Födelsedagskalas mellan jobbpassen denna helg.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Tänkte dela med mig lite av helgen som var. I fredags efter jobbet packade vi bilen och styrde mot Västerås.

För 25 år sen åkte ett gäng föräldrar till Sri Lanka för att adoptera sina barn. Under tiden de var där lärde de känna varandra och fortsatte fantastiskt nog hålla kontakten hemma i Sverige. En gång om året samlades vi alla familjer och umgicks nästan en hel vecka.

Nu 25 år senare anordnade vi "barn" den första träffen i vuxen ålder utan föräldrar. Några av oss är själva föräldrar nu och hade såklart sina barn med sig. Det var såå himla roligt! Och att våra repsektive fick träffa varandra kändes också så speciellt. Det blev en underbar helg med minigolf, kräftskiva och prat sent in på nätterna. På söndagkväll somnade jag utmattad men lycklig efter en riktigt fin helg. 

Likes

Comments

Idag har jag varit ledig och bara fått vara hela dagen, så skönt. Startade dagen med en god lunch tillsammans med mamma och pappa. Därefter blev det en välbehövlig massage som fick mig att känna mig minst 10 år yngre.

På eftermiddagen tog jag med mig min nya bok "Pilgrimsresan" av Paulo Coelho, och satte mig i hamnen med en kaffe. Jag fyndade boken för 10 spänn på second hand, och fick av någon anledning för mig att den skulle inspirera mig till att ta nya vägar i livet. Vi får väl se hur det blir med det 😉

Nu ska jag laga lasagne och fortsätta slappa resten av kvällen. Imorgon väntar ännu en ledig men förmodligen mer produktiv dag.

Puss


Likes

Comments