De finns de människor som påstår sig att kunna prata med våra fyrbenta vänner, lika som de finns de människor som påstår sig kunna ta kontakt med de döda och spå in i framtiden. Nu har Carro valt att ta hjälp av en hästpratare för att försöka reda ut Continos problem.

Vad säger ni, tror ni på hästpratare?


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Den senaste tiden har vi sett att Tyra söker extrajobbare till Star Rider för att jobba med försäljning, upplägget är lite oklart men man ska sälja Star Riders produkter. Förutom att jobba för Star Rider finns nu också möjligheten att sommarjobba på Tidningen Ridsport, kanske något för Ztreliin som blir färdig journalist till sommaren?


Likes

Comments

Är det fler än Ingrid som har den typiska ryttarhanden? Där man ser hur lillfingret har formats för tygeln? 😁

Likes

Comments

.. i alla fall om man frågar Nellie som verkligen har tungan rätt i munnen när hon koncentrerar sig på tävling med Hilda!


Likes

Comments

Tyras läsare är väldigt snabba på att ge henne kritik för diverse olika saker, gärna hur hon rider eller tar hand om sina hästar. Dom påpekar ofta att Tyra inte ska se sig själv som ett proffs och att hon inte kan rida, att hon är hård i handen och är klumpig. Om det var Tyra som red Fleur på filmen som har laddats upp på Cornelias instagram hade det blivit ett jäkla liv om både det enda och det andra.. Men nu var det ju Cornelia som red och därmed hyllades till skyarna över att hon gör ett bra jobb och att dom passar så bra ihop..


Likes

Comments

Nu har det kommit fram att även Caroline Svedin som driver bloggen internationalshowjumping.se är på väg att lämna bloggportalen Horsespot. Detta gör att HS bara har 7 bloggar kvar på portalen när Caroline har flyttat sin blogg. Vi är fortfarande väldigt nyfikna på vad jag tanken är med portalens framtid..


Likes

Comments

I helgen var Corvara och Cornelia ute på deras första tävling ihop. De kom runt banan felfritt men man kan se i filmen att rundan var väldigt ostabil. Corvara var tittig både på hindren och omgivning och tvekade ett par gånger på att hoppa. Men med Cornelias övertalning kom dom alltså över alla hinder och det helt felfritt.
På Cornelias blogg ligger nu filmen upp från allmän beskådning. Vad tycker ni om rundan?


Likes

Comments

Tyra har nu skrivit två nya långa inlägg.. ett på hennes personliga blogg och ett på hästbloggen. På den personliga bloggen berättar hon om missbruket och att det har gjort att hon inte har något minne av de senaste fyra åren. Hon minns inte hur gammal hennes systerdotter är eller andra saker. Hon påstår att nästan allt från dessa 4 år är borta.

Samtidigt skriver hon en lång berättelse om hennes come back i hästvärlden. Från det att hon köpte Dario till idag. När hon tog upp hästeriet efter 8 års uppehåll. Det var nu 4 år sedan. Hon skriver en lååång text om hur hon har upplevt dessa år i ridsporten och hur ridsporten fick hennes glöd och friska fläkt att dö ut. Denna text skriver hon väldigt detaljerat och i kronologisk ordning..

Vilket vi inte får ihop med att hon först inte minns något alls från de fyra åren men sen minns hon detaljer? Det är som att Tyras privatliv och Tyras hästliv är två helt olika liv och världar. Känns lite schizofreni över det hela.. Eller vad tycker ni?

Likes

Comments

Caroline har skrivit ett inlägg om att hon till vintern planerar att åka ut i världen och backpacka och att hon då har funderat hur hon ska göra med hennes fyrbenta vän. Planen från början var att sälja honom men då han på grund av alla skador har sjunkit så pass i värde så är det inte längre aktuellt. Istället föll valet på att låna ut honom.

Bland kommentarerna har det höjts varningens finger att hon ska vara försiktig med att låna ut honom då man aldrig vet vart han hamnar och att allt kan verka bra i början. Detta blev Carros svar på den kommentaren:


Den enda hästen vi kan minnas att Carro har lånat är gråskimmeln Corvette som hon lånade från bloggerskan Erica. Carro har vid ett flertal tillfällen bloggat om varför hon lämnade tillbaka Corvette och har sagt att det dels är för att hon blev sparkad i huvudet av denna donna men hon skriver också att vi aldrig kommer få veta hela sanningen kring detta. Kan det vara Erica hon menar i sin kommentar?

Likes

Comments