Den största anledningen till att jag saknar sommaren just nu är helt klart mina joggingspår! Fick in en så himla bra joggingrunda i vardagen förut så att jag gick ut och joggade utan att knappt tänka över saken, det var en så himla skön tid eftersom att jag alltid kände mig så himla frisk då! Nu är det svårare med rundan pga snö och is! Trivs inte jätte bra att jogga bland bilar på vägen vilket är största anledningen till att travbanan utan folk är min favorit! Men det är ju så sjukt halt i spåret (och överallt) just nu! Behöver verkligen såna här ice-bug skor som fäster på isen, haha!! I alla fall så brydde jag mig inte om det hala idag och tog mig ner på travbanan vilket fungerar nu när snön har smält! Det gick inte riktigt att jogga pga det hala men det vart en väldigt härlig promenad i alla fall!

Just nu är jag hungrig, men vi ska snart käka lite middag som tur är! Tog tag i engelskan ett litet tag förut så ska väl fortsätta med den nu faktiskt! Hoppas ni har en as bra dag, kram

Likes

Comments

Livsstil

Godmorgon hurni. Jag tycker att det är en såå mysig tradition med julkalendern och hur gammal jag än blir lär jag vilja fortsätta se den lite då och då, hihi. Tycker den kalendern som går i år verkar super mysig, en riktig julkalender lixom! Idag blir det massa plugg för min del, pluggade inget alls igår och i fredags missade jag hela dagen i skolan pga att jag vaknade med ett gigantiskt uppsvullet öga. Det var helt sjukt faktiskt, det såg lite ut som att ögat skulle sprängas! Vi åkte i alla fall in till vårdcentralen för att se vad det berodde på och sjuksköterskan sa väldigt snabbt att det var en "allergisk chock" så mitt öga hade alltså reagerat på något! Vad jag reagerade på är väldigt oklart men vi har nyss köpt hem en djuprengörande tvål för ansiktet så det kan bero på den, men man vet aldrig!

Hoppas att ni får en super fin dag så hörs vi senare. Kram
Likes

Comments

Livsstil

Hej fina ni. När jag blir alldeles för trött så blir jag av någon konstig anledning pigg, typ! Haha inte så logiskt, jag vet. Jag sitter i alla fall just nu vid datorn bara och har precis äntligen skickat in en historieuppgift som ska vara inne i morgon. Såå skönt! Börjar inte förens 12:45 i morgon vilket känns amazing för det betyder sovmorgon. Ska under morgonen ta och kolla på "the great gatsby" som vi ska ha sett tills engelska lektionen så det känns som en bra start på dagen! Förresten så var jag även förbi fotoaffärn idag och lämnade in filmen från mitt gymnasiearbete till framkallning, ska få tillbaka den på tisdag vilket blir toppen! Vi hörs. Kram

Likes

Comments

Livsstil

Hej fina ni. Efter att ha bloggat så himla länge så behöver jag omväxling. Eftersom att jag trivs så bra med nouw så vill jag inte byta bloggportal och väljer därför att starta om min blogg med ny design och alla inlägg avpublicerade! Jag raderade självklart inte alla inlägg eftersom att jag vill ha kvar alla minnen och alla era fina kommentarer, hihi. Jag kommer såklart vara samma jag på bloggen men jag vill ha lite nytt fräscht bara och börja om från start helt enkelt. Nu hoppas jag att jag får mycket tid att blogga igen. Vi hörs. Kram.

Likes

Comments

Instagram@malinsvvensson