Header

Livsstil

Hej finaste ni. Hoppas ni har haft en super bra dag! Själv har jag spenderat min fredagskväll till pluggning fram tills nu när jag precis satt mig framför teven för att mysa lite med familjen! Vi tänkte faktiskt ta och kolla lite Parneviks, så himla härligt program!! Förlåt för sent inlägg men det blir så ibland! Har ju faktiskt gått en lååång dag i skolan och sen dess som sagt suttit med huvudet i fysikböckerna, haha. Jaja hurni, hoppas ni mår jätte bra så hörs vi i morgon! Kram.

Likes

Comments

Livsstil, Musik

Två härliga ♡

Hej finaste ni. Haha, ja inlägget igår var inte det mest positiva här på bloggen kanske. Men sånt händer! Jag tycker faktiskt att vi hade rätt till att vara lite irriterade efter 5 timmar stillastående i kö utan vatten och mat haha. Vi kom hem 6 timmar senare än beräknat tack vare olyckan som hade skett med lastbilar i högakusten/härnösand någonstans. Efter ett tag kom vi i alla fall hem och jag tror att när vi kom hem till huset var klockan runt 00:45 och jag var ganska så trött efter att ha gått upp 05:00 på morgonen, haha. Så en otroligt lång dag blev det! Men jag tycker ändå trots allt att dagen blev bra till slut och busstoppet må vara jobbigt men samtidigt satt vi och skrattade i några timmar av de vi satt fast och vi hann prata en hel del och lärde genom det känna varandra ännu bättre (är det ens möjligt??) haha. Så det var ändå mysigt med de detaljerna! Nu sitter jag hemma i köket och ska försöka lära mig lite fysik (kan behövas) så vi hörs i morgon. Tack för att du tittade in idag, kram.

Likes

Comments

Livsstil

Hej. Nu är jag inte på topp kan jag säga. Vi (flera från skolan) sitter alltså fast i en bilkö i en buss vilket vi nu gjort i 2 timmar och 40 minuter. Då menar jag helt still, vi rör oss inte en enda meter. Usch vad less jag är! Vi har knappt ätit något plus att jag har jätte ont i huvudet då vi gick upp 5 i morse och då vi har spänt oss och varit nervösa idag. Åh det är inte ofta jag är så här less kan jag säga! Jag vill bara hem hem hem! Tänk er själv att sitta fast i en varm och trång buss utan mat och dryck såhär länge?? Inte super kul. Vill bara hem! Jaja, måste spara batteri nu. Förlåt för tråkig energi men sånna dagar har man också. Kram.

Likes

Comments

Livsstil, Foto

Hej finaste ni och godmorgon. Idag har jag studiedag vilket känns underbart! Jag har endel plugg att ta tag i eftersom att jag har prov på måndag men förutom det ska jag nog mest ta det lugnt och gå ut på en promenad för det är så himla fint väder! Tyvärr har det dock kommit massa snö igen! Jag vill ju ha vår jag, haha. Har redan börjat planera inför våren med nya vita fräscha sneakers och tunna jackor, så himla skönt med lite värme istället för vinter! I alla fall så är det skönt med en ledig dag idag och i morgon drar endel av oss från skolan iväg till Umeå! Vi ska på studiebesök eller vad det nu är på Umeå Universitet! Ska bli super intressant eftersom att jag faktiskt är lite intresserad av att börja där! Anledningen till det är att de har min "drömlinje" där - digital medieproduktion. Så vi får se vad vi tycker om skolan och staden! Nu ska jag nog ta och byta om och ta mig ut innan solen försvinner! Vi hörs. Kram.

Likes

Comments

Contains affiliate links Collage/mode, Livsstil, New in / Shopping

Inlägget innehåller adlinks.

/Byxorna jag beställde

Hej finaste ni. Just nu sitter jag på mitt rum och håller på att fixa retursedeln till ett paket från bubbleroom. Så himla tråkigt att jag beställde fel storlek så de var alldeles för stora! Ska byta dom mot en/två storlekar mindre och förhoppningsvis få de snart eftersom att jag känner att jag saknar att ha byxor med hål i! Jag hade ju ett par som jag älskade förut vilket gjorde att jag beställde likadana, men i fel storlek. Jaja, det är inte hela världen, bara skicka tillbaka och få nya! Har ni också problem med att beställa byxor i rätt storlek??

Idag blir en extremt lugn chill-dag för mig! Ska bli underbart! Hade egentligen tänkt att ta ledigt från allt pluggande under den här helgen och bara vila men jag tror att det kommer sluta med att jag pluggar lite fysik nu i eftermiddag ändå eftersom att jag har fullt upp den här veckan och prov nästa måndag, men vi får se! Hoppas i alla fall att ni mår super bra! Själv tänker jag nog ta och gå ut på en liten promenad nu faktiskt! Även fast jag vaknade med panik över mitt slitna hår och la i alldeles för mycket olja, så att mitt hår ser ut som ett smörpaket just nu. Haha, det är det som är det sköna med att bo på "landet", lite folk och ingen som bryr sig helt enkelt. Vi hörs fina ni. Kram.

Likes

Comments

Livsstil

/Smygtitt på det som kommer upp i morgon, hihi

Hej finaste ni. Nu är äntligen historia provet klart och jag har bestämt mig för att ta 100% ledigt i helgen och inte plugga någonting alls. Det är en sjuk känsla haha, kanske som vilken helg som helst för endel av er men inte för mig. Nästan varje helg under varje termin pluggar jag, endel mindre och endel gör jag inget annat än att plugga. Inte det roligaste vilket gör att det känns som att den här helgen kommer bli fantastisk. Ska ta till vara på den till fullo!

Nästa vecka har jag en hel del roliga planer faktiskt! Tisdag har vi studiedag, onsdag åker jag med några ur klassen på besök till Umeå universitet för att kolla hur det är där och på torsdag ska vi på en mässa i stan angående universitet och olika jobb! Så det känns som att veckan kommer bli super bra och vi har bara en inlämning också vilket gör att det inte blir något panik pluggande, haha. Det här vart ett enda inlägg om hur det är i skolan, haha förlåt för det. Men så är det ibland! Vi hörs i morgon fina ni, jag hoppas verkligen att er fredag har varit super bra och att ni också ser fram emot helgen! Kraaaam.

Likes

Comments