Jag slänger ihop något bara känner jag i nuläget. Tja förresten! Backa at it again with your fave of all times, hatice! Lol många tror jag heter demirtas...

Något jag tänkt mycket på är detta här med vad som anses rykte och hur man ska ta kritiken man får utav ryktena, för det är väl oftast falskt? Sen finns det ju rykten som man bara inte vill få ut i allmänheten, i guess.

Hur är det med att om falska rykten om mig börjar spridas, hur är tanken att jag ska ta åt mig, om jag överhuvudtaget ens ska ta åt mig? Finns det en baktanke bakom skapandet av ryktet? Vad vill man personen det handlar om? Så många frågor så lite svar.

Många tror jag skulle bli stressade och få ångest av vad folk skulle tycka o tänka, och andra skulle tänka positivt och övertala sig själva att skita i vad andra snackar om dig och istället tänka att du själv vet sanningen bakom det falska och så länge du vet att det inte är sant så ska det inte påverka.

Men det som är sant då? Ska man stå upp för sig eller skämmas över det som skett? Och vart går gränsen till ett pinsamt rykte. The society did me dum.

Ett tips: bror folk är avundsjuka, dom vill va som dig. Simple as that :*** #tänksomhatice

Jag har verkligen ingen aning vart jag kommer ifrån när jag skriver detta inlägg. Hade verkligen ingen baktanke men det får duga, hoppas ni på något sätt kan relatera, kände mig saknad av er 200 tittare (- är vi uppe på nu, välkomna). Chiau my friend. #JätteflummigtInläggSådärHalvTvåPåNatten

Likes

Comments

Så vem är jag? Vem är Hatice Demirtas? Jo, själv skulle jag beskriva mig som en aktiv, väldigt glad och snäll, men samtidigt väldigt känslosam tjej med både hat och sorg cirkulerandes inom mig. Vi alla är människor, jag fungerar precis som vem som helst egentligen, bara att jag är bättre.

Skämt åsido. Men precis som jag presenterade mig själv tidigare uppe på vänstra-hörnet-spalten (¿que?) så är min vardag som i en film och jag kan inget mer än att njuta av livet "😍" !

Förställ dig en programledare innan du läser vidare ... "Jag vill att just DU ska hänga med mig på min resa, för att se vad livet har att komma med för spännande saker"... Så nu kan du läsa från ditt perspektiv igen :)

Srry not srry men jag vet inte hur ofta jag kommer uppdatera och jag vet inte ens vad jag har att erbjuda till er 0 tittare/följare/besökare, you name it. Först och främst måste jag komma igång och förstå hur bloggvärlden fungerar. Ni märker ju själva vilken amatör jag är.

Love yaaall, puss heeeij 📞

Likes

Comments