Header

Efterår er nu på en eller anden måde meget hyggeligt, selvom jeg ikke er meget for kulden, når det blæser. ☃️ Men når det nu skal være, kan man ligesågodt gøre efterår, & vinter, til noget specielt. Egentlig elsker jeg November & December, men når vi når til Januar & Februar, så er mit energiniveau på et meget lavt sted. Jeg prøver at komme ud i naturen hver dag, & jeg bor heldigvis lige ved siden af en skov i Aarhus, så det hjælper mig at få naturligt lys, når vi når til de helt mørke måneder🌧🍁❄️

Har du også svært ved at klare de helt grå & korte efterårsdage?

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Jeg elsker at lave lister over, hvad jeg ønsker mig, & når jeg kigger tilbage på, hvad jeg tidligere har skrevet for 2017, er der mange ting, der er gået i opfyldelse. Blandt andet min yogauddannelse, Sydafrika & at finde en lille, hyggelig bolig, i Aarhus.

For mig handler det også om, at se frem til en masse spændende ting, & det gør hurtigt en i meget bedre humør, at fokusere på alt det, du ser frem til, når hverdagen bliver lidt grå & kedelig, eller man er en smule ramt af det mørke efterårsvejr allerede:-) I vintermånederne plejer jeg at sidde på et fly på vej til solen, men denne vinter bliver hjemme i DK, da jeg har brugt mange penge, på indskud til bolig, & tid & dedikation på at starte min yoga op, i Aarhus. I stedet drømmer jeg mig til alle de spændende ting, som er på min ønskeliste i 2018.

Hvad er dine drømme for næste år?

GRENADA- Yogaretreat & afslapning i de smukkeste omgivelser, i det caribiske øhav, som har uendeligt mange muligheder for luksus-retreats & afslapning. (Fotos: Grenada Fountain of Youth Studio)

YOGALAP FESTIVAL I STORD, NORGE- Måske gør jeg det lidt anderledes i år, & drager til endnu koldere himmelstrøg, & tager på yogafestival. Jeg elsker at få ny inspiration & at lære fra dygtige undervisere, som eksempelvis Talia Sutra, fra Israel. (Fotos taliasutra & yoganorway)

ISRAEL- Et af mine større ønsker for 2018 er at videreuddanne mig til yogaterapeut, & det har jeg tænkt mig at gøre i Telaviv, hvor de har nogle fantastiske dygtige undervisere, fordi yoga allerede bruges i samfundet, til at behandle folk med stress, traumer & angst. (Fotos Secret Telaviv & fromthegrapewine.com)

USA- Jeg ved allerede at min familie har planlagt en lille tur til New York, & mens jeg er der, vil jeg gerne se meget mere af Gud´s eget land, blandt andet Vestkysten, & tage nogle landskabsbilleder. (Fotos: Greyhound Sightseeing)

SKITUR i SVERIGE- Min veninde er fra Sverige, & jeg har længe drømt om at besøge hende & stå på ski sammen. Forhåbentlig bliver det til noget i 2018.

(Fotos: TheplanetD & Visit Sydsverige)

Likes

Comments

Jeg er virkelig blevet fan af Matcha Latte, da jeg ikke bliver så overgearet, som jeg blir af for meget kaffe ☕️men da jeg mangler en ny espresso-brygger, kan jeg ikke lave den derhjemme endnu 🍵
Har du en, kan du lave den selv, & spare en del cafebesøg, som jo godt kan blive ret dyre i længden. Min veninde & jeg regnede f.eks ud at der nemt kan ryge 6-700kr på en måned, & selvom det er super hyggeligt med cafe, elsker jeg at hygge mig derhjemme også.

Opskrift på matcha latte:


Lav er Matcha shot, som et normalt espresso shot ved enten at købe matcha pulver (fra Helseshops eller juicesteder) eller ved at åbne the-breve, & bruge indholdet, & lave dit shot.

(Du kan også koge vand & lad din the trække, det smager bare lidt bedre med et ægte shot)

Skum øko letmælk eller havremælk ( smager bedst)

Nyd din Matcha Latte & få ekstra energi, som varer længere end kaffe.

Matcha Latte fra en af mine yndlingscafeer i Aarhus.

Likes

Comments

I sidste uge skrev jeg et indlæg om, at gøre hvad man har lyst til, & se sin frygt i øjnene. Dette indlæg er lidt i forlængelse, da det netop er yoga, som har været med til at vende mit liv, styrke min selvtillid & gøre at jeg lever mit liv, på den bedste måde for mig.

Jeg startede med at dyrke yoga for ca. 10 år siden, men det var ikke før jeg tog min yogauddannelse, at jeg virkelig begyndte at bruge yoga i mit daglige liv. Det er nemlig så meget mere, end at blive smidig, & få styr på vejrtrækningen.

Yoga kan åbne op for steder i kroppen, du har lukket fuldstændig ned for, f.eks. traumer & angst, som det har gjort i mit tilfælde. På mit intensive kursus, tog jeg hul på en masse, som lå dybt gemt i kroppen, & det var en meget udrensende, & noget jeg havde brug for at gøre, for at komme videre. Men når du har åbnet op, slutter det ikke bare der. Jeg startede en proces, som ikke har været nem, for yoga kan også få dig til at tage fat på ting, som kan virke overvældende. Derfor har jeg også før oplevet folk forlade yogahold, i tårer, ligesom jeg selv har prøvet det, fordi man pludselig fik åbnet op, eller givet slip på spændinger, jeg har haft i kroppen meget længe, & det kan være meget følelsesladet. Jeg bearbejder alt det, jeg oplever, negativt, som positivt med min yoga, & i dag går der ikke en eneste dag, uden jeg praktiserer. Jeg er sensitiv & mærker tydeligt en forskel, hvis jeg bare bruger 5-10 minutter hver morgen.

Stress & angst:

I dag render rigtig mange af os rundt & er stressede, eller lider af alvorlig angst, som hæmmer os. Der er også en grund til, at yogaen går ind & virker så fantastisk godt, på netop de to ting. Du får fat i din dybe vejrtrækning, som beroliger nervesystemet, og du lader alle bekymringer forsvinde, under den tid du træner, da yoga kan være hårdt fysisk, og du bliver til stede i nuet. Spændinger løsnes op, og du aktiverer både det parasystematiske nervesystem, og frigiver endorfiner i hele kroppen. Lider du af meget angst vil jeg altid anbefale, at du finder en dygtig yogaunderviser, som følger dig, eller går langsomt frem i dit eget tempo, så du kan følge med:-)

Lige nu lever mange af os i en stressfyldt verden, hvor forventninger & pres, er en konstant del af livet. Nogle mennesker er ekstra sensitive, eller har presset sig selv for længe, og der kan yoga være en hjælp til at finde tilbage til, der, hvor du har det godt. & nyder dit liv fuldt ud. Når jeg skal videre med min uddannelse, vil jeg meget gerne dygtiggøre mig som yogaterapeut, og hjælpe andre som har været gennem et hårdt stressforløb, angst eller traumer.

Håber i kan få noget ud af dette indlæg, hvis i er interesserede i yoga, som hjælp til at hele krop & sind. Snart får jeg min hjemmeside op, så meget mere om den i løbet af November.

Rigtig god uge til jer alle.

Likes

Comments

Benefit GrapefrugtsJuice fyldt med A & C-vitamin, & antioxidanter. Derudover kan frugten nedsætte risikoen for visse typer hjertesygdomme & kræft. Husk at spise den hvide hinde, som måske er lidt bitter, men også er ekstra sund for dig. Jeg plejer at blande med appelsin, eller banan, hvis jeg vil søde juicen.


BLEND:

2-3 store grapefrugt (øko)

1 spsk. baobab-pulver (For ekstra c-vitamin)

Is


God mandag 🍁


Likes

Comments

Jeg leder altid efter gode yoga-youtube kanaler, da jeg elsker afvekslende hjemmetræning. Cat Meffans kanal er virkelig værd at tage et kig på, hun laver supergode videoer på alle niveauer. Har du lyst til at træne med, anbefaler jeg denne 25-minutters "floating flow".

Cat Meffan er, udover at være yogatræner, designer af smykker, & bor i London. Hun er tidligere danser & gymnast, & derfor har hun altid haft en passion for sundhed & velvære. I dag underviser hun i London & på retreats rundt i hele verden. Vil du se mere til Cat Meffan kan du også følge hendes Instagram.

God weekend & Namasté :-)

Likes

Comments

BLEND:


Græsk Yogurt 18%

2-3 spsk. rå kakaopulver fra helsekost

Drys med rå chokostykker (købt ved Søstrene Grene) & blåbær & nyd den, morgenmad i et, hvis du skal hurtigt ud af døren -eller som ekstra energi til eftermiddagen☕️

Likes

Comments

Jeg har ledt længe efter en super holdbar neglelak, & Essie´s er perfekte til de kolde vintermåneder. Husk overlak, så plejer de at holde en uges tid. Mine favoritter, lige nu, er er mørk lilla, iskold grå & lys rosa.


Likes

Comments

Godmorgen læsere..

Igår aftes havde jeg tre yogatimer, & jeg bliver overrasket hver eneste gang, over, hvordan min krop reagerer med ekstra energi, & ro i sindet, dagen efter. I dag skal jeg lave dette video-program, som er for dig, hvis du dyrker yoga regelmæssigt. (Du behøves dog ikke være specielt smidig, sørg for at gå frem i dit eget tempo, lav øveserne hvor du er, & pres aldrig din krop ind i stillingerne.) Fleksibilitet tager tid, & jeg bruger altid en strop eller blok, som støtte.

Vil du gerne udfordre din yoga-træning, så prøv denne Yoga-video på ca. 20 minutter med Sjana Elise.

Likes

Comments

healthy , photography & inspiration, yoga, lifestyle & workout
Min krop har vænnet sig til at dyrke yoga dagligt, men når jeg ikke har så meget tid, eller jeg ikke orker min normale træning, især på søndage, så strækker jeg ud i sengen, eller sofaen, med blide yogaøvelser. Blot 5-10 minutter kan gøre en kæmpe …

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

happiness, healthy , photography & inspiration, yoga, lifestyle & workout
Hej læsere.. Tænkte at jeg ville lave et indlæg om at se sin frygt i øjnene, da jeg har virkelig udfordret mig selv, det sidste år & hvordan det har ændret mit liv. Det har langt fra været nemt, men når jeg i dag kigger ikke engang et år tilbage, k…

Likes

Comments

healthy , happiness
Da jeg røg på kaffe & sukkervognen i sidste ud pga. en virkelig stresset måned, fandt jeg, igen, igen, ud af, hvordan sodavand & for meget fastfood påvirker min krop. Åbenbart er jeg af den type, som bliver ekstra træt, dårligt humør, svingende blo…

Likes

Comments

happiness, healthy
I ugen opdagede jeg denne lækre smoothie med dadel, rå kakao & proteinpulver. Virkelig god, istedet for en kaffe, eller som mellemmåltid, hvis du har ekstra travlt. Ofte spiser vi alt for hurtigt, & tygger vi ikke maden nok, fordøjer vi den heller …

Likes

Comments

happiness, women
Hej søde læsere Jeg har været fraværende den sidste tid, pga. influenza, & har været ret så sølle & sengeliggende. .. I stedet har jeg lyttet til en masse meditation, set inspirerende videoer & er faldet over en youtube-kanal med meditationer, som …

Likes

Comments

Min måneds favorit smoothie er denne gang Acai Smoothie Bowl med dryssede mandler🍂 Blend: 2 spsk. Acai- pulver Banan 2-3 Appelsiner Drys med mandler & eventuelt kokosflager & chia-frø Enjoy 😋

Likes

Comments

healthy , wellness, yoga, lifestyle & workout

Har du problemer med at falde til ro om aftenen, så prøv en af disse to yogavideoer, med Boho Beautiful, for dyb søvn & fuldstændig afslapning. Tit kan det være svært at sove, hvis du døjer med stress, uro eller blot bruger din computer og mobiltelefon om aftenen. Lav denne afslappende yoga før du skal sove & nyd en god nats søvn:-)

Having a hard time calming yourself down at night or not being able to fall a sleep? Then I recommend trying one of these calming yoga videos, from Boho Beautiful, which will help you let go and relax completely. Often we find it difficult to sleep because of stress or even by using phones and computers just before bedtime. Instead you can try this peaceful yoga-practice and see if it makes a difference 🙏🏻


Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

happiness, photography & inspiration

Jeg elsker september måned, med de flotte farver, overgangen til efterår & den sidste rigtige solskinsmåned på året💛 Hvad er din yndlingsmåned?


I love september, which is my favorite month of the year. The beautiful colors, time for change & the last Real month of sunshine☀️ What's your favorite month?

Likes

Comments

Green Morning Smoothie from Juice Stop on my way through town today/Grøn morgen smoothie fra Juice Stop, på min vej gennem byen i dag:-)

- or make it yourself/eller lav den selv derhjemme:

1-2 Advokado

Appelsin/Orange

Spinat/Spinach

Mandelmælk/Almond Milk

ICE

Enjoy!

  • 39 Læsere

Likes

Comments

healthy , wellness, yoga, lifestyle & workout

Ønsker du at blive mere smidig, samtidig med at du træner dine hofter, lårmuskler, & ben, så anbefaler jeg denne NYE video, fra skønne BOHO BEAUTIFUL, som laver motiverende yoga-videoer. Denne video er for alle, nye, som rutinerede.

Rigtig god fornøjelse!


Want more flexibility & tight hips? Then this NEW video from BOHO BEAUTIFUL is for you! You will work on your thighs, hips & gain more flexibility in your legs, & you can do this video as a beginner, or advanced.

Enjoy!

Likes

Comments

women, wellness

Top 5 sunde serums.

Serum bruges under din dagcreme, eller ansigtsolie, & jeg anbefaler alle disse serums, som er fyldt med genopbyggende ingredienser & er fri for skadelige stoffer.

1. Trilogy Serum fra 258,- i Magasin (Calming serum)

2. Estelle & Thild Serum (Anti redness) 279,-

3. Rudolf Care Serum Acai til 795,-

4. Smuk Serum til ca. 450,- fundet i Magasin

5. RAAW in a jar serum & olie til 650,-

Likes

Comments

happiness, healthy , wellness

Hej alle ♥️

Jeg ´har haft en ret så turbulent uge med flytning til ny bolig, nyt Yoga-job & farvel til mit gamle job, men nu har jeg heldigvis fri i to dage, som bare skal nydes med hygge, afslapning & sund mad.

Da min krop nærmest har været igennem en stress-reaktion, de sidste uger, så føler jeg mig heldig, at jeg kan lave masser af yoga gennem mit arbejde, som er helende & genopbyggende for kroppen 🤸🏻♀️ Vi har alle perioder, hvor vi presser os selv ekstra hårdt, & der kan Restorativ Yoga & sund mad, med masser af vitaminer, hjælpe kroppen til at regenerere & komme tilbage i balance ...... så husk at give din krop, hvad den har brug for, især hvis du går igennem en ny periode med stressende jobs, nyt studie/job & flytning, som mange af os gør lige nu:-)

Igår var jeg forbi en af mine yndlingscafeer, Ganefryd, for at få lidt inspiration fra Yoga Journal, & fik en lækker øko hummus- sandwich, men som du også nemt kan lave derhjemme. Meget mere om mit nye yoga-job her på bloggen & min Instagram snarest.


OPSKRIFT HUMMUS SANDWICH:

Spelt-boller (hjemmelavet laves på øko gær, speltmel, kerner, hørfrø, græskarkerner, olivenolie & vand)

Økologisk Kål (Grøn eller rød)

Lyse Linser

Hjertesalat

Revet øko gulerod

Hummus

Soltørrede tomater

Sandwich smør fra eksp. Urtekram eller hjemmelavet dressing

Blend evt. en Smoothie dertil 🍒🍌🍎🥝🥑🥕🍋


Enjoy!

Likes

Comments

happiness, photography & inspiration

Hej alle

Jeg faldt over denne video i dag, fra Lavendaire, & synes den er meget motiverende, hvis du måske mangler hjælp til at finde ud af, hvilken vej, du skal tage i livet, hvad enten det er din karriere, passion eller dine interesser. Jeg er god til at lave RIGTIG mange ting, på en gang, men vil gerne finde ud af, hvad jeg virkelig gerne vil satse på, lige nu! & Denne video, viser dig, hvordan du kan spore dig ind på dine drømme, & hjælp til dit drømmeliv & hvem ved: måske endda kombinere dem, med det arbejde, du allerede laver nu.

Håber i kan få noget ud af videoen også. Rigtig god uge til jer 💛


Hi everyone

I found this video from Lavendaire to gain motivation, and inspiration, & to follow the path in life, that will make you the most happy, weather it´s your carriere, passion or interests. I am really good at doing MANY things at one time, but often needs quietness & space to be able to follow my true passions. This video gives a helping hand to go in the right direction, that will lead to your dream life & maybe even combine it, with what you do right now.


Hope you can get something out of this video as well. Wishing you all a great week🌱

Likes

Comments

Skovtur med min fars gamle, analoge, Olympus Old School kamera, som jeg fandt gemt væk i skuffen, for nyligt/ Forest walk with my fathers old school Olympus analoque camera, I found hitten away in the drawer the other week.

