Livsstil

Hej underbara ni. Just nu är jag helt slut faktiskt. Mest för att jag lägger för mycket press på mig själv och då handlar det inte bara om skolan utan i det mesta jag gör. Jag tror att jag tänker alldeles för mycket vilket har sina för och nackdelar. När jag säger att jag tänker menar jag inte att jag sitter och klurar på jordens klimathot eller på något svårt mattetal utan jag övertänker på allt jag gör, allt andra gör och allt som händer. Det leder till att det blir för mycket för mig och med ständig press och slit i skolan så blir allt bara för mycket. Jag fick ett varningstecken idag på bussen när jag fick super tungt att andas och så otroligt mycket ångest bara. Det är sånt som får mig att inse att jag MÅSTE varva ner också. Jag älskar att blogga, det vet ni säkert redan. Men just nu när jag är så slut så känns inte ens det kul, jag orkar inte tänka. Därför tar jag nu en paus fram tills nästa måndag. Jag ska plugga framförallt och sen när jag får tid över ska jag bara ta det super lugnt. Hoppas ni mår jätte bra så hörs vi, ni är verkligen bäst! Tusen kramar.

Likes

Comments

Livsstil, New in / Shopping

Hejhej fina ni, hoppas ni har haft en jätte bra dag. Det känns lite tråkigt att visa er de här två super enkla tröjorna eftersom att de inte är så speciella. Men jag vet att ni brukar tycka om hauls så jag passar på att visa de här också även fast dom båda är definitionen av enkelhet. I alla fall var jag som jag tidigare berättade ute och letade efter enkla tröjor att bara ha som ombyten. Jag gick in på cubus och hittade de här basplaggen för 49kr styck. Hur bra deal?? Tycker det var super bra i alla fall och det känns härligt med lite enkla kläder bara. Vi hörs hurni. Kram.

Likes

Comments

Livsstil

/Så himla fin kvällshimmel på baksidan

Mitt hat till gymnasiearbetet växer sig starkare och starkare ju fler dagar som går haha. Jag tycker det är så stressigt och när det är så många delar och så mycket text som ska in i det hela så blir allt bara en enda röra och nu är arbetet för långt för att jag konstant ska orka läsa igenom det, haha. I alla fall så har jag haft en vanlig och kort dag idag fram tills att något väldigt speciellt hände.. Vet ni vad?? Våra studentmössor kom!! Så vi fick hämta ut dom och nu ligger den här framför mig och glänser så fint! Är super nöjd med hur den blev! Jag lovar att ni ska få se den om ett tag men inte idag hihi. Anledningen är att jag inte hinner fota nu eftersom att jag måste fortsätta plugga tyvärr eftersom att ga ska in i morgon redan, så otroligt stressigt! Hoppas i alla fall att ni har haft en super bra dag och att ni alla mår jätte fint! Vi hörs fina ni. Kram.

Likes

Comments

Livsstil, New in / Shopping

Hej fina ni. Den här tröjan som också fick bli halva min outfit idag och matchades därför till svarta jeans inhandlade jag bland annat igår. Jag brukar inte gå in på NewYorker faktiskt eftersom att jag oftast inte hittar kläder där samt att jag helt ärligt brukar glömma bort att den affären ens finns här i Sundsvall. Men igår gick jag ändå in där och kom ut med två olika tröjor varav en av dom var denna. 99kr kostade den vilket var perfekt eftersom att jag bara sökte efter lite enkla ombyten. Hoppas ni alla mår super bra så hörs vi. Kram.

Likes

Comments

Livsstil

Hej finaste ni. Idag hade jag en otroligt onödig start på dagen haha, åkte in till skolan för att ha en enda lektion och när vi väl kom till lektionen så var den läraren sjuk så det blev en lärarfri lektion.. Haha, jaja det gör inte så mycket eftersom att det alltid är kul att få umgås med alla fina i klassen. Efter "lektionen" drog jag mig mot stan för att hitta något ombyte. Var ute efter någon långärmad tröja som bara skulle vara helt enkel. För jag tycker jag har dåligt med såna enkla kläder att bara dra på mig. Jag hade super tur så det var rea i stan och jag fyndade lite olika tröjor. Kanske kommer upp en haul under veckan?? Hittade även en bh för bara 64kr! Vilket kap! Cubus hade bra rea på bh:arna faktiskt, inte alla dock men endel så det rekommenderas! Jag tycker det är så himla tråkigt att lägga pengar på underkläder. Jag älskar att ha nya men för det första så är bh:ar super dyra och för det andra så tar det en evighet att hitta dom som sitter perfekt haha. Det är annat med en tröja som alla kommer se och som man bara kan hitta rätt storlek i på en gång. Jaja, nu ska hag plugga GA så hörs vi. Kram.

Likes

Comments

Livsstil

Jag kommer hem efter första dagen på skolan och vad tror ni jag gör?? Jag somnar.. Haha, jag brukar faktiskt aldrig somna på dagarna så jag antar att jag verkligen behövde det. Jag skulle gärna sova ett tag till för jag är super trött men nu måste jag verkligen plugga lite känner jag! Hade ju egentligen tänkt göra det hela eftermiddagen, men har bara två lektioner i morgon så efter det får jag ta och plugga hemma!

