I dag så fyller jag år, ett år äldre och man känner sig mycke äldre än vad jag är nu.. Det har bara varit firade med min lilla familj och har inte heller lust att fixa värsta middagen med familj släkt och vänner. Är mycke skönare att få still samt och mysig firade med min lilla familj. Så nu är man 25 år och hoppas 25 års liv blir bättre :P

Nu ska vi snart äta och bara mysa.

 kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I går så hade jag fullt upp och jätteroligt måste jag säga. När jag vaknade vid 9 tiden så åkte jag ner till Willys och handlade mat. Kom hem åt lite frukost med barnen och älskling sedan la jag Viktoria vid 12 tiden för att villa lite. Sedan vid halv tre åkte jag till Sollentuna en snabbis för att handla lite kläder inför utgång på kvällen med en kompis och hennes kompisar. Jag köpte två leggisar en jättefin tröja samt strumpbyxor. Efter jag blev klar så var det bara att stressa hem för att ta en snabb dusch och göra mig ordning. Det blev verkligen en rolig och trevlig kväll verkligen i stan. Den där kvällen kommer jag inte glömma alls verkligen. Jag tog natt bussen hem och det kändes verkligen som evighet tills jag skulle komma och jag var helt slut på vägen hem. Som tur drack jag 3 drinkar men blev inte alls full av det. Det kändes verkligen skönt och jag gillar inte heller komma hem full speciellt när jag har barnen hemma. Fast jag hade värdens huvud värk efter den sista stället vi var på. Det var en rock ställe och sån hög musik gillar jag inte direkt heller. Det var bara kul att prova på något annat kul. Plus i dag är det också min födelsedag och ett år äldre nu :P   

Likes

Comments

I morse var det lite halv stressigt eftersom att jag skulle lämna barnen först till dagis och sen följa med Nenad till skolan.Han fick träffa sjuksköterska som gjorde kontroll.Han fick försöka skriva sitt eget namn klippa väga meta kolla hörsel och berätta om skola och lite andra saker men det gick inte så bra eftersom han har svårt med en hel del saker. Efter det så fick jag sitta med sjuksköterska själva och prata lite med henne.Berätta hur han har det och vilka svårheter.Även att vi ska göra fler utredningar på honom för att fortsätta hitta rätta hjälp medel för honom för att han ska klara av skolan. Det var svårt att prata om det lite och min tårar börjar rinna efter som det är känslig ämne att prata om. Efter jag var färdig så gick jag hem och fixa mig ordning mig för att åka till Arlandastad för att handla lite smink.Kommer lägga ut en bild sen på vad jag köpte.Sedan åkte jag raka vägen till jobbet. Nu sitter man här på jobbet och det finns inte så himla mycke att göra.Slutar inte först vid 20.

PS helt slut I kroppen

Likes

Comments

Jag har efter frukosten blev det att stor städa här hemma och tvätta men är fortfarande inte klar med tvätten och fixat disken även. Känner mig ganska stolt när jag väl börjar stor städa här hemma verkligen :) Sen passade jag även på att gå till ICA för att handla lite och sedan direkt för att hämta alla tre barnen. Just nu helt slut och älskling är på jobbet fram till 21 så det är bara fortsätta tvätta och börja med mat snart..

Känner mig glad slut och trött slut just nu..

Likes

Comments

Nu har jag precis kollat klart på dokumentär som gick på tv 4 Fakta om unga mammors viktigasta svåraste beslut dom måste tar.

Man får höra, läsa, och se på tv att det blir allt vanligare att bli ung mamma och som kämpar att göra sitt svåraste beslut i livet. om dom ska behålla barnet eller inte. När man kollar på tv t.ex så i USA väljer den del av unga mammor att göra en adoption för dom inte klarar ta hand om barnet själv och ser hur tufft det är och dom inte kan ge ekonomis sätt att försörja sitt eget barn.. Det är bra att det finns ett tredje val än att ta bort eller måste behålla den. Men det är aldrig lätt för unga tjejer att välja hur dom ska göra eller vad dom går igenom under den perioden.. Jag tror åsätt vilken väg man väljer så klarar man sig bara man har bra med stöd och att man har sina föräldrar där för att hjälpa. Visst egentligen kanske man ska vänta med ha sex i så tidigt ålder som 13 och upp till 18 så man hinner minst gå ut skolan men om man inte ha hålla sig så är det verkligen viktigt att skaffa skydd som tjej efter som kondom är inte alltid 100 %. Men samtidigt är det alltid viktigt gå ut med information om sex preventivmedel och hur det är att bli ung mamma osv. Vi kanske inte pratar lika mycke med våra barn som det och vad det finns för risker och hur livet kan se ut även hur mycke du får offra sitt eget liv men samtidigt kan man lyckas som ung mamma. Sedan är frågan hur många pappor vill vara delaktiga i sitt eget barns liv och fortsätta vara tillsammans med mamman till sitt eget barn.. Eller väljer dom att inte finnas med i bilden alls eller bara i bland.. Oftast tror jag att vi unga tjejer som blir gravida måste skydda oss att mogna på och ta all ansvar för det kommande barnet i ens liv och börja bli riktig vuxen.

