Hej alla!
Kan vi bara notera hur hemsk min uppdatering har varit??? Ber om ursäkt! Aja sen sist har jag varit med kompisar och kollat på skam och Netflix. Jag har hittat såååå många låtar som är väldigt lit! Har en spellista på Spotify som ni kan kolls in och den heter "LIT." och mitt användarnamn är Hansson.marielle. Hos mig har det regnat hela tiden och vill så gärna härifrån men får vänta några veckor till. Är typ trött hela dagen eftersom jag har vänt upp och ned på mitt dygn haha. Ha en fin dag!
Kram Marielle

#lit #sweden #swedishblogger #netflix

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej alla!
Detta har varit den roligaste helgen på länge! På lördagen kom Amelia på kvällen och vi åt pizza. Runt 21-22 gick vi en promenad och stress panka när det var ca 4 minuter innan Hemköp skulle stänga. Efter promenaden gav jag hon en "massage" dvs rev sönder ryggen och gjorde mönster :). Men vi hann och jag blev 2 kr rikare. Vår andra promenad va från 3-5 på morgonen. Vi spelade lite fotboll och jag gav Amelia en rundtur på mitt gamla dagis. Till lunch åt vi choklad doppade jordgubbar och fick matkoma. Efter det åkte vi till Söderåsen och tog en promenad på 7,7km. Dock gick vi halvt vilse men överlevde. Sååå himla mysig helg!

​Ha en fin dag!

Kram Marielle 

Likes

Comments

Hej alla!
Hoppas verkligen att ni hade en bra midsommar! Jag hade en dansshow som gick super trots en av mina danspartners var sjuka. Innan showen så klädde vi den fantastiska stången och dansade runt den. På kvällen åt vi god mat och spelade spel.
Nu ska jag och Amelia till Söderåsen. Ha en super fin dag!

Kram Marielle

Likes

Comments

Hej alla!
Nu är det äntligen sommarlov det firade jag och mina kompisar den 17de med en liten fest, pizza och bad i regnet. Det var super kul och mysigt! Vi köpte 2 familje pizzor som såklart var en visuvio och en magarita. Okej är väldigt nervös om jag stavade 2 pizzor rätt haha. Runt 22:00 hoppade vi i Felicias mega pool och badade när det regnade och alla var livrädda för att det skulle åska när vi badade haha.

Söndag 18 juni


Jag och mamma stod på en loppis mellan Lund och Staffanstorp. Vi vaknade sju och var på plats halv åtta. Vi tjänade inte så mycket som vi brukar göra tyvärr och som pricken över i:et fick jag en allergisk reaktion mot pollen eftersom jag inte tog mina tabletter på 2 dagar. Det ledde till att vi stack runt 12-13. Sen la jag i min säg och va halvdöd och åkte till dansen halv sex. Jag går i två av dansstudions 3 kompanier. För er som inte vet är ett dans-kompani en grupp där utvalda elever går. Eleverna har koll på dans och tränar på en hög nivå och hårdare. Jag går i kompanierna Mini och junior. På första kompani träningen bjöd vår lärare på glass! Och jag fick agera som servitör! På andra träningen och det andra kompaniet fick vi åter igen glass och var servitör med Jocke. På båda kompanierna satte vi oss i en ring och gav komplimanger till den som satt brevid en. Förlåt btw för min kassa uppdatering!!

Mini <333

Ha en fin måndagkväll
Kram Marielle
#dance #sweden #swedishblogger #weekend

Likes

Comments

Hej alla!!
För 2 dagar sedan var det vår kära nationaldag. Då åkte jag, Tarzan (hunden) och mamma till Söderåsen och gick en runda på 7,7 km. Vi såg en super fin svan/gås/anka-ish familj och två kor. Najs. Sen åkte vi hem och jag pluggade till ett engelskaprov som gick super. Har också tyvärr ett prov i historia imorgon..... Men men jag slutar skolan på onsdag så får väl bara kämpa nu de sista dagarna. Vädret är btw som om vi skulle vara i en tropisk regnskog utan värme. Jag bokstavligen hatar detta och började gråta? Well detta kan beror på mensen men ändå blir så ledsen över detta väder! Hoppas på allt att det är lite sol på onsdag i alla fall.

Ha en fin torsdag!

Kram Marielle #swedishblogger #sweden #söderåsen #hund

Likes

Comments

Hej alla
Igår hade en nära vän som heter Joella ett tjejkväll/fest/födelsedags grej. Det var sååå kul. Men jag blev "hunted by a ghost"? Vi satt på en terass men plötsligt flög det in en liten pinne som fastnade i mitt hår. Jag kollade runt på alla tjejer för jag tänkte ju att någon av dem kastade. Men då frågade någon "vad hände" då grep alla av panik och Ida hoppa snabbt upp på studsmattan för att se någon men ingen var där, vi borde väl också höra om någon var där? Så vi alla antog att jag blev "hunted by s ghost" som Stella fint citerade. Idag gjorde jag mina naglar hos Euronail och är lika nöjd som varje gång. Det blev ett par rosa och jag ÄLSKAR DOM!
Är det bara jag som tyvärr inte är ledig på måndag? Känns som alla förutom min kommun är lediga!

Aja ha en superfin söndag och långhelg för ni som är lyckligt lottade!

Kram Marielle

#swedishblogger #sweden #nail #ghost

Likes

Comments

Hej alla!
Som ni sätts betygen på måndag och det kanske är något ämne som ni vill höga er i? Detta är mina tips:

Tips 1: Be om extra uppgifter som du kan göra hemma och sedan lämna in! Det funkade för mig i historia då min lärare sa att jag hamnar på ett B.

Tips 2: Detta är det roligaste tipset och det är att fjäska. Okej visst detta brukar man inte rekommendera men Vafan det handlar ju om framtiden. Detta tipset varierar från person till person samt lärare men försök.

Tips 3: Plugga hemma och ställ "smarta" frågor. Ex Hej Sofia när Sokrates och Platon diskuterade och filosoferade om att en stol i verkliga livet är en modell från en perfekt bild i himlen, eller om det inte fanns någon modell eftersom att vi levde i nuet samt i verkligheten. Visste dom då vad som var rätt och fel?.

Tips 4: Hjälp andra i klassrummet så läraren hör vad du kan!

Tips 5: Sitt med läraren på lunchen och diskutera ämnet på bra sätt.

Tips 6: Använd massa begrepp som låter bekanta och passande!

Tips 7: Arbeta hårt nu de sista dagarna och se till att du får saker gjort för jag lovar dig att hårt arbete kommer löna sig!

Detta var mina tips och jag kan garantera att något av dessa tipsen kommer att fungera!

Kram Marielle

Likes

Comments

Hej alla!
Nu börjar långhelgen dra mot sitt slut så jag tänkte berätta vad jag har gjort.

Torsdag- Jag solade och på eftermiddagen hade jag en show efter det årliga vårloppet. Showen gick toppen och i slutet fick vi medaljer av de duktiga löparna.

Fredag- Well jag solade what a suprise? Samt sydde en rosa picknickfilt HELT SJÄLV!!! Och på kvällen var det fest för min fantastiska danslärare Lina Larsson som fyllde 40.
Utan Lina hade jag inte varit den jag är idag och jag vet ingen annan som har så bra värderingar och åsikter som hon! På bilden ser ni mig, Emelie och Lina som har världens vackraste rosa klänning.

Lördag- Jag och Amelia hade premiär för min filt i Lunds stadspark, så mysigt. Men vi hade dock matkoma ett bra tag. Vi var hemma runt halv två och jag solade resten utav dagen. Jag läste även ut en bok som heter "Boktjuven" den får lätt 10/10 av som handlar om en familj som levde under förintelsen och som gömde en jude i deras hem. Jag är tyvärr inte den som gillar att läsa men detta var ett undantag. Sen läste jag "Ibland mår jag inte så bra".

Söndag- dagen är kommen, kära morsdag. Jag och mamma åkte in till Malmö och åt på Vapiano. Jag tog en Caesarsallad som var supergod. Sen chillade jag i kära solen.

Detta var min långhelg och är så nöjd! Ha en fin vecka och kämpa nu in i de sista skoldagarna!

Kram Marielle

Likes

Comments

Hej alla!
För någon dag sedan var jag och Amelia på Center syd eftersom jag skulle klippa mig. Håret blev ganska kort men är ändå ganska nöjd. Vi åt på Rose Garden och det var lika gott som vanligt. Sen tog vi vars en milkshake på donken.
Egentligen skulle vi ha frappe men maskinen var sönder. Efter det kände vi oss klara och istället för att vänta på bussen i 50 minuter kom jag med förslaget att vi skulle gå hem. Sträckan var ca 10 km och det tog 2 timmar och 13 minuter tills jag stod utanför min dörr. Det var faktiskt inte alls jobbigt om jag ska vara ärlig. Vi hade inte heller ont dagen efter vilket var tur efter som vi hade en dansshow. Dansshower var inför ett vårlopp. Efter showen var jag ute med Tarzan och Julia i många timmar. Till sist kollade jag och mamma på massa gamla bilder på mig. Ha en fin lördag!

Kram Marielle

Likes

Comments

Hoppas er vecka har varit bra med massa sol!!

Likes

Comments