View tracker

Godmorgon, Idag vill jag tipsa om Reforma Sthlm som har en jullkalender, varje dag är det ett nytt erbjudande och hittills har dem varit grymma! Idag har dem 50% på ljushållaren Twister från Danska märket House doctor . Erbjudandet gäller fram tills 23.59 inatt eller så långt lagret räcker!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jag brukar handla en del på lager 157, dels mycket bra bas kläder till oss vuxna men även till barn. Deras nya serie av Body Butter & Hand Soap med doften av Honung och Persika är min favorit. Plus i kanten på utseendet då jag tycker om att ha kunna ha fina flaskor framme i badrummet. Såg även när jag var där senast att dem fått in två filtar som var helt fantastiska, bra julklappstips!

Likes

Comments

View tracker

Går du i sälj tankar och ska förbereda din bostad inför försäljning men vill inte anlita en stylist?
Här kommer 7 enkla tips inför fotografering och visning.

Rensa bort prylar
Hitta en balans mellan opersonligt och konstruerad personlighet.
Ta bort så mycket du kan men behåll dem neutrala ”personliga” detaljerna.

Personliga foton och hygienartiklar är viktigt att ta bort, du vill inte att den potentiella köparen ska känna att dem stiger in i någon annans hem och störas av din stil. Rensa även i garderober och lådor, då många väljer att öppna och titta ibland.

Rensa i hallen
Ta bort onödiga jackor som tar mycket plats, samma sak med skor. Det kan vara fint att ha något hängandes, men välj då en nättare jacka.

Ha någon/några detaljer att låta ögonen vila på direkt när man stiger in, kanske ett hallbord med en fin ljusstake och en vacker blomma. Ta bort onödiga hallmöbler och häng dit en spegel, det kan göra så att en liten hall upplevs större!

Piffa till och lukt
Utöver att hemmet ska vädras kan det vara trevligt med en god doft när man stiger in. Doftljus är oftast en hitt, men se till att välja dofter som inte är allt för starka.

Köp nya plädar och snygga kuddar att lyfta vardagsrummet med och kanske lite färska örter och fina flaskor med oljor till köket. Lite nytt och kan göra mycket!

Grönsaker, frukt och snittblommor
En klassiker är att ha fina snittblommor lite här och var i bostaden. Det är även fräscht med frukter och grönsaker i en skål i köket! Välj antal snittblommor med omsorg, en djungel uppskattas inte alltid.

Bär ut onödiga möbler
En köpare vill kunna möblera ett hem i huvudet med sina egna saker. Ta bort, pröva möblera om och tänk att det ska kännas luftigt.

Glöm inte belysningen!!
Detta är något som är super viktigt. Oftast är det rätt dyrt att införskaffa nya snygga lampor, låna av en vän om det behövs. Men se till att ljuset passar till t.ex. väggfärgen och inredningen. För att hjälpa till att ljusa upp kan du använda dig av ljusa textilier.

Städa!
Städa, städa, städa. Glöm inte viktiga detaljer som att rensa avlopp och tvätta fönster. Plocka undan duschdraperi, tvättkorg och t.ex. disktrasan. Se även till att vädra mycket!

Hyr gärna in en professionell städfirma som kan hjälpa dig med allt.

Bilder: Pinterest

Likes

Comments