tjaaa!

tidigare har jag sagt att jag har en Youtube kanal. jag har nu bestämt mig för att lägga den åt sidan eftersom att det tar extremt mycket tid. eftersom jag vill göra så bra jag kan så blir det inte så mycket uppdatering, det är alltså enligt mig bättre att jag lägger ned mer tid på bloggen efetersom det är det jag vill fokusera på just nu. jag menar alltså att jag ska lägga ner mer tid på bloggen för att göra den så bra som öjligt haha. det var bara det jag hade att säga så sköt om er så hörs vi.

bye

extremt gammal bild på mig från att jag statade denna bloggen hahahahah

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Asså snapchat är mitt liv. De bara är så. Ifall nån vill följa min story som är öppen så skanna koden nedanför eller adda, mandisen02 (namnet e Goals precis som jag ik)

ha de gött eller nått

Likes

Comments

tjaaaa!
Idag så ska jag och Lovisa in till stan hahaha. Vi har varit här där dom senaste dagarna också men det finns inte jättemycket att göra annars.

I tisdags så fikade vi i stan och sen så mötte vi upp iris och Alba. Vi köpte fika och satt sedan vis Nissan och fikade ahaha. Allis kom också förbi en stund och det var första gången hon var ute på nästan en vecka eftersom hon har vart sjuk. Igår alltså på onsdagen så träffade vi allis och Charlie och vi fikade, sen fick allis skitmycket näsblod helt random och var tvungen att dra hem. Jag Lovisa och Charlie gick iallafall till hemmakväll och köpte godis och sen tog vi bussen hem. Jag o Lovisa tittade på 2 filmer och åt godis igårkväll. Vi tittade på justin bieber never say never, och hipp hipp hora.

Men idag så ska vi som sagt också in till stan men idag så ska vi äta thaimat med buffé. Skitgott om du frågar mig.

Ha de gött eller nått

Likes

Comments

sitter på donken nu hahaha, aja kag och Lovisa drog till eurostop idag för att titta lite i affärer o sånt hihi. Hit tills så harr jag köpt en over size collage tröja, en mascara, sminkborttagning och tofsar. Behövde faktiskt allt hahaha. (Bortförklaring för att inte behöva ha skuldkänslor av att göra av med pengar)
Ska äta nu bye

btw e medveten om att mina ögonbryn inte e plockade. Vad ska du göra åt saken

Likes

Comments

tjaaa. Lovisa är hör nu och hon kom igår. För er som inte vet så är Lovisa en tjej som jag lärde känna via internet och har träffat nu 3 gånger tre gånger i verkligheten. Vi har känt varann i ett år nu och hon har kommit ner till Halmstad och ska vara här tills på fredag!

Likes

Comments

tjaaaa. Detta är min blogg o jag är Amanda. Jag är en tjej på 13 snart 14 år. (02:a en liten plutt) som e stor i käften och står för mina åsikter. På denna blogg så kommer jag antagligen klaga en hel del men det är som jag tycker det är skönt att klaga typ. Jag bor i Halmstad som för mig är en liten stad där det aldrig händer nått. O om det är nån jävel där ute som hatar svordomar så e detta inte en blogg för dig. Tackohej

Likes

Comments