Jag är nu hemma igen, eller ja jag har varit hemma i några dagar faktiskt haha, men tänkte nu berätta för er lite om min resa till Egypten!

Jag åkte bara två dagar efter julafton, det vill säga den 26:e, och var bortrest under en veckas tid. Vi flög i ungefär 5 timmar och åkte sedan buss till hotellet från flygplatsen i Hurghada som staden vi befann oss i hette. Hotellet vi bodde på hette JAZ Aquamarine och var superfint och 4-stjärnigt. Maten var fantastiskt god och lika så att personalen var fantastiska och skötte verkligen sitt jobb med bra service!

Varmt var det också men tyvärr så var perioden som solen var upp inte så länge.. Den gick upp vid halv 8 ungefär och ned vid 16-16.30. Men det räckte för att vi skulle få en bränna haha. Sen är inte jag den som tycker om att pressa i stekhet sol heller så för mig vad det ändå lagom. Det var skönt också att det inte var en så kvav och fuktig luft som det till exempel är i Thailand, men det har ju sina fördelar det med.

Vi firade ju även nyår där, vilket var kul, vi var dock allihopa ganska trötta och orkade inte vara uppe så mycket längre än till efter 00. Tyvärr var det inte heller så mycket raketer eftersom det är olagligt där haha men det tycker jag inte gjorde så mycket, vi hade trevligt ändå!

På resan hem blev flyget försenat först en timme men ändrade sig sedan så vi kom inte till Köpenhamns flugplats alltför lång tid efter än planerat. Eftersom Egypten var en timme "snabbare" än i Sverige så "sparade" eller "vann" vi en timme när vi kom fram, vilket känns ganska bra tycker jag. Skönt också att det inte var så stor skillnad så det inte skulle vara jobbigt med att anpassa sömn och så sen.

Så summan av det hela så hade jag och min familj det jättebra, jag tänkte nu för er som tycker det är kul att se, dela med mig lite av våra bilder som vi tog under semestern!

Kram!♥︎

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments