Header

Jeg er nået til den sidste meditation, af denne omgangs meditationer fra Boho Beautiful . Dagens meditation er på 14 minutter & er for healing af hele kroppen. Jeg håber, at du har fået noget ud af disse små daglige meditationer, & bruger du dem da…

Likes

Comments

Sydafrika er kendt for deres gode vine, & jeg har, indtil videre, været på to vinture. En til Backsberg Winery, som ligger lidt over en times kørsel fra centrum i Stellenbosch, & igår besøgte jeg Constantia Glen, i det ældste og smukkeste vin-områd…

Likes

Comments

Dagens meditation er for at manifestere, det du ønsker dig. Det er rart at fokusere på noget, som man virkelig ønsker sig, & især når det så rent faktisk sker i det virkelige liv. Jeg bruger selv visualisering, til eksamener & vigtige ting i mit li…

Likes

Comments

happytravel, photography & inspiration, yoga, lifestyle & workout

I Cape Town by ligger det hyggelige kvarter, De Waterkant, som er fyldt med små, hyggelige huse, i alle regnbuens farver. Derudover finder man masser af cafeer, restauranter, tøjbutikker & hyggelige barer, & snart skriver jeg en lille mini-guide om Cape Town, hvor du kan læse meget mere om dette område:-)

Jeg har været virkelig heldig med vejret under mit ophold, da "vinteren" er på vej til Sydafrika, så i dag udnyttede jeg det ekstra gode vejr, & solen, til fotografi, sammen med Kate & Tatiana, som jeg har taget min Yoga Teacher Training sammen med.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

happiness, women

Dagen meditation er for indre styrke, & det er virkelig noget, som vi kan have brug for i vores hektiske liv, hvor der er konstante ydre påvirkninger. Hvordan du vælger at takle dem, kan være det, der virkelig gør en stor forskel for dit liv, & for mig hjælper meditation, især til at finde styrke indeni, når der er ekstra brug for det:-)


Todays meditation is for inner strenght, which is something we all need, when the other things get to hectic & starts to control us. Meditation can help you find that extra strength, when needed, it has made a big difference for me & my life to use meditation :-)

Likes

Comments

happiness, women

Vi er nu nået til dag 6 & dagens meditation er omkring, som er om at afslutte din dag stressfrit. Jeg håber, at denne meditation vil gøre bare en lille forskel i dit liv, & at du vil starte med at leve fuldt ud, hver eneste dag. Hvis du ikke allerede gør det ☀️ Alt for ofte stresser vi rundt, & fokuserer på ting, som måske ikke er så vigtige, når vi virkelig tænker over det, & det bedste du kan gøre er at give slip på al negativitet om aftenen, så du kan starte næste morgen på en ny måde. Blot ti minutter, hver aften gør virkelig en stor forskel.


Todays meditation is about de-stressing in the evening & ending your day in a peaceful way. This it is the sixth meditation of this Weekly guide from Boho Beautiful & I hope it will make a just a small difference in your life & to help you let go of the negativity during the day, where we often run around & concentrate on a lot of stuff that doesn´t serve us. Do this meditation in the evening & let completely go of the negativity, that might happened so tomorrow will start in a new way. Only a few minutes each night for meditation will make a big difference.

Likes

Comments

happiness, women

Dagens meditation er for at give slip på ting, eller personer, som ikke er gode for dig & dit liv. Ofte er det noget af det sværeste, men også det bedste, du kan gøre for dig selv, & dit liv. Prøv at bruge meditation som en daglig ting, du gør om morgenen, eller aftenen, & især hvis du holder fast i negativitet🌺


Todays meditation is for letting go. One of the hardest things, but also very life changing if you learn How to say goodbye to things & people, who is not making you feel good.

Likes

Comments

happiness, healthy , yoga, lifestyle & workout

Jeg har netop afsluttet den sidste time på mit intensive yoga trænings kursus igår aftes, & det er en hel speciel følelse, jeg sidder med i dag. Jeg kan slet ikke forstå, at jeg er færdig med mit TT, men mest af alt at jeg rent faktisk har gennemført, for der har været mange gange under forløbet, hvor jeg virkelig har haft lyst til springe fra. Man går virkelig går dybt ned i sin egen krop, & det er ikke altid rart at overskride sin egen komfortzone & bearbejde tidligere oplevelser. Jeg vil skrive et længere indlæg om hvad et TT kan gøre for dig, men i dag vil jeg nyde, at jeg har gennemført, trods masser af angst under forløbet. Jeg er så taknemmelig for de mennesker, jeg har mødt, & den kæmpe udvikling jeg har gennemgået, & det er det hele værd i dag. En virkelig livsændrende oplevelse.

Lige nu glæder jeg mig virkelig til at nyde mine sidste uger her i landet & til at blogge meget mere i næste uger herfra Sydafrika.


Likes

Comments

happiness, yoga, lifestyle & workout

Følger du med i denne meditationsguide fra Boho Beautiful, mærker du måske allerede hvordan dine tanker begynder at ændre sig🌺 Dagens meditation er for fred & tilfredshed, ligemeget hvor du befinder dig i dit liv. 

Are you following this meditation guide you might. Already feel how your thoughts are starting to change🌸 Todays meditation is for peace & contentment, No matter Where you are right now.

Likes

Comments

happiness, women

Godmorgen:-)

Fordi jeg selv har haft en kæmpe ændring i mit liv med daglige meditationer, kommer her en daglig guide, som du kan lave hver morgen, eller hvornår på dagen, det passer dig. Følg denne ugentlige meditationsguide med Boho Beautiful, & jeg lover dig større klarhed, positivitet &, tro på at dine drømme vil lykkedes. Og det vil de også🌸

Likes

Comments

healthy , photography & inspiration, yoga, lifestyle & workout

Min yogainspiration i denne uge er Kino MacGregor, som er en yderst populær Ashtanga- yogalærer, uddannet i Indien. Hun er oprindeligt fra Miami, USA, men underviser i dag over hele verden på workshops, & er er blevet en meget populær yogi på de sociale medier. Sammen med hendes mand, har hun oprettet Miami Life Center, hvor der undervises i yoga & livsstil, & hun har udgivet flere dvdér & bøger, blandt andet, The Power of Ashtanga Yoga.

Jeg er vild med hendes youtubevideoer, & selvom det absolut bedste er at træne i et yogacenter, hvor du kan få hjælp til at udføre øvelserne korrekt, så er Kino Yoga alligevel en af dem, jeg anbefaler, hvis du elsker hjemmetræning :-)

Du kan finde Kino´s hjemmeside HER & følge hende på Instagram lige HER, Facebook HER & Youtube , hvor du også finder hendes videoer. (Lad være med at kaste dig ud i Hovedøvelser/Handstands med hjemmevideoer, det kræver en grundig træning :-)

Likes

Comments

Nouw Magazine