Header

Hos Look Fantastic, har de har et stort udvalg i naturlig shampoo, olier & make up, og de sidste par år, har jeg købt en masse på en gang, som til gengæld holder rigtig længe. I denne måned, fik jeg en beauty box med mit køb. Jeg var dog lidt skuffet over indholdet, da det skulle passe til december 😂


Sukin shampoo, balsam & ansigtsmaske, som et et naturligt produkt fra Australien.

Trilogy økologisk Rosehip ansigtsolie, hvor jeg allerede har købt serum, som er meget mild & effektiv.

Jason Cosmetics e-vitamin creme, og olie som skal modvirke ar & strækmærker. Endelig har jeg fundet et mærke mod ar, som er uden skadelige produkter.

I min Beauty Box:

Gatineau serum, antiaging.

F&R hydra active håndcreme, som er en fin lille størrelse til tasken.

Bellápierre lip creme, som også er et naturligt mærke & ikke testet på dyr.

Grow Gorgeous Scalp detox, som simpelthen er en shampoo, før man bruger shampoo. :-) Den må jeg prøve, og se om den har en virkning for tør hovedbund, & som ekstra rens.


💜

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Boho Beautiful har en ny yogavideo klar, som passer perfekt til at kickstarte det nye år, & for at hjælpe dig med, at tage hul på de ændringer, du har lyst til at lave i dit liv. Yoga hjælper selv mig i stort set alle mine beslutninger, da det skaber klarhed & giver overskud, & selvom jeg har været så energiforladt i de sidste uger, har de små videoer, hjulpet mig til at få lidt overskud. I denne uge kommer der et indlæg om hjælp, & gode råd til at starte året med positive ændringer, som kan føre dig i den retning, du drømmer om.

God fornøjelse med videoen & rigtig godt nytår fra Happypill.

Likes

Comments

Glædelig Juledag til jer.

I dag vil jeg lave denne blide FLOW YOGA med BOHO BEAUTIFUL på et kvarter, for at få energi, & gang i kroppen, efter al julemaden :-) Igår underviste jeg et hold i blid yoga, & det giver en god følelse i hele kroppen med bevægelse i langsomt flow, & samle tankerne. Prøv blot et kvarter & se hvordan du har det bagefter.

I dag har jeg ferie i seks dage, men glæder mig allerede til at undervise igen. Først skal jeg slappe af & hygge mig nogle dage i Nordjylland, før jeg tager tilbage til Aarhus for at fejre nytår. .. Håber i fik skønne gaver allesammen & en god aften med jeres familier... det eneste jeg savnede var sne, men det må blive næste år.


Likes

Comments

Glædelig jul til jer✨Her er min før-træning frokost: Matcha Latte & Hummus Bolle.

Min blog har handlet meget om mad i december, men jeg er også gået "all in" på sund, & økologisk mad, for at mærke, hvordan min krop reagerer. Denne uge har jeg forsøgt mig med let mad før yoga, & yoga er heldigvis generelt rigtig godt for min psykiske balance. Men måske kender nogle af jer til lavt blodsukker, eller koks i hormonbalancen? Noget jeg selv døjer med, & er hårdt psykisk, da det gir mange svingninger, let depression og ekstrem træthed. Mit nytårsforsæt bliver at prøve at leve efter, hvad der kan skabe 100% balance for min krop, & noget siger mig det blir mange hårde ændringer. Men meget mere om det på bloggen mellem jul & nytår. Indtil da vil jeg nyde at træne en masse hjemmetræning og spise god julemad🙏🏻

Håber i alle får en fantastisk ferie.


Likes

Comments

Ny video fra Boho Beautiful, som er filmet i Waveland, Mississippi. Et sted jeg måske selv er så heldig at besøge i 2018. Denne video vil jeg dyrke et par gange op mod jul, & egentlig ikke fordi jeg har lyst til at tabe mig, men derimod kan jeg spise ekstra meget juleslik :-D

Håber i vil træne med, disse videoer gør mig altid i godt humør, & får mig til at drømme mig langt væk til sol & sommer!

Rigtig god jul & uge til jer alle. Håber den er fyldt med masser af julestemning.

