Wöew va jag saknar jullovet. Helt jävla otroligt alltså, fick uppleva många olika grejer under de där 3 veckorna. Kräksjuka, antibiotikakur, gudstjänst, Titanic, förkylning, Etiopisk resturang, Axels födelsedag och investering av nya skor, så att jag slipper mina håliga och traumatiserade new balance, flyktingarnas motsvarighet till skor kanske? Längtar ba på att klimatet ska bli lite mildare så jag kan inviga my brand new shoez.

  • 2 readers

Likes

Comments

Hm.. jo det här med att uppdatera... gick ju sådär.

Jaja det kan få vara så ibland tycker jag, bara det inte händer alltför ofta.
Skulle bara vilja meddela att jag mår fint, kanske lite utmattad och nermald på något vis, men bortsett från det, finfint.
Idag har jag köpt en liten bok om Jean-Paul Basquiat t mamsen som fyller år på lördag, skulle inte hinna köpa den imorgon då jag är bortbjuden på middag, så det fick bli idag. E galet trött nurååå :(

Lol, ser ni hur hans keps ba svävar?? Helt jävla galet, knas i orten som man brukar säga.

  • 1 readers

Likes

Comments

Hej alla mina efterhängsne ! ! !


Detta är en privat blogg till 100%

Planen är att jag ska publicera inlägg som jag ska titta tillbaka till i framtiden, you know what im sayin?
Risken finns ju att jag t.ex råkar publicera ngt vääääldigt privat på fyllan, då vill jag ju helst inte att människor som Hannah whik ska se det. Inte för att jag bryr mig så värst mycket, eller jo det kanske jag iochförsig gör. Lite ju, tillräcklig.

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt om det här inlägget blev för luddigt för att förstå. Men hoppas ni förlåter mig XoXo

  • 0 readers

Likes

Comments