Hej!

Jag vill säga att jag inte bryr mig om någon läser mina inlägg utan jag bara skriver av mig och hoppas på att någon kan relatera helt enkelt....

Imorgon kommer en i "gänget" tillbaka till skolan, hon har varit utomlands hela veckan men imorgon kommer hon tillbaka som sagt. Jag en eftertänkare så jag tänker alltid om jag hade varit borta om någon hade saknat mig osv... alltså en annan i gänget la ut en bild på insta och skrev att hon saknade henne osv och det är där jag tänker om någon skulle lägga ut ngt om mig... vilket jag inte tror... men det vet man ju inte förens det händer.

Som person är jag öppen till mina bästa vänner dvs typ 2 stycken i min närhet så dem vet det mesta... nu har vi glidit ifrån varandra lite och de vet inte mycket om mig och jag vet inte mycket om dem. Men jag ska träffa ena bästisen imorgon och då blir det alltid lite småprat som gör att vi kommer närmare varandra vilket är kul! Men i skolan och hemma är jag inte öppen alls om min vardag... ingen vet att jag känner mig utanför hit och dit utan det vet bara denna sidan... och jag själv såklart. Jag har såpass dåligt självförtroende att jag aldrig berättar något om någon inte frågar om det för jag tänker att det jag berättar bara är skit... och nej jag kommer nog aldrig komma ifrån de stadiet, tyvärr.

Jag har väldigt dåliga vanor, tillexempel ser jag ner på mig själv väldigt mycket och hatar allt jag gör. Jag blir aldrig nöjd, jag har beslutsångest vilket gör att när jag har bestämt mig och gjort det så ångrar jag mig sååå mycket efter.

JAG HATAR MIG SJÄLV.

Jag har haft självmordstankar för att jag tycker att jag inte duger. Jag är inte den dröm dottern, den duktiga i skolan osv osv. Jag är en lat, bortskämd jävel... bortskämd är jag inte på pengar sättet utan på ett annat sätt som jag bara förstår typ..

Aja ska inte tråka ut er som läser ännu mer.. bye

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej Bloggen! 🖤

Jag är inne i en period är jag bara lyssnar på Michael Jackson ❤❤❤❤ varje dag så börjar jag gråta av att tänka på att han inte finns mer, han är så fkn snygg och han sjunger sååå bra + dansar 🙏🏼

Jag är också inne i en sådan period där jag saknar mina gamla vänner ❤ jag har ingen jag kan berätta allt för tillexempel eller uttrycka mig till. Vårt gäng i skolan består liksom av 7 pers.. vem är det sjunde personen tror ni? Jo, jag. Jag är alltid den som sitter ensam och jag vill inte det... alltså antingen vill jag vara med i gänget eller inte vara med alls.... nu står jag mitt emellan och mår psykiskt dåligt av det.

Idag fråga också min lärare mig och min kompis hur vi mådde o h som ett vanligt svar så säger man ja oavsett om det är sant eller inte. Jag mår egentligen inte alls bra, jag mår konstigt, förkyld, jag mår även dåligt psykiskt när jag styrde in 2 mål på oss på hockeyn i söndags... jag grät efter det andra självmålet och har typ gråtit varje kväll i mer än 1 vecka 🔫 och det är inte för självmålet utan Michael oxå.

Alltså jag skulle just nu inte klara mig utan Michael och hockeyn. Hockeyn där finns de enda vännerna jag har typ. Så jag blir bara glad av att vara där och när# jag lyssnar på Michael så är jag bara en ny människa. Jag lever för de helt de helt enkelt 🖤

Kände bara för att skriva av mig och jag hatar att vara emellan allt hela tiden 💔🔫

Bye 👋🏼

Likes

Comments

Hej!


Har glömt av denna blogg och just nu är jag fett stressar över skolan då jag har typ 4 saker på torsdag och fredag.

Men jag snapade en kompis förut och frågade en sak och hon öppnade men inte svara. Det är e sådan liten grej jag blir väldigt frustrerad för och just nu hatar jag henne mest av allt. Jag bli så förbannad nu också då min "före detta" bästa vän i min klass har blivit vän med sin gamla bästa vän. Detta gör mig lite ledsen eftersom jag blir utstött. Alla i min klass har liksom någon att vara med förutom jag... Jag är ensam så om någon är sjuk så blir alltid jag själv. Och om någon är sjuk så blir det alltid jag som sitter ensam. Men jag klarar mig ganska bra ensam. Önskar bara att folk inte hatade mig,


Iaf i helgen spelade jag hockeymatch i Linköping då vi vann med 3-2 vilket gick super! Men där blev jag också tacklad och kändes som jag knäckte nacken... Svårt och förklara men jag åkta till båset och stod över ett byte och väntade på att kunna andas igen. Jag har fortfarande ont i nacken men det är nog för jag tror jag har sträckt mig istället så det är lugnt.


