Header

Jag ska försöka börja blogga igen tänkte jag, (hur många ggr har jag sagt deee) nej men detta blir nog görbra. Jag beställde en macbook förra veckan och den kom idag så atte, nu är det bara att köra! :p

Likes

Comments

Håller på att städa mitt rum och packa upp (har inte gjort de än haha). Hittade mitt sånt här läppbalm från Dior som jag fick för någon månad sen. Älskar det!! Läpparna blir jättemjuka och fina. Det är typ färglöst ​och främhäver läpparnas naturliga läppfärg. Köpte mitt i Diors butik men det finns även på KICKS. köp!!

Likes

Comments

Fick en fråga varför jag inte ska med på studentresan till napa. Jag vill helt enkelt inte haha, en sådan resa är jättekul men känner att jag hellre vill vara utomlands en längre period efter studenten istället. Det finns ju massa möjligheter! 

napa i somras

Likes

Comments

Älskar hotellet!! Vi var i sihanoukville förra året också men iår ska vi bara vara här i 4 dagar så vi åker hem den 24e tidigt så vi kan fira jul i ho chi minh. Sen på fredag ska vi åka till mui ne en vecka så nu ska jag sola och bada.🌴☀

Likes

Comments

aa behöver denna i mitt liv

Ska svara på några frågor i ett inlägg imorgon tänkte jag! Nu ska jag sova, klockan är halv 2 på natta här och jag ska upp tidigt!

Likes

Comments

Hann sola lite idag vid poolen, första gången typ sen jag kom hit för två veckor sen haha! Pratade med julia i skype nån timme också, saknar henne!! Imorgon ska vi till Crescent mall, ett stort shoppingcenter nära där vi bor, ska visa pappa vad jag önskar mig i julklapp. Julafton om 5 dagar, det är galet!

Likes

Comments

Idag åt vi sushi till middag, det är så brutalt äckligt! Men försöker "lära" mig att tycka om det. Efteråt åkte jag och gjorde fransförlängning och imorgon vid 9 på morgonen ska jag göra nya naglar. Sen ska vi på massage och yoga, hahaha yoga är ju inte riktigt min grej

Likes

Comments

Har glömt bort att jag har blogg haha.. Men tänkte att det kan vara kul att läsa nu när jag är i Vietnam! Kom precis hem till pappa nu så vi ska ut och käka lunch!


Likes

Comments

Bokade till mig och Lelle, vi får se om de andra brudarna följer med! :) eftersom jag inte ska med på studentresan så får jag iallafall vara med om något kul medan mina kära klasskompisar är i napa haha!

Likes

Comments