Header

Hvis i trænger til lidt ekstra træning, nu hvor sommeren nærmer sig, så kommer her to super videoer, hvor alle kan være med :-) Video 1 er super for kondition & styrke, & kommer igennem de fleste muskelgrupper på kun 15 minutter. Lav den evt. igen,…

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Mit yogastudie, The Shala Yoga School , ligger 5 minutter fra Cape Town centrum, & har de mest fantastiske undervisere. Især vores Teacher Trainer, Tamsin Sheehy , som også ejer studiet. Jeg føler virkelig, at jeg har været meget heldig med netop d…

Likes

Comments

En ny video fra BOHO BEAUTIFUL for en kort, men effektiv træning af mave & styrke . Kombiner den gerne med nogle af BOHO BEAUTIFUL andre videoer f.eks. ryg & arme. Jeg plejer at tage en kort video, hver eneste dag i ugen, & det giver et virkelig go…

Likes

Comments

Har i prøvet Rituals-serien med deres fantastiske body-foams? Butikken er nu endelig er kommet til Aarhus (Bruuns Galleri), og de har de skønneste produkter, og så elsker jeg deres fine designs & små størrelser på flaskerne, som gør dem perfekt til…

Likes

Comments

happiness, happytravel, photography & inspiration

Sydney må du ikke gå glip af, hvis du besøger Australien. Jeg nåede kun at være der i fire dage, men det er også nok til at se byen. Jeg nåede aldrig de berømte Blue Mountains, og det omkringliggende af Sydney, men det må blive næste gang :-)

Jeg anbefaler:

Blue Mountains 

Bondi Beach & Bondi Iceberg Den berømte strand, Bondi Beach, er et must, & lige ved siden af finder du Bondi Icebergs, som er to kæmpe swimming pools, hvor bølgerne fra havet ofte skulper op i poolen. Efter din svømmetur kan du nyde en drink med havudsigt på IcebergsDining Room & Bar.

Shopping i Sydney by. Se meget mere lige HER & Gavinda´s i Darlinghursts. De har også en biograf, som hører til stedet, som simpelthen skal opleves:-)

Bo på Hostels, som f.eks.Dalziel Lodge. Det er et hyggeligt hus, hvor man deler køkken med andre rejsende, og du kan finde masser af hyggelige Guest Houses eller hostels. Dette ligger i Nord-Sydney, & det er meget nemt at tage tog og undergrund til centrum, og så er der masser af shoppemuligheder i centret, som ligger i gåafstand.

Botanisk Have, Gåtur i den hyggelige park, som ligger lige ned til havnefronten & forsæt til Darling Harbour.

Operahuset Nyd en Kaffe eller frokost på en af de mange cafeer, som ligger langs vandet og lige op til Operahuset.


Things to do in Sydney:

Blue Mountains. Unfortunately I never made it to the mountains, but my brother did, and it should be amazing! It´s on my list for next time.

Bondi Beach & Bondi Icebergs. Take a swim & Botanical gardens, & enjoy a drink in the café & bar.

Shopping in Sydney City. Afterwards visit a lovely hangout place, that i love, which is called Govinda's in Darlinghurst. It is a hare krishna restaurant (all vegetarian) and hostler the most delicious food!! They have a cinema connected to it which is just a paradise..you lay down on big comfy beds with cushions to watch a movie! Absolute paradise.

Live in hostels. Like cosy.Dalziel Lodge in North Sydney. It´s easy to find nice hostels & guest houses in Sydney area.

Opera House & Darling Harbour.Likes

Comments

happiness, healthy , women

Godmorgen piger!

En nem opskrift på den lækreste Mango Smoothie til morgenmaden.

1 moden mango

1 moden øko banan

1 øko appelsin

1 spsk. Hørfrøolie, Livets olie eller kokosolie

Drys med lidt kokosflager

Blend med lidt isterninger & du har en nem & supersund morgen smoothie, som du også kan bruge som hjemmelavet yoghurt:-)


Likes

Comments

happytravel, healthy , women, yoga, lifestyle & workout

Yogafestivaller i 2017/Yoga Festivals 2017

Det er blevet populært at tage på yogafestival, men hvad går det egentlig præcist ud på? Jeg har aldrig selv været på en, men det skal jeg, efter at have læst om festivallerne, som afholdes overalt i verden :-) Så om du er til afslappet hippie festivalstemning eller en mere struktureret yogaoplevelse, så findes der helt sikkert en festival for dig, hvor du er garanteret at møde en masse spændende & rejselystne mennesker.

24-26 marts 2017

The Joy Yoga Festival i Oslo Lær om anatomi, dyb forståelse for yoga & kreative flow yoga med undervisere som Vinyasa-underviser, Jason Crandell, & Katy Appleton, som har mere end 25-års yoga erfaring. Priser fra 600 kr.

8. April (Los Angeles d. 6. januar 2018)

The Yoga Expo, Fort Lauderdale, Florida.

På denne festival er der yoga for alle, og trænger du alligevel til at rejse væk, så er denne festival, som varer en dag, for dig. Spækket med forskellige yogahold, kan du deltage i alle timer & klasser og prisen er kun 250kr.

8. & 23. April

Wanderlust Festival i Sydney eller San Francisco. Aktiviteter som triatlon, løb, aerial yoga & meditation. Wanderlust Festivals afholdes overalt i verden Se mere lige HER. Pris: fra ca. 350-500kr. for en dag.