Jag gillar snö på och runt jul och snö när man ska åka skoter men annars skippar jag det oftast helst. Men, nu idag när jag gick till bussen och det var skön temperatur så tyckte jag helt ärligt att det var super härligt med snön! Det vart jätte fint, så det var ju bra. Haha, nödvändig fakta. Vi hörs fina ni. Kram.

Likes

Comments

Livsstil

Godmorgon hurni. Jag har väl inte planerat några speciella nyårslöften för i år men däremot har jag faktiskt några mål och en del saker jag strävar mot att klara. Typ att leva mer, alltså jag vet att det är sista terminen på skolan och att jag sedan är klar lixom. Jag tar skolan på allvar, men lite för mycket. Jag måste faktiskt ta vara på de här sista månaderna och ta till vara på mina vänner också innan vi splittras och de flesta verkar också ska flytta ifrån Sundsvall. Ett annat inte lika serriöst mål är att jag ska försöka lära mig spela gitarr. Jag tycker det är så himla härligt när andra spelar det och jag kan det inte själv, så det vill jag verkligen lära mig! Bara jag tar några minuter per dag så blir det ju en hel del på ett år! Kan ju spela piano men det gör jag nästan aldrig längre så det skulle ju vara kul att ta tag i det också, men vi får se. Ni får jätte gärna berätta om era mål eller löften om ni har några, skulle vara kul att läsa!

Nu ska jag ta och plugga lite så att jag är förberedd inför i morgon när skolan börjar....... Det ska nog gå bra. Hoppas ni alla mår jätte bra och har hållit er undan från alla förskyldningar så hörs vi. Kram.

Likes

Comments

Livsstil

Hejhej fina ni. Hoppas ni har haft en bra lördag, sista lördagen på lovet om inte annat. Jag har haft en super bra dag verkligen och eftermiddagen var helt klart höjdpunkten. Vi drog då som jag berättade tidigare iväg till Södraberget tillsammans med endel av släkten från mammas sida och blev där bjudna på både bowling och middag av mormor & morfar. Så himla bra eftermiddag med underbara människor. Gör jag gärna om!! Vi hörs i morgon fina ni, jag behöver gå och lägga mig snart så att dygnet kommer tillbaka i den vanliga rytmen haha. Kram.

Likes

Comments

Livsstil

Godmorgon hurni. Mamma och pappa fick en kapselmaskin av mig och lillebrorsan i julklapp och den används redan flitigt här hemma! Den är super bra verkligen! I alla fall så var vi på ica igår och hittade då kapslar för att göra Chai Tea Latte och jag har ju annars det pulvret jag brukar använda från Espresso House när jag gör chai latte men det kändes kul att prova något nytt! Drack första koppen igår och idag tog jag en till så jag tror ni förstår att den var god! Den smakar inte alls som den på Espresso House vilket jag tycker är lite kul för det är härligt med olika smaker! Rekommenderas starkt i fall ni använder kapslar från Dolce Gusto!

Idag har jag faktiskt något härligt på g. Familjen ska tillsammans med endel av släkten från mammas sida åka iväg och spela lite bowling och sedan även äta ute. Ska bli super mysigt och det känns välbehövligt att komma iväg och hitta på lite sånt ibland. Friendly reminder: skolan är inte allt. Jag stressar jätte mycket just nu över att jag knappt har pluggat på lovet och jag ser bara det jag inte hunnit med. Men som pappa så så "Måste man leva lite också" vilket är så himla sant. Skolan, jobbet eller vad det nu är som stressar er är INTE allt. Jag vet att det låter klyshigt men man lever bara en gång, så lika bra att ta till vara på den och jag kommer hellre ihåg att jag hade en trevlig bowlingeftermiddag tillsammans med släkten än att jag satt hemma och stressade över skolan på en lördag. Ha det bäst så hörs vi. Kram.

Likes

Comments

Livsstil

/ Mitt absoluta favorit nagellack (H&M)

Hej finaste ni. Då var det fredag igen och det här är den första fredagen som jag inte är så peppad på eftersom att det betyder att lovet börjar ta slut! Men sånt är livet och jag har faktiskt tyckt att det här lovet har varit ganska långt mot vad det brukar vara eftersom att jag inte hade någon aning innan om det skulle vara en vecka eller längre.

Gårdagens utgång med mina fina tjejer var fantastisk och vi hade det så extremt roligt! Ångrar inte en sekund att vi gick ut och att jag är aningens trött idag efter att inte ha sovit sådär jätte mycket. Vi gick alltså ut på Oscar vilket var ett ställe vi aldrig varit på innan, så det var kul att prova det. Nu taggar vi inför nästa utgång den 20:e eftersom att de då är dags för 150 dagars studentfest! Ska bli superkul. Hoppas ni mår jätte bra så hörs vi. Kram.

Likes

Comments