Header

Jeg er langsomt begyndt min egen challenge, og for mig, er det en udfordring i sig selv, at skulle lave de samme øvelser igen & igen, for til sidst at kunne få nok smidighed-) Har du lyst til at udfordre dig selv, så er her tre effektive vidoer, je…

Likes

Comments

Jeg bliver nødt til at besøge eksotiske Thailand igen. Indtil da, må jeg nøjedes med billeder fra da jeg besøgte Patong & Phuket by :-) Jeg anbefaler især: Food Marked, som findes mange steder, og ofte starter ved sen eftermiddag. Paradise Island, …

Likes

Comments

Første gang jeg fandt Lululemons yoga-outfits var i Australien for to år siden, og jeg eeelsker dette mærke, som har træningstøj i de flotteste farver & i den lækreste bløde kvalitet, som får dig til at føle dig super godt tilpas, når du dyrker yog…

Likes

Comments

happiness, women

Ny video på youtube fra meditations-underviser Rasa Lukosiute, som guider dig gennem afslappende meditationer på ca. 20-60 minutter.

Hvis du er stresset, har svært ved at give slip på ting, du konstant skal & du føler, du ikke kan slappe ordentlig af, så prøv en video et par gange om ugen, lad alt andet være i de minutter det tager, og giv dig hen. Også selvom du måske synes, at meditation er lidt for meget i starten, så prøv at give det en chance. Især hvis du føler at noget i dit liv, skal ændres til det bedre. Meditation er et effektivt redskab til at få kroppen i balance, og selvom jeg lige skulle vænne mig til at meditere i starten, så synes jeg, at det gør en forskel i et liv, som ofte er fyldt med stress, deadlines, aftaler og travlhed. 


Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

happiness, women, healthy

Kender du mærket Love Boo? Dette skønne mærke er så naturligt for din krop, som det kan blive, og er egentlig lavet til gravide, men kan selvfølgelig bruges af alle.

Det er længe siden, at jeg er faldet over en så skøn creme, som deres BODY BUTTER , som dufter fantastisk. Jeg er også vild med deres MAGIC BALM , og MIRACLE OLIE , som fjener strækmærker, solskader & ar.

Derudover kan du få alt fra shampoo & conditioner til massage olie. Find BooBoo på LOOK FANTASTIC , hvor jeg elsker at shoppe:-) God mandag til jer alle 

Likes

Comments

Denne lørdag, her på bloggen, går turen til Egypten & Sinai-ørkenen :-) Et virkelig fantastisk sted at rejse, og meget anderledes, end hvad jeg ellers har prøvet.

Da jeg var i Egypten for nogle år siden, så jeg både turiststederne, som Sharm El Sheik hvor der er masser af god shopping, men jeg var også på en mere autentisk tur i ørkenen.. Besøger man Sharm el Sheik og områderne udenfor turiststedene, så forvent at møde utrolige gæstfri mennesker, som gerne inviterer dig på thé eller middag:-)

Jeg anbefaler især:

- Besøg i Sinai-ørkenen, som kan arrangeres med lokale eller udenlandske selskaber. Du sparer en del på at vælge et egyptisk firma.

- Snorkeling ved koral-revene udenfor Sharm el Sheik by. Mange af turene til ørkenen, arrangerer også snorkeling & dykning.

- Kameltur gennem Sinai-ørkenen, som er noget af det mest fantastiske, jeg har prøvet. Tro dog ikke at kamelerne er vildt venlige;-) Jeg blev alligevel accepteret af den, jeg red på, og det var et sted hvor kamelerne virkede til at være yderst tilfredse.

- Shopping på Old Market i Sharm el Sheik med de fantastiske små butikker, som har alt hvad hjertet begærer, som ægte tæpper, smukke lamper & smykker. Med hyggelige restauranter & overdrevent pyntede vandpibe-cafeer.. 

.

Likes

Comments

happiness, yoga, lifestyle & workout, women

Hej Piger!

Hop med på denne Fit Body Challenge & få sved på panden med BOHO Beautiful. Jeg synes, at 16 minutters træning er mere end rigelig, & jeg lover, at laver du denne 2-3 gange om ugen, ser du resultater:-) Jeg elsker, at den er lige at gå til, og hvis du synes, det er for nemt, så lav også del 1, som du finder i mit indlæg fra i mandags.

Rigtig god træning & god weekend til jer!Likes

Comments

happiness, women, yoga, lifestyle & workout

En lille mandags- trænings-challenge fra BOHO BEAUTIFUL , som træner muskelgrupper, som baller, lår, mave & arme,  får pulsen op, så du kan komme i god form til foråret & sommermånederne. Jeg elsker stadig at så få minutter, få gange om ugen, kan give så stor en effekt for krop & humør. Jeg har nemlig heller ikke energien til mere, når vejret er så trist udenfor;)

A Monday workOut Challenge video for cardio from the lovely BOHO BEAUTIFUL . In this video you will work your whole body, get you pulse up there & get yourself in better shape for spring & summer. I love short workouts that gives you more energy with only 15-20 minutes a few times a week. Especially when you don´t have much energy from this depressing weather duting the last few winter months. Enjoy the video!