Juni

Yoga Festival i Malaga , Spanien fra d. 1-5 juni. Arrangeret af Yoga Spirit Circle. Pris: Ca. 3.900 kr.

7-9 Juli

World Yoga Festival, London World Yoga Festival afholdes i Reading, udenfor London og varer i tre dage, hvor der er asser af muligheder for at afprøve yoga & høre musik fra alle verdenshjørner. Er du til den mere sprírituelle form for yoga, er denne festival måske for dig. Pris: hele weekenden ca. 1400kr. 

August

Copenhagen Yoga Festival fra d. 25-27 august. Når solen forhåbentlig står højt på himlen i Danmark, så er der yoga-festival i København, hvor der både kan dyrkes masser af yoga, hygges, og købes mad på pladsen. Hvis du endnu ikke føler dig klar til at deltage på holdene, kan du også bare tage et kig omkring på festivallen. Det er gratis.

November

Yoga Arava Israel ligger i begyndelsen af November & er en yoga festival, der afholdes i ørkenen i Israel. En weekend med masser af fordybelse, master classes i yoga, kreativitet & meditation. Forbered dig på en fantastisk yoga festival, som jeg helt klart selv skal opleve.


Du kan finde mange flere yoga festivals rundt omkring i verden lige HER

/Find more yoga festivals right HERE


Likes

Comments

healthy , women, yoga, lifestyle & workout

Et udvalg af de fineste yogabukser til foråret:-) I dag har jeg kigget efter kvalitetsbukser til priser mellem 500-750 kr, men så holder yoga-bukserne også i mange år. Jeg håber, at du kan lide dem, og ellers kan du finde flere på Zalando.dk

1/Free People Lotos til 639,-

2/ Prana bukser 649,-

3/ Onzie tights 519,-

4/Onzie tights 519,-

5/Hey Honey 749,-

6/ Adidas by Stella 599,-


yogabukser
yoga
yoga
yoga
pants

Likes

Comments

photography & inspiration, women, yoga, lifestyle & workout

I den kommende tid, vil jeg tage et kig på yoga-lærere, som inspirerer mig, og jeg starter ud med den israelske-amerikanske underviser, Talia Sutra. Hun er født i Israel, men opvokset i New York, og underviser, i yogastudier, i hele verden. Talia kombinerer yoga med elementer, hun har lært fra ballet & kunst, og hun får virkelig yoga til at se nemt ud:-) 

Hun startede allerede sin interesse for yoga, som barn, og du kan læse meget mere om Talia Sutra HER eller prøv en times yoga-video med hende i videoen, jeg har postet i dette indlæg Udover Talia´s hjemmeside, kan du selvfølgelig følge hende på Instagram &Facebook.


The next couple of weeks I will take a look at yoga teachers who truly inspires me & I will start with the amazing yoga teacher, Talia Sutra. Born in Israel, Talia, along with her family relocated to New York early in her life & found yoga early in her life as well. 

Today she teaches all over the world & masters technique from ballet, yoga and art & makes yoga look really easy:-) A truly inspirational teacher. Besides Talias website, you can follow her on Instagram & Facebook.

Likes

Comments

healthy , women, yoga, lifestyle & workout

Jeg er langsomt begyndt min egen challenge, og for mig, er det en udfordring i sig selv, at skulle lave de samme øvelser igen & igen, for til sidst at kunne få nok smidighed-) Har du lyst til at udfordre dig selv, så er her tre effektive vidoer, jeg kan anbefale, men det kræver lidt tålmodighed.

Want to do your own split-challenge? For me it is a challenge in it self to do the same exerzices over & over again, but I recommend these three videos, which will end up in the splits at some point :-) Be patient, it takes a while until you see results.

Videoer: Kassandra Yoga ,  Boho Beautiful.

Motivationsvideo

Likes

Comments

happiness, healthy , women, yoga, lifestyle & workout

Nyheder fra min yndlingsyoga-butik i Aarhus, som nu også forhandler mit yndlings yoga-tø jLululemon . Jubii:-)

Find nyheder fra blandt andet MOONCHILD & RUN & RELAX .

Og til de heldige Københavnere, så åbner GoYogi-butikken også hos jer på Østerbro, og du kan tilmelde dig til åbningsdagen på Facebook-eventet lige HER

Likes

Comments

happiness, photography & inspiration, women

Happy Sunday, piger. I dag har jeg fundet en gave, jeg viiirkelig godt kunne tænke, at give mig selv:-) Men den kræver lidt opsparing først. Hvis du endnu ikke er stødt på Shamballa Jewels, som er et dansk mærke, så besøg deres hjemmeside, og lad dig inspirere. Smykkerne er også popuære hos navne som Kronrinsesse Mary & Karl Lagerfeld. 

Jeg kan slet ikke forstå, at jeg først har opdaget dette smukke mærke i dag.

Du kan finde deres butikker rundt om i verden lige HER

Happy Sunday:-) Today I have discovered Jewels that is on my wish list for sure, I just need to save a little:-). If you havn´t yet seen the beatiful Shamballa Jewels, founded by Danish brothers Mads & Mikkel Kornerup, visit their amazing Store right HERE


Likes

Comments

Nouw Magazine