Hej allesammans!
Ville bara säga att jag mår finemang bortsett från min groteska förkyldning. Har allstså stannat hemma från skolan i 4 dagar, vilket har varit fett schönt ska ni veta.
Har hunnit med mycket mjahaharå, igår såg jag exempelvis en helt underbar film vid namn: before sunrise. En utav huvudrollerna spelades av Julie Delpy, å jösses va hon e snygg! Ögonen vart som fastklistrade vid skärmen så fort hon dök upp i rutan, Sanna mina ord ni må henne skåda, annars går ni miste om något exeptionellt!
Har förövrigt spelar Sims, mkt bra tidsfördriv tycker lilla jag. Lyckades t.om gifta mig med en 70-årig kongressman. Så kan det gå.
Idag beslutade jag mig för att bege mig ut för att:
1. Ta en cigg
2. Inviga mina nya skor
3. Köpa dumplings
Det förstnämnda misslyckades jag med, klåhänt som man e lyckades jag släcka ciggen med armen. Kunde inte få den att brinna igen, what a shame.

Här e jag i mina nya skor, visst liknar jag en äkta 2005-skummis som gillar att filma folk i smyg? Men å andra sidan så e de ju precis de jag e.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

= puss på ungerska :*

Likes

Comments

Hej allesammans!
Hade en relativt otrevlig dag igår, det inträffade nämnligen en del otrevliga saker.

1. Var tvungen att skriva om min reflektion om yougurt paket.

2. Råttan var dryg (dsvdv) ;)

3. Såg inte arash en endaste gång på hela dagen :(

4. Vart bjuden på middag men blev bjuden på bio samma dag, visste inte vad jag skullle ta mig till :(((

Förutom de händelserna så hade jag ändå en bra dag, måste jag erkänna. Såg "gentlemen prefer blondes" med Marilyn, o ba chilla hemma hos Thea, sedan skulle jag som sagt på bio, men alla banga för vi orkade inte.

Likes

Comments

Wöew va jag saknar jullovet. Helt jävla otroligt alltså, fick uppleva många olika grejer under de där 3 veckorna. Kräksjuka, antibiotikakur, gudstjänst, Titanic, förkylning, Etiopisk resturang, Axels födelsedag och investering av nya skor, så att jag slipper mina håliga och traumatiserade new balance, flyktingarnas motsvarighet till skor kanske? Längtar ba på att klimatet ska bli lite mildare så jag kan inviga my brand new shoez.

Likes

Comments

Hm.. jo det här med att uppdatera... gick ju sådär.

Jaja det kan få vara så ibland tycker jag, bara det inte händer alltför ofta.
Skulle bara vilja meddela att jag mår fint, kanske lite utmattad och nermald på något vis, men bortsett från det, finfint.
Idag har jag köpt en liten bok om Jean-Paul Basquiat t mamsen som fyller år på lördag, skulle inte hinna köpa den imorgon då jag är bortbjuden på middag, så det fick bli idag. E galet trött nurååå :(

Lol, ser ni hur hans keps ba svävar?? Helt jävla galet, knas i orten som man brukar säga.

Likes

Comments

Hej alla mina efterhängsne ! ! !


Detta är en privat blogg till 100%

Planen är att jag ska publicera inlägg som jag ska titta tillbaka till i framtiden, you know what im sayin?
Risken finns ju att jag t.ex råkar publicera ngt vääääldigt privat på fyllan, då vill jag ju helst inte att människor som Hannah whik ska se det. Inte för att jag bryr mig så värst mycket, eller jo det kanske jag iochförsig gör. Lite ju, tillräcklig.

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt om det här inlägget blev för luddigt för att förstå. Men hoppas ni förlåter mig XoXo

Likes

Comments