Okej. Ya'll know what I'm gonna write about. Julen. Honestly...
Fuck Christmas. Jag förstår verkligen inte vad som är så jävla roligt med det. Om jag kunde (I'm a sucker for social media), skulle jag koppla bort mig från alla sociala medier för att slippa allt: GOD JUL AND HAPPY FUCKING NYÅR!
Alla har ju olika tankar om julen. Jag har en kompis som verkligen looses her shit när julen är på väg. Jag å andra sidan, förstår verkligen hypet. Antar att jag är tråkig.

"Men julklapparna då? Och den mysiga stämningen?!"

Ärligt talat... jag bryr mig inte. Missförstå mig inte, jag är tacksam och allt det där, men jag kunde inte bry mig mindre om allt som julen har att "erbjuda". Jag står ut med det för min familjs skull.

"Ah men det finns folk i världen som blah blah..."

Okej. Let's get one thing straight. Life ain't fucking fair. Och jag tycker också att man borde vara tacksam för att man haft sån tur. Men samtidigt så tycker jag att man ska få tycka illa om saker utan att folk ska nämna folk som inte är lika lyckligt lottade. Men det människor (svenska folket specifikt) är så fucking butthurt att man inte kan nämna något utan att en jävla tomte ska komma och predika om orättvisor. Nämnde jag att denna blogg har en stark trigger warning? No? Well now you know. Deal with it.

MERRY FUCKING CHRISTMAS YOU FILTHY ANIMAL

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments