Header

happytravel
På en meget regnfuld søndag, er jeg gået igang med at tænke over, hvor jeg skal hen på efterårsferie. Ved godt jeg er lidt langt fremme, hehe, men jeg er nødt til at få sol & sommer, hvis det danske sommervejr fortsætter sådan:-D Jeg skal helt sikk…

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

healthy , women, yoga, lifestyle & workout

Jeg shoppede lidt i sidste uge & fandt blandt andet en sort yogatop fra Aloyoga, en blok,, & en strop til udstræk derhjemme. Yogabukserne fra Teeki, er lavet af genbrugsmateriale, & jeg bruger dem også til løb. De er vildt behagelige at have på, & føles næsten, som om de ikke er der.

På billederne:

Aloyoga Kvalitets Top fra 450,- fra GoYogi.dk eller Aloyoga.com

Yogabukser i genbrugsmateriale fra Teeki til 439,-

Yogablok fra Manduka til 119,-

Yogastrop fra Manduka til 120,-

Likes

Comments

healthy , women, wellness

ROSI SKINFOOD er rig på helende, plejende & luksuriøse økologiske ingredienser & hjælper huden med at regenerere. Mærket stammer fra England & er 100% økologisk.

Alle ordrer, som er over 100 pund sendes gratis.

1/ 15 ml. til 59kr.

2/100 krukke ml. til 294 kr.

3/200 ml til ca. 550kr.


Likes

Comments

happiness, healthy , yoga, lifestyle & workout

Har du lyst til en kort træning, som er effektiv, du træn med på BOHO BEAUTIFULS 10 dages challenge, som jeg selv starter i dag, da jeg ikke får så meget tid til at komme ud at træne i næste uge. Denne video er på 20 minutter & træner baller & lår, & så er den virkelig god at kombinere anden træning med, & giver en lille skud energi, & følelse af at have været i træningscentret:-)

Likes

Comments

happiness, happytravel, photography & inspiration

Mine drømmedestinationer

Caribien Øhav & Grenada- Jeg var så heldig at møde min søde veninde, Jess, i Sydafrika, & da hun skal læse i Grenada til næste år, er jeg helt sikkert nødt til at besøge hende der.

Australien- Jeg elsker Australien, & det er et af mine favoritlande, hvor jeg også har boet. Jeg har været der to gange, & tredje gang må blive meget, meget snart.

USA- Det er heldigvist planlagt, at jeg skal til USA næste sensommer. Jeg har kun besøgt Texas, & det varede desværre kun i en dag, da jeg skulle videre til Mexico, så jeg glæder mig virkelig til at opleve New York, L.A. & Tennessee.

Israel- Min mor rejste i Israel, da hun var ung, & det var en helt speciel oplevelse for hende, & da israelerne også er vilde med yoga, ligesom mig selv, er jeg nødt til at besøge det hellige land, & gerne i år.

Jordan- Yoga, sol & ridning i ørkenen. Det er nok til, at jeg må afsted på en rejse til Jordan.

Maldiverne- Ligger i det indiske ocean, & er fyldt med hvide sande & blå laguner. Et paradis, som jeg glæder mig meget til at opleve.

Madagascar- Da jeg besøgte Sydafrika, fik jeg anbefalet Madagascar, som jeg vildt gerne vil besøge, næste gang jeg skal til Afrika. Det er virkelig min drømmedestination nummer 1. Hvor drømmer du om at rejse afsted til?

Likes

Comments

happiness, healthy , wellness

Opskrift på verdens bedste Matcha Latte, som jeg drak hver eneste dag under mit yogakursus i Cape Town, & så giver den energi, som varer det meste af dagen.

Matcha Thé fra Helseshop ( eller hvor du kan finde det) blandes med en smule kogende vand, hvis du vil have det helt opløst.

Mandelmælk, soyamælk eller alm. mælk.

Jeg bruger en mælkeskummer fra Bodum og den giver præcis samme konsistens, som på en caf'e🍀☘️🍵 Hæld Matcha i til sidst, så det blander sig i mælken.


Likes

Comments

happiness, healthy , wellness

Denne lækre sommer- havtorn- smoothie drikker jeg ca. to gange om ugen. Nyd den i sommervarmen, & fyld c-depoterne op. Det giver blandtandet stærkere negle & får dig til at optage jern meget bedre :-)

BLEND:

2-3 øko appelsiner

1 spsk. havtorn pulver (Fås i helsekost eller i visse Fakta-butikker lige nu.)

1 mango

Lidt øko ingefær

Masser af is

God fornøjelse!

Likes

Comments

Nouw Magazine

Nyt indlæg

I sommer bliver jeg hjemme i skønne Danmark, men drømmer mig alligevel tilbage til 2014, hvor jeg rejste til Bali, og det var virkelig en oplevelse, & et sted, jeg vender tilbage til meget snart. Der er fyldt med søde & hjælpsomme folk, er dejlig varmt, (hvis du altså kan lide fugtigt vejr;-), & masser af god & billig shopping & wellness🌸

Jeg anbefaler især at besøge:

Ubud som er yoga-mekka & fyldt med skønne steder at dyrke yoga, i smukke omgivelser.

Shopping kan du finde de fleste steder, men især Ubud & Seminyak er gode, har hyggelige små butikker, masser af modetøj & gode frokoststeder, når du trænger til en pause.

The Yoga Barn, hvis du er vild med yoga & meditation, eller blot vil dyrke motion under din rejse.

Seminyak- Ligger på vestkysten & er et must, hvis du besøger Bali. Double Six beach, som er en af de lækre strande i området.

Patato Head - Bar, som har den smukkeste solnedgang. Nyd en farvestrålende drink, & kom i god tid, for at få en afslappet plads på solsengene, for at se en af de smukkeste solnedgange i hele verden, udover det indiske ocean.

Der findes utallige af hoteller, hvor man får rigtig meget for pengene. Jeg boede selv, i den travle by, Kuta, men til gengæld koster det næsten intet at leje en chauffør, & komme rundt på øen.

Overvej også Gili-øerne, hvis du vil have turkisblå strande, men personligt foretrækker jeg byerne rundt på Bali, hvor man nemt finder gemte oaser, udenfor feriemylderet, & travlheden, når man lige er landet.

Udenfor Ubud by, besøgte vi Luwak coffee farm, som serverer te & kaffesmagninger & en af de mest berømte kaffe-sorter, Luwak Coffee, hvis man kan kalde den det. De friske bønner spises af en såkaldt Toddy-kat og passerer derefter gennem fordøjelsessystemet på dyret. Bagefter efterbehandles det hele.. Trods det, er Luwak den mest eksklusive og dyreste kaffe. og ja.. det skal man nok have forklaret personligt, men de fik mig rent faktisk til at prøve en kop, & det smagte fantastisk.

Bali er klart et besøg værd, & du er meget velkommen til at sende mig en besked, hvis du vil have kontakt til billige & pålidelige chauffører, som kan fragte en rundt på denne smukke ø:-)

Likes

Comments

Jeg bruger ofte badedragter til meget mere end ved vandet & stranden. F.eks. til yogatræning eller dengang jeg dyrkede bikram, hvor de især er gode, hvis man sveder meget.

I år er min yndlingsfarve, når det kommer til badetøj, lyse pasteller & pink farver, & der er så mange fine at vælge imellem, denne sommer.

1/Sunseeker Boozt.com til 479,40,-

2/ Monki Off Shoulder fra Asos til 255,-

3/ Weekday fra Asos til 204,-

4/ Asos 204,-

5/ Seafolly fra Zalando 349,-

6/Rip Curl fra Zalando 549,-

7/Top Shop fra Zalando 449,-

8/ Watercult 999,- fra Zalando

9/Top Shop 349,- fra Zalando

Likes

Comments

Solbrændt sommerhud, & lyse sommerfarver. Her er nogle af de sødeste kjoler, buksedragter & accesories, i hvidt, til sommeren herhjemme, eller i udlandet. God weekend

1/Floryday 278,-

2/Zalando 749,-

3/Zalando Badedragt 174,-

4/Zalando 449,-

5/Zalando 799,-

6/Reef Sandaler 199,-

7/Zalando Bodysuit 249,-

8/ Zalando 1095,-

9/ Zalando 439,-

Likes

Comments

I april tog jeg min teacher training på The Shala Yoga School i Cape Town, & vi var heldige, at der blev optaget en video under hele opholdet. Den får mig virkelig til at savne alle de fantastiske mennesker jeg mødte på min rejse, & minde mig om, at et intensivt yoga-kursus kan være virkelig livsændrende, & få dig til at bevæge dig i den rigtige retning. Især hvis du føler, at du står stille i livet, eller ikke er et sted, hvor du ville ønske du var.

Det er ofte hårdt at ændre vaner, & give slip på det trygge, men måske kedelige & trivielle, men et yogakursus kan hjælpe dig til, at ændre dit liv fuldstændigt. Det har det gjort for mig, & især takket være de fantastisk inspirerende mennesker, jeg mødte på The Shaba

Hvis du selv overvejer et Yoga-Kursus i udlandet, så find THE SHALA lige HER eller tag et kig på Yoga Retreats.com

Ønsker jer alle en god mandag🙏

Likes

Comments

En supernemt Rå Chokolade Smoothie,som er både sund, & supernem at lave. Jeg har byttet min morgenkaffe, ud med denne, & den giver mig meget mere energi, som varer længere end en kop kaffe.

Blend:

Øko Græsk Yogurt

Rå Kakao Pulver

Rå Choko stykker. (Fra Søstrene Grene)

Masser af is

Hvis den bliver for bitter til dig, så blend banan eller jordbær i :-)

Likes

Comments

Selvom solen har manglet her i Danmark indtil videre, så er jeg gået lidt i gang med at kigge bikinier på Zalando . Jeg skal tilbringe sommeren herhjemme, men det ligner heldigvis strandvejr i denne weekend:-) Håber i alle får en skøn fredag.

a/ Banana Moon Anglio 389 ,-

b/ L´space (mange farver) 699,-

c/Banana Moon 279,-

d Mint & Berry 249,-

e/ Billabong 239,- (rabat)

f/ L´Space 799,-

g/ Yas 149,-

h/ L´Space 759,-

i/ Watercult 669,-

Likes

Comments

Hej:-)

Jeg er for tiden i gang med at øve en masse yoga, da jeg meget gerne vil undervise begyndere til sommer. Denne yoga-video med Adrienne er på kun 20-minutter, & giver en blid start, hvis du er helt ny i yoga, & leder efter en kort, men effektiv træning. God fornøjelse!

Likes

Comments