Godmorgon! Min lördag blev super bra. Vid ett begav vi oss ut på en hike, så vi åkte till Portland och parkerade bilen och så tog vi ett spår som leder upp till Pittcock Mansion. Det var inte den längsta hiken eller svåraste men med tanke på att jag skulle iväg vid 5 så tog vi den. Det var jättekul och jag tycker det är så kul att hike, speciellt om man belönas med en fin utsikt. Vädret var också perfekt så det blev ännu bättre. Så på toppen kom vi då upp till ett ställe som heter Pittcock Mansion som är ett gammalt stort mansion och sen får man utsikt över hela Portland. Så himla fint, vi ska förhoppningsvis gå dit någon dag igen för att kolla inne i The Mansion och även få solnedgång/skyline över Portland :-)

Vi kom hem lite senare än planerat så jag kom hem och hoppade i duschen och fixade iordning mig för Maddie's birthday party. Det var super kul och sent på kvällen åkte jag hem och då hade Kenzie massa kompisar över så jag hänge med dom en stund också.

Så jag hade en super bra lördag och idag söndag ska vi ha picknick med utbytesgänget, så idag är det sista gången jag får träffa dom. Förutom Johanne för jag ska på hennes Graduation i Juni :-)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Heej!! Längesedan jag var inne och skrev här men men. Sedan sist har jag gjort mycket roligt, det har varit en del skolevent, jag har också börjat träna lite i hopp om att komma lite i form efter all onyttig american food. Jag har lagat svensk mat, bland annat köttbullar, chokladbollar och på mors dag som var förra söndagen så bakade jag kladdkaka. Dom tyckte det var så gott, speciellt chokladbollarna, dom tog slut på en gång. Jag har också hängt med massa kompisar och varit ute och njutit av det fina vädret vi har här. Och förra veckan så var det district championship i track så vi var där och hejade på lite kompisar som är Varsity. Sen åkte vi en dag efter skolan in till Portland och var på The Rose Garden. Alla är bara bra just nu och jag älskar vädret vi har :-)

Idag är det lördag och vi kanske ska hikea senare. Vi får se. Men ikväll ska jag iallafall på födelsedagsfest hos min kompis Maddie :-)

Likes

Comments

Åh vad jag vill spola tillbaka tiden nu, min helg har varit så himla kul. Johanne kom över till mig och då åkte vi med min värdmamma på roadtrip till Oregon Coast. Vi åkte till både Seaside, Cannon Beach och en annan beach där man körde med bilen på stranden och det var det härligaste med massa strålande sol, havet och härlig musik. Filmen The Goonies, Twilight, kindergarten cop och andra filmer har spelats in på Cannon Beach också. Hur som helst, det var helt fantastiskt och jag ville verkligen inte åka därifrån. Även fast det regnat väldigt mycket så jag är så glad att jag får spendera mitt år här i Oregon för det är lätt den finaste staten och det finns så mycket fint och häftigt att se :-)

Istället för att berätta och beskriva hur fint och kul det var så tänkte jag visa massa bilder istället.

Seaside, Oregon

Stranden brevid Seaside, där vi åkte med bil på stranden.

Cannon Beach, Oregon

Likes

Comments

Johanne kom precis över, och nu ska vi åka på roadtrip till The Coast. Det ska bli så kul och vi alla är super taggade 😊🚘🌊🌅🌸🌤

Likes

Comments

Idag är det onsdag den 3:e maj, känns så sjukt att det redan är maj. Hur som helst, jag har haft en så himla skön onsdag. Vädret har fortsatt vara på topp och idag hade vi 30 grader och strålande sol. I morse när vi gick från bilen till skolan var det liksom varmt, som utlandsvärme och klockan var bara strax efter 7. Min skoldag var superbra, efter lunch hade jag mina två sista periods utomhus, vilket var så härligt, dock så friterades jag efter ett tag haha.

Efter skolan var jag med Sam och vi åkte och åt mat, vi åt Panda Express vilket är kinesiskt och så gott. Runt 4/5 körde Sam hem mig och så chillade jag en stund innan jag och Kenzie åkte och köpte frozen yoghurt, min nya favorit. Dom har ett ställe typ precis vid mitt hus som är så himla gott. Sen så åkte vi och såg solnedgången och mötte upp Rachel och hade det trevligt. Klockan nio åkte vi och köpte middag och satt på deras ute servering i 25 grader tills nästan tio på kvällen. Det var så härligt och jag älskar vädret. Bra väder gör mig så mycket gladare och allt blir bara tusen gånger bättre.

Känns som fredag idag, men det är bara onsdag. Så två dagar kvar innan helg och som vanligt är jag så taggad på helg. Jag har mycket kul och en utav de saker jag planerat är att Johanne kommer hit, yayyyy!!!

Nu är klockan för mycket så måste sova, men hoppas ni har haft en bra dag. Min har varit bäst!!! :-) :-) :-)

Likes

Comments