Postad i: Hanna

Hej på er!
Förlåt för väldigt dålig uppdatering men jag har inte haft något o skriva om eller inte haft något motivation att skriva på bloggen.
Men de är dags o ta tag i de igen nu känner att jag har mycket och skriva om nu som jag måste skriva av mig. Det får bli i ett annat inlägg som kommer senare
Ni får ha de bra så länge så hörs vi i nästa inlägg 😄

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ja jag vet att det var ett bra tag sedan jag skrev här men har haft mycket med det nya jobbet och även i skolan. Men saken är den att på det nya jobbet är jag inte kvar längre på grund av att jag får panikattacker och ångest så fort jag kommer ut och ska börja jobba direkt. Så blev det i söndags så jag klarar inte av att jobba där. Men men så är det.

Nu har jag några dagar kvar i skolan innan jag tar sommarlov. Det här ska bli ändringar nu med den här bloggen för jag vill skriva för jag tycker det är kul. Nu är jag i skolan och ska förbereda inför dagens lektion.

Likes

Comments

Postad i: Hanna, Vardag

Hej på er alla fina!

Idag är det söndag vilket innebär för mig att jag ska plugga så mycket som möjligt i dag för i mon kommer jag inte ha så mycket energi. Ska skriva klart en filmanalys och en novellanalys i dag och på börja inför onsdagens muntliga. Så kommer min söndag vara. Blir och lägga sig tidigt i dag för ska upp 05.30 i mon bitti. Kommer bli en lång dag i mon känner jag redan nu.

I går så va vi hos våra kompisar och hade det trevligt med att äta pizza och kollade på gladiatorerna och bara hade det roligt tillsammans. När vi skulle åka hem så lära vi skrapa rutorna! Allvarligt i slutet på april så måste man skrapa rutorna!

Nu ska jag fortsätta med och skriva så det blir klart så kan jag ta det lugnt efter utbildningen i mon.

Ni får ha en bra söndag så hör vi :D

Likes

Comments

Postad i: Bill och Bull, Hanna, Vardag

Hej på er!

Det var längesedan jag skrev i bloggen. Jag ska inte sitta och skriva att jag ber om ursäkt att jag inte har skrivit det är bara för att jag har haft sjukt mycket i skolan och göra plus har inte haft någon motivation.

Ska försöka ta tag i det här igen och komma igång med bloggen igen. För jag tycker det är kul och skriva.


Ni kanske kommer ihåg att jag skrev att jag skulle på arbetes intervju för någon vecka sen. Jag fick jobbet så nu ska jag på utbildning på måndag klockan 06.30. Jippi gå upp väldigt tidigt men det är bara och gilla läget. För när jag väl ska jobba så blir det på nattetid så. Det känns bra att jag har fått det och har redan från nu och under hela sommaren.


Jag har inge mer och skriva för tillfället men jag skriver ett inlägg igen nog under dagen. Ni vet att jag lever iallafall och har inte gett upp med bloggen alls.


Likes

Comments

Postad i: Hanna

Jag har beställt lite kläder från min favorit hemsida när det gäller kläder. Paketet kom i dag och tänkte då visa er vad det var jag hade beställt.

Vi börjar med 2 stycken bh:ar


Det är den skönaste bh som jag har någonsin har ägt!

Jag beställde även leggings jag använder bara leggings så köper alltid 2 pack av dem med.

​Jag köper alltid dom här leggingsen för det är perfekt längd för mina långa ben och dem är jätte sköna att ha på sig vilket jag tycker om. Det är även en högresår på byxorna med vilket är skönt då åker dem inte ner lika fort som dem åker på. Dom sitter upp och på plats då slipper man dra upp dem hela tiden så fort man går. Det var allt i det här paketet från Bonprix älskar deras hemsida väldigt mycket!

Likes

Comments

Postad i: Veckans blogg

​Hej!

Förlåt att det har blivit sent nu med dragningen av veckans blogg. Skulle lägga ut i går när jag kom hem som jag skrev i går men då krånglade mitt internet så jag kunde knappt komma in på bloggen och skriva ut de.
Nu funkar det och jag har nu dragit vinnaren och det är VINNAREN

Grattis till dig! :D

Likes

Comments

Postad i: Veckans blogg

Angående veckans blogg dragningen så kommer den komma upp senare idag. Dragningen skulle ske vid 12.00 men vi är bortbjudna och kommer hem efter 16.00 så jag kommer lägga upp på engång  när jag kommer hem 😀

Likes

Comments