Header

Videor

Sådärja, nu har jg landat hemma igen efter en heldag iväg med familjen! Vid 10 imorse stod vi veliga om vart vi skulle och om vi inte skulle strunta i bikinin och ta shopping istället eftersom det var heelt mulet i Ljungby på morgonen, men iPhones väderapp brukar faktiskt stämma till 90% iallafall och det stod sol längs västkusten så varför inte? Men istället för Halmstad och Helsingör så blev det faktiskt Falkenberg. Dels för att prova en ny strand och dels för den omtalade kebaben de hade och ja, jag höll med - de var värda sitt pris de fått 2 gånger nu. Jag lägger upp alla strand- och matbilder, samt stadsbilder därifrån imorgon när jag lagt in de från kameran, så länge får ni nöja er med en kort video från stranden!

Likes

Comments

New in, Skönhet, Samarbeten

Något som vart inne ett bra tag nu och som är galet snyggt är fake tattoos i guldiga, vita och silvriga färger som man bara klistrar på med hjälp av vatten. De håller upp till en vecka och det finns ju hur många olika snygga former, modeller och texter som helst att välja på! Jag fick hem ett par stycken från faketattoos.se som har alla möjliga olika sorters tatueringar att välja bland, alla olika stuk man kan tänka sig. Checka in deras sida själv och kolla - den finns HÄR.

Likes

Comments

Hej! Nu vart det måndag igen och jag har nu haft precis 2 veckors semester och Malcolm 3, så idag började han jobba igen medans jag tar 1 vecka till som sagt. Jag kanske (förhoppningsvis) får ett fast jobb innan året är slut och då vill jag ha tagit 3 veckors semester eller 4 som alla andra tar ledigt, det är ju faktiskt bara sommar en gång om året och en kort sådan, så varför inte? Idag står därför Halmstad och havet på dagens schema, eller Helsingborg och Helgingör, ska bli såå mysigt. Vi åker alltid iväg så 1 eller fler gånger varje sommar, älskar havet! Lite senare kommer det upp ett samarbete igen, så kolla in då vettja! :-)

Likes

Comments

Igår kväll bestämde sig jag och Malcolm för en liten vin- och ölkväll i parken med Becca, så efter att vi kommit hem från Mjälen så hoppade vi in i duschen och fixade oss snabbt för att sedan beställa med oss käk och placera oss i Brunnsparken. Så jäkla gött att man kan sitta där sent in på kvällen utan att frysa och efter en stund kom även Carro dit med lilla Molly. Vi satt där ett bra tag, snackade, spelade kort, drack och bara njöt av en härlig jävla kväll, sen drog vi in till lägenheten fort och hämtade lite mer dricka innan vi istället drog hem till Becca där resten av kvällen och början på natten blev. Strax efter 2 gjorde vi det kloka beslutet att dra hem dock eftersom vi skulle upp "tidigt" idag för att kunna dra till beachen, men en för jävla bra kväll!

Likes

Comments

Hallå från Mjälen! Nu börjar man piggna till, efter några svalkande dopp och lite käk på det. Vi är en hög med folk nu, även mamma och bror, så det är inget annat än trevligt! Här spenderar vi hela eftermiddagen och det sitter gött som bara den. Imorgon drar vi mot havet med så det sitter inte heller helt fel ;-).

Likes

Comments

GOOOODMORGON!! Hur mår ni?? Allt bra?? Här är det suuuuper!... eller inte haha. Jag har väl inte riktigt alla hästar hemma just nu känns det som :'-D . Halv 3 trillade vi innanför dörren inatt så ja.. det blev ett jävla parkhäng och sen hamnade vi hemma hos Becca där vi fortsatte kvällen. Har en del bilder på kameran som jag bjuder på senare, men NU mina vänner - nu ska vi packa ihop till Mjälen, vi är ett par stycken som kommer dra dit idag, så nu är det bara att tagga om ;-)!

Likes

Comments

Outfits

Igår kväll drog vi som sagt ut till Skeen där det vart inflyttningsfest som Joel och Allis stod för och jäklar var många vi blev tillslut ändå i alla möjliga åldrar. Hur trevligt som helst och det blev god dricka, grillning och annat gotte och hur jävla underbart var det inte att vi kunde sitta ute HELA kvällen?? Framåt 21 tiden drog dock de vuxna med barn hem, men vi "ungdomar" som jag kallar oss, stannade kvar till senare! En jäkla bra kväll och den tackar vi verkligen för! :-D

Likes

Comments

Haha, hej på er och godmorgon lördag! Jag loooovar att jag uppdaterar er om gårkvällen ute i Skeen där det vart inflyttningsfest igår, men man är ju lite seg idag måste jag säga och det blir man fasen än hur lite eller mycket alkoholintag det än blir, fan va gammal man känner sig då haha.. ändå är man bara 22 ;-) Men brukar ändå ha 0 koll på min ålder.. Aja, nu blir det frukost, klunka lite vatten och SEN mina vänner - återkommer jag!

Likes

Comments


Better Blogging Nouw