Header

Jag har verkligen haft fullt upp den senaste månaden. Både med examensarbetet och med ett nystartat företag! För just de, jag har ju inte hunnit berätta: jag har blivit egen företagare tillsammans med min grymma kompis Ellen. Tillsammans har vi startat företaget Hälsoboost, kika gärna in på vår hemsida och blogg!
Annars har det hänt massa saker så bilderna får tala för sig själva!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag var jag och tränade efter några veckors uppehåll och satte nytt person bästa i marklyft på hela 60 kg! Så nöjd! Mitt nästa mål är dubbla min kroppsvikt, och som den vinnarskalle jag är kommer jag nog klara de inom en snar framtid. Börjar redan känna av träningsvärken, love it! Resten av min påskafton ska jag se film och mysa med min lille prins. Finns inget bättre!

Likes

Comments

Bilden beskriver ganska bra en av fördelarna med att studera på distans. Idag bjöd jag Ellen på brunch pluggdejt deluxe med nybakade scones, kokospannkakor och färska jordgubbar. En riktigt bra start på dagen som ledde till matkoma och massa energi till att plugga.

Likes

Comments

Det bästa jag vet är helger där man absolut inte har något viktigt måste göras inplanerat i kalendern. Både förra och den här helgen har varit en sån helg. Så det har blivit en del långa äventyr på isvägen med Àssi utan stressen att man ska någonstans. Det enda som måste göras är att äta (ibland) och gå på toa. Love this kind of weekends! 

Likes

Comments

Efter 5 effektiva dagar är vi nu äntligen igång med vår kandidat uppsats! Kan knappt fatta att det redan gått 3 år sedan jag började utbildningen, var tog de åren vägen liksom?!
Glömmer aldrig första dagen: ny skola, nya klasskamrater, nya lärare och en helt ny utbildning. Jag var så nervös och förväntansfull. 3 år senare har vi avklara en massa högskolepoäng och kurser. Och jag börjar känna mig som en snart färdig bakad hälsovägledare. But still in the making, än är vi inte i mål och jag tänker inte fira förrän uppsatsen är inlämnad och godkänd. Känner på mig att de kommande veckorna kommer vara väldigt kämpiga, frustrerande men också roliga och lärorika. Tur att jag har världens finaste Ellen att dela allt med. Dubbelt så roligt, hälften så jobbigt.


Likes

Comments

​Både igår och idag har det varit strålande fint väder här i Luleå. Eftersom det varit så fint väder har Àssi och jag passat på att promenera på isvägen. Idag var vi ute på en fyra timmars utflykt ut till Gråsjälören tillsammans med Ellen och hennes Alice. Där mös vi vid elden, åt våfflor och njöt av att bara ta det lugnt. Har velat gå ut dit i 2 år men de har inte blivit av, men nu äntligen! Väl hemma igen slocknade både jag och Àssi. En sån där perfekt lördag utan stress att man ska iväg på nått. Perfekt uppladdning inför inneveckan nästa vecka! 

Likes

Comments

Det finns ett café här i Luleå som heter Lilla skafferiet där dom bl.a. serverar raw food fika. Har varit sugen på att gå dit flera gånger men det har aldrig blivit av. Men igår var jag där på fikadejt med Ellen och Madde. Jag tog en raw strawberry cheesecake som var väldigt god, ett stort plus för att de fanns nötfria rawfood bakverk och den charmigt udda servisen. Som att dricka kaffe i farmors gamla kaffekoppar.

Likes

Comments

Det här kan varit den lyxigaste veckan på länge! Måndagen började med hotellfrukost och sen har veckan bestått av en del plugg och massa långpromenader på isvägen. Som att de inte var lyx nog så avslutades veckan med att fira Sofias 20-års dag i efterskott med spa och sen middag med Roasters. En riktigt trevlig eftermiddag och kväll med världens finaste vän!

Likes

Comments

Igår gjorde jag nått jag länge velat göra, jag gick på en make-up rådgivning för att få lite mer inspiration, tips och idéer. Det verkligen super roligt! Fick med mig massa nya produkter som jag tänkte visa imorgon och självklart var jag tvungen att testa dom redan idag. Är så glad att jag börjat ta upp mitt intresse för smink igen! Nu hade jag vela börja teckna och måla igen, det får bli nästa projekt!

Likes

Comments

Veckan startade på bästa sätt med hotellfrukost på Clarion tillsammans med Ellen. Trot aldrig jag ätit så mycket till frukost! Nu ligger jag proppmätt hemma på soffan och tänkte ta en power nap innan en promenad på isvägen i det fina vädret. Annars har jag inte speciellt i kalendern, så idag blir en dag utan massa plugg och bara göra sånt som är roligt. Ingen måndagsångest här inte! 

Likes

Comments