Idag mår man som man förtjänar och då pratar jag inte bara om gårdagens bravader utan jag har verkligen gjort saker varje dag sen veckan innan Turkiet. Och jag orkar inte mer. Missförstå mig inte, jag klagar inte. Jag har haft hur kul som helst, bara det att jag borde vara snäll mot mig själv o vila nån timme. Jag vaknar lixom 10 och lägger mig vid 3 och det är ingenting för mig som sover på lektioner, middagsnap och på natten. Så jag sover mer än jag är på fötter.

Idag är i alla fall en vilodag fast än jag behövde gå helvetes-vägen från Lisa imorse då jag sov över hos henne. Men annars.

Annars då? Känns som jag inte bloggat ordentligt på bra länge.
Jag har saknat mina föräldrar så mycket. 2 veckor och pms under första veckan var för mycket för mig.

Va tråkigt inlägg, men jag räddar de med fina bilder på mig o annat från igår kväll.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Så vi satte oss äntligen i ett café efter allt letande efter boysen... Jag beställde in en super söt tårta, och jag har väldigt svårt för "för" sött. Men den gick ner. Och massa rök från vattenpipan.
Kafét hade en egen hund som jag blev kär i, nu mera min bästis haha. Där satt vi ett bra tag, men när vi skulle röra oss hemåt kände jag av illamående. Som bara blev värre. När vi anlände i lägenhet sprang jag in i toan för att spy.. Hahaha. Normal.

Likes

Comments

Bär en klänning från Koton som inte visar mina kurvor... Haha but still cute! Vi var och turista i vår egna stad. Klättrade upp för ett berg och tog massa bilder! men självklart ska 10 av 150 bilder bli bra..
senare satte vi oss på ett fint ställe och beställde in varsitt glas te eller två (3,4,5😂).

Nu sitter vi i soffan och redigerar bilder som alltid såhär dags haha. Dagen börjar alltid med att vi besöker fina ställen och tar bilder och sen på eftermiddagen så sitter vi här som att det är vårt heltidsarbete.

Senare ikväll ska vi ut och röka vattenpipa på nått kafé. Får se om jag pallar fixa mig, inte sminkat mig på hela resan, det kanske blir första gången ikväll? Varför just ikväll? jo för att igår, när jag och Merve åt ute så satte sig ett gäng fotbollspelare exakt bredvid oss, och små flörta haha. Hur snygga som helst! så nu hoppas vi att vi ser de igen ikväll😁

Likes

Comments

Besökte världens sötaste kattungar idag efter att ha sovit ut efter ballongturen😭🙌🏽 därefter satt vi oss och åt på ett jättefint ställe utanför Urgup, tog dock inga bilder där...

Likes

Comments

Vaknade 03 på natten för att ta den obligatoriska turen över finaste delarna av Cappadocia! Lätt värt höjdskräcken (inte för att jag har) och pengarna (inte för att jag är sparsam ändå)! Min kusins vän var pilot för våran ballong, hihi vi försöker nu fixa ihop dom...

Det va mysigt i alla fall! soluppgång och magisk utsikt!

Likes

Comments

För att beskydda sig själv offrar man sig för värmen. Klänning över knäna är det kortaste du vågar ha på dig, och på bilden har jag linne över till, men inte ens det är tillräckligt för att hålla blickarna borta. Vi klagar på att män visslar efter hennes rygg i Sverige, men här tutar, visslar, hungerblickar det en kvinna som de byter sina kallingar (egentligen mer än så, men hitta inget uttryck som passade in🙄).

Man vill va den modiga och "bryta" normen, och inte bry sig, utan gå som du själv känner för men det är omöjligt här. Så länge du inte vill bli kallad hora eller överhuvudtaget gå säker på gatorna, är det bästa alternativet att dö i värmen med långärmad tröja och byxor.

Jag drar inte alla män över en kam nu, men jag uttrycker bara min känslor.

Redo med tunna koftor som täcker röven och armarna, ifall man skulle gå förbi ett gäng sliskiga ungdomar

Likes

Comments

Long Time No See! Jag har tyvärr inte kunnat blogga så mycket på senaste av olik anledningar. Främst för att jag unnar min tid här i Turkiet, och vi ständigt nytt på gång. Så det blir svårt, det är svårt att lägga tid på bloggen. Så ni får ursäkta mig och för mitt beteende (😭😂). Så nu vet ni, jag kommer va väldigt dålig på att blogga under två veckors tid! Men här lite bilder från ikväll

Jag har grät så mycket av saknad igår kväll så mina ögon är svullna AS F*CK!!

Likes

Comments

Jag vill bara önska alla muslimer eid mubarak!❤️

🇹🇷: bayramınız şeref, mubarek olsun

Vi firade med stor frukost med familj o vänner. Senare fick vi besök, en efter en❤️

Likes

Comments

Hemmagjorda burgare by ingen mindre än min mor. Svin gott!, speciellt idag när man är allt utom kaxig..😪🙄😁 och övningskörde precis, gör aldrig det dagen efter stormen! gick bokstavligen bajs. Gjorde för mycket fel. Fel efter fel efter fel. Och pappa har ju väldigt låååågt temperament, så skrik var det inte lite av medan jag höll på krocka in i allt och alla... "TRYCK PÅ GAS DÅ, TRYCK PÅ GAS DÅ, TRYYYYYYYYYCKKKKKK, GAAAAAAAAAAS" 🇹🇷. Fy. Jaja nu ska jag nog sitta här i min hammock och läsa en bok jag nyligen köpt. Den verkar faktist intressant. Handlar om våldtäkt och annat viktigt.

Likes

Comments

Så midsommarafton började med gräsklippning för mig. Jag lovade pappa att klippa gräset om han skulle betala för middagen på primo ciao ciao dagen innan. Det blev samtidigt mitt träningspass för dagen, jag kom in genom blöt av svett efter att jag hade klippt klart vår stora trädgård... 😪 därefter väntade jag in kvällen, för jag & Lisa blev bjudna på en VÄLDIGT LYCKAD fest 💃🏽 men mamma hade ordnat lite fika för att få den svenska traditonella midsommar känslan på altanen. Den var himmelsk! 😂🤔 men kvällen var inne och vi gjorde i ordning oss at my place. Lockade håret och trodde vi skulle bli stjärnor på scenen men vi stressade så mycket att sminket inte blev på top tyvärr. Men aja allt kan inte alltid vara perfekt. Även om jag ser det mesta på det positiva perspektivet. Jaja festen blev iaf feeeeeeet! Mycket dans och allsong, riktigt skoj faktist.
När vi skulle hem blev det lite strul med vägen. Bussen hade precis åkt och vi behövde gå om vi inte ville vänta på bussen i 50 minuter, så vi förlitade oss på Google maps... men snart efter stannade polisen vid oss och vi frågade om vägen. Det visade sig vara helt fel håll, and I told em all... jaja

Äsch orkar inte berätta hela story'n hem så nog med skrivandet. Puss

Likes

Comments