Idag red jag Najka igen. Hon är en jättepigg B-ponny som gillar hoppning och bara att gallopera. Vi började lektion med att göra skänkelvikning från F till mitten av ridbanan (lite utanför C). Efter det travade vi lite på fyrkant spåret, sedan delade vi upp oss på volterna och galopperande några varv. Vi gjorde skänkelvikning i andra varvet och galopperade även lite, vi gjorde mera skänkelvikningar och travade lite till innan vi till slut ställde upp oss på medellinjen och satt av. Jag släppte ut Najka tillsammans med Vildros i tjockholmen (gräshage för ponnyerna😂) och släppte sedan ut Lassie i lösdriften.
Det var allt för idag, hoppas ni gillar att läsa om mina ridlektioner❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag red jag en ponny som heter Najka, hon är en B/C ponny som är jättepigg. Hon älskar att gallopera. Vi började passet med att rida tre serpentinbågar från C över medellinjen med halt i mitten av dem, det var extra noga med att ställa hästarna inåt i hörnen och serpentinbågarna. Sedan travade vi lite i samma varv, efter det delade vi upp oss på vikterna och galloperande några varv. Sedan gjorde vi om övningen med bågarna, halterna och sist galoppen i andra varvet. Och i slutet red vi på serpentinbågarna i trav och fortfarande fokus på att ställa hästarna. Vi började ganska lugnt eftersom de flesta inte ridit på ett tag❤️

Likes

Comments

Längtar sååå mycket tills imorgon för då ska jag äntligen gå rida igen❤️
Ridskolan startade i måndags men jag har inte hunnit gått dit för att sköta min sköthäst Brian. Men imorgon ska jag både sköta och ha ridlektion.

Likes

Comments

Hej och välkommen till min blogg om ridning och hästar. Jag rider på en ridskola med många olika hästar och ponnyer❤️
Just nu är det sommarlov så uppdateringen kommer vara dålig, men jag kommer uppdatera mer när ridskolan börjar igen

Likes

Comments