Likes

Comments

Nouw Magazine

Rejs til Serra de Estrela-bjergenes Yoga-retreat, få fulstændig ro & omgiv dig med natur, floder & skov, i smukke omgivelser. På stedet dyrkes der dynamisk yoga, svømning i floden, & mudderbad for selvforkælelse. Inkluderet er mudderbad, udrensning, massage/akkupunktur-behandling & en sundhedskonsultation. Flyv til Lissabon eller Porto & nyd et par dage i byen, før du tager videre til retreatet med bus. Priser fra 5700,- for en bolig, som du deler med andre. (Enkeltværelse kan købes for ekstra tillæg) Dette retreat er en del af "Responsible Tourism".


Algarve Self Catering Eco Retreat- Blot 6 kilometer fra den smukke strand, Odeceixe, finder du dette 100% bæredygtige sted, som skulle være så stille, at man kan høre en nål falde til jorden. Husene er bygget på den mest bæredygtige måde, & derudover kan du nyde mad fra den bio-dynamiske gårdhave på stedet, dyrke yoga, tage surf-timer & hygge dig med stedets katte, æsler, hunde, ænder & høns. Lev fuldstændigt bæredygtigt, & nyd din ferie med god samvittighed. (Priser fra 3650,-) Dette retreat er en del af "Responsible Tourism".


Elements Yoga- 6 dages retreat med yoga-undervisning, meditations & "manifest your dreams" workshops, SUP & kajak, vinyasa-yoga & vegetarisk mad. Et helende & genopbyggende kursus med fokus på selvpleje. Derudover er stedet bæredygtigt. Priser fra 4500,- til 7300,-


Art of Freedom -afholder yoga-ferier i Mafra, Portugal- Et retreat med fokus på Yin-yoga, lange & dybe stræk & vejrtrækningsøvelser for at stresse ned helt ned & få ro i krop & sind, langt væk fra alt. Priser fra 6500,- for 8 dage/7 nætter.


Yoga i Oleiros - 7 dages kursus med udendørs Vinyasa & Hatha-yoga dagligt, lækker mad & vandreture i skoven i smukke omgivelser. Priser fra 4000,- og opefter.


8 dages Yoga & Surf i Ericeira, som ligger ca. 30-40 minutters buskørsel fra Lissabon. Slut 2017 af med positiv energi, kropsmassage, sund mad & 6 dages instruktion i surfing & yoga. Flow, Yin & Vinyasa & det populære surf-område Ericeira langs Portugals populære surf-kyst. Fra 4685,-


Se mere om yoga-instruktørerne & info i links/ For english check links :-)

Photos: Bookyogaretreats.com, responsibletravel.com & Portugal.com

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Godmorgen

En lille positiv video, fra Boho Beautiful, om hvordan du kan vælge at ændre dine tanker, følge din passion & få motivation, til at leve det liv, du har lyst til. Ofte kan blive fyldt op med, hvad vi burde, hvad der forventes af os, & hvad andre synes, er økonomisk sikkert, er bedst for karriere osv. Tit er det en tanke om, at hjælpe, men du ved kun selv, hvad der præcis gør dig glad:-) Jeg står selv overfor, at tage en større chance nu, blandt andet med min yogaundervisning, freelance skrivning & foto, som alt skal bygges op, & ikke giver en stor økonomisk sikkerhed. I hvert fald ikke i starten:-) Men jeg elsker de ting, & jeg har ikke lyst til at gøre det halvt. Ikke længere. Jeg kan mærke, at det også gør mig glad, at følge mit hjerte fuldt ud. Jeg skal bare lige mindes om, engang imellem, at det er okay, at tage en anden vej, end den mest sikre!

Rigtig god torsdag til jer alle

Goodmorning

A positive video, from Boho Beautiful, about how you are the one, who chooses the life you want to live, changes your thoughts & follow your passions. . Often we are told the correct way to live, what is exspected of us, financially best for your career ect. Often it´s a helping thought from others, but really you are the only one who knows, what direction is the best one for you, for a fulfilled life and a life of purpose. Right now I am taking a bigger chance in life myself, with teaching yoga, writing & freelance photography fulltime and it´s not financially safe, but it´s all the things I really love to do & I don´t want to do it half time anymore, or even only a few hours per week. I feel it truly makes me happy to live my life, doing what I love, every single day. I just have to be reminded, that it´s okay to take a different path, and not just the the safe one!

Wishing you all a wonderful Thursday.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Sukker, sodavand & solskin. Fotos fra en sommerlig dag i August, Danmark. Jeg drømmer mig lige nu væk til masser af sol & sommer, & jeg har faktisk en ferie til gode, så jeg overvejer at rejse i efterårsferien. Har du nogle anbefalinger, så skriv gerne :-)/

Sugar, soda & sunshine. Photos are from a very rare sunny day in August, Denmark. I´m dreaming myself away to lots of sun & summer, & since I actually have a weeks holiday in the fall, I think I will travel somewhere sunny. Any recommendations?

Likes

Comments

Contains affiliate links

Mandura ligger i Vestaustralien, ca. halvanden times bus- & togtur fra Perth centrum, & byen har fantastiske bådture fra den hyggelige havn, hvor man kan sejle ud & se den uspolerede natur, & det fantastiske dyreliv.

Delfinerne starter allerede med at følge bådene, (hvis man er heldig,) fra husene langs kanalen, & som snor sig gennem havneområdet, & videre ud til meget smukt landskab. Og vi var meget heldige, den dag vi besøgte stedet, hvor der var ikke mindre end 12 delfiner, der legesyge fulgte vores båd, & sprang op af vandet, så man næsten kunne røre dem oppe fra båden.

Det er min drøm en dag at svømme med vilde delfiner, men indtil da må jeg drømme mig tilbage til denne tur, som var en af mine favoritsteder, under mit besøg i Vestaustralien.

Likes

Comments

Billeder fra en weekend nordpå i den smukke natur, i Nordjylland🌱 Hvor er dit favoritsted i naturen?

Pictures from a weekend up in the beautiful nature of Northern Denmark🌿 Where´s youre favorite spot in nature?

Likes

Comments

Grå & blå toner, som giver mig masser af træningsmotivation til sensommeren.

1/ Varley Pants fra Zalando 559,-

2/ Night Sky Tights fra Filippa K 549,-

3/Super Natural Tights i Peacock 599,-

4/Curare Yogawear 449,-

5/Even&Odd Active 129,-

6/Yogasearcher 659,-

7/ Esprit Sports 259,-

8/ Nike Thunder 699,-

9/ Zalando 107,-

10/Yogasearcher 659,-

Grey & blue vibes & work out motivation for late summer.

Likes

Comments

Lyder måske som en underlig kombination, men det er temaet i Boho Beautiful´s helt nye Vinyasa-video på 20 minutter. Jeg eelsker selv elefanter, så det er jo heldigt at to af mine absolut yndligsting, er samlet i et flow, & den er hermed blevet min hjemmetrænings-workout i denne uge, som jeg vil starte i aften :-) Lav selv din egen yoga-flow derhjemme, fra det smukke elefantreservat, i Cambodia. Jeg synes, at det altid giver ekstra motivation, med de visuelt flotte yoga-videoer, fra overalt i verden:-)

Likes

Comments

MIX:

Et stort stykke mørk chokolade (Minimum 65 %)

1-2 mål espresso alt efter hvor stærk, den skal være

1/2 spsk. rå kakaopulver

1 dl. Mandel eller Cashewnøddemælk eller pisket øko mælk


Pynt eventuel med flødeskum på toppen.


En sundere udgave kommer her:


BLEND & BLAND:

2-3 dadler

1 mål espresso

Et stort stykke mørk chokolade 70-80 %

1/2 spsk, rå kakaopulver

! dl. pisket mandel eller cashewnøddemælk

Alternativt kan du piske en soya-topping med vaniljesmag.

Enjoy!


Min kaffe er fundet på Café Moccacity i Aarhus, som laver fantastisk choko-lattes & mochas, når man virkelig skal forkæle sig selv. Du kan finde cafeen lige HER.

Likes

Comments

Tænkte at jeg lige ville anbefale en hyggelig café, hvis du skal tilbringe weekenden i Aarhus. Café Ganefryd er et af min yndlingssteder, med masser af lækker vegetarisk mad & slow juices, som er lavet på 100% økologiske råvarer. Du kan læse mere om cafeen på deres hjemmeside lige HER eller besøge den i Borggade, Aarhus C.

Derudover findes der også butik Ganefryd i Latinerkvarteret, hvor jeg altid handler sunde snacks & helsevarer.

Enjoy!

Likes

Comments