Header

Igår kväll bestämde sig jag och Malcolm för en liten vin- och ölkväll i parken med Becca, så efter att vi kommit hem från Mjälen så hoppade vi in i duschen och fixade oss snabbt för att sedan beställa med oss käk och placera oss i Brunnsparken. Så jäkla gött att man kan sitta där sent in på kvällen utan att frysa och efter en stund kom även Carro dit med lilla Molly. Vi satt där ett bra tag, snackade, spelade kort, drack och bara njöt av en härlig jävla kväll, sen drog vi in till lägenheten fort och hämtade lite mer dricka innan vi istället drog hem till Becca där resten av kvällen och början på natten blev. Strax efter 2 gjorde vi det kloka beslutet att dra hem dock eftersom vi skulle upp "tidigt" idag för att kunna dra till beachen, men en för jävla bra kväll!

Likes

Comments

Hallå från Mjälen! Nu börjar man piggna till, efter några svalkande dopp och lite käk på det. Vi är en hög med folk nu, även mamma och bror, så det är inget annat än trevligt! Här spenderar vi hela eftermiddagen och det sitter gött som bara den. Imorgon drar vi mot havet med så det sitter inte heller helt fel ;-).

Likes

Comments

GOOOODMORGON!! Hur mår ni?? Allt bra?? Här är det suuuuper!... eller inte haha. Jag har väl inte riktigt alla hästar hemma just nu känns det som :'-D . Halv 3 trillade vi innanför dörren inatt så ja.. det blev ett jävla parkhäng och sen hamnade vi hemma hos Becca där vi fortsatte kvällen. Har en del bilder på kameran som jag bjuder på senare, men NU mina vänner - nu ska vi packa ihop till Mjälen, vi är ett par stycken som kommer dra dit idag, så nu är det bara att tagga om ;-)!

Likes

Comments

Outfits

Igår kväll drog vi som sagt ut till Skeen där det vart inflyttningsfest som Joel och Allis stod för och jäklar var många vi blev tillslut ändå i alla möjliga åldrar. Hur trevligt som helst och det blev god dricka, grillning och annat gotte och hur jävla underbart var det inte att vi kunde sitta ute HELA kvällen?? Framåt 21 tiden drog dock de vuxna med barn hem, men vi "ungdomar" som jag kallar oss, stannade kvar till senare! En jäkla bra kväll och den tackar vi verkligen för! :-D

Likes

Comments

Haha, hej på er och godmorgon lördag! Jag loooovar att jag uppdaterar er om gårkvällen ute i Skeen där det vart inflyttningsfest igår, men man är ju lite seg idag måste jag säga och det blir man fasen än hur lite eller mycket alkoholintag det än blir, fan va gammal man känner sig då haha.. ändå är man bara 22 ;-) Men brukar ändå ha 0 koll på min ålder.. Aja, nu blir det frukost, klunka lite vatten och SEN mina vänner - återkommer jag!

Likes

Comments

1. Vad är ditt förhållande till tid?

Svar: Jag är alltid väldigt mån om tiden, vad jag än gör.. Rutiner är ett måste i mina dagar, ledig som upptagen. Så tiden har jag alltid koll på, bortsett från kvällar jag inte har något att göra på, då springer den iväg.


2.Vilken tid på dygnet gillar du bäst?

Svar: Morgonen tycker jag alltid om, där mellan 9 och 12, men jag vet inte varför. Kvällarna är också mysiga!


3. Vilken är den bästa veckodagen?

Svar: Bortsett från att gå upp tidigt på måndagen igen så måste jag nog säga den, för då är det inte lika tungt att "komma igång" igen efter helgen, utan ändå helt okej. Annars självklart fredagen!


4. När går tiden som snabbast?

Svar: När något roligt händer, då går den alldeles för snabbt..


5. När går tiden som långsammast?

Svar: När man väntar på något väldigt, väldigt roligt som man sett fram emot såå länge, eller något man är extremt nervös över.


