yoga & lifestyle

I marts rejser jeg til Sydafrika, og deltager i et teacher training course i Cape Town, og jeg har et par måneder til at blive klar og i ekstra god form. Jeg hjemmetræner med videoer, næsten hver eneste dag, plus min ugentlige yoga træning. Jeg håber, at det er nok, da jeg ved, at det blir et hårdt forløb, med omkring 6 timer dagligt & ca. en fridag om ugen;-) Til gengæld håber jeg (og har hørt) at det bliver et livsændrende kursus. Egentlig synes jeg allerede yoga er fantastisk at træne, men forestil jer hver dag intensivt i 1 måned. Jeg glæder mig så meget!

Herunder en ny video fra Boho Beautiful, som jeg selv træner til denne uge, da jeg eeelsker afveksling, og sjældent træner de samme for længe ad gangen.

God fornøjelse<3


In March I will be off to Cape Town practicing teacher training course & yoga in one of the best places. I have a few months to really get my practicing flowing, and I do it with both home exercises & yoga classes. I hope it will be enough as I know it´s going to be a challenge with 6 hours of yoga every day (teaching included). Also I heard it´s going to be a life changing course & that is why I do it. I do think yoga is special already, but imaging intensive yoga training every day & what it can do for you life? I am so much looking forward to this.

Here´s  a new yoga video from Boho Beautiful.  I only do it this week as I love new yoga styles & rarely do the same exercises to long at a time. .

Enjoy <3

Likes

Comments

happiness, yoga & lifestyle

Prøv Kino´s yogavideoer, hvis du ønsker at starte langsomt ud med yoga eller bare vil have korte trænings-videoer, når det skal gå stærkt. Jeg har sammensat de videoer, jeg selv laver regelmæssigt, som styrker core, arme og ryg, og jeg laver for tiden en hver, mandag-tirsdag-onsdag. Det synes jeg, giver en god grundlæggende styrketræning før, man begynder den rigtige yoga-træning. God fornøjelse:-)

Kino Macgregor har yoga videoer på nettet til alle niveauer. Find alle hendes videoer på https://www.youtube.com/channel/UCH-81uaxCwAAaSgxRtxMkxg

Likes

Comments

Endelig en smule snevejr & frost. Det har jeg gået & ventet på siden november, for jeg elsker at fotografere landskab i snevejr. Jeg har også fået nyt fotoudstyr i julegave, så jeg skal have øvet de næste vintermåneder.

Likes

Comments

happiness

Jeg ser altid et nyt år, som året for nye muligheder. 2016 har måske ikke været mit bedste år, men når jeg ser tilbage har jeg lært så meget, og det er netop med til, at jeg træffer nogle valg i dette år, som jeg ellers ikke ville have turdet..

Tidligere i mit liv, og især da jeg var helt ung, har jeg haft en tendens til at vælge ting, som andre måske synes var det bedste for mig. Selvom folk gerne vil hjælpe mht. uddannelse, karriere & job, så er det ikke, hvad de mener, men hvad du har lyst du, som betyder noget. Jeg har selv flere uddannelser bag mig, og det er bestemt ikke det, som gør mig lykkelig. Det kan godt ske, at jeg har noget at falde tilbage på, men kunne jeg give et råd til mit 18-årige jeg, måtte det være at gå præcis efter det, jeg ville, også selvom det måske føles umuligt eller meget grænseoverskridende. Du vil nemlig alligevel enten gøre det senere i livet, eller i værste tilfælde aldrig blive glad, i det, der så ender med at være dit andet valg.

En ting der har gjort indtryk på mig på flere blogs herinde, er de piger, som allerede i starten af tyverne, eller tidligere, vælger at satse på noget, som måske ikke er så sikkert, men hvem siger, at alt muligt andet er så sikkert? . I har i hvert fald en beundrer i mig, for jeg er først startet på det nu. Altså at leve hver eneste dag med det, jeg elsker, og ikke bare vente på, at du kan gøre det indimellem.

Held & lykke til jeg alle i 2017, jeg håber, at det bliver året, hvor alle får gang i ALT det de ønsker, og vælger at gå deres egne veje. I sidste ende skal det nok belønne sig!

Godt nytår <3

Likes

Comments

Noget der kan få mig i godt humør er træning, men jeg skal virkelig også motiveres, og synes at det er sjovt samtidigt. Normalt får jeg meget motion ved at ride og dyrke yoga, men når det skal gå stærkt, og samtidig give en effekt, så bruger jeg korte trænings-videoer lige til at lave på stuegulvet. Du behøver faktisk ikke, at bruge mere end 10 minutter dagligt, og få gange om ugen, før du mærker en forskel, og bare husker at spise nogenlunde sundt ved siden af. (Jeg anbefaler at bruge træningssko, pånær hvis det er yoga-videoer)

Prøv 10-20 minutters programmer fra Boho Beautiful op til nytåret, jeg synes de giver energi, og så er det ikke uoverskueligt at fortsætte ind i det nye år :-)

Likes

Comments

Forberedelserne er allerede i gang til nytår, i hvert fald for mit vedkommede, og jeg har fundet lækre  nytårsdrinks, som du kan lave både med & uden alkohol . Opskrift kommer herunder.

