Header

Serie, foto-Harry, foto-Ninja

Grå helg det varit. Ninja är fortfarande blyg/rädd för mig men vi jobbar på det. Man såg hur mycket hon ändå behöver få vara nära, speciellt nära Harry .. och hon tvättade honom i timmar idag. Han försökte dock inte med "sattyg".. vilket gjorde att dom fick njuta av varandra och få socialisera sig som kaniner ett tag. Harry hade lätt kunnat vara "ensamkanin" men inte Ninja..längtar tills dom kan få bo ihop..

Söndagar är totalstädning av burarna... Phu alltså. Tar minst två timmar. Har inte fått in vanan än...

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Harry 4-6 mån, Omsorg, Träning

Harry äter, dricker och gör allt man ska förutom att han är lite låg. Konstigt att dom inte får någon smärtlindring. Jag tränar varje dag med Ninja som är väldigt rädd av sig och nu på kvällen när jag låg på golvet hoppade hon upp på min rygg och vandrade runt. Förut när jag haft sallad har hon knyckt bladet och rymt iväg men när hon kommer tillbaka för mer blir det inget. Stannar hon kvar så får hon småbitar och kommer närmare och närmare. När det är slut är jag glad om hon faktiskt stannar i en halv sekund...

Harry är ju helt motsatsen till Ninja. Så jävla go. Man vill bara äta upp honom. Ironi såklart. Och självklart är Ninja go med :)

Har varit lat idag. Ville ut å fota lite höstbilder men det blev inte längre än att öppna balkongdörren. Wehooo...
Blivit beroende av iSwipes och torkar allt mobiler, ipads och kameror...

Imorgon åker lillhusse till Danmark och jag blir barnledig i 4 hela dagar.

Likes

Comments

Harry 4-6 mån, Omsorg, Hälsa

Vilken hektiskt dag idag. Allt har bara gått på autopilot som vanligt. Stressade iväg med barnet som skulle ha gympa grejer och glas skålar med sig. In med Harry i transburen. Lämna barn som absolut inte ville gå till skolan utan följa med sen stress för att hitta till djurkliniken... in med kanin, sen gasen i botten för att träffa min ssk för uppföljning sen hem och ha egentid med Ninja en stund.


Harry har både ätit, kissat å bajsat så det känns lugnt.

Likes

Comments

foto-Ninja, Omsorg, Harry 4-6 mån

Innan kl var typ 9.30 hade jag hunnit lämna Milo i skolan, åkt till Sigtuna för att lämna in Harry för sin kastraktion... jag hoppas att allt går bra ...min bästis katt sig under narkosen så..

Målet idag: tömma diskmaskinen- som att bestiga mount Everest ..

Likes

Comments

foto-Harry, Mamman, Sonen

Kaninerna har faktiskt varit väldigt tysta under natten då vårat sovrum ( sonen och jag samsover fortfarande ) ligger nära v-rummet där kaninerna är. Man har hört ibland när dom druckit litervis med vatten men nu har Harry bestämt sig för att riva sitt tak till sitt hus. Han har grenar, såna sticks som han kan äta eller gnaga på eller så protesterar han för att jag kanske inte klippte hans klor noggrant. Hoppas han slutar snart annars måsten jag ta ut hans hus...

Imorgon händer det många saker. En saker ska jag göra som det bara skriker nej i mig men som jag inte kan stå emot helt enkelt. Har svårt att släppa en tanke. Sen ska min son oxå för koll hos ssk innan medicinstart... och efter det har jag DBT... vi hade en uppgift att göra hemma tills imorgon men det har jag tyvärr glömt bort... men dom är nog ganska vana vid det :)

Natti!

Likes

Comments

Harry 4-6 mån, Ninja 2-4 mån, Hälsa

Var ute med Ninja för första gången. Hon fick nosa runt bland löven och skutta lite.
Det är verkligen jobbigt att ha dom ifrån varandra och längtar tills kastreringen är klar så att dom kan bo och leka ihop.
Som står på varsin sida och tvättar varandra. Så sött.
Kan tyvärr inte ha dom någon annanstans just nu...

Likes

Comments

Harry 4-6 mån, foto-Harry, foto-Ninja

Vilken helg för dom små. Igår totalrensning och tvätt av två stora burar, längtar till kastraktionen så jag kan köpa en fin in/ut bur där dom kan vistas ihop och att det blir lättare att städa för hjälp av en 6 åring är inget att lita på :)

Var ute med Harry. Lite osäker i början sen får man springa med och han gör roliga skutt. Harry är social, lätthanterlig osv men Ninja är fortfarande väldigt "rädd" ...ska försöka få på henne selen imorgon men hon är envis... det är min styrka. 

Sen några dagar kan vi inte ha dom lösa ihop för Harrys ända mission is to .... ja ni fattar. Han försöker gnaga sig in till henne sötisen.

Likes

Comments

Mamman, Hälsa

Idag fick jag förfrågan om jag ville fota för tidningen METRO.. jag skulle i ett normalt tillstånd vara överlycklig men det skapade bara ännu mera ångest av att jag inte skulle klara av det.

Jag tänkte på allt en hel dag men det blev ett återbud- dock sa hann att det kommer fler förfrågningar.

Likes

Comments

Harry 4-6 mån, Kost, Omsorg

Alltså man dör ju sötdöden hela tiden ju. Kaniner- sötaste djuret efter wombats men men.. man kan inte få allt! Men smånkanintungor alltså....

Här har vi en arg Harry som blivit lös i magen och blivit tvättas några gånger. Man vill ju så mkt i början, att dom ska äta gott osv och dels för att skapa kontakt.

Ny duschad rum Harry inlindad i handduk..

Likes

Comments