Nu sitter jag i min säng och försöker plugga till ett prov vi har på torsdag men det kommer gå åt helvete så funderar på att gå och lägga mig istället. Så blir det så nu ska jag tvätta bort mitt smink och sova för jag pallar inte med livet just nu alltså. Det är sånna här dagar man önskar att man hade bra vänner eller några vänner som gillade en alls... 💔


Vi ses i ett annat inlägg någon dag när jag känner för att skriva av mig av allt jag stör mig på i min vardag!


BYYYEEE!

Likes

Comments

​Hej! 👋

Idag har det nog inte hänt så mkt utan det har nog varit mer jag som är nere. Jag är till mesta dels alltid nere.

Idag hade vi engelska läsförståelse test som var oförberett. Därmed fick jag E och är nöjd med det. Även om det gick åt helvete. Eftersom jag är ganska långsam och inte är bra på det så tog det lång tid för mig att bli klar vilket gjorde att alla i mitt "gäng" blev klara. Och ja då gick dem ju till idrotten... Då fick jag sedan gå själv och jag lyssnade på musik i mina hörlurar för mig själv. Jag hatar det alltså dem väntar på varandra men när det är mig så väntar ingen. Asså jag skulle säga att jag inte har någon i min klass som är min riktiga vän liksom. Vilket jag är sjukt ledsen för. Hatar. Det är lite därför jag har gjort denna bloggen för att få uttrycka mig på något sätt utan att visa det för mina så kallade "vänner". Alltså det är nog jag och en i gänget som har kommit varandra nära men hon andra som också är med henne hatar mig. Jag köpte godis, hon plockade vilket gjorde att jag inte fick alla dem godisarna jag ville och sedan betalade jag. Detta resulterade till att hon skulle ge mig mina pengar dagen efter men självklart ville hon inte det och säger att hon sk avköpa något åt mig någon gång. Där efter har jag varit sur och kommer troligtvis alltid vara sur. Hon hatar mig, Jag ogillar henne. Alltså jag hatar människor!! 😡

Idag på första lektionen märkte jag faktiskt hur bra jag klarar mig själv, jag satt men boken och bara arbetade så som läraren hade sagt och jag blev själv riktigt nöjd med min insatts den lektionen. 

Men a imorgon händer det inget speciellt förutom att jag ska ha med mig fika till en grupp i klassen. Och såklart är jag för lat för att baka och Willy:s fick stå för muffinsana, jag lovar att någon kommer klaga med slitsamma nu. Hat till dem med.

GODNATT! 🌙

Likes

Comments

​Hej igen!

Idag är det tyvärr nästa dag och jag är lite små depp just nu... 💔

Jag är fett konstig som person och brukar mest ta allt folk gör/säger/uttrycker som att det är till mig och hur jag är. Men självklart är så inte fallet många ggr. T.ex. om någon alltid brukar skicka snaps med ett hjärta efter, då om hen skickar utan ett hjärta en gång eller nått så brukar jag alltid ta det som om personen är sur/arg på mig eller bara inte prata. Asså som sagt vet jag att jag tar det fel men jag är sådan som person  veteran vad jag ska göra åt saken. 

Sedan ett annat problem eller sak jag stör mig på är när man är snäll och betalar för folk och dem säger "aaa men du får pengar imon" och sedan nästa dag så frågar man om pengarna och då säger dem att dem kan köpa något åt mig någon dag eller så säger dem att dem inte har möjlighet att få fram pengar just nu... Då blir jag så himla arg och känner hat mot den personen ungefär resten av mitt liv. No joke. Och då tänker jag bara att man ska ge tillbaka pengarna man lånade annars ska dem till slut betala ränta. 

Sedan en till sak jag stör mig på är när man inte hör vad någon säger och man frågar typ "ha?" och dem kollar på en men inte svarar. Det är typ som om den personen inte vill att man ska bry sig men ändå alltså säg det inte då. Blir så fkn arg. 

Detta var bara några av mina vardagsproblem och såklart kommer jag berätta om fler men det kommer längre fram.

Ha det bra så länge! Byeeee 👋

Likes

Comments

​Hej!

Jag är då en tjej på 16 år som går första året på gymnasiet. Jag tänker för mycket i vardagen vilket gör att jag tar illa upp av precis allt... vilket gör att jag hatar mig själv och andra fast ändå inte. Jag har alltså j*vligt dåligt självförtroende men jag tänkte skriva av mig här på bloggen. Så jag hade tänkt att göra ett inlägg senare ikväll om vad som jag har upplevt denna veckan..

Nye sålänge! 👋

Likes

Comments