Annat

Hejsan alla!!

Måste bara dela med mig av gårdagens händelse...

jag var ute och flög ett litet propeller plan!! Hur fräckt?! En kompis till mig håller på att utbilda sig till pilot och blev medbjuden på en tur, wow!! Flög längst kusten i Skåne och över Ystad min hemstad! En upplevelse helt enkelt

Hoppas ni har en bra fredagkväll

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Annat

En liten sneakpeak på jobbet..


Likes

Comments

Annat

Hejsan alla godingar!!

Hoppas ni alla har sovit gott för det har jag! Tråkigt att vakna upp till vädret... Grå himmel och massa regn!!

Aja, idag är det jobb som står på listan! Ska faktiskt bli ganska mysigt att åka till jobbet idag, tycker mitt jobb är som mysigast nu mot vinter och höst säsongen!
Kanske ska berätta var?
Jo jag jobbar på Olof Viktors, ett jätte mysigt litet cafe ute på Österlen!

Hoppas eran dag blir rolig trots vädret


P.S - gå in och gillar vår Facebook sida för massa uppdateringar (:

Kraam

Likes

Comments

Annat

Heeej allihopa!

Detta kommer vara mitt första inlägg på denna bloggen och som ni alla säkert vet är det detta som är det svåraste inlägget. Hur börjar man egentligen en blogg så att den verkar intressant och spännande?

Oavsett, jag tänker dra igång på en gång! Ni kommer få se allt mellan vardagliga outfits, mina tips och massa insperation. Hoppas det låter som om det skulle falla er i smaken?

såå varför inte dra igång med detsamma? Idag är det lördagen den 1 oktober och jesus vad tiden går, asså oktober?? snart slut på åter ett år. Idag har jag tagit en snabbis in till stan för att checka ut present till min bästis som fyller år men herregud vad svårt det är.. några tips på vad man kan ge till en 17-årig tjej som älskar märken och design?Likes

Comments