Postad i: Resor, Rock n' roll

John Varvatos (old CBGB's) - 315 Bowery / Bleecker Street, New York

Har inte riktigt kommit in i vanan vid att blogga dagligen än, haha. Idag är det liksom 3 veckor sedan senaste inlägget och dessutom två veckor sedan jag åkte till New York... Good news är väl att jag har förbaskat mycket bilder därifrån att slänga upp nu i efterhand! Först ut får bli bilder från "CBGB's", som var ett av de första ställena vi letade oss till (som de Ramones-fans vi är, hehe).


För er som inte vet vad CBGB är/var för ställe så kan jag kortfattat säga att det var en punk/rockklubb som tyvärr stängdes ner för 10 år sedan och numera är en klädbutik. Det var där som bl.a. Ramones hade sina första spelningar. Det var lite sjukt att föreställa sig att det faktiskt var samma plats. Tack o lov har de åtminstone försökt bevara rätt stil på inredningen i butiken - så stället är definitivt fortfarande värt ett besök! Kan även rekommendera att se filmen CBGB (med Alan Rickman och Johnny Galecki). En del faktafel i filmen dock, men ändå en rätt grym film med grym musik om inte annat!

"Stay tuned for more rock n' roll"

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Postad i: Tatueringar, Resor

Min lilla, lilla kompanjon. En kompakt Nikon-systemkamera. Jisses vad jag tycker om den!! Köptes i januari efter att jag halvt hade tappat lusten till att fota då min gamle Nikon-klump känns så otroligt otymplig i vissa sammanhang. Så efter lite letande hittade jag denna och blev kär direkt. Perfekt bloggkamera dessutom, så frågan är ju varför det tog sån tid innan jag kom igång med bloggandet, hehe...

Om en vecka kommer denna fantastiska lilla sak gå på högvarv i sisådär 10 dagar. Nästa måndag åker jag nämligen till New York!! Otroligt peppad på det, har alltid drömt om att besöka NYC! Har en heeel del inplanerat under de 10 dagarna vi är där - men om någon har något grymt tips then hit me with your best shot!

Likes

Comments

Postad i: Personligt

Vårtradition; trängas med hundratals andra 08:or och flertalet turister i ett körsbärsblommande Kungsträdgården. Kändes som en extra viktig sak att göra detta år eftersom jag befann mig i Melbourne vid denna årstid för ett år sedan.

Bilderna är tagna för drygt en vecka sedan. Nu befinner sig den blonda tösen på bilden i London. Min finaste, grymmaste bästa vän. Tillbaka i London i några veckor för modelljobb, är så galet stolt över henne!

Förresten: vädret har ju verkligen been stepping up it's game senaste veckan! På bara någon dag gick det från att nästan vara för kallt med skinnjacka till att kunna gå barbent. Förvirrande, men uppskattat!

Likes

Comments

Postad i: Stil

Guess who's baaack?! Har funderat bra länge på att ta tag i det här med bloggandet igen, men har hela tiden skjutit upp det för att jag inte känt att jag haft något tillräckligt awesome att göra som första inlägg... Hur löjligt som helst egentligen, haha! Men tillslut tänkte jag bara "F*ck it, kör bara!". Så ja, here I am! Första inlägget får därför bestå av bilder på min nya partner in crime, min nya skinnjacka. Ren perfektion är den!! Min gamla skinnpaj har nu mer än 7 år på nacken och har gått sönder på mer än ett ställe i fodret så det var definitivt dags att byta ut den. Blev därför överlycklig när jag fann denna. Köptes faktiskt i köp-och-sälj-gruppen Bohemian Royale på Facebook. Sitter som en smäck gör den och kostade mig bara 300 spänn! Dessutom är den i fake-skinn så jag kan till och med bära den med gott samvete. Som sagt; ren perfektion!

Likes

Comments

Instagram@hardluckwoman