VI var idag (Igår) och kollade Kenzie's softball med Kelly, Haley, Ellie, Rachel och det var kul men dom förlorade dock :-( Det var 37 grader idag så jag höll ju på att dö. Sen så åkte vi in till Portland för en sista gång och det var super mys, vi gick runt, kollade lite affärer, åt glass. Sen när vi kom hem vid 9 ish så åkte jag till min kompis Harrison och sa hejdå :-( Sen åkte jag till några affärer och köpte så likt jag kunde komma till svensk fika. Då pga all softball osv så hann vi inte gå ut då jag skyllde bjuda dom på fika/mat.. Så istället tog jag fikan hem till oss och så köpte jag fina blommor och så har hade jag skrivit två brev. Ett till Kelly och Aaron, och ett till Kenzie och Haley. Så det var min goodbye present till dom. Och vi hade det jättemysigt ch sen kollade vi på Welcome to Sweden vilket dom älskar :-) Så jag hade en super duper bra lördag trots hetta, pollen och det faktum att det var min näst sista dag. Måste verkligen hålla inne tårarna hela tiden men det går ej så gråter typ hela tiden haha ;(((

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

I fredags hade jag goodbye party hemma hos mig för alla kompisar. Det var den roligaste och bästa kvällen på länge och jag har så underbara kompisar och familj. Vi hade så så så kul och så många kom förbi och jag fick säga hejdå och det var så hemskt. Jag fick så fina grejer som jag inte hade förväntat mig alls. Utav min värdfamilj fick jag världens finaste kjol och en bok där alla fick skriva något i innan dom gick och när jag läste den i slutet av kvällen så bröt jag ihop och grät resten av natten. Jag har dom bästa vännerna någonsin och jag kunde inte ha spenderat en utav mina sista kvällar bättre <3 Sen så utav tre kompisar fick jag en Polaroid kamera och jag är SÅÅ glad och tacksam, wow!! Sen utav mina värd Grand parents fick jag, Kenzie och Haley varsitt halsband med "The three sisters" som är tre mountains i Oregon, såå fint! Och så fick jag en till halsband med en speciell stjärna som man kan se vart man än befinner sig, så att jag alltid skulle vara med dom oavsett vart jag är i världen. Det var det gulligaste. Sen fick jag massa andra småsaker och brev som jag ska läsa på flygplanet. Asså usch, jag ör verkligen så rädd för måndag, det kommer bli så jobbigt just för att man inte vet när vi ses igen. Det gör så ont och jag har gråtit de senaste 4 dagarna :-( Så imon är min sista dag och det känns bara så konstigt, jag har massa att göra så det kommer bli så fullspäckat. vill verkligen att imon ska gå SÅÅÅ långsamt.

Hur som ,här är massa bilder från mitt goodbye party.

Likes

Comments

Efter sista dagen i skolan åkte vi med ett gäng kompisar till världens bästa glass ställe, Coldstone. Sen så åkte vi en snabbis hem och sen efter det åkte vi till Beaverton High School för att kolla på våran kompis Spencers baseball match. Sen åkte vi hem och åt middag och sen åkte vi till ett ställe i närheten för att kolla solnedgången och det var den finaste solnedgången jag sett någonsin, såå himla fint. Där stannde vi tills det var svart ute och sen när vi skulle hem så åkte vi super fel, själva vägen var typ bara skog och vi svänga åt fel håll vid en korsning och sen tappade vi alla Service på telefonen så vi vart helt lost och det var mörkt och skog. Så vi körde bara rakt fram ett tag och sen fick vi service igen och då var vi på vägen mot stranden och inne i Downtown Portland. Så det blev en extra lång resa hem haha. Men en kul eftermiddag och kväll :-)

Likes

Comments

Så igår (torsdag) hade jag min sista dag på High School och det är helt sjukt hur snabbt tiden har gått. Minns på riktgt som igår när jag klev in i skolan för första gången och hade hela 10 månader framför mig. Vet att jag skriver det hela tiden men jag fattar inte hur ett år har kunnat gå såhär fort. Hmm.

Hur som helst så var det den bästa dagen samtidigt den värsta. Jag hade så kul under själva dagen då vi inte hade någon riktig lektion så istället gick jag bara runt och umgicks med kompisar, vi tog massa bilder, skrev i varandras yearbooks, spelade kickball och massa annat. Under lunchen så var det också uppträdanden och musik och det var en så härlig stämning och alla sjöng med. :-) Så så fortsatt hela dagen och det var en så bra dag. Men sen under sista lektionen så blev det så ledsamt för jag läste lite ur min yearbook och sen hade en lärare ett litet tal för mig och efter skolan så hade jag så många att säga hejdå till så jag började gråta så mycket och det var så hemskt :-( Dom allera flesta kommer på min hejdå fest idag men det var några som skulle resa iväg efter skolan :-(

Men allt som allt, så känns det så sjukt att dessa 10 månader på Southridge High School är över men jag har verkligen haft den bästa tiden där. Det var min dröm och jag är så glad att jag valde att åka hit och uppfylla den. Och det blev allt över mina förväntningar :-)

Här kommer en bildbom från sista dagen i skolan

Likes

Comments

En hel del bilder från i tisdags och onsdags. Har haft en så bra början på min sista vecka. Jag har gjort massa roliga saker med mina bästa vänner här i USA. Jag har så kul med dom och det ingen stund jag inte skrattar :-) Kommer bli så jobbigt att säga hejdå. Idag (fredag) kommer jag att ha ett goodbye party hemma hos mig för massa vänner. Det ska bli jättekul men så ledsamt med, för jag kommer behöva säga hejdå till dom flesta idag förutom mina närmsta vänner som jag kommer träffa i helgen igen. Åhh :-((( igår var det sista dagen i skolan med och det var sååå sorligt. Kommer lägga upp ett eget inlägg om sista skoldagen.

Likes

Comments