December.
Hur sjukt är det inte att det redan är december?? Känns obehagligt att 16' snart är slut. Äsch äsch, året har bjudit på mycket och tiden har flugit iväg, inget år att klaga på iaf haha

Likes

Comments

Dagens frukost, supergott och mättande! Var ledig hela dagen idag så det blev plugg, stan och gym. Så skön att veta att man har en hel dag framför sig att få saker gjort på än bara några timmar efter skolan som man vanligtvis har. Fick även med mig ett par skor när jag tog en runda på stan, börjar tro att jag är lite av en shoe addict hehe. Men men man kan aldrig få för många skor, right? 

Likes

Comments

Likes

Comments

Usch verkligen usch vilken jobbig vecka. Dock vet jag ej om det uppskattas eller inte. - Att ha fullt upp är betydligt roligare än att sitta hemma och slöa. ( Skulle däremot sitta fint med en vilodag nu hehe). Har denna veckan haft två prov som basically mentalt utmattande mig helt och sedan även lite småsaker. Och sedan har det varit tidiga morgnar och sena kvällar sen torsdags med full rulle. Aja.

Sitter just nu hos farmor efter att ha gymmat. Blir nog en filmkväll med lite natur och lösgodis - efter att vi har fått i oss lite tacos. Hehe.

Likes

Comments

Nytt litet ställe strax vid centralen - saluhallen.

Likes

Comments

Gårdagens härliga! Det blev en pluggdejt med Linnea och lite mat på det - en laxocadon från holy green. Däckade dock redan vid halv nio när jag kom hem haha, har inte lagt mig så tidigt sen andra klass :ss Äsch det var välbehövligt iallafall

Likes

Comments

Likes

Comments

Hörrni nu har denna alldeles för goa tjejen startat upp en blogg och ni måste verkligen kolla in den! I bloggen kommer ni kunna läsa om mycket mode, träning och vardag i helhet. Hur lockande som helsttyckeer jag och är super taggad på whats to come. Ni hittar den HÄR och se till att kolla in den nununu. Ni lär inte ångra er ;)

Likes

Comments

Hur mysigt är det inte med tända ljus och lussebullar, x-mas feelings deluxe.

Likes

Comments