Dagens frukost, supergott och mättande! Var ledig hela dagen idag så det blev plugg, stan och gym. Så skön att veta att man har en hel dag framför sig att få saker gjort på än bara några timmar efter skolan som man vanligtvis har. Fick även med mig ett par skor när jag tog en runda på stan, börjar tro att jag är lite av en shoe addict hehe. Men men man kan aldrig få för många skor, right? 

Likes

Comments

Usch verkligen usch vilken jobbig vecka. Dock vet jag ej om det uppskattas eller inte. - Att ha fullt upp är betydligt roligare än att sitta hemma och slöa. ( Skulle däremot sitta fint med en vilodag nu hehe). Har denna veckan haft två prov som basically mentalt utmattande mig helt och sedan även lite småsaker. Och sedan har det varit tidiga morgnar och sena kvällar sen torsdags med full rulle. Aja.

Sitter just nu hos farmor efter att ha gymmat. Blir nog en filmkväll med lite natur och lösgodis - efter att vi har fått i oss lite tacos. Hehe.

Likes

Comments

Nytt litet ställe strax vid centralen - saluhallen.

Likes

Comments

Gårdagens härliga! Det blev en pluggdejt med Linnea och lite mat på det - en laxocadon från holy green. Däckade dock redan vid halv nio när jag kom hem haha, har inte lagt mig så tidigt sen andra klass :ss Äsch det var välbehövligt iallafall

Likes

Comments

Likes

Comments

Hur mysigt är det inte med tända ljus och lussebullar, x-mas feelings deluxe.

Likes

Comments

Hur snygga är inte skorna? Både klackarna och sneakersena (is that even a word??) Är helt kär i klackarna åh. Och den gråa toppen skulle ha suttit så fint i min garderob hehe! Vill ha allt blää

Likes

Comments

Är så trött att mina ögon knappt håller sig öppna. Kom iallafall precis hem från en mysig dag i stan med Linnea. Det fick bli en middag-fika. Vi hittade nämligen ett jätte fint ställe som gömde sig lite i stan och det var jätte gott. Åt en asiatisk räksallad - tror jag det hette hehe.

Nu ska jag nog packa väskan och lugna ner mig lite haha!

Likes

Comments