Likes

Comments

Sund & lækker julebrunch fra cafe Frida, i Aarhus. Cafe Frida finder du lige HER, i Mejlgade & jeg kan virkelig ikke anbefale den nok, de har det lækreste mad, & med superhyggelig julestemning. Vælg bl.a. mellem tunmousse, grød, laks, grønsagstærte eller julebrunch med and. (Fås også som vegetar) Til dessert er der risalamande & brownie.

Vælg mellem brunch med 6 forskellige valgmuligheder til 120kr eller julebrunch: 135kr ( vegetar eller and)

Likes

Comments

5 supergode ansigtsrens, som alle er med naturlige ingredienser. Jeg har fundet dem, på min absolutte yndlingsside, Look Fantastic, hvor de op mod jul, har masser af gode tilbud .

Aurelia Skincare cleanser med beroligende ingredienser, som min hud har særligt brug for her til vinter, til 370 kr.

Balance Me Flash Cleanse til 141 kr.

Pai Gentle Hydrating Cleanser til 335kr. (Plus gave)

Organic Surge refreshing face wash til 45 kr..

Aveda Gel cleanser til 143 kr.

Jeg får altid ekstrem tør ansigtshud i vintermånederne, & lige nu er det særlig slemt, når vejret skifter meget, så jeg er også på udkig efter en ekstra god ansigtsolie. Kan i anbefale en effektiv olie, til sensitiv hud, så skriv endelig :-)

Likes

Comments

Jeg har netop opdaget Greenlicious brunch/middagssted, som ligger i Magasin, Aarhus. Det er sikkert mig, som er lidt sent ude, men hvis i ikke allerede kender det, er det et super hyggeligt sted, med godt udvalg😃 Før jeg underviser i yoga om eftermiddagen, plejer jeg at spise godt med proteiner, & let mad, ellers går jeg fuldstændig sukkerkold, hvis jeg har to undervisningstimer i træk🍌🥕🍊🥑

Café Greenlicious finder du lige ved åen, & nede i underetagen, i Magasin. De serverer også juices, øl & vin, hvis man skulle have lyst til at komme der om eftermiddagen, eller aftenen, under sin juleshopping, eller i aften til afslutningen af kulturby 2017, hvor jeg selv skal ud at se, hvad der sker rundt i byen✨


Ønsker jer alle en rigtig god weekend.

Likes

Comments

Jeg elsker denne grønne smoothie, fra JUICE STOP, i Aarhus, som jeg uheldigvis kastede udover mig selv, & nabobordet, sidste gang, jeg besøgte dem :-D Heldigvis for mig, gav de mig en ny. Jeg plejer at gå der forbi, før min yogatræning, så jeg lige får et ekstra skud energi, her i vintermånederne, hvor jeg kan have mere end svært ved at komme ud af døren til træning. Kender i det? :-)


Denne Smoothie er god for energi, sund hud & til at fylde C-vitamindepoterne op. Lav den selv derhjemme:

En håndfuld spinatblade

En banan

En advokado

1-2 appelsiner

Evt. lidt mandelmælk, hvis du godt kan lide en mere cremet udgave.


Drys med mandelflager & nyd den før din træning.


Rigtig god 1. december til jer alle & god weekend. Min står på yogaundervisning & arbejde på min nye hjemmeside, som snart er klar:-)Likes

Comments

healthy , yoga, lifestyle & workout, photography & inspiration, personal
Jeg elsker at træne derhjemme, & har indrettet mit hjem, så der er plads til yogatræning. Ofte laver jeg 20-40 minutters vinyasa-yoga, som er yoga i bevægelse med vejrtrækningen, & så masser af balanceøvelser. Har du svært ved at finde motivation t…

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Selvom jeg prøver at spare lidt på cafe-besøg, er det altså ikke nemt her i den mørke tid🍁 I dag efter min yogaundervisning, var jeg på Moccacity, i Aarhus C, en af de absolut hyggeligste caffeer, med alt i kaffe & the☕️ Og så fandt jeg lige et ju…

Likes

Comments

happiness, healthy
Jeg er virkelig blevet fan af Matcha Latte, da jeg ikke bliver så overgearet, som jeg blir af for meget kaffe ☕️men da jeg mangler en ny espresso-brygger, kan jeg ikke lave den derhjemme endnu 🍵 Har du en, kan du lave den selv, & spare en del cafe…

Likes

Comments

healthy , photography & inspiration, yoga, lifestyle & workout
Jeg leder altid efter gode yoga-youtube kanaler, da jeg elsker afvekslende hjemmetræning. Cat Meffans kanal er virkelig værd at tage et kig på, hun laver supergode videoer på alle niveauer. Har du lyst til at træne med, anbefaler jeg denne 25-minutters "floating flow".

