Jeg var i påsken 2017 på tur med min kæreste til Paris. Vi har spenderet hele dagen med shopping, jeg har været i samtlige Zara butikker der er at finde i Paris, jeg har været nødsaget til at købe et par nye sko, fordi mine fødder praktisk talt er ved at gå i opløsning, har lige bakset rundt i et prøverum med 5 stykker tøj jeg ikke følte mig tilpas i (surprise, i og med de var revet end fra hylderne uden nogen som helst form for plan) og lige dér, der hænger den.. Den fineste hvide t-shirt med en ananas på det ene bryst omkranset af teksten "Always be happy". Min kæreste kigger på mig og siger "Den her, den må du have. Den passer perfekt til dig". Og jeg købte t-shirten med den glade ananas. Pæn var den også, men mest af alt fordi den rørte noget indeni mig. Den talte til den person jeg rigtig godt kunne tænke mig at være. Bevares, jeg er til dels allerede en glad og udadvendt pige, der spreder godt humør og god stemning (læs: rigtig god stemning), men jeg har også skyggesider og følelser jeg har svært ved at håndtere, og det er netop dem, jeg godt kunne tænke mig at komme til livs! 


Jeg har i længere tid gået med en boblende fornemmelse i maven. Jeg har så længe jeg kan huske haft lyst til at blogge/filme/udtrykke mig kreativt in some kind of way, men har, to be fair, ikke haft nosserne til at gøre det. Det ved jeg stadigvæk ikke helt om jeg har. Overhovedet. Faktisk. Men jeg har brug for et "digitalt space", hvor jeg kan lufte de tanker, jeg er træt af at tude min kærestes/veninders/families øre fulde med.. Eller måske rettere sagt ikke kan finde ud af at tude deres øre fulde med. Så nu prøver jeg her!


Ovenstående er et værre muzak, I know! Men kender I det med, at man gerne vil være den bedst tænkelige udgave af sig selv? Den der "Fååårk hvor er jeg bare glad altid og hvor har jeg styr på lortet og samtidig overskud til at give dig komplimenter og sige dit hår er pænt"-agtige type. Den type vil jeg gerne være. En glad (men struktureret) ananas. Så følg med, jeg skal nok komme godt i mål. Håber du vil være med.


/Emma

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments