Header

Varför ska det vara så fucking svårt att acceptera mennonit så som dom fucking är, sluta försök att ändra personen du tycker om till de du tycker att den ska va 🙁🔫

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

En av världen finaste och skönaste personer, ❤️❤️❤️😘😘

Likes

Comments

Alltid vid min sida vad än det händer. DÖR OCH DÖDER FÖR DIG

Likes

Comments

Tjejer och killar är lik varandra på många olika sätt men det finns även många skillnader.

I samhället vi bor i kan ordet (tjej) användas som en skällsord. till exempel om en kille inte kan slås då börjar vännerna kalla honom för tjejig eller tjej som om det skulle vara något fel.

eller när man frågar någon (kan du visa hur en tjej slås) då börjar många vifta med händerna och skrika med ljus röst. Det är inte alla tjejer som inte kan slåss eller det är inte alla killar som är världsmästare på att bråka. Det fins tjejer som är tusen gånger bättre än killar när det gäller att slåss eller bråka.

Jag har aldrig hört en tjej säga till sina tjejvänner (sluta spring som en kille) eller (sluta slås som en kille) och de bevisar att tjejer och killar är olika inte bara med kroppsbyggnaden.

Vet ni varför det är så som det ä r!! för att under många år tillbaka så har tjejer och deras handlingar inte haft så stor betydelse. Men allt män har gjort har blivit en stor grej.

Så är det nu också, tjejer blir dåligt behandlad på grund av dom är tjej och har kön som dom själva inte har bestämt att ha.

Att vara en tjej ska inte vara fel, att bråka, dansa, prata eller springa" som en tjej" ska inte vara skämmigt.

Män borde ta och förstå att kvinnor är exakt lika bra som de är om inte bättre.

Jag vill inte att mina barn i framtiden ska skämmas för att de är tjejer, ingen kille har rätten att säga till en tjej vad hon ska göra eller hor hon ska bete sig, och män som räcker upp handen på en kvinna borde tänka efter vem som gav dom liv och slå sig själv istället.


NÄR JAG SÄGER TJEJER I TEXTEN SÅ MENAR JAG INTE ALLA TJEJER ELLER NÄR JAG SÄGER KILLAR SÅ MENAR JAG INTE ALLA.

Likes

Comments