Cat Meffan er, udover at være yogatræner, designer af smykker, & bor i London. Hun er tidligere danser & gymnast, & derfor har hun altid haft en passion for sundhed & velvære. I dag underviser hun i London & på retreats rundt i hele verden. Vil du se mere til Cat Meffan kan du også følge hendes Instagram.

God weekend & Namasté :-)

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

women
Jeg har ledt længe efter en super holdbar neglelak, & Essie´s er perfekte til de kolde vintermåneder. Husk overlak, så plejer de at holde en uges tid. Mine favoritter, lige nu, er er mørk lilla, iskold grå & lys rosa.


Likes

Comments

happiness, healthy , yoga, lifestyle & workout
Godmorgen læsere..

Igår aftes havde jeg tre yogatimer, & jeg bliver overrasket hver eneste gang, over, hvordan min krop reagerer med ekstra energi, & ro i sindet, dagen efter. I dag skal jeg lave dette video-program, som er for dig, hvis du dyrker yoga regelmæssigt. (Du behøves dog ikke være specielt smidig, sørg for at gå frem i dit eget tempo, lav øveserne hvor du er, & pres aldrig din krop ind i stillingerne.) Fleksibilitet tager tid, & jeg bruger altid en strop eller blok, som støtte.

Vil du gerne udfordre din yoga-træning, så prøv denne Yoga-video på ca. 20 minutter med Sjana Elise.

Likes

Comments

healthy , photography & inspiration, yoga, lifestyle & workout
Min krop har vænnet sig til at dyrke yoga dagligt, men når jeg ikke har så meget tid, eller jeg ikke orker min normale træning, især på søndage, så strækker jeg ud i sengen, eller sofaen, med blide yogaøvelser. Blot 5-10 minutter kan gøre en kæmpe forskel for resten af din dag.

Prøv siddende sidestræk med dyb vejrtrækning, katten & koen, hvor du svejer med ryggen & kigger opad, derefter runder ryggen, & armstræk med begge arme bag ryggen. Let bagoverbøjning & afslut med et stræk for hele kroppen med begge arme over hovedet. Husk dybe vejrtrækninger, som giver masser af ny energi, & lav øveserne 10 gange hver. Den rosa & grå top er begge fra Cotton On Body - Active Collection.

Her er også en lille 10-minutters Yoga in Bed fra Yoga by Candace .

Rigtig god søndag til jer.


Likes

Comments

happiness, yoga, lifestyle & workout
Hej læsere:-)

Har du brug for ny energi, & er der noget specielt i dit liv, som du har det svært med, anbefaler jeg denne korte, men effektive, meditationsvideo fra BOHO BEAUTIFUL. Jeg elsker selv de korte meditationsvideoer, da de ikke kræver meget tid, men lader min krop op, & giver mig følelsen af at give slip på alt det, jeg ikke har brug for i mit liv.

Rigtig god fredag aften til jer. Min står på yogaundervisning i morgen formiddag, & derefter fri resten af weekenden, hvilket jeg skal nyde fuldt ud. Meget mere om yoga, for krop & sjæl, i næste uge. I den næste tid, vil jeg se nærmere på, hvad de forskellige yoga-stillinger præcis kan gøre godt for, & hvordan yoga har hjulpet mig.

Husk også at du kan følge med på min Instagram.


Likes

Comments

happiness, healthy , photography & inspiration, yoga, lifestyle & workout

Hej læsere..

Tænkte at jeg ville lave et indlæg om at se sin frygt i øjnene, da jeg har virkelig udfordret mig selv, det sidste år & hvordan det har ændret mit liv. Det har langt fra været nemt, men når jeg i dag kigger ikke engang et år tilbage, kan jeg pludselig se, hvor langt jeg er kommet.

Frygten for at fejle, og ekstrem angst, har været noget, jeg altid har kæmpet med. I april måned tog jeg til Afrika, for at lave artikler til et ridemagasin, men jeg besluttede samtidig, at jeg ikke ville leve mit liv, uden at gøre de ting, jeg har allermest lyst til, bare fordi jeg var bange. Jeg tog på The Shala Yoga School i Sydafrika, (langt væk, så jeg ikke ku stikke af:), & deres intensive Vinyasa-kursus, som gjorde lige præcis det, jeg mest håbede på. Ændrede mit liv, & gør at jeg nu, går efter ting, jeg før ikke turde.