Det kommer säker fler inlägg om det här någon gång här.. Nu ska jag ta äta lite frukost

Likes

Comments

Jag vaknade 19:20 av kändes som jag sov mycke längre fast jag inte gjorde det och samtidigt började jag få panik av att Nenad skulle komma för sent till skolan. Så det var bara slänga på alla kläderna till barnen och skydda till skolan och sedan lämna Viktoria och Katarina på dagis. Så nu sitter jag här hemma och kollar på tv 4 Fakta om unga föräldrar och deras upplevelse, även deras livs stora beslut dom måste ta. Jag ska ta försätta kolla nu.

Kommer lite senare med ett inlägg

   

Likes

Comments

I dag har det varit en upp och ner dag verkligen för mig konstig nog. Morse när jag vaknade 07:00 för att fixa Viktoria inför dagis medans min älskade man fixade Katarina och Nenad för dagis och skolan. Sedan gick han lämnade dom och jag tog Viktoria. När vi väl kom hem så började jag känna mig lite. Hade igen aptit för att äta frukost och inte lust att göra något i huvudtaget. Från ingenstans så fick jag ont i mina äggstockar och magen lite. Som tur sa älskling vi ska passa på villa lite innan han åker till jobbet. Så jag la mig i soffan med min täcke och somnade direkt.. Jag var så himla trött verkligen och hade igen kraft alls. Sen när jag vaknade vid 1 så mådde jag lite bättre och sen efter en stund var det dags för mig hämta barnen så hände det en lite olycka med min mobil. Min ruta sprak så nu måste jag lämna den på lagning 😞 Sen har dagen rullat på bara.

I morgon kommer det bättre inlägg

God natt  

Likes

Comments

Jag tänkte till och börja med att jag är tillbaka här på nattstad för att börja blogga här igen efter en riktig lång uppehåll. Hade verkligen svårt att bestämma mig vart jag skulle börja blogg och testade en del sidor men var aldrig riktig nöjd med portalen eller vad det heter. Men nu blir jag verkligen kvar här att blogga en lång period och jag är också nöjde med min blogg sida hur den ser ut nu. Dom andra sidor var verkligen skit jobbiga att hålla på fixa och mixa så sidan blev bra.

Det kommer ett inlägg lite senare.

Likes

Comments

Jag och älskling var i fredags och hämtare ut min blogbag och jag blev verkligen glad när jag fick den.. Här en bild som jag fickAllt kommer verkligen komma till användning speciellt flaskan nu som Viktoria älskar..

Kommer att skriva sen lite mer om sakerna som jag har fått

Ett stort tack till blogbag loppis verkligen..
 

Likes

Comments

Jag vi inte gå in just detaljer på vad som händer eller vad för tankar det går hos mig just nu, förutom att jag verkligen har en jobbig period. Mitt bloggade går just nu bara upp och ner hela tiden, ena stunden kan jag verkligen värdens blogg sug och andra stunden inget alls på ett par dagar. Jag känner verkligen att det börjar bli mycke i mitt huvud och vill bara allt ska vara perfekt i mitt liv och jag ska mår bra inför julen. Man vill bara komma bort ett tag med familjen på skönt och varm ställe där man kan njuta till max och slippa alla dom jobbiga tankar. Jag älskar mina barn över allt annat och skulle kunna tänka mig en tanke utan dom en stund.

Det kändes inte alls kul att lämna min dotter speciellt på dagis nu på morgonen, det kändes som jag ville bara börja gråta när jag var på väg hem.. Det är i all fall skönt att jag min lilla söta prinsessa hemma med mig så jag slipper vara helt ensam.

Likes

Comments