Header

Weeeeey, feeling so happy!! Läste just på SIF tävlingssektions grupp på FB att dom har ändrat kvalreglerna, dom har sänkt kvalgränsen och man behöver endast kvala en gång. Blev ännu mer taggad när jag läste det så nu jävlar kör vi!!!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I natt var jag ute på krogen (Bj) med några vänner och vi hade såå sjukt kul! Bland annat var en före detta stallkompis som nuförtiden jobbar i Danmark med. Otroligt saknad vän! Jag kom hem ungefär 3.

Under förmiddagen idag så bakade jag citroncheesecake och herregud vad stolt jag är över mina bak skills som jag inte trodde fanns! Den blev jätte jätte god och fräsch ;) och fördrev tiden lite.

Red Helga idag tillsammans med trevligt sällskap, ridturen blev till stordammen och tillbaka. Det tog ungefär 1h. Tyvärr så tappade hon en sko.. Eyvi kommer på onsdag så jag slog på en gammal sko som får skydda hoven från att gå sönder. Fram tills skon tappades så gick hon grymt bra, jätte rolig!

Selma fick också sällskap till en skritt tur i skogen. Hon ska få gå lugnt och tränas mest på lydnad och mjukhet nu fram tills 22/4 då fysioterapeuten kommer och kollar henne. Det är inget stort fel på henne men det är dags att checka av och jag har känt under ett tag nu att hon vart lite konstig :(

Likes

Comments

Efter några fantastiska dagar i Göteborg med pojkvännen så sitter jag på flygplatsen i väntan på planet hem. Dessa dagar har bestått av mycket hästar, till en början på tölt on ice där Marcus tävlade ett jätte fint sto ást. Det var sjukt kul att kolla på alla duktiga ryttare och grymt flotta hästar!

Jag har även hittat en lite favorit kille hemma hos Marcus, Herman, 3,5år efter kraftur. Världens underbaraste unghäst!

Jag längtar redan till nästa gång jag får träffa min älskade pojke, så tomt utan han... I snart 2år har det varit vi och många år till ska de bli!

Nu bär det hemmet och mot stallet, mina små bebisar vill också ut och luftas trots att jag har absolut världens underbaraste föräldrar som gör allt för mig och som tar hand om hästarna när jag är iväg ❤️ mycket kärlek!

Likes

Comments

Hon var helt wonderful på kursen!!!
Det bådar väldigt gott inför fredagens tävling, larvigt taggad. Sen kommer det bara rulla på med tävlingar, 5 tävlingar inom 2 månader, galet kul! Team Miklagård (Steffi, jag, Alfadis och Atgeir) är livsfarliga!

Likes

Comments

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det världens Bästa Viktorias födelsedag!!! Så glad att jag har dig och att driva denna blogg med dig är bara ett plus i kanten, tack för att du finns, i love uuuuu❤️

Likes

Comments

Efter gårdagens ridpass som gick käpprätt åt helvete så var det en sån underbar känsla idag när Alfadis och jag verkligen var samspelta!! Det blev en väldigt lugn tur efter vaccinationen, Atgeir AKA Ärtan fick hänga med som handhäst också. Både skötte sig super, Ärtan hade som mål hela turen att knyta upp min sko and well, he success! Red Alfadis på ett rakt bett idag och hon gick super bra på det! Ska förmodligen rida med det på kursen på söndag.

Likes

Comments

Det känns bättre idag, just nu har jag 3h håltimme så jag ska till mamma och plugga lite sen mor och dotter lunch.
Ikväll blir det ridlektion på Selma. Ska bli kul!
Jessika är instruktören, en dressyrryttare vilket funkar sjukt bra. Har ridit för henne i 7 år ungefär. Först på saela min förra höst och nu på Selma. Det är sjukt bra för dressyren är ju nyckeln till det mesta ;) blandat med islandsridningen såklart'

Likes

Comments

Gårdagens ridpass gick sådär... Alfadis och jag var inte direkt bästa kompisar denna kväll. Så efter ca 30 minuter så bad jag Steffie hoppa upp och rida henne. Och det var så kul att se sin häst från marken!!! Efter ett tag så var hon sååå fin, är verkligen jätte chockad över vilken fin häst jag har, jag ser ju aldrig någon annan rida henne. Så idag tänkte jag tömköra henne som uppvärmning och sen rida ca 20 minuter. That's a plan
Fick ett gulligt sms igår

Likes

Comments

Måndag:ridning i ridhuset, fokus på lösgjordhet och form
Tisdag:tömkörning
Onsdag:skritt tur
Torsdag:promenad
Fredag:lugn tur utan krav, fokus på gläjde
Lördag:uteritt med tempo
Söndag:Nina kurs

Ja sådär ser vårt schema ut denna vecka. Nina kursen kom lite spontant men det blir nog väldigt kul och bra inför tävlingen nästa vecka! Anledning till så många lugna turer är för att Alfadis vaccineras på onsdag och får då inte bli svettig på några dagar.

Likes

Comments

Idag kommer bli lite tung, mycket känslor och funderingar svävar i huvudet.. Jag somnade sent igår och upp tidigt idag, det gör det antagligen inte lättare. Jag sitter just nu i skolan, snart lunch och jag bara längtar tills att denna dag ska ta slut. Jag längtar till hästarna, hem till sängen.

Hoppas det känns bättre snart! Men jag får försöka se allt positivt...
Haha och för den som undrar så är bilden inte från idag :p

Likes

Comments