Header

Postad i: Smink och sånt där

Victoria's Secret - Rose Caramel

Tänkte att jag skulle passa på att dokumentera mina nuvarande naglar, medans de matchar med min favoritparfym ♥

Dessa naglar tho'.... Är helt amazed av att de fortfarande sitter på plats, trots att det gått 6½ vecka. Brukar vara noga med att göra om klorna en gång i månaden annars men nu har Amelie, som jag gör mina naglar hos, varit på semester. Vanligtvis brukar jag dessutom vara klantig och slå av minst en nagel inom loppet av tre veckor, men dessa har alltså suttit kvar mer än dubbelt så länge. Mind = blown!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Ger det här med bloggandet ett nytt försök igen nu alltså! Den senaste portalen ni hittade mig på strulade ihop sig totalt - och helt plötsligt försvann alla bilder från bloggen. Inte så jätteroligt att driva en fotoblogg utan bilder, kan jag ju tycka...

Så ja, välkomna hit - nya som gamla läsare! För er newbies som hittat hit kanske en presentation skulle sitta på sin plats? Är dock helt värdelös på att presentera mig. Det är ju knappt så att jag själv vet vem jag är liksom.... Kortfattat; En fotograferande rockbrud på 22 år från Stockholm. Trivs bäst på resande fot, på festivaler och konserter, med kameran i handen och musiken i öronen. Är en riktig besserwisser som älskar att prata svengelska, skrattar pinsamt mycket åt ordvitsar, är galen i fransar och är sarkastisk mest hela tiden. Fotograferar konserter och skriver för CrankItUp.se.

Vill ni veta mer? Då är det bara att fråga, eller helt enkelt bara fortsätta klicka in här och hoppas på att det blir fler inlägg än detta!

Likes

Comments

Instagram@hardluckwoman