bullet-proof, og du kan ikke gå galt i byen med denne lille størrelse. Alle 3 farver er en pudder formula og der er både en blush, en highlighter og en bronzer. Der er lidt shimmer i alle farverne, hvilket gør at contour farven nok er bedre at bruge som en bronzer farve. Da contour farver helst skal være matte.

Findes i 3 nuancer
Bonus: Den billigeste af disse paletter.Clarins Face Contour Palette

En rigtig velovervejet contouring palette med 3 farver som kan bruges til de fleste hudtoner: En highlighter med shimmer, en matte contour farve og en blush med shimmer. Et perfekt lille kit til enhver der er ‘on the go’. Som alle Clarins ansigtsprodukter indeholer denne palette og deres anti-pollution complex, som betyder din hud er beskyttet mod bil-os, forurening osv. som vi møder i vores travle hverdag, eller på f.eks. storby ferier.

Findes i 1 nuance
Bonus: Penslen følger med og er perfekt til contouring + paletten har et spejl!NYX Cream Highlight and Contour

Selvfølgelig skulle vi finde en ‘all cream’ palette også, da mange foretrækker cremer når sommeren og varmen banker på døren. Desværre har denne ikke en blush farve med, men mon ikke de røde kinder kommer naturligt men varmen så? Her får man i hvert fald 3 smukke nuancer som kan bruges til at forme ansigtet som man ønsker. Tippet er at bruge en god beautyblender til disse creme formulas.

Findes i 3 nuancer
Bonus: Med creme-formulas får du en naturlig glød, som er super smuk i solen og du undgår samtidigt et ‘for’ pudret look.

Urban Decay Naked Flushed & den nye
Naked Skin Shapeshifter

Naked Flushed er en lækker trio, som kan mixes eller bruges hver for sig, for et individuelt look! Alle 3 farver er puddere og igen har vi fat i en bronzer og ikke en contour farve, men med denne palette handler det også næsten kun om en ting – nemlig GLØD. Shapeshifteren er ny denne måned og er endnu ikke kommet til Danmark, men glæd dig. For denne lille kompakte palette består af intet mindre end 4 pudder- og 5 creme farver, som er skabt til at forme ansigtet som du ønsker. Her får du både highlight, blush, contour og bronzer! Vi glæder os til at få fingrene i denne.

Naked Flushed findes i 3 nuancer og Shapeshifter findes i 2 farver.
Bonus: Alle produkter fra Urban Decay er Cruelty-free og er så vidt muligt veganske.The Body Shop Face Contouring Palette

En af Body Shop’s nyeste nyheder er disse paletter som du selv kan samle og ‘clicke’ og vi har tidligere vist vores begejstring for samme, ovre på instagram @nicciwelshacademy! Nu er de kommet med denne Face Palette, som består af både en varm bronzer farve, en kold contour farve, en blush og en highligther med lidt shimmer! Vi er fan! Den er ideel at have med på farten, og det bedste er, at hvis der er én af farverne der løber tør, eller du vil skifte ud – så clicker du den bare af og påsætter en anden valgfri farve!

Findes i 2 nuancer
Bonus: Paletten er vegansk, dermatologisk testet og cruelty-free!Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments