View tracker

Satt precis och gjorde klart Sallys julklapps beställning. I år fick de bli ett eget designat halsband från popix ,ett halvstryp med knäppning i svart och rosa. Tror de kommer passa utmärkt!! Självklart är inte de den enda julklappen hon får utan hennes jul brukar bli full av paketöppning med godis innehåll massor. Hon är enbart värd de bästa! ❤

Likes

Comments

Hittade ett presentkort i plånboken på hemtex jag fått av morfar för något år sedan, som äntligen vart utnyttjat! Fyndade två riktigt fina kuddar och en pläd av samma jätte mysiga serie. Dem har riktigt bra kampanjer nu och en adventskalender med nya varje dag fram till jul. Så in och fynda julklappar till bra priser eller varför inte unna dig något nytt till hemmet.

Inte bara jag som tyckte om den nya pläden 😍

Likes

Comments

She is the best thing i have! 


Likes

Comments

View tracker

Var till barnmorskan idag och fick underbart besked! Mitt socker låg så himla bra att jag slipper insulin och mediciner. Fortsätter jag så här så kanske jag slipper de helt och kan bli av med det efter förlossningen. Ska dock sticka mig 7 gånger om dagen fram tills nästa ultraljud så får vi se vad specialist mödravården säger . Men så länge jag fortsätter som har gjort nu så ska de inte vara så mycket att anmärka på.
Ingen större idé att gå och fundera på om de blir tidigare nu eftersom diabetes barn ofta drar iväg i växt och kan bli tvungen att komma tidigare. Vilket jag både hoppas och inte. Man vill ju inte gå över tiden direkt.

Likes

Comments

Hittade dessa underbara ugglor igår på julmarknad i Falun. Vart kär direkt! När jag kommer hem och visar stolt upp mitt fynd för sambon får jag svaret "men fyfan!!!". De roliga är att han tycker dem är jätte läskiga och stirrar på honom hela tiden 😂

Likes

Comments

Medans jag torkar badrummet efter Sallys dusch så hämnas hon genom att röva runt i sängen. Ibland är de bara för underbart att ha hund 😂

Likes

Comments

Sitter helt utslagen i soffan hos svärmor och halv tittar på skavlan. Är helt slut efter att åka fram och tillbaka mellan mamma och svärmor med all tvätt. Slänga i maskiner här och där. Nu återstår de bara att orka resa på sig för att åka och hämta tvätten hos mamma, så jag kan torktumla allt ute i tvättstugan hemma. Längtar mer än någonsin nu efter vår nya tvättmaskin.

Likes

Comments

I tisdags ringde barnmorskan och talade om att provsvaren hade kommit och de visade sig att jag fått så kallad gravid diabetes. Så idag körde syrran mig till vc för att hämta ut min nya bästis som ska följa med mig överallt och göra illa mig 7 gånger om dagen till på tisdag. Sen får vi se hur dem tycker om min blodsocker kurva.
Har aldrig i hela mitt liv varit nålrädd, dem kan få ta hur mycket blodprover dem vill och sticka var dem vill. MEN det finns ett ställe som jag tycker gör riktigt ont och som jag tar bara om jag absolut MÅSTE och de är fingrarna!! Efter dessa dagar kanske jag blivit van och övervunnit den "rädslan" oxå.

Likes

Comments