PINK LADY: Vodka, southern comfort, malibu kokosnød, appelsin-juice, grenedine & is.

PINK LOVE: Bland Rosevand med gin, bobler og is. Pynt med et rosenblad. (Kan laves uden gin)

GIN & TONIC: Jeg elsker denne enkle drink, som ikke kan være nemmere. Gin, (tonic eller lemon), is.

HYLDEBLOMST: Hyldeblomstdrink, danskvand, is.

KAKAO DRINK: Bailey, sprite og isterninger.

STRAWBEERY DECKERY: Blend jordbær, is, geraldine og jordbærsirup. Tilføj blot vodka, hvis du vil have den med alkohol.

Også et par fine nytårskjoler og en buksedragt, som jeg faldt over på Zalando. Rigitg godt nytår!


1/ Karen Millen 2.245 kr. 2/Even & Odd 299 kr. 3/ ChiChi 699kr. 4/River Island 499 kr. 5/Dorothy Perkins 249 kr.


Likes

Comments

Denne jul har jeg prøvet at leve ekstra sundt i forhold til for meget slik, usund mad & julekager, og det har virkelig gjort noget godt for mit blodsukker & humør, som hurtigt ryger op & ned, når jeg spiser usundt, især chokolade. Men en ting jeg ikke kan leve uden i december, er klejner:-) Især de lækre klejner fra Baresso, som koster 49,- for 2 stk, og jeg må nok indrømme, at jeg har købt dem en del gange siden 1. december. I dag har lavet økokaffe uden koffein & matcha-the til & taget dem med hjem & nu vil jeg bage brunkager & vanillekranse, og kaste mig ud i en lidt sundere udgave end normalt, uden for meget sukker.

Rigtig glædelig jul <3

Likes

Comments

photography & inspiration

Meditation er noget jeg bruger i mit liv for at finde indre ro og koncentration, fordi jeg ofte bare kører på, og glemmer at holde pauser. Jeg bruger meditation til at slippe stress og tømme hovedet for tanker, så jeg bagefter bedre kan koncentrere mig, men det virker kun, hvis jeg slipper alt, hvad jeg har omkring mig, og det har jeg svært ved:) Til gengæld får jeg så meget energi efterfølgende og meditation er et stærkt redskab, som får dig til at være i nuet & skaber klarhed.

Manifestation er du måske stødt på gennem bogen "The Secret". Den er lidt for meget, for mit vedkommende, men jeg er stor fan af Wayne Dyer og Deepak Chopra, som begge skriver om emnet, og er og var, anerkendte forfattere m.m. Meget mere om dem snart på bloggen. 

At manifestere handler om først, at vende sine tanker, og følelser, til det positive, at tro på, at du kan få de ting, du ønsker og derefter lade tingene ske, mens du ikke bekymrer dig om hvordan. Det skal selvfølgelig tages, som man selv ønsker at tolke det, men der er ingen tvivl om, for mit vedkommende, at jo mere positivt du tænker, jo mere positivt sker der også for dig i det virkelige liv, fordi du ændrer hele din tankegang omkring stort set alt, og du kan træne din hjerne i at vende negative tanker til positive. Og så kan det ikke skade, at prøve at manifestere nogle fantastiske oplevelser:)

I dette indlæg har jeg lagt videoer, som kan give dig ren afslapning & fornyet energi, men du kan også prøve manifestation, hvis du lynes, det lyder for dig. Jeg mediterer for det meste uden videoer, men ønsker du at prøve det, kan det være en hjælp at lytte til en behagelig stemme, som får dig til at slappe af uden at lave andre ting imens.

Likes

Comments

Food

Sund morgenmad til weekenden.

Opskriften er super nem & sund :-)

2-3 æg

2,5 dl øko speltmel

2 dl. øko rismælk

1 spsk. Peanutbutter (Kan udelades)

Lidt Brændenældesalt eller havsalt

Kokosolie (Til stegning)

Honning til topping.

Bland æg, mel, salt & steg på panden. Jeg plejer at drysse med valnødder & spise frugt til. Denne opskrift er god, hvis du gerne vil forkæle dig selv, men uden alle de unødvendige usunde ingredienser, som ofte får dit blodsukker til at gå op & ned.

Likes

Comments

Nouw Magazine