6. Hur länge tar det för dig att sminka dig?

Svar: 10-20 minuter.


7. Vilken tidsepok skulle du vilja leva i?

Svar: Epok och epok.. jag skulle vilja spola tillbaka tiden till när mina föräldrar var unga typ, när teknik, media och allt sånt inte fanns som nu.. Fan va roligt jag hade som barn när allt sånt inte fanns.


8. Äter du snabbt eller långsamt?

Svar: Hahaha, jag vet inte EN jävel som inte sagt att jag äter sakta.. På jobbet tom, Ida sa de flera gånger "fan va sakta du äter!!" hahaha. Jajaja, man måste ju njuta av maten och palla stressa..


9. Vad gillar du mest att lägga ner tid på?

Svar: Smink och kläder, nöjen, men framförallt RESOR!


10. Vad gillar du minst att lägga ner tid på?

Svar: Städ och tvätt.


11. När vaknar och lägger du dig på vardagar?

Svar: Lägger mig senast kl 23 på vardagar och går upp klockan 6 ungefär (när jag jobbar alltså).


12. Vad skulle du gärna ha mer tid till?

Svar: Att sola och bada :-D! Och sova.. haha!


13. Vad gjorde du för tre timmar sen?

Svar: Då solade jag fortfarande!


14. Vad händer de kommande tre timmarna?


Svar: Då ska jag fixa mig, vi ska ut till Skeen och så blir det inflyttningsfest!!


15. Var ser du dig själv om 10 år?

Svar: Fått denna frågan innan och jag ser mig med ett fast jobb, ett hus och en familj.


16. Vilket är ditt favoritgodis?

Svar: Sura godisbitar!!


17. Är du en morgon- eller kvällsmänniska?

Svar: Både och.. den är svår denna! Men helst kväll då.


18. Har du blivit sydd någon gång?

Svar: Nej och tacka gudarna för det!


19. Har du något smeknamn?

Svar: HAAANSHÄÄÄÄN.

Likes

Comments

Videor

Igår vid lunch så köpte vi med oss lite mat och begav oss sedan ut mot Skeen för att Malcolm skulle agera lite frisör åt Joel, sen packade vi alla in oss i bilarna för att åka mot sjön de har där. Har visat de stället tidigare på bloggen, men det är såå mysigt.. Trodde de skulle vara fler där än det var, så det var skönt att det inte var så många. Där spenderade vi sen hela eftermiddagen, tog även mitt första dopp detta året (bortsett från huvudet!) och brände sig lite gjorde man med, att man aldrig lär sig att inte underskatta solen numera, har ju typ alltid bränt mig lite även om jag annars inte har lätt för det. Detta året har vart speciellt, men ändå lär man sig inte ;-) Störtskön dag!

Likes

Comments

HELLO! Its friiiyay! Dock är det som vilken annan dag som helst för mig såklart, så det är fredag alla dagar i veckan. Skillnaden är att det ikväll händer nåt skojsigt utöver det vanliga, det står nämligen inflyttningsfest på schemat för våra vänner, så dit ut ska vi ikväll - yay! Men först - handling, utebadet och systemet. Hörs senare, förberett en del inlägg till er! :-)

Likes

Comments

Videor

Igår var jag, mamma och brorsan i Mjälen för första gången i år och det var så sjukt gött att dra dit igen och att värmen verkligen kommit tillbaka!! Vi tog oss dock inte ett rejält dopp utan upp till midjan typ ni vet, sen stoppar det liksom där eftersom midjan är så jäkla känslig sen för kallt vatten ;-) Vi tog även med oss lunch dit och ovan ser ni havrepannkakor med hallonsylt, yummie! Annars bara njöt vi, läste lite, tjötade och gottade oss. Här har ni dessutom en liten video, men en ännu längre kommer imorgon som jag också bjuder på, då är jag i Skeen istället. Håll utkik!

Likes

Comments

1 345318 Next