Wow!!!

Hade en sååå bra kväll igår. Det var somsagt homecoming och det är något man sett på film så jag var as taggad på kvällen. Igår på förmiddagen så fixade jag iordning mig lite hemma och så och sen vid tre ungefär körde Sam mig till Jade där vi sminkade oss och fixade håret. :-)

Sen vid 16.20 kom Luke och hämtade upp mig, så åkte vi till en tjejs hus för att ta bilder och mingla typ. Så där var vi kanske 20 pers och vi var där nästan två timmar. Vid sex åkte vi vidare till en Restaurang som hette Café Allegro. Där åt vi middag och hade det hur kul som helst!

Sen vid åtta åkte vi mot skolan och själva dansen och vid ungefär elva var dansen slut så då åkte vi till Shari's och där drack vi milkshakes. Såklart tog jag en med peanut butter och MUMS!! Efter det körde Luke hem mig och jag kom hem cirka halv ett.

De var en snabb sammanfattning av hur kvällen såg ut och jag hade verkligen bästa kvällen, SÅÅ otroligt kul, allt var som i en film om inte ännu bättre :-) Jag är verkligen så glad att jag får uppleva allt detta!!!!! Har massa bilder så kommer lägga upp fler inlägg med bilder :-)

Likes

Comments