Header

New in

Nu ÄNTLIGEN har jag fått hem min lilla bebis, som jag är såå nöjd med! Beställde den i början på veckan och fick hem den idag, dock i två olika paket till två olika utlämningsställen men vad gjorde det? Nu har jag den och jag har redan provat fota en del, samt testa lite olika inställningar. ÄLSKA att man både kan fota panorama, filma, försköna bilderna och ställa in den olika beroende på vad/var man ska fota. Snacka om att man får en ny "motivation" nu till bloggen när man kan prestera med bättre bilder!

Har förresten 2 samarbeten på G så tur jag inte fotat de än utan sparade mig tills kameran kom, så håll utkik nästa vecka vänner, då dyker dessa upp! :-)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

New in, Inspiration CLOTHES

Älskar denna tröjan som jag knöt till i midjan eftersom den var en aning för stor (engelska storlekar..), så antingen syr jag in den eller så behåller jag den såhär, får se lite! Men toppen är militärgrön egentligen, så bilderna ljuger lite, den är i khakifärg! 

Likes

Comments

Matlagning

Detta kanske inte ser mycket ut för världen haha, men tro mig - det är godare än vad det ser ut! Iallafall om man gillar pesto.

Ingredienser:

- 3-4 kycklingfilér

- 1 gul lök

- 2-3 msk pesto

- Grädde

- Mjölk

- Salt &/peppar


1. Hacka lök och skär kycklingen i bitar, stek sedan detta tillsammans.

2. Blanda i så mycket sås du vill ha med grädde och mjölk.

3. Red såsen med mjöl om det krävs, eftersom den lätt blir för rinnig annars.

4. Häll nu i önskad mängd pesto beroende på hur mycket du vill att den ska smaka.

5. Salta och peppra och låt detta småkoka i ett par minuter.

6. Servera med pasta eller ris!

Likes

Comments

Godmorgon! Fredag idag och det behövs verkligen, eller aa.. det behövs sovmorgon, dock har jag faktiskt vant mig vid att gå upp tjugo i 6, vilket jag trodde skulle vara svårast när jag gick in från 70% till 100% och dessutom att börja en halvtimme tidigare, men man vänjer sig snabbare än man tror! Dock är det bara en vecka kvar för mig och Ida efter idag, vilket känns sådär.. Då släpps jag ut på "fria vingar" igen, sen kommer jag ju sakna puckona på jobbet, för det har seriöst vart kul att gå till jobbet vissa dagar haha, och det är så skönt att kunna känna så. Speciellt efter så kort tid, att man klickar så sjukt lätt och snabbt med de människorna! Well well, nu rullar vi på här så hörs vi senare!

Likes

Comments

En gammal goding som jag stötte på igen, men minst lika bra som då. Två tjejer som gör en remix av 16 bra låtar som de sätter ihop assnyggt till en. Ni måste lyssna! 

Likes

Comments

Min åsikt

Michael Jackson opererar sig från topp till tå och får en hel del dålig kritik och skit kastat emot sig, men när Caitlyn Jenner väljer att gå samma väg så blir hon hyllad, är detta verkligen rättvist? Båda två var missnöjda med sig själva och valde samma väg, men ändå är det så stor skillnad på kritiken de får?..

Vad tycker ni om skönhetsoperationer? Frågar ni mig så tycker jag det är okej, även om jag själv skulle råda alla att hålla sig borta ifrån det just för att man SKA vara nöjd med sig själv! I dagens samhälle så är det fler och fler som opererar sig och det tror jag alltmer beror på att "idealet" ska vara så och det ska vara så, men jag tror också det beror på att man faktiskt KAN. I dagens samhälle så "ska" man vara smal, man "ska" vara tränad, man "ska" ha långt fint hår om man är tjej osv osv, ni vet hur det är. Men vem är det egentligen som bestämmer allt detta? Vad är det som säger att man "ska" eller "borde" vara så? Helt ärligt så tycker jag det unika och originella är bäst, de som är sig själva, ser ut som sig själva och beter sig som sig själva. Sen vet jag vad det kan ge med sig om man är så, alltså om man inte är som man "borde", och det är så jävla sorgligt vilka konsekvenser det kan ge med sig.. Helt jävla sjukt.

Tillbaka till operationer - jag tycker ju det är ok. Ja, det gör jag faktiskt. Om man verkligen, verkligen är missnöjd med något på sig själv, har extrema komplex över något som man verkligen inte kan lära sig att leva med och som sänker ens självförtroende varje dag, då tycker jag att man borde få göra det, utan några som helst konsekvenser. Varför ska man få det? Är det inte bättre att man blir nöjd med sig själv och slipper må dåligt och ha komplex som man kanske krigar med dagligen? Varför ska man gå runt och må dåligt i kanske hela sitt liv över något som man faktiskt kan ändra och som kan få en att må bättre, känna sig bättre och höja självförtroendet? Nu återkommer jag till det jag snackade om ovan, jag tycker INTE att man ska göra något för någon annans skull, att man ska göra något som man "ska" ha, som tex tjejer. Tjejer "ska" ha stora bröst och stor rumpa, smal midja och smala lår. Vem FAN har sagt det?

Jag hade komplex och kommer nog alltid ha lite. Jag fick en tid och dag till operation för mitt ena öra som tydligen låg fel i mammas mage, för det är inte riktigt som det andra är haha, syns ju inte så mycket för andra kanske mer än att det är mer utåt stående, men det saknas brosk och är typ större än de andra (hahaha fan va missbildat det låter), men jag var för feg för att ens utföra operationen så jag backade ur och får nu helt enkelt leva med det.. Ibland ångrar jag att jag inte gjorde det, men jag har helt enkelt fått lära mig acceptera det. För det är egentligen så man borde göra, för man är då fasen fin hur man än ser ut, vem man än är och hur man än är. Sen kanske man alltid är avundsjuk på någon som man tycker är så galet snygg, men tro mig, även dessa personer har komplex över saker och ting, så känns som många aldrig riktigt blir nöjda, men vänner.. TRO MIG, ni är fina och vackra PRECIS som NI ÄR!

Likes

Comments

Godmorgon från Stensbergsskolan! Nu undrar ni säkerligen vad FAN vi gör här haha, jag fick ju världens nostalgi när jag kom hit redan igår eftersom jag alltid hade gymnastik här som liten (då kändes gympasalen helt eeeenorm, men nu är den asliten haha..) men vi håller faktiskt på att måla om linjerna i salen, grymt! Det blir hur snyggt som helst och när vi väl hade gjort det vi egentligen skulle göra, alltså fylla i de linjer som var helt utsuddade, så bestämde vi oss för att ta rubbet när vi såg hur bra de blev ;-). Jag var ju dessutom på visning igår, dock tackar vi nej till den då den inte höll våra förväntningar riktigt, inte ens en riktigt balkong, så nej den tackade vi faktiskt nej till, men håller tummarna om den andra fortfarande!

Likes

Comments

New in, Inspiration CLOTHES

NEW CLOTHES!

Jag fick mitt paket idag som innehöll 7 nya plagg och jag är en jäkel på att klippa och sy in kläder som antingen är för stora, för små eller för tighta i halsen osv, så hälften av kläderna fick jag fixa till själv, men bättre det än att jag inte använder det så nu är jag nöjd! 2 plagg som ska sys in lite nu bara men det får jag ta när jag är hemma och har tillgång till symaskin. Kommer visa upp kläderna här varje dag framåt, så håll utkik! ;-)

Likes

Comments

Instagram @hannawetterqvist

1 345310 Next