Råkade ut för en obekväm situation för ett tag sedan. Träffade en kille på krogen, så vi gick hem till honom och hade sex. Efter det hördes vi lite flyktigt, men jag var inte intresserad av något mer, så det rann snabbt ut i sanden.

However, drygt två veckor senare träffade jag en störtskön tjej på en fest via gemensamma vänner. Vi klickade och hade jättekul och började umgås även efter. Men så kom överraskningen en dag. När vi sitter på hennes balkong i solen och hon berättar om sitt ex. Som hon fortfarande är jättekär i, men som inte vill veta av henne. Hon berättade att hon hört att han gått hem med en brud någon vecka innan och påpekade bittert att hon skulle flippa ur om hon fick veta vad han legat med för slampa.
Woooops. Ja den slampan var ju jag såklart. Från min sida var det såklart bara ett simpelt one night stand, men för henne var det hela världen. Jag knep igen och ju bättre vänner vi bli, desto svårare blir det såklart att erkänna detta. Även om jag faktist inte gjort något fel och det var innan vi blev friends..

Vad skulle ni gjort ?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​När killen man flirtat med under en längre period, plötsligt bara "försvinner". Slutar svara, öppnar dina snaps men skickar inget tillbaka och inte längre gillar dina bilder på instagram. Helt utan förklaring. Lite förvirrad känsla, men som den starka, självständiga (haha!) kvinna du är - skiter du i honom och letar vidare. 

Men så den där lördagsnatten, när du ligger hemma i sängen och klockan ringer 02.15 och det är han. Full i förvänta svarar man, svarar lite nonchalant att han kan komma hem till dej (egentligen jublar man av glädje) och sedan ligger man. Morgonen efter vet han inte hur snabbt han ska ta sig ifrån dej och allt det där tidigare morgonmyset är som bortblåst. Och du är tillbaka på ruta ett. Nästa gång ska jag inte svara. Tänker du. Mm.

Likes

Comments

Det här med att dejta i Sverige är ju näst intill omöjligt. Möjligheter som Tinder och Bado är ju fantastisk att nå ut och upptäcka andra singlar på. Tills du inser att din bästis skriver med samma kille..

Något vi lärt oss på Tinder tex, När man kommer till en kille som ser hyfsad ut, kanske till och med bra - men med fem kort, alla svart-vita. Ja självklart är han rödhårig! Men då säkert 95% swipar vidare om man skulle se hans hårfärg så photoshoppar å lägger vi på lite filter. Får en match. Flirtar lite. För att sen få nobben iaf. Tyvärr.

Och hur många gånger har man fått en matchning men mötts av en slibbig komplimang, tagen ur "Hur du raggar bäst"/Ragnar -68. Nej. Kan folk bli normala. Och nej, får du min snapchat så vill jag inte ha dina "dickpics". Euh! Tror killar att deras kukar är fina? Att vi blir kåt av en ådrig pitt å rakad punk? Vi vill inte se den. Vi vill inte se er ta på er själva. Så nej tack.

Likes

Comments

När jag blev singel, efter ett långt förhållande, så kändes det som jag var så misslyckad. Att jag inte hade fått mitt förhållande att hålla. Att jag inte kämpat och gett upp för lätt. Eller kanske att han inte längre vela vara med mig. Egentligen var uppbrottet ett gemensamt beslut, så jag var inte dumpad direkt. Men kände mig verkligen som skräpet man sorterar ut, inte längre vill ha och kastar i soporna. Fast kanske mest att jag var nån typ av second hand. Tillgänglig för andra, men han ville inte ha mig.

Den vidrigaste frågan jag kunde få var verkligen "Är du singel?" Eh. "JA för i helvete! Jag är singel. Sluta tjata". Påmin mig inte o att jag är ensam. Bor ensam. Äter middag ensam. Sover ensam. Jo tack. Tack för att du påpekade det så fint.

Men ärligt talat. Ensam är stark. Jag bestämde mig för att leva livet nu när inge längre håller mig tillbaka. Det finns ingen morgondag. Om jag så ska behöva få klamydia på vägen

Likes

Comments