Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Första veckan av min rehab är snart genomförd och känslan är väldigt blandad. En enorm frustration samtidigt som jag är väldigt lycklig över att äntligen ha fått börjat. Dom senaste tre veckorna har jag bara fått köra ben/kondition och så kommer det att fortsätta se ut i fem veckor till. 3 benpass och 3-4 konditionspass, visserligen älskar jag att köra ben men suget efter att få mosa min överkropp är brutalt.
Det är min kära vänsteraxel som bråkar. Den hoppade urled på judoträningen för några veckor sedan så nu är det bara till att nöta rehabövningarna i fem veckor till och komma tillbaka stadigare än någonsin. Det som inte dödar så att säga.

Likes

Comments

Fick äntligen testat denna och vilken besvikelse, jag som hade sett framemot den. Den smakade mest captain morgan i mitt tycke och föll mig inte alls i smaken. Burken är dock väldigt tilltalande.
Den får 1 av 5 tummar upp.

Likes

Comments

Såhär såg det ut kl 8 imorse, spinning för hela slanten. Har jobbat 14-02 hela veckan, så det tog emot att gå upp idag efter bara 4h sömn men med lite vilja gick det fint. Dags för lite frukost i magen sen ladda om för jobb. Hoppas ni får en fin dag!

Likes

Comments

Som alltid i matlådan hittar man kyckling och ris, tröttnar aldrig. En nocco päron på det och jag är nöjd.

Likes

Comments

Efter lite häng med goa vänner och en del filmtittande så är det dags för mig att checka ut och ladda om batterierna för ett tidigt gympass imorgonbitti. Tackar för en kanon helg och somnar med ett leende på läpparna.

XO


Likes

Comments

En jäkligt bra gårdag har resulterat till en väldigt seg söndag. Igår vankades det inflyttningsfest och stök direkt efter jobbet. Härligt folk och mycket skratt, det kallar jag en bra kombo. 

XO

Likes

Comments

Höftlyft i smithmaskinen - en stor favorit för mig, tänk på att spänna stjärten ordentligt i toppläget.

Utfallssteg - En annan övning som görs flitigt av mig, varierar mycket t.ex med hantlar, stång, viktväst på löpbandet osv.

Sumoknäböj - håller oftast i en kettelbell när jag gör denna och slänger gärna in den i ett superset med t.ex raka marklyft eller boxjumps

Benspark - Mjölksyran på denna är svår att skoja bort. Blandar gärna med att köra ett ben i taget eller båda, lite som jag känner för.


Likes

Comments

Hej och välkomna till mitt kryp in.

Hur mår ni? Jag mår fint. Var på julbord igår så känner mig lite trött, men helt klart värt det. Fruktansvärt kul! Har en jobbdag framför mig, 08:00-19:30 vilket betyder vilodag från gymmet för min del. Nödvändigt, men tråkigt. Eftersom jag sitter på jobbet nu så tänkte jag berätta lite om mig själv i annat inlägg. Eller så lär ni helt enkelt känna mig allt eftersom. Nu ska jag fortsätta dricka nocco och kolla på nyhetsmorgon, hoppas ni får en fantastisk lördag.

XO

En liten go bild från igår

Likes

Comments