Jeg lærte nemlig, hvordan ens (især negative) tanker, kan snyde en, & at jeg talte meget negativt om mig selv, helt uden at være bevidst om det. Det tager nemlig tid, at genopbygge sit selvværd, & troen på sig selv, når den er brudt ned, men det kan lykkedes for alle, selv når man ikke tror på det.

Noget jeg især var bange for, var at tale foran mange mennesker, da jeg engang blev mobbet med at læse højt, & det sad dybt i mig. Og hvordan kunne jeg så lige blive yogalærer oveni? Inderst inde vidste jeg nok, at jeg selvfølgelig, kan, hvad jeg vil, jeg har en uddannelse, med masser af udfordringer, jeg har klaret, men altid uden helt at komme i dybden med, hvor angsten kom fra, og dette, var altså en umulig ting, i mit hovede. Men jeg vidste også, at gjorde jeg det, ville det ændre mit liv fuldstændigt. Du lever nemlig først fuldt ud, når du virkelig udfordrer dig selv, & gør det, du tror, du ikke kan. Det er min overbevisning, for jeg har selv været den, som har gemt mig, & foretrukket det trygge, men ofte kedelige, hvor jeg slet ikke trivedes. Og hvorfor egentlig, for hvad er egentlig det værste, der kan ske?

Jeg kan fortælle, at da jeg stod med mit bevis, (efter at have været klar til at flyve hjem mange gange undervejs) så troede jeg pludselig på, at alt er muligt. Jeg gjorde det, som jeg frygtede allermest & jeg besluttede derfor, at fremover vil jeg udfordre mig selv, hver eneste dag! Om det så er en lille, eller stor ting, så gør jeg det, & det fører dig I retning af dine drømme, & giver dit liv så meget mere glæde.

I denne uge, har jeg igen gjort noget, jeg frygtede helt vildt, men jeg gjorde det, & jeg rykker mig, hver eneste gang. Så vil bare opfordre jer derude, til at gøre det samme, noget du er møg hamrende nervøs for, bange for & du tror, du ikke kan- for det kan du! Når jeg kan, kan du også, det er helt sikkert :-)

Læs mere om, hvordan yoga kan hjælpe dig, i næste uge..

God torsdag 🍂


Billeder fra min ridetur blandt vilde dyr, & fra yogakurset, på the Shala. I mit hovede var kurset klart det farligste 😂

Likes

Comments

healthy , happiness
Da jeg røg på kaffe & sukkervognen i sidste ud pga. en virkelig stresset måned, fandt jeg, igen, igen, ud af, hvordan sodavand & for meget fastfood påvirker min krop. Åbenbart er jeg af den type, som bliver ekstra træt, dårligt humør, svingende blodsukker osv. af usund mad & koffein. (Dog er jeg ikke fanatisk, elsker jo kaffe.)

Denne skønne burger er fra Ganafryd Café, som jeg lige så, også er nomineret, som byens bedste, i Aarhus C :-)

Du kan dog selv lave din egen lækre hjemmelavede vegetar burger:

Fuldkornsboller

Øko kål

Øko syltede løg

Vegetarbøf med spinat eller squash, fra fek.s Ganefryd Shoppen eller andre helsekostbutikker

Grøn linsesalat

Granatæblekerner

Enjoy!
Likes

Comments

happiness, healthy

I ugen opdagede jeg denne lækre smoothie med dadel, rå kakao & proteinpulver. Virkelig god, istedet for en kaffe, eller som mellemmåltid, hvis du har ekstra travlt. Ofte spiser vi alt for hurtigt, & tygger vi ikke maden nok, fordøjer vi den heller ikke ordentligt, så har du ekstra travlt en dag, så tag en shake/smoothie med på vejen. Det er bedre end at sluge et måltid :-)

BLEND:

2 spsk. rå kakao-pulver

4-6 øko dadler

Banan

Øko mandelmælk

Kakao-protein.pulver (kan udelades)

Is


Likes

Comments

Nouw Magazine

Hej søde læsere

Jeg har været fraværende den sidste tid, pga. influenza, & har været ret så sølle & sengeliggende. .. I stedet har jeg lyttet til en masse meditation, set inspirerende videoer & er faldet over en youtube-kanal med meditationer, som især fokuserer på selv-kærlighed. Noget vi som mennesker, af en eller anden årsag ofte kan have svært ved. Hvis du ikke allerede mediterer, kan du prøve denne kanal med Rebekah Berouki . Videoen i dette indlæg er meditation for fokus, & er for begyndere, hvis du gerne vil guides gennem dine meditationer.

Resten af min weekend står nu på masser af skrivning & øvelser til nye yoga programmer, da jeg er kommet lidt bagefter. Håber i alle kommer influenzafrie igennem oktober:-)


Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Min måneds favorit smoothie er denne gang Acai Smoothie Bowl med dryssede mandler🍂

Blend:
2 spsk. Acai- pulver
Banan
2-3 Appelsiner

Drys med mandler & eventuelt kokosflager & chia-frø

Enjoy 😋

Likes

Comments

Det er ved at være lang tid siden, at jeg besøgte byernes by, men jeg faldt over nogle gamle billeder, fra mit sidste besøg hos min veninde, Magali, som boede næsten med udsigt til Eiffeltårnet. Første gang jeg besøgte Paris, er lidt over 10 år siden, & derefter har jeg været der tre gange. En smuk, smuk & historisk by, som jeg anbefaler dig at besøge i efteråret, eller vintermånederne.

Se mere lige HER , hvis du overvejer et efterårs- getaway!

Mine top 5 to do in Paris:

Shopping

Cafébesøg på gaderne omkring La Seine, som løber rundt om hele byen.

Genbrugsbutikker i de små hyggelige gader.

Fotografi af gamle bygninger

Sightseeing med kunst & kultur, & selvfølgelig god ost & fransk rødvin.


Likes

Comments

Har du problemer med at falde til ro om aftenen, så prøv en af disse to yogavideoer, med Boho Beautiful, for dyb søvn & fuldstændig afslapning. Tit kan det være svært at sove, hvis du døjer med stress, uro eller blot bruger din computer og mobiltelefon om aftenen. Lav denne afslappende yoga før du skal sove & nyd en god nats søvn:-)

Having a hard time calming yourself down at night or not being able to fall a sleep? Then I recommend trying one of these calming yoga videos, from Boho Beautiful, which will help you let go and relax completely. Often we find it difficult to sleep because of stress or even by using phones and computers just before bedtime. Instead you can try this peaceful yoga-practice and see if it makes a difference 🙏🏻


Likes

Comments

Jeg elsker september måned, med de flotte farver, overgangen til efterår & den sidste rigtige solskinsmåned på året💛 Hvad er din yndlingsmåned?


I love september, which is my favorite month of the year. The beautiful colors, time for change & the last Real month of sunshine☀️ What's your favorite month?

Likes

Comments

Green Morning Smoothie from Juice Stop on my way through town today/Grøn morgen smoothie fra Juice Stop, på min vej gennem byen i dag:-)

- or make it yourself/eller lav den selv derhjemme:

1-2 Advokado

Appelsin/Orange

Spinat/Spinach

Mandelmælk/Almond Milk

ICE

Enjoy!

Likes

Comments

Ønsker du at blive mere smidig, samtidig med at du træner dine hofter, lårmuskler, & ben, så anbefaler jeg denne NYE video, fra skønne BOHO BEAUTIFUL, som laver motiverende yoga-videoer. Denne video er for alle, nye, som rutinerede.

Rigtig god fornøjelse!


Want more flexibility & tight hips? Then this NEW video from BOHO BEAUTIFUL is for you! You will work on your thighs, hips & gain more flexibility in your legs, & you can do this video as a beginner, or advanced.

Enjoy!

Likes

Comments

Top 5 sunde serums.

Serum bruges under din dagcreme, eller ansigtsolie, & jeg anbefaler alle disse serums, som er fyldt med genopbyggende ingredienser & er fri for skadelige stoffer.

1. Trilogy Serum fra 258,- i Magasin (Calming serum)

2. Estelle & Thild Serum (Anti redness) 279,-

3. Rudolf Care Serum Acai til 795,-

4. Smuk Serum til ca. 450,- fundet i Magasin

5. RAAW in a jar serum & olie til 650,-

Likes

Comments