Header

Igår blev ännu av en av tjejerna i mitt gäng 18år! Julia Sommarlund!! Haha vet exakt vart hon kommer hålla hus i helgen, men nu måste jag sluta skriva för jag måste packa inför Marbella. Åker nämligen dit idag för att hälsa på pappsen ;)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Nu har de gått cirka 13 dagar sen jag fyllde 18 år, något jag tror alla betraktar som en stor dag! Men hur är det egentligen att vara 18 år i Stockholm? Jag röker inte, så de har tyvärr inte gynnat mig så mycket att jag äntligen får köpa cigg. Däremot har jag passat på att drick ute de senaste resturang besöken samt tagit körkort!!!!


+ man får ta körkort, betala egen bensin...

+ dricka ute, däremot har många ställen 20 - 25årsgräns...

+ utetider på helgen (om man hade de innan)

+ Bankkonton, allt är mycket enklare gällande bank konton, nätshopping etc

+ KLUBBA, men de är inte såååå kul som man trodde samt ganska dyrt..


- Antas ta mer ansvar, något som förväntas av både samhället rent generellt såsom lagar och föräldrarna


Finns säkert många andra saker dessutom, men detta är de som dök upp först i mitt huvud ;)

Likes

Comments

Då jag går andra året i gymnasiet har jag, såklart, mycket i skolan. Tycker i för sig många överdriver men speciellt denna vecka och nästa tror jag jag kommer gå in i väggen. Även om de är mycket rent studiemässigt så är jag en expert på att stressa upp mig för saker, vilket endast bara leder till att jag blir ännu mer stressad. Nu ska jag däremot inte vara otroligt jobbig och börja berätta om mina skoluppgifter som jag borde göra, men istället sitter här och bloggar. Med en hög sannolikhet behöver även du som läser denna text plugga! 

Tänkte för att stressa på er ännu mera börja prata om universitetsstudier! Jag personligen är relativt sugen på att börja studera på Lunds Ekonomihögskola, program Ekonomi. Jag vill läsa programmet då jag vill vara unik och inte läsa någon alla andra läser, haha. Anledningen till att jag vill studera där, om jag inte tar mitt andra alternativ som är CBS (Köpenhamns variant av Handels), är då jag tycker Lund är en otroligt mysig stad samt bra utbildning!! Dessutom, ovan på det, bor min pojkvän i Lund och studerar, såklart, ekonomi. Det är ju såklart ett plus på kanten.

Nu ska jag åka och träffa några kompisar så, CIAO !!

Likes

Comments

Så, jag har bestämt mig för att starta en blogg och här tänkte jag skriva mina tankar och åsiker. Snarare ett ställe där jag kommer skriva om min reflektion av dagen än en dagbok.  

 

Så, för att börja någonstans så tänkte jag börja med att berätta vem jag är. Jag heter Hanna och går i andra ring på Viktor Rydbergs gymnasium i Djursholm, en ort jag växt upp i. Jag har skilda föräldrar men jag bor ändå mestadels hos min mamma då min pappa reser mycket. Sedan så har jag en syster och tre halvbröder. Ja, nu kanske inte jag riktigt skrev vem jag är utom snarare vad jag heter, vilken skola jag går på och hur min familjesituation ser ut. Ni får allt nöja er med den informationen för tillfället ;) 

Likes

Comments