Såg att sist jag skrev här var när jag skulle jobba på Sweden Rock i sommras. ja det var ju en berg och dalbana i sig, eller ja hela den sommaren, men en sak som är säker är att jag inte jobba där fler gånger..
Nu när jag väl bloggar igen, eller iallafall ett inlägg så kan jag väll berätta om min sommar..
Min sommar var bra. Till en början, jag var med en dåvarande kompis väldigt mycket, men då hon skaffade pojkvän i slutet av augusti så blev man vald åt sidan, lite trist när vissa hamnar i förhållande och inte kan vara med sina kompisar längre, eller vad vet jag, kanske bara var med mig hon inte bara hade tid med. Men anyway, vi hade en rolig sommar tills detta hände, festade en hel del och kunde bara en dag åka till affären och köpa glass, hur mysigt som helst. Men men,

I september fick jag en timanställning på ett sjukhem, och jag trivs så bra där, all personal och boende är hur trevliga som helst, så där jobbar jag varje helg (ca) och på vardagar pluggar jag nu mera på lund på en skola, fick mitt slut datum förra veckan, 31 Januari 2018 är jag undersköterska! Jag har 3 kurser kvar, helt otroligt!
Jag tatuerade mig även i september på armen som en påbörjad sleev, är så sugen på att fortsätta och göra en stor över magen, men vi får se vad ekonomin säger hehe!

Jag har även börjat planera framtid, så i januari börjar jag spara till mitt körkort och kan förhoppningsvis åka i sep/okt på en intensivkurs och få mitt körkort.
Har även kollat lite på lägenheter för att flytta hemifrån, men dom tar slut så snabbt då jag är studerande med en hund så väljs andra före tråkigt nog. Men det kommer säkert bli bra när jag har läst färdigt.
På mitt jobb jag har just nu så kan Ice följa med dit då djur är tillåtna så ett boende nära mitt jobb hade varit perfekt.

Nej men det är väll en summering kring mitt liv lite lätt sedan sist jag bloggade, jag tror jag ska börja igen men man vet aldrig hur det kommer att gå :) !

Kram på er !

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Har nu i 2år jobbat på Sweden Rock på Texas Longhorn som ligger inne på festivalsorådet mellan de två stora scenerna. Jag mejlade för ca 1månad sedan till den mejl jag skickade till de andra åren men utan något svar. Så imorse när jag står och väntar på tåget till skolan, så får jag ett sms " Hej! Hoppas allt är bra med dig!! Vill bara stämma av om du vill o kan jobba under sweden rock 7-12 juni? Hör av dig // Micke, texas longhorn." På riktigt, tror alla på stationen hörde mitt "OMG" hahaha, ringde mamma och sedan till han som jag brukar sova hos som åker för att gå på själva festivalen som är en polare till mami. Alltså är helt taggad. Även fast två av mina vänner typ pajade mitt mood lite när ja berättade för dom. ANYWAY! Sommaren är räddad!

Likes

Comments

+ Jag älskar sommaren
- Jag hatar att vara för varm eller frysa ( vilket jag gör ofta)
+ Jag älskar min hund
- Han är för det mesta pain in the ass hahaha!
+ Jag älskar smink
- Jag hatar o tvätta av allt, ni vet den dagen man får till dom perfekta ögonbrynen, så måste du tvätta bort det..
+ Jag är riktigt spontan av mig
- Jag är lat, så även om jag bara "shit vi sticker till göteborg" så kommer jag på hur skön min säng är.
+ Jag har torr humor, riktigt torr.
- Jag får dock folk att skratta pga mitt skratt eller som jag inbillar mig.. jag är rolig.
+ jag är vegetarian
- Jag har bara varit det i 7mån, så kommer förmodligen faila när sommaren kommer, but still. GO VEGGO
+ Jag har varit en belieber.
- bara hans musik som är najs nu mera.
+ Jag älskar serier
- tröttnar om det inte händer nått hela tiden.
+ Min musikstil är så sjukt blandad, ena stunden, svensk rapp, sen norsk reaggey, svensk reaggey till svenska balader.
- Jag byter låt mitt i låten, folk stör sig på det jävligt lätt.
+ Jag utbildar mig till undersköterska
- Jag är osäker om jag kommer trivas som det
+ kan nog erkänna att jag är beroende av enegridricka
- Ibland dricker jag det istället för att äta. (jag vet, inget bra alls, men det är det mycket som inte är )
+ Älskar disney
- Hatar nya disney filmer, förutom typ frozen och dom.
+ genuint älskar scräck.
- Har en sjukt stor, lite överdrivet stor fobi för clowner. Klarar inte av ens att se en på en bild.
+ Jag älskar att sjunga, riktigt mycket.
- Det låter förjävligt
+ Ska börja med youtube.
- Har sagt det i 3-4år

Likes

Comments

Jag som ni kanske förstod i förra inlägget älskar verkligen Youtube, tänkte därför visa er några utav mina absoluta favoriter och då inte dom vanliga som Therese Lindgren, ANTY , Thomas osv. Utan några andra.

Jennifer "zennufer", många förknippar henne med Linn Ahlborg då dom är faktiskt rätt lika, men detta är jennifer, bor i stockholm, även storasytser till Hugo "Teryos". Iallafall är Jennifer en vloggare, hon är grym! - Direkt länk här Jennifer

Amir Akrouti mina damer och herrar och alla där i mellan och runt om. Jösses vilken rolig människa! Detta är då, som ni nog flesta vet om "lilla gay bloggen" mannen. Hängde rätt mycket med kissie, paow och hugo rosas för många år sedan, han har dock växt upp, är frisör, så hans videos är väll skönhets och frisörs relaterade videos. Även han en vloggare. Dock på senaste månaderna börjat umgås en hel del med Thomas Sekelius så inte så "liten" youtubare längre. Men fortfarande sjukt rolig! även han är en stark favorit. Direkt länk till AMIR

Josephine Qvist! Jösses vilken vacker kvinna! Mest känd ifrån ex on the beach, men denna kvinnan är nog en av de vackraste alltså. Hon gör blandade videos, mina favorit video med henne är sminkvideos och hennes storytime när hon backpackade. En stor favorit. Direkt länk till JOSSAN

Det var några ut av de som inte är speciellt vanliga när man tänker på youtube, men starka favoriter. Gud vad jag upprepar mig, men anyway!
Nej nu ska jag forsätta plugga i skolan. (kan berätta mer om det senare).
Kramisar!

Likes

Comments

jaha, ny blogg igen ?
Känner att då jag ska starta med min Youtube till helgen så var det smart att starta ihop en blogg också där jag kan slänga ihop lite skit, när jag känner för det.
Jag har som ni kanske vet haft sjukt många olika bloggar och det senaste gick det rätt så bra för, men har glömt lösenordet och kommer ej in på den för den är kopplad till min gamla Facebook som blev hackad.. suck.
Jag tänkte att jag slänger ihop ett inlägg liten senare eller imorgon om vem jag är osv osv.
Men anyway.
Vi hörs !


Likes

Comments