Det har varit lite dålig uppdatering här men jag ska uppdatera mer nu och jag ska fixa sidan bättre. Jag kommer börja vlogga på Instagram nu när jag går till hästarna så håll koll på insta. Kommer uppdatera mer där nu än på bloggen så kolla där.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tindra: Jag var hos Notte igår och det var som att ett hål i hjärta fylldes igen. Han gick fram till mig och gnäggade och jag började ju såklart gråta. Sen stod jag och borstade han i timme och släppte ut han igen. När jag skulle åka hem så började han gnägga efter mig så jag började bara gråta mer, men jag ska till han på fredag antagligen.

Likes

Comments

Tindra: Ni som känner mig vet ju att jag har ridit en häst som heter Notte. Han blev halt i början av sommarlovet så han fick inte ridas på flera månader, sa veterinären. Notte ska på återbesök i december så ska han förhoppningsvis sättas igång. Jag ska till han på tisdag och antagligen fredag så det kommer troligen mer inlägg på Instagram och här. Men jag har inte slutat med Notte utan jag har inte haft möjlighet att rida eller ta hand om han, men nu ska jag börja åka dit. Håll koll på vår Instagram och blogg.

Likes

Comments

Tindra: Jag har inte ridit på vardagarna den här veckan men jag red under helgen. På lördagen var Diablo helt galen och gick inte att fånga, så jag red bara Naranja. Hon var ganska lugn, men sen började dom skjuta på skjutbanan så hon blev lite stressad. Annars gick det bra. På söndagen red jag båda två, först Naranja och sen Diablo. Naranja var lugn men sen när vi gick förbi en gård så blev hon jätterädd för deras högtryckstvätt. Sen klämde hon mitt ben i ett träd så min fot dog.

Jag red Diablo med bettlöst sen och i början var himlen jättefin men sen när det blev mörkt så var han bara stissig och kastade sig överallt och ingenstans.

Likes

Comments

Nu har jag och Tova skaffat en blogg och Instagram. Vi kommer uppdatera här varje måndag. Vi kommer berätta om våra hästar och våra hästar och hur det har gått på ridpass och ridturer. Jag rider ett varmblod som heter Diablo men jag rider en haflinger som heter Naranja ibland. Kom ihåg att kolla här varje måndag.//Tindra

Likes

Comments