min hårkris är över och jag törs gå ut igen! 😀

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

min hårkris är över och jag törs gå ut igen! 😀

Likes

Comments

paniken som uppstår när man får för sig att färga håret mitt i natten och sedan i efterhand kommer på att man kanske skulle ha blekt de innan för att färgen överhuvudtaget ska synas på de svarta.. krångelstina delux är på g igen 😂 man tänker inte längre än vad näsan räcker brukar man ju säga å min näsa är inte speciellt lång. bara att gå upp tidigt imorgon och försöka rädda de förstörda håret.

Likes

Comments

det är aldrig någon som pratar om nackdelarna med att vara gravid. det enda man får höra är hur alla tycker de är så underbart och roligt, hur mysigt och fint de är när magen växer och blir stor. ingen har sagt om ångesten som kommer över att kilona på vågen bara stiger hur man än bär sig åt, rädslan över hur mycket man egentligen kommer gå upp innan de är klart. paniken inför förlossningen som kommer nästan direkt, och inte på långa väger blir den bättre ju närmare tiden går. ensamheten man känner över att ingen frågar än mer om man vill vara med, man kan nästan höra orden "nej hon är ju gravid" som att bara för att jag är gravid kan jag inte följa med längre? och de eviga tjatet om man har kollat kön, om jag velat kollat och hade velat berättat hade jag väl gjort de. eller jag kanske vet efter 5 gången jag får frågan. illamåendet ibörjan ska man väl inte ens nämna. eller hur vanligt de är att få problem med blodtrycket, foglossningar eller att kroppen lägger på sig vätska. Nej ingenting av alla nackdelar och hur man faktiskt blir att känna sig får man aldrig höra någonting om. att vara gravid är bara en dans på rosor ända fram tills barnet kommer då är allt bara så underbart.. tur jag har mina nära och kära som faktiskt kan vara ÄRLIGA och stötta mig genom denna berodalbana ❤

Likes

Comments

Onsdag, vilket betyder allmänlydnadskurs med min bästa. Hon skötte sig si så där idag, allt kändes så halvdant, vi var inte riktigt på topp varken hon eller jag men vi kämpade på ändå. Framstegen chockar mig och hon kliver fram med längder. Samarbetet och glädjen att träna har kommit tillbaka. Trötta och fryssna bäddar vi ner oss i soffan och laddar om för imorgon med ännu en kursdag.

Likes

Comments