de här med att vänta är inte precis min grej. att sedan ha en bebis i magen som inte förstår att jag är så otålig och vill ha de här överstökat nu gör inte saken bättre. man tycker att en vanlig lång kö i affären är jobbig, eller att vänta och räkna ner till den där resan. men tänk då att gå runt dag ut och dag in, tjock och klumpig, göra samma saker varje dag och vänta på något som man inte vet när de ska komma. en resa eller något sådan vet man ju om och då vet man ju vad man väntar på, man vet när man ska åka. men de här!  imorgon? om en vecka? en måndag? NÄR?! detta ovetande gör mig galen snart..

Likes

Comments

Satt precis och gjorde klart Sallys julklapps beställning. I år fick de bli ett eget designat halsband från popix ,ett halvstryp med knäppning i svart och rosa. Tror de kommer passa utmärkt!! Självklart är inte de den enda julklappen hon får utan hennes jul brukar bli full av paketöppning med godis innehåll massor. Hon är enbart värd de bästa! ❤

Likes

Comments

Hittade ett presentkort i plånboken på hemtex jag fått av morfar för något år sedan, som äntligen vart utnyttjat! Fyndade två riktigt fina kuddar och en pläd av samma jätte mysiga serie. Dem har riktigt bra kampanjer nu och en adventskalender med nya varje dag fram till jul. Så in och fynda julklappar till bra priser eller varför inte unna dig något nytt till hemmet.

Inte bara jag som tyckte om den nya pläden 😍

Likes

Comments

She is the best thing i have! 


Likes

Comments

Var till barnmorskan idag och fick underbart besked! Mitt socker låg så himla bra att jag slipper insulin och mediciner. Fortsätter jag så här så kanske jag slipper de helt och kan bli av med det efter förlossningen. Ska dock sticka mig 7 gånger om dagen fram tills nästa ultraljud så får vi se vad specialist mödravården säger . Men så länge jag fortsätter som har gjort nu så ska de inte vara så mycket att anmärka på.
Ingen större idé att gå och fundera på om de blir tidigare nu eftersom diabetes barn ofta drar iväg i växt och kan bli tvungen att komma tidigare. Vilket jag både hoppas och inte. Man vill ju inte gå över tiden direkt.

Likes

Comments

Hittade dessa underbara ugglor igår på julmarknad i Falun. Vart kär direkt! När jag kommer hem och visar stolt upp mitt fynd för sambon får jag svaret "men fyfan!!!". De roliga är att han tycker dem är jätte läskiga och stirrar på honom hela tiden 😂

Likes

Comments

Medans jag torkar badrummet efter Sallys dusch så hämnas hon genom att röva runt i sängen. Ibland är de bara för underbart att ha hund 😂

Likes

Comments

Sitter helt utslagen i soffan hos svärmor och halv tittar på skavlan. Är helt slut efter att åka fram och tillbaka mellan mamma och svärmor med all tvätt. Slänga i maskiner här och där. Nu återstår de bara att orka resa på sig för att åka och hämta tvätten hos mamma, så jag kan torktumla allt ute i tvättstugan hemma. Längtar mer än någonsin nu efter vår nya tvättmaskin.

Likes

Comments