Wow! Vilken helg! En sån där fullspäckad härligt social helg där vi satsade på att rymma så mycket som möjligt på kortast möjliga tid. Passsar utmärkt såhär innan jobb,dagis och fritids drar igång på riktigt för oss alla imorgon. Denna helgen kommer vi se tillbaka på och minnas senare i höstrusket.

I fredags eftermiddag mötte vi upp våra goda vi ner för att strosa i Kalmar under den återkommande stadsfesten som är där varje sommar. En matbit fick det bli på stadens bästa restaurang om ni frågar mig, i allafall när man sugen på en riktigt italiensk pizza slår Ernesto alla pizzahak med hästlängder. Vi fick en sån där riktigt skön sensommarkväll, en sån som man längtat efter och väntat på länge nu.

Så fortsatte vi sen i loungegruppen på uteplatsen och njöt av varandras sällskap och den goda kakdegsglassen. Nomnomnom!

​Igår firade vi  lillkusinen Thea på 2-årsdagen med god mat,tårta och efter det övergick kalaset till poolparty till alla barnerns stora glädje, ja en del vuxna blev också väldigt nöjda med detta eftersom gårdagen bjöd på varmt och skönt väder. 

Efter allt kalasande åkte vi vidare till våra goda vänner och deras splitternya nybyggda hus som bara är sååå snyggt. Köket är to die for och dessa mina vänner kan verkligen detta med att få ihop allt stilmässigt.

Idag borde vi egentligen kanske tagit det piano och ladda upp inför den kommande arbetsveckan, men icke. Dottern skulle hämtas från läger som hon varit på denna vecka och svägerskan bjöd på lunch, det tackar man inte nej till.

Väl där blev vi bjudna på grillat och det var allt ett litet tag sen vi grillade så det satt fint.

Kan man inte åka till stranden kan man hoppa i kusinernas badtunna, det går lika bra. Där satt de tills de fick russinfingrar och inte ens kladdkaka kunde rubba dem därifrån. En sån här skulle man ha hemma. Idag kom den dock mer till pass för att värma sig än svalka sig.

Nu ska jag ta tag i lite som hör morgondagen till, lägga fram barnens kläder och ordna med matlådan som ska med till jobbet

Ha det fint ni alla som läser. Kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments