View tracker

Hejsvejs, idag har varit en sån himla skön dag då jag fått uppleva min första "snowday" vilket är när skolan är stängd pga snö. ❄️☃️

Igårkväll efter min träning så kommer jag hem, ska precis duscha men så får jag massa sms och snaps från kompisar som säger att vi har snowday imon. Blev SÅÅ glad för var helt utmattad där och då och jag har varit så trött denna veckan. Sen så hade jag också bilogi prov som jag inte riktigt hunnit med att plugga till så det kom passande med en snödag. Träningen igår var hemsk förresten, så otroligt jobbigt så i slutet kändes det som jag skulle spy. Men annars var det kul då vi var 4 tjejer varav två var nya och dom var super trevliga, så det var skoj!

Idag vaknade jag upp efter en lång sovmorgon och kunde knappast röra mig, är helt öm i hela kroppen. Så med tanke på att vi inte hade skola så låg jag kvar i sängen och bara kollade serier i någon timme eller så. Så skönt !!

Tror inte det blir en till snö dag imon, men jag kan alltid hoppas då jag har health finals imon :( Dock vill jag till skolan för imon kväll spelar varisty killarna och det blir min första basket match, det ska bli sååå roligt!!! Sen så har jag träning med direkt efter skolan, kommer ju knappt kunna gå imon, haha. Nä men det blir skoj.

Nu ska jag plugga health inför imorgon och sen bara chilla resten av kvällen :-)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Godmorgon!

Idag när jag vakande var det så kallt. -2 grader och eftersom jag vant mig lite vid denna höst värmen som varit här så var det riktigt kallt att gå utomhus. Men det är en fin dag, blå himmel och sol. Om ni kollar noga på en utav bilderna så kan ni se en liten topp av the mountains. :-)

Just nu sitter jag och har second period för dagen och det är Sport psych. Jag gillar den klassen, den är ganska chill och oftast intressant. Vi håller just nu på med en uppgift men jag är klar redan så nu väntar jag bara på lunch om tjugo minuter. Det är det bästa 40 minuterna på dagen. Är alltid såå hungrig under second period varje dag så älskar lunch.

Efter skolan idag så måste jag plugga lite då jag igår fick reda på att jag har bilogi prov imon och idag fick jag reda på att vi har finals i Health på fredag. Sen ikväll ska jag på weight lifting igen och det ska bli kul. Är fortfarande helt öm i hela överkoppen och tydligen är måndags passen de enkla passen och jag var ju helt död efter det, så undrar om jag överlever ikväll haha.

Likes

Comments

View tracker

Nu har jag precis kommit hem från skolan, denna dagen kändes hur lång som helst. Har hoppas på att vi ska få "snödag" eller "isdag" senaste veckan för är så trött på mornarna. Eftersom skolan här börjar 7:45 vilket är så tidigt går jag upp runt 6.20 på morgonen, eller det är iallafall då jag ställer klockan. Haha för på senaste har det slutat att jag tagit mig upp strax innan sju haha. Så att jullovet är runt hörnet är inget jag klagar över :-)

Igår började jag även med weight lifting. Vilket är pre track träning. Jag åkte dit med Luke och det var bara tre tjejer inkl mig och resten killar haha, men det var skoj! Dock var det dödsjobbigt. 2.5 timmar. Först skulle vi springa som uppvärmning, sen två timmar workout, igår var det armarna. Sen avslutades det med fem minuters ab workout. Kan ju säga att jag var död efteråt och idag när jag vaknade upp kunde jag knappt röra min överkropp haha. Men jag tror jag behöver detta efter all junkfood och godis jag ätit de senaste tre månaderna, sen är det även ett till tillfälle att lära känna ännu mer människor. Så från och med nu kommer jag träna tre gånger i veckan, vilket är perfekt då jag fortfarande kommer ha tid till vänner och fritid. Så det blir nog bra :-)

Nu ska jag sätta mig och kolla ikapp julkalendern som jag inte hunnit kolla på än.

Hörs snart igen ;)

Likes

Comments

Haha en del roliga bilder som går att relatera till som utbytesstudent :-)!

(glöm inte att kolla på storskärm eller klicka på bilderna så ni kan se hela)

Likes

Comments

Ikväll var det christmas party för våran utbytesgrupp här borta. Vi har en del sånna tillställningar då då vilket är kul. Ikväll var nog roligast hitills :-) Sam följde även med så det var skoj!

Fick också träffa Johanne igen, inte ofta vi ses även fast vi bor typ 20 minuter ifrån varandra så det var kul. Men vi har gjort lite planer nu så det blir skoj :-)

Påväg hem åkte vi också förbi ett hus som hade så sjukt mycket pynt i trädgården. De har tydligen varit med i tidningen här för bästa pynt. Haha så sjukt hur vissa verkligen går all in.

Här är vad jag köpte till present leken som hette "Elephant gifts".

Likes

Comments