Just nu befinner jag mig i Washington D.C. Jag kom hit igår vid 5 ungefär lokal tid. Jag flög från PDX vid 8 måndag morgon. Mina senaste dagar har varit dom jobbigaste i mitt liv. Att behöva säga hejdå var det jobbigaste jag gjort någonsin. Just att inte veta när vi kommer ses igen och att oavsett så kommer det aldrig bli desamma. Har gråtit så mycket det senaste. Har sagt massa hejdå hela helgen och i söndags så sa jag hejdå till mina närmsta vänner, packade det sista och så hade vi en sista middag tillsammans. I måndags morse sa jag hejdå till min familj och jag kunde inte sluta gråta, det var det värsta jag gjort. Satt hela resan och grät och sen dumt av mig läste jag några brev jag fått direkt och jag bara grät och grät i tre timmar. Det ave såå jobbigt.

Nu här i D.C så är det ganska ledsamt, många är ledsna, trötta och så. Men ja, nu vill jag bara hem till Sverige, tycker det är så jobbigt att vara mellan Oregon och Sverige.

Likes

Comments

VI var idag (Igår) och kollade Kenzie's softball med Kelly, Haley, Ellie, Rachel och det var kul men dom förlorade dock :-( Det var 37 grader idag så jag höll ju på att dö. Sen så åkte vi in till Portland för en sista gång och det var super mys, vi gick runt, kollade lite affärer, åt glass. Sen när vi kom hem vid 9 ish så åkte jag till min kompis Harrison och sa hejdå :-( Sen åkte jag till några affärer och köpte så likt jag kunde komma till svensk fika. Då pga all softball osv så hann vi inte gå ut då jag skyllde bjuda dom på fika/mat.. Så istället tog jag fikan hem till oss och så köpte jag fina blommor och så har hade jag skrivit två brev. Ett till Kelly och Aaron, och ett till Kenzie och Haley. Så det var min goodbye present till dom. Och vi hade det jättemysigt ch sen kollade vi på Welcome to Sweden vilket dom älskar :-) Så jag hade en super duper bra lördag trots hetta, pollen och det faktum att det var min näst sista dag. Måste verkligen hålla inne tårarna hela tiden men det går ej så gråter typ hela tiden haha ;(((

Likes

Comments

I fredags hade jag goodbye party hemma hos mig för alla kompisar. Det var den roligaste och bästa kvällen på länge och jag har så underbara kompisar och familj. Vi hade så så så kul och så många kom förbi och jag fick säga hejdå och det var så hemskt. Jag fick så fina grejer som jag inte hade förväntat mig alls. Utav min värdfamilj fick jag världens finaste kjol och en bok där alla fick skriva något i innan dom gick och när jag läste den i slutet av kvällen så bröt jag ihop och grät resten av natten. Jag har dom bästa vännerna någonsin och jag kunde inte ha spenderat en utav mina sista kvällar bättre <3 Sen så utav tre kompisar fick jag en Polaroid kamera och jag är SÅÅ glad och tacksam, wow!! Sen utav mina värd Grand parents fick jag, Kenzie och Haley varsitt halsband med "The three sisters" som är tre mountains i Oregon, såå fint! Och så fick jag en till halsband med en speciell stjärna som man kan se vart man än befinner sig, så att jag alltid skulle vara med dom oavsett vart jag är i världen. Det var det gulligaste. Sen fick jag massa andra småsaker och brev som jag ska läsa på flygplanet. Asså usch, jag ör verkligen så rädd för måndag, det kommer bli så jobbigt just för att man inte vet när vi ses igen. Det gör så ont och jag har gråtit de senaste 4 dagarna :-( Så imon är min sista dag och det känns bara så konstigt, jag har massa att göra så det kommer bli så fullspäckat. vill verkligen att imon ska gå SÅÅÅ långsamt.

Hur som ,här är massa bilder från mitt goodbye party.

Likes

Comments

Efter sista dagen i skolan åkte vi med ett gäng kompisar till världens bästa glass ställe, Coldstone. Sen så åkte vi en snabbis hem och sen efter det åkte vi till Beaverton High School för att kolla på våran kompis Spencers baseball match. Sen åkte vi hem och åt middag och sen åkte vi till ett ställe i närheten för att kolla solnedgången och det var den finaste solnedgången jag sett någonsin, såå himla fint. Där stannde vi tills det var svart ute och sen när vi skulle hem så åkte vi super fel, själva vägen var typ bara skog och vi svänga åt fel håll vid en korsning och sen tappade vi alla Service på telefonen så vi vart helt lost och det var mörkt och skog. Så vi körde bara rakt fram ett tag och sen fick vi service igen och då var vi på vägen mot stranden och inne i Downtown Portland. Så det blev en extra lång resa hem haha. Men en kul eftermiddag och kväll :-)

Likes

Comments