Header

Kontakt: happynightmares@hotmail.com


Ett år och två dagar, har det gått sen sist. Sedan sist jag var här inne och skrev några rader. Varför var det så längesen? Varför har det dröjt? Kan det vara så att jag helt och hållet faktiskt glömt både bloggen och inloggningsuppgifterna. Ja, så kan det vara. Så är det.

Men jag är här. Jag finns här. Mitt liv har rullat på med både många motgångar men också en del framgångar. Fast om jag ska vara ärlig känns det som att jag står på samma plats i livet som för ett år sedan. Jag kanske till och med tycker lite sämre om livet nu, än jag gjorde då.

Klockan är 01:50, lördag den 1 april och jag kan inte sova. Det är inte bara dagen, utan mitt liv i sig som känns som ett skämt. Vad lever vi för? Har vi några mål? Önskningar vi vill uppfylla? Vad vill jag med mitt liv egentligen? Så många frågor, men var finns svaren? Där var återigen en fråga.

Nästa gång vi ses kamrater, då kanske året är 2018. Då kanske jag har andra värderingar, tankar och känslor, än jag har idag. Då har det gått ytterligare ett år... Nej vet ni, vi ses innan året slår om. Vi ses en natt, kanske i liknande stil som denna.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tankarna dras till hen allt mer och mer, för var dag som går. Tankarna om att det kanske kunde bli vi en dag. I min hjärna hade vi passat så bra tillsammans, även som bara vänner. Att få ha hen nära. En så underbar person som denne möter man bara en gång i livet. Vill så gärna ha hen och allt det vi kunde skapat. Men ibland undrar jag. Är man verkligen alltid kär, eller bara ensam? Kanske behöver jag bara lite närhet? Någon som kan hålla om mig och dra ett dåligt skämt. Någon att ha onödiga konversationer med. Någon som faktiskt vill umgås med mig, så ofta som möjligt. Det kanske inte är så att jag är desperat ute efter ett förhållande, utan mer känner mig ensam. Men kan någon då förklara varför det är just den specifika människans kramar jag vill ha, hens röst jag vill höra höra och just den här människan som jag så oerhört gärna vill ha i mitt liv.

I mitt huvud snurrar namnet runt, nästintill hela tiden. Så fort det dyker upp på Facebook och visar 'online' föreställer jag mig hur även ett meddelande skulle dyka upp. Men det kommer aldrig hända och jag är för feg. Varje minsta grej relateras till denna individ som lyckats göra mig så tagen. Tagen och fast i en annan människa, som på något sätt kan vara helt fullkomligt perfekt. Hur älskling, hur?

Man får intala sig själv att det går över. Det är bara en förälskelse som kommer försvinna. Undrar hur lång tid det tar denna gång. Ibland tar det ett halvår, ibland några år, och ibland finns det den där specifika som fastnar i ens hjärta för evigt.

Likes

Comments

Jag är någon i världen. Jag är en liten röst, eller mer en text. Några ord som bildar meningar som kommer publiceras här när jag känner för det. Så fort man får känsla ska man fånga den. Först fånga den för att sedan släppa ut den. Det är exakt vad jag tänker göra här. Så fort jag får känsla ska jag skriva. Fånga upp alla tankar, för att sedan släppa ut dem. Våga visa vad och hur jag tycker. Men för er, för dig, som läser det här kommer jag vara någon annan. Jag kommer vara den du vill. För du är inte ensam. Har du en dålig dag har jag det med dig. Du är aldrig ensam och du är stark nog att klara dig igenom alla dagar du tvekar. Du behöver inte veta mitt namn, min ålder eller kön. Allt du behöver veta är att jag är en människa som också har de tankar du bär på. Jag känner mig också frustrerad över världen. Varför finns fattigdom? Varför måste det vara krig? Hur kan människor misshandla djur? Hur kan man döda en annan människa? Har vi ens några olikheter? Alla föds till vår värld av en anledning. Det är menat så. Varför skulle jag vara mer värd än du? Varför skulle Bill Gates vara mer värd än du? Varför skulle jag vara mer värd än zebran som betar på savannen?

Här kommer jag inte skriva privat om mig själv. Jag kommer inte låta er veta vem jag är. Men jag kommer skriva. Som sagt. Så fort jag får känsla. Är det något speciellt du vill att jag skriver om? Eller något jag yttrar min åsikt om? Kanske vill du bara skriva av dig till mig? Kommentera eller maila mig i så fall, och oroa dig inte. Du kan vara lika anonym som jag.


Meningen med den här bloggen är att kunna känna igen sig. När du känner dig ensam ska du kunna gå in här och kanske få ett litet hopp om att du inte är den enda som känner som du gör. Du är inte ensam om att inte känna dig tillräckligt bra. Du är inte ensam om att ha fobier, rädslor och svackor. Du är aldrig ensam.

Men det kommer även bli en del pepp. Eller vad vet jag, vi får väl se vad hur det här eskaleras. Vi får väl se var vi hamnar och om någon ens kommer bry sig om vad som skrivs här. Meningen är i alla fall att jag vill finnas för människor. Visa stöd och samtidigt peppa folk om att allt kommer bli bättre. Att allt löser sig och att man alltid ska våga tro. Våga lita på sig själv och våga satsa. Men går allt fel, om allt faller och du vill ge upp. Så vill jag finnas där, som ett berg att luta sig mot. Vill du ha någon att skrika på, hata på eller bara berätta om hur dåligt just du har det? Tveka då inte, utan skriv till mig. Lämna en kommentar eller skicka ett mail. Jag dömer ingen och absolut inte du som sitter inne med dåligt självförtroende, social fobi, psykisk ohälsa, diagnos, depression, ångest eller andra problem. Du är välkommen att höra av dig till mig eller bara läsa det jag skriver, ta del av citat, mitt medlidande och mitt pepp. Du är fantastisk som du är och jag hoppas du väljer att stanna här så länge du behöver. När vi tittar upp mot himlen ser vi allihopa samma måne. Ser du upp mot den ibland? Det gör jag. När du ser den kan du alltid räkna med att det finns någon annan som också ser. Vi ser allihopa samma måne och du är aldrig ensam.

Likes

Comments