Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​INSTAGRAM: ​Selmahasakovic

TWITTER: Selmahasakovic

WHI: Blackwhitefantasy

Likes

Comments

Fredag och helg!!! Önskar dock att jag kunde vara lite mer exalterad på denna helgen men tyvärr är det den kända 'helgen innan slutspurts' - helgen vilket betyder att jag bara kommer pendla mellan gym och mitt skrivbord ( fullt med plugg inför prov ) dessa kommande dagarna.

Förstår verkligen inte hur det hela med att sätta läxor/prov över varandra är en sak som alltid händer? Och för den delen är det inte ens kul att det skjuts upp till helgen. Jag menar jag är så trött när jag kommer hem från skolan för lärarna lastar på, så jag får inte 100% klart allt plugg. Drygt säger jag bara. Å den ljusa sidan har jag bara fullspäckat mån-ons, tors är en relativt chill dag och once again så åker jag på fredag (!!!)

Men idag fick jag unna mig lite med en dag på stan. Inget speciellt, hade faktiskt inget i åtanke när jag bestämde mig för att åka dit men otippad så hittade jag faktiskt en super söt topp på Zara. But guess what? Fanns inte i min storlek haha. - Hur självklart?

Nu blir det nog lite kvällmys med familjen och så får vi se vart kvällen avslutas.

Trevlig fredag ;-)

Likes

Comments

Tre bilder från gårdagen på slakt.

Sitter just nu med en dryck i handen och har äntligen fått lite vila och sluppit all trötthet. Jag vart så trött igår efter att ha varit i full gång från 9-22 (speciellt från 20-22 ;) ) Hahah, jag påbörjade dagen relativt lugnt med skola från 9-14:30 och satte mig därefter direkt på en buss till centralen. Därefter drog vi oss mot industrinatten vilket var super kul! Gjorde två studiebesök samt lallade runt lite och kollade på vad olika företag i industrin gör. Inget jag direkt fastnade för men det hjälpte väll lite för valet vi har framför oss nästa år. Anyways, senare på kvällen vart det en dj samt massa käk/snacks och jag och några kompisar släppte (mer än) loss haha. Vi vart så uppspeedade efter allt som hade hänt under dagen så vi fick äntligen släppa loss. ( HAHA )

Kom därav hem runt 22:30 och kom inte i sängs förrän 23/23:30 vilket vart drygt då jag började 8 idag. Eller det var vad jag trodde. När jag väl kom upp ur sägen ( vilket vart - för den delen - det jobbigaste på länge ), gjorde mig iordning och var påväg mot skolan fick jag reda på att jag hade en håla första lektionen - alltså började jag inte förrän 9:50. Hur kul?? Jätte aa visst. Hahah annars har de senaste dagarna gått hur bra som helst och halva veckan har snart gått? Det går ju jätte snabbt men samtidigt sakta haha och snart åker jag utomlands. Inte långt kvar alls, åker redan nästa fredag yeeey.!!

Likes

Comments

Blev precis klar med ett 10/10 pass, känns riktigt bra att avsluta veckan på topp haha. Körde ganska mycket kondition, då jag nog ska börja träna kondition 2-3 gånger i veckan de kommande veckorna. - Sen så körde jag även mage, hur skönt som helst.
Däremot så har jag inte gjort mycket idag alls, det är två veckor innan mitt höstlov nu på de stora proven börjar närma sig. Usch säger jag bara. - Anyways nu ska jag nog ta och äta något och troligtvis rensa ur min garderob efter det :)

Ha en bra söndag hörrni!

Likes

Comments

Sitter just nu i bilen påväg mot lödde och tänkte checka in snabbt.
Kommer ni ihåg när jag sa igår att jag och tatti skulle ta något litet till kvällsmat? Detta var det lilla. Haha hur typiskt? Men trots att vi var så mätta som vi var lyckades vi ändå få i oss några. Det var mackor med tomat, mozzarella, skinka och sedan grödor på toppen. Vilken kombo!

Likes

Comments

Lite bider från innan idag.

Mötte upp tatti, som planerat, runt halv fem i stan och därifrån tog vi oss direkt till Fridays. Hur självklart är det inte att man ska käka på Fridays en fredag? Hahah. Därefter gick vi runt på stan lite och drog oss mot triangeln. Länge sedan vi sågs så det var hur kul som helst att catch up. Nu ska vi nog ta något litet som kvällsmat och sedan kolla på någon film.

Förresten, hur gulliga är inte belysningen över min säng? Är helt kär!

Likes

Comments

Min kvällsmat igårkväll, kvargbröd med pumpafrön.

Long time no seen.
Har haft det fullspäckat de senaste dagarna men nu är det helg! Slipper skolan om några timmar och ska nog möta upp tatti för lite lallande på stan, eller så tar vi den lugnt hemma. På lördag blir det även en tur till lödde! Hur mys?

Står dock inte ut denna kylan, vägrar ha på mig vinterjacka haha. Kan vintern lugna sig?

Likes

Comments

Skulle inte sitta fel med något av det ovanastående.

Likes

Comments