View tracker

Usch, gud vad mycket det är i skolan just nu. Ville bara komma och läga upp ett inlägg så här på tisdags kvällen.

Inte hunnit vara i stallet sen i söndags pga den här skolan, fy vad myket det är just nu. känner mig typ instängd hemma vid en massa mappar.

Aja iaf, igår var jag och shoppade lite varma vinter kläder till stallet och det var kul, hittade massa fina saker som jag är nöjd över. Hittade en Svart fluffig flis tröja, en jacka, vantar och massa andra bra sakertill dom kalla vinter dagarna i stallet.


Inte så långt inlägg men det får gå för idag nå måste jag iaf börja plugga igen:)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Skattegårds Nathalie

För ungefär 2 månader sedan så miste jag min bästa vän. Jag hade haft henne i 2 år och det är tillräckligt lång tid för att man ska fästas. Hon va speciell.. jag saknar henne så galet mycket och jag önskade att jag på något sätt kunde få framtiden att erbjuda en ny möjlighet att få tillbaka henne. Hon betyder allt och jag vill bara få tillbaka henne och krama henne hårt och aldrig släppa taget om henne som jag gjorde. Jag älskar dig Nattis och jag hoppas att du snart kommer tillbaka.... <3 // Matilda

Likes

Comments

View tracker

Idag så red jag fina lilla Pim-Pim i ridhuset och det gick super! Vi tränade på att hon skulle slappna av och kunna lägga sig mjukt i min hand utan att dra iväg! Hon var väldigt duktig och pigg i början och gick bra i alla gångarter. Mot ridpassets slut så blev hon lite vimsig och trött för att det kom in andra hästar osv. Men annars så var hon super duktig och jag tycker att hon kämpade på bra! / Matilda🐴

Likes

Comments

Hej, mycket i skolan = mycket att göra och hålla koll på med alldeles för lite tid.

I Torsdags var den första dan jag kunde komma på hela veckan eftersom att det är så sjukt mycket i skolan just nu men men.

Torsdag = Red lilla söta Odin i den snö täckta paddocken själv och passet gick bra. Han är ju väldigt pigg av sig men vi kunde faktiskt jobba oss ner till ett lungnare tempo då han faktiskt är en svår liten racer ponny att hitta knapparna på. Han gick bra i alla varv och gångarter så riktigt nöjd över han.

Fredag = Red gulligaste Ofelia på dom hala is vinter vägarna med en annan som rider med oss på höjern som är välldigt ny här, vi red iallafall bara ut en liten stund inte så mycket mer om det förutom om att hon skötte sig exemplariskt även om hon faktiskt är lite mörkrädd av sig.

Lördag = Gick bort till paddocken med Odin och Ofelia, Odin skulle vi filma eftersom att det var några som var intresserade av att hyra honom och han var så sjukt gullig och faktiskt arbetsvillig i lördags oxå vilket jag är välldigt överaskad men glad över. Ofelia gick vi med till paddocken brevid för att det var mindre snö i den och hon har skor så vi ville inte få alldeles för stora och mycket styltor. Hon är ju så snäll och oftast välldigt arbetsvillig av sig, hon lyssnade på precis allt jag bad om. Vi gjorde till och med några gallopp ombyten i snön och racade såklart lite oxå, innan vi skrittade av och hemmåt så gallopperade vi upp för en liten backe som hon tyckte var så kul och till och med la in ett litet glädje skutt i, haha gulligaste ponnyn. Innan vi gick bort till paddocken så ville min ridlärare att jag skule rida en av deras ponnysar som sedan efter det skulle åka tillbaka till sin ägare igen och det gick väll bra vill jag säga vi gjprde evighetsbana och hon tyckte det var jätte kul. Sen red jag ut på Don och det var inte helt lyckad tur eftersom att det var kolsvart ute och immit överallt och halt på vägarna så vi skrittade bara runt 10 - 15 minuter men det var kul.

Söndag - Då red jag med fyra andra tjejer ut i skogen med ofelia och det var så jäkla kul, inte skrattat så mycket på länge och alla verkade tycka det var kul, vi gick lite vilse men vi löste det på ett bra sätt.

Hoppas det går bra med ett långt inlägg men har inte hunnit lägga ut ett dag efter dag men aa, kolla nu på dom härliga vinter bilderna.


Likes

Comments