Min vardag

Hej!
Nu har jag precis blivit klar med min träning, har tänkt att jag ska gå ut en sväng också. Mysigt! Idag har jag en lång men väldigt rolig dag framför mig. Jag ska fixa mina ögonbryn! Haha, ska gå till någon som fixar dom. Jag är jätte rädd och nervös, tänk så blir det inte alls bra? Men de vet vad det gör, så det blir nog bra. Efter ögonbrynen ska jag direkt till ett köpcenter för att träffa min barndomskompis Julia med hennes familj, så jag får sminka mig i bilen haha. Där ska vi äta på Vapiano och sedan kanske shoppa lite ;) Jag har ingen aning om när jag kommer hem, men efter jag har kommit hem ska jag till Simon och bada men några andra, det ska bli kul.
/Hanna

Likes

Comments

Min vardag

Hej!
Idag har jag bara varit hemma och haft det mysigt, Simon sov hos mig inatt. Vi kollade film och sedan pratade vi massa, det var mysigt! Idag låg vi länge i sängen och bara tog det lugnt. Sen stack Simon hem och jag fortsatte på det lugna i soffan, har legat i soffan typ HELA dagen. Snart ska jag äta sedan ut och gå en sväng. Ikväll ska jag träffa Cornelia, det ska bli väldigt roligt
/Hanna

Likes

Comments

Träning

​Godmorgon fina läsare!

idag steg jag upp tidigt och tog på mig springskorna, sedan ut och sprang b.l.a i skogen. Det var väldigt skönt! Jag gillar att vara uppe tidigt och se solen gå upp. Jag tog tyvärr inte med mobilen :( lite jobbigt att ta med den tycker jag så den får stanna hemma. Men nästa gång ska jag försöka ta med den så jag kan ta något foto ;)

Jag är inte den personen som gillar att springa direkt, men i skolan har vi fått en idrottsläxa där man har en månad på sig att förbättra sin kondition. Det är faktiskt roligt, man får planera sin egen träning och har ett eget ansvar att man utför den. Jag gillar att träna men springa är inte min grej, så denna läxan tycker jag är bra så jag kommer ut, haha. Hade egentligen tänk att börja springa när det blev varmt, men alltid bättre att starta tidigare ;)

Nu ska jag äta frukost och efter passa på att städa rummet nu när jag är ledig. 

Hoppas ni får en fin dag! 

/Hanna

Likes

Comments

Min vardag

Hej och välkommen tillbaka till min blogg!

För er som är nya så la jag ner bloggen för ett tag sedan för att jag kände att den inte var speciell, skrev om samma saker varje dag och tillsist slutade jag för det var inte lika roligt, den var tråkig för mig och tog bara tid. Men nu har jag ändrat min vardag och har mycket kul att skriva om!

Det slog mig precis när jag kom från affären, jag vill blogga igen. Så jag sprang direkt in till datorn och fixade till bloggen igen.

Jag hoppas att ni kommer trivas här tillsammans med mig!

Puss /Hanna

Likes

Comments