Hej!


Har glömt av denna blogg och just nu är jag fett stressar över skolan då jag har typ 4 saker på torsdag och fredag.

Men jag snapade en kompis förut och frågade en sak och hon öppnade men inte svara. Det är e sådan liten grej jag blir väldigt frustrerad för och just nu hatar jag henne mest av allt. Jag bli så förbannad nu också då min "före detta" bästa vän i min klass har blivit vän med sin gamla bästa vän. Detta gör mig lite ledsen eftersom jag blir utstött. Alla i min klass har liksom någon att vara med förutom jag... Jag är ensam så om någon är sjuk så blir alltid jag själv. Och om någon är sjuk så blir det alltid jag som sitter ensam. Men jag klarar mig ganska bra ensam. Önskar bara att folk inte hatade mig,


Iaf i helgen spelade jag hockeymatch i Linköping då vi vann med 3-2 vilket gick super! Men där blev jag också tacklad och kändes som jag knäckte nacken... Svårt och förklara men jag åkta till båset och stod över ett byte och väntade på att kunna andas igen. Jag har fortfarande ont i nacken men det är nog för jag tror jag har sträckt mig istället så det är lugnt.


Nu sitter jag i min säng och försöker plugga till ett prov vi har på torsdag men det kommer gå åt helvete så funderar på att gå och lägga mig istället. Så blir det så nu ska jag tvätta bort mitt smink och sova för jag pallar inte med livet just nu alltså. Det är sånna här dagar man önskar att man hade cigg så man kunde koppla av lite men nej, så är inte fallet, tyvärr. Ska försöka skaffa det snart men kommer inte gå. Aja...


Vi ses i ett annat inlägg någon dag när jag känner för att skriva av mig av allt jag stör mig på i min vardag!


BYYYEEE!

Likes

Comments

​Hej! 👋

Idag har det nog inte hänt så mkt utan det har nog varit mer jag som är nere. Jag är till mesta dels alltid nere.

Idag hade vi engelska läsförståelse test som var oförberett. Därmed fick jag E och är nöjd med det. Även om det gick åt helvete. Eftersom jag är ganska långsam och inte är bra på det så tog det lång tid för mig att bli klar vilket gjorde att alla i mitt "gäng" blev klara. Och ja då gick dem ju till idrotten... Då fick jag sedan gå själv och jag lyssnade på musik i mina hörlurar för mig själv. Jag hatar det alltså dem väntar på varandra men när det är mig så väntar ingen. Asså jag skulle säga att jag inte har någon i min klass som är min riktiga vän liksom. Vilket jag är sjukt ledsen för. Hatar. Det är lite därför jag har gjort denna bloggen för att få uttrycka mig på något sätt utan att visa det för mina så kallade "vänner". Alltså det är nog jag och en i gänget som har kommit varandra nära men hon andra som också är med henne hatar mig. Jag köpte godis, hon plockade vilket gjorde att jag inte fick alla dem godisarna jag ville och sedan betalade jag. Detta resulterade till att hon skulle ge mig mina pengar dagen efter men självklart ville hon inte det och säger att hon sk avköpa något åt mig någon gång. Där efter har jag varit sur och kommer troligtvis alltid vara sur. Hon hatar mig, Jag ogillar henne. Alltså jag hatar människor!! 😡

Idag på första lektionen märkte jag faktiskt hur bra jag klarar mig själv, jag satt men boken och bara arbetade så som läraren hade sagt och jag blev själv riktigt nöjd med min insatts den lektionen. 

Men a imorgon händer det inget speciellt förutom att jag ska ha med mig fika till en grupp i klassen. Och såklart är jag för lat för att baka och Willy:s fick stå för muffinsana, jag lovar att någon kommer klaga med slitsamma nu. Hat till dem med.

GODNATT! 🌙

Likes

Comments

​Hej igen!

Idag är det tyvärr nästa dag och jag är lite små depp just nu... 💔

Jag är fett konstig som person och brukar mest ta allt folk gör/säger/uttrycker som att det är till mig och hur jag är. Men självklart är så inte fallet många ggr. T.ex. om någon alltid brukar skicka snaps med ett hjärta efter, då om hen skickar utan ett hjärta en gång eller nått så brukar jag alltid ta det som om personen är sur/arg på mig eller bara inte prata. Asså som sagt vet jag att jag tar det fel men jag är sådan som person  veteran vad jag ska göra åt saken. 

Sedan ett annat problem eller sak jag stör mig på är när man är snäll och betalar för folk och dem säger "aaa men du får pengar imon" och sedan nästa dag så frågar man om pengarna och då säger dem att dem kan köpa något åt mig någon dag eller så säger dem att dem inte har möjlighet att få fram pengar just nu... Då blir jag så himla arg och känner hat mot den personen ungefär resten av mitt liv. No joke. Och då tänker jag bara att man ska ge tillbaka pengarna man lånade annars ska dem till slut betala ränta. 

Sedan en till sak jag stör mig på är när man inte hör vad någon säger och man frågar typ "ha?" och dem kollar på en men inte svarar. Det är typ som om den personen inte vill att man ska bry sig men ändå alltså säg det inte då. Blir så fkn arg. 

Detta var bara några av mina vardagsproblem och såklart kommer jag berätta om fler men det kommer längre fram.

Ha det bra så länge! Byeeee 👋

Likes

Comments

​Hej!

Jag är då en tjej på 16 år som går första året på gymnasiet. Jag tänker för mycket i vardagen vilket gör att jag tar illa upp av precis allt... vilket gör att jag hatar mig själv och andra fast ändå inte. Jag har alltså j*vligt dåligt självförtroende men jag tänkte skriva av mig här på bloggen. Så jag hade tänkt att göra ett inlägg senare ikväll om vad som jag har upplevt denna veckan..

Nye sålänge! 👋

Likes

Comments