Likes

Comments

happiness, women

Hvis du har besøgt Polen, så er du sikkert også stødt på make-up-mærket, INGLOT. Jeg fik det anbefalet, sidst jeg var der, og det er et fantastisk, & virkelig holdbart, mærke. Især deres matte læbestifter i virkelig flotte farver holder det meste af dagen. Inglot er også billigere end meget andet make-up, & så er det uden skadelige stoffer, og samtidig god ved miljøet med deres smarte genopfyldelige etuier, så du ikke behøves at smide tom emballage ud konstant.

Lige nu er der desværre ingen INGLOT-butikker i Danmark, men du kan finde mærket lige HER & i Skandinavien på https://www.inglotdenmark.com/da/ & https://inglotsweden.com/sv/ og husk at du kan købe det ekstra billigt, hvis du alligevel skal besøge Polen.

Likes

Comments

happiness, happytravel, photography & inspiration

Hej <3

Jeg starter et nyt tema på min blog om mine forskellige rejser rundt i verden, og jeg ligger ud med et af mine absolutte yndlingsteder i hele verden, nemlig Cairns, i nordøst-australien, Queenslands kyst .

Jeg var så heldig at flyve dertil, da jeg boede i Australien i 2014. Det er eksotisk, fantastisk smukt med smukke koralrev, hvor du kan snorkle & dykke, og junglen som snor sig om byen. Det skal også lige nævnes, at der er masser af krokodiller & andre knap så hyggelige dyr. Derfor har de også sikkerhedsnet sat op på strandene. Da jeg ikke var så meget for at dykke, snorklede jeg bare rundt, men det kan klart anbefales at tage på dykkertur :-) Det er helt fantastisk at opleve, men også en smule sørgeligt at meget af koralrevet er forsvundet, men du kan støtte de firmaer, som sørger for at overholde reglerne og som er mere bæredygtige, end andre.

Tjek denne side ud, hvis du overvejer en tur til Cairns, Australien. Et af de smukkeste steder på denne jord.

http://www.australia.com/en/places/cairns.html

Hi:-)

I´m starting a serie of travelling on my blog, all the places I have been and where I am going to in the future:-)

This time I´ll take you to Cairns, one of the most beautiful places in the world if you ask me. In Cairns you will find a tropical clima, with coral reefs, jungle & beaches. Also worth mensioning a lot of crocodiles and dangerous animals;-) I am not crazy about diving, but I did a lot of snorkeling, and I recommend diving there if you a keen on that. It is amazing to see the coral reef but also a bit sad because it is disappearing fast. If you visit this wonderful place please support a company, that does a lot for keeping the coral reef safe.

Check out this place for much more about Cairns. One of the most beautiful places on earth.

http://www.australia.com/en/places/cairns.htmlLikes

Comments

happiness, women, yoga, lifestyle & workout

Jeg er faldet over en ny youtube-yoga-kanal med Kassandra, og jeg elsker, at hun er helt nede på jorden:-) Har du haft en hård uge, så prøv hendes 34 minutters Bedtime-yoga, yin&yang yoga-stress releaf på 35 minutter, eller en hel times yin-yoga full body stretch. Så er du klar til weekenden med fornyet energi.

Rigtig god fredag :-)


Likes

Comments

happiness, women

Yoga er efterhånden blevet så populært i Israel, at det er blevet en del af Israelernes hverdag, fordi man længe har kendt til de positive virkninger mod blandt andet stress & angst. Yoga events i ørkenen skulle være balsam for sjælen, og der er masser af muligheder, hvis du trænger til et yoga-eventyr i det hellige land.

Yoga Arava & Desert Ashram & Wild Yoga Retreats tager dig til nogle af de smukkeste steder i Israels smukke landskab, og med på en rejse, som giver fordybelse, meditation & bevægelse for krop & sjæl. Det har længe været en drøm for mig at besøge Israel, hvor min mor rejste rundt som helt ung, og det skulle være et virkelig fantastisk land at besøge.

Har du selv mod på en tur til Israel, og også ønsker at besøge storbyen, så kan du her finde mere om Telaviv & Jerusalem .

I nabolandet Jordan finder du også masser af muligheder for yoga-ophold i ørkenen, f.eks.i Amman, Jordan, hvor Silent Yoga & Meditation har ture, der inkluderer daglig yoga, meditation, 2 * morgenmad, 1* frokost & 1 * aftensmad. Budget: Hos In2Jordan Travel Agency er prisen ca. 1280kr. for 3 dage.

Likes

Comments

Nouw Magazine