my current location

Vilket väder vi har haft idag! Började dagen med en frullis (frukost, haha) på Le Petit tillsammans med Tora, följ av kaffe på Brogyllen tills hon började jobba. Och ja, vi har samma jobb vilket är det grymast någonsin (!!!). Som dagen följde, mötte jag senare upp Vilma för en powerwalk, kom hem, duschade, åt en lång familjemiddag och nu ligger jag här, på världens tryggaste plats. Ska däremot ta tag i plugget.... bibelkunskap. Ibland undrar man varför man går på en kristen skola, haha. Puss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

me and my best buddies outside of school

Oj. Det enda ordet som behövs för att förklara hur fort tiden går. Påsklovet flög iväg, snabbare än någonsin. Känslan på att vara tillbaka i korridorerna är däremot inte densamma som förra gången. Anledning?Jag har världens finaste vänner. Lyckling att få hänga med dem igen <333

Anledning nummer två; snart är det sommarlov och jag har extremt mycket att se fram emot

- Det är maj om två veckor, dvs att det snart är valborg (älskar så mycket)
- Vi har börjat på de "avslutande uppgifterna" i skolan
- Jag fyller arton om 40 dagar
- Summerburst och sommarfesterna drar igång
- Sommarlovet och allt som hör därtill närmar sig (ska fixa ett inlägg med mina planer)

Puss och kram

Likes

Comments

när jag tog en paus i backen mellan åken, sååå fin utsikt

I fredags åkte jag, som tidigare nämnt till Trysil. Vi var bara där i tre dagar, vilket resulterade två dagar i backen och extrem träningsvärk (!!!). Inte helt okänt, har jag aldrig åkt skidor tidigare och det märktes verkligen. Har blåmärken överallt... Men nu klarar jag av att ta mig ner för vissa backa, lärt åka ankar- och knapplift samt förstå olika ord så som ploga, haha. Hade riktigt kul och kommer utan tvekan fortsätta åka skidor i framtiden!

Likes

Comments

Invigde första "riktiga" dagen på lovet med en bruch. Tora kom över till mig vid 11-tiden, då jag hade fixat mat för oss. Det blev juice, croissant, nybakade frallor, kaffe, ägg, melon och yoghurt, vilket ledde till brutal matkoma haha. Efter några timmar tog vi oss in till stan och Brogyllen, fikade, träffade Sofia och kollade i butiker. Älskar lov!

Likes

Comments

jacka / urban outfitters, byxor / cos, tröja / filippa k

Hej svejs! Skolan börjar vid åttasnåret imorse med en pepp-lektion deluxe (!!!). Treorna presenterade sina gymnasiearbeten, dvs deras UF-presentationer. De berättade om vinster, förluster, problem, fördelar/nackdelar och gav oss tips inför vårt kommande år. Eller ja år och år, lite mer än så. Vi har redan blivit tilldelade våra grupper och ska ha en färdig affärsidé om bara några veckor.... Ännu en anledning till varför L M är världens bästa skola, alltid bäst på allt!

Imorse gjorde även jag och Vilma cykelpremiär. Vårtecken.

Har helt glömt att visa mina nya prickiga skor från Adidas. Lite speciella, men gillar dem ändå <3

Likes

Comments

14 grader idag! Hur underbart?

Värmen, vårkänslorna och livets lyckorus är tillbaka, allt efter en dag i solen! Varje år blir jag nykär i Göteborg. Vi bor i en äkta sommarstad och det märks på människorna. Glada i vågen, planerade jag och Moa en promenad, men vädret blev så fint att vi istället satte oss vid kanalen med varsin glass. Har saknat smaken av mjukglass, Så. Himla. Gott.

Nu är det förresten bara en vecka eller 4,5 skoldagar kvar tills påsklovet, för efter min första fredagslektion drar jag till Trysil över en weekend. Ska äntligen lära mig åka skidor! Är lite nervös över att bryta benet.... men wow va kul det ska bli!

hade bara min tunnaste kavaj idag.... älskar!

Likes

Comments

Har inte haft tid att publicera dessa bilder från i fredags, spontana och härliga tillsammans med bästa vännen

Rubriken- kanske lite överdriven, men texten i lurarna satte ord på mina känslor. Här är jag, en vecka senare, med en ny uppsats att skriva. Är så trött på en ständiga strömmen av prov, läxor och inlämningar.... den verkar aldrig vilja ta slut. Inte nog med det, på lördag är det dags för högskoleprovet. Det blir första gången för mig och jag är så grymt nervös. Hur går det till? Vill sätta 2.0 direkt, orimligt men hur trevligt hade inte det varit? Okej, bör nog sänka mina förväntningar rätt rejält, har ju inte ens plugga inför det haha.

Förlåt för upprepningar, men kommer att avlsuta detta inlägget på samma sätt som det förra; Nu ska jag återgå till skrivandet. Ska jobba på maxpoängen här istället för på HP, känns rimligare. Puss

Likes

Comments

Brasseriet 8586, nyöppnat café i Haga. Unik, liten och mysig miljö. Hett tips!

Så, då var jag tillbaka! Senaste gången vi hördes levde jag i ett kaos. Köket, hallen och toaletten målades om och golven slipades, vilket resulterade ett hem i stök och damm. Men nu har allt kommit på sin plats, det är sol och livet känns samlat, har knappt något plugg och är ledig från jobbet två helger i rad. Himla soft!

I skrivande stund sitter jag i skolan, mer bestämt i datasalen då vi har håltimme. Jag och Alice jobbar på en svenskuppstats som ska in imorgon kl. 23:59. Vägrar dock att slösa bort en fredag på skolan, så ska därför återgå till plugget nu.

Känns skönt att vara tillbaka i bloggvärlden igen! Vi ses snart. Puss

Likes

Comments

Ni hör mig, ni ser rubriken; allt är kaos, livet känns huller om buller. Vi bygger om här hemma, slipar golv och målar om. Därav har jag ett tiotal flyttkartonger på mitt rum, samt fåtöljer, hyllor och så vidare. Stöket skapar mos i hjärnan och inget funkar som vanligt. Skrivbordet är fullt --> måste plugga i sängen -> blir trött --> inget plugg blir gjort --> jag blir stressad. Ungefär så har min dag sett ut. Men nästa vecka bör lägenheten vara iordning igen.... något att se fram emot!

Vi hörs när livet är under kontroll!

Likes

Comments

Instagram@haannasandberg