Sittandes i soffan med sin stickning och Kent i öronen ger upphov till vissa tankar. Tydligen. Några av dessa tankar ligger i grund till detta första inlägg. Enjoy! (Or not, upp till Dig.)


En av dom värsta frågorna man kan få? "Vem är du? Berätta lite om dig själv." Det är då, under tidspress, man börjar fundera över vem man egentligen är. Okej, namnet vet man och förhoppningsvis hur gammal man är. Men resten då? "Vad gillar jag att göra?" Ingen aning. Man låter ju sådär intressant om man börjar med att säga: "Jo, jag tycker väl om att kolla på filmer och serier..." Sanningen? Visst. Intresseväckande? Knappast. Vissa av oss har ju ibland en hobby, typ någon sport man utövar, eller att man sitter med Tumblr och lyssnar på musik hela dagarna, men om detta skulle kunna definiera en person på ett bättre sätt ja det vetefan.


Men mer då? Är det allt man gör här i livet? I princip, ja. Om man tänker efter så är ens liv inte fullt så viktigt som man själv tror eller hoppas. Tragiskt, men sant. Dom flesta av oss är ju så klart tillsammans med sina så kallade vänner och har skoj. Men hur kul kan det vara när det egentligen bara är ett rollspel alltihop? Det är nog få som verkligen kan hitta en vän som dom kan lita på i vått och torrt och vara sig själv med utan att det kommer in en massa andra folk som förstör den vänskapen. Nej, det låter nog som att det är bäst att vara en enstöring livet ut. Har man tur så kanske man kan hitta en till sådan som man kan gifta sig med, för att göra mamma nöjd liksom. Att tillsammans bli en tvåstöring som kan reta sig på resten av världen tillsammans är nog den egentliga definitionen av #lifegoals.


Alla har vi åtminstone en dröm, något man vill uppnå med livet. Det kan väl vara typ vad som helst, allt ifrån att bli fotbollsprofs till att få en livstids förbrukning av gratis BigMac på McDonald's. Utan dessa drömmar så borde ju livet bli ganska tråkigt. (Ännu mer) Meningslöst. Men oftast så är det bara det, drömmar. Så med eller utan drömmar kan man egentligen bara sitta och vänta på att domedagen ska komma. Och samtidigt kan man ju också passa på att lägga upp en bild på katten på Instagram bara för att se hur många "likes" en katt kan få. Förmodligen fler än vad en bild på en själv skulle (ja, även med femtioelva noggranna utvalda filter).

Likes

Comments