I dag var andar dagen vi var i Göteborg och tävlade, vi har inget internet där så vi får gå till skogen för där är det bäst internet.. Men vilket Fall som har det varit väldigt mysigt även fast vi inte har haft internet! Och Stone älskar rosetter 3:A i la (100 cm ) red lugnt han har sån stor galopp så han vinner mycket mark på det. Och i dag nolla i msvb (110 cm) och fyra där han var väldigt fin och jag red inte fort där heller för jag ville bara va nolla så nu behöver jag bara en nolla till i msvb sen är han färdig till SM! Det är extra roligt att han nollar för han är väldigt speciell och han har sån kapacitet som få c- ponnysar har i Sverige men han behöver bara mer rutin och verkligen få ut all sin kapacitet. Men förutom han och tävligen har vi varit på en fästning som var väldigt intressant med en av mina kompisar och Amanda mamma och pappa då Sixten är i Falsterbo horse show som vi ska till imorgon. Om ni vill komma in och parat ned Sigge och mig ska ni gå till horse&pony youth club monter och titta förbi! Så en väldigt mysig dag och helg men deg blir en dag till och sen mot bästa veckan i Falsterbo horse show!!

Familj power!!

Fin utsikt

Här är en av de första en mans cellerna, de var tre celler och man satt in tre människor här och dörren öppnades inte på 5 år. Två dog en blev galen och högg av sig finger topparna och rita en riddare och en häst och då tyckte de i Sverige att detta var jätte bar för den galna fick åka till närmaste dårhus och kunde då inte göra om något straff och det är grunden till vårt system i dag.

4:A i msvb

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Glad midsommar<3
Nu är klockan 11 på kvällen och vi har haft en jätte mysig dag. Det började med att vi åt frukost på stranden, det var jätte mysigt. Det var jag mamma, pappa och Sixten men igår var vi där med en kompis, min och Sixten stora syster Beata och en liten tjej som är tre år och mamma. I dag är det midsommar och vi firar det med en familj som vi är bra vänner med. Det har varit jätte mysigt vi har suttit ute tills nu när det börja regna, vi har badat och spelar fotboll och har haft väldigt kul! Hoppas ni haft en bra midsommar<3 kram Hanny <3<3

Likes

Comments

Båstad har levererat med en bra känsla. I Lördags så hoppade jag en la dör han var väldigt pigg på fredagen och det blev en vinst där! Jag red inte fort jag bara svängde men han har väldigt mycket Go i sig och en väldigt stor galopp. Efter la hoppade vi msvb (110) och där var han jätte Fin men ett ner och han visar sin kapacitet när han får 4 fel och 15 av 23 var uteslutna! Och i dag (söndags) hoppade vi msvb igen och då får han ett ner och han var väldigt pigg o dag med så jag fick inte tillbaka min halv halt och då rev han andra hindret i kombinationen men väldigt fin och slutade tvåa. Sixten hoppade också msvb och var nolla o grunden och i omh var det en rykande kamp i mellan Ida selin och Sixten båda gjorde toppen svängar men Ida hade ett bättre tempo från börja. Och vann på det. Grattis till både Sixten och Ida! Och nu var Helgen slut och jag vill tacks alla underbara vänner för ni är bäst och för vi har väldigt kul tillsammans!

Likes

Comments

Bangång till la (90) cm

I dag var det andra dagen vi var i Båstad. I torsdag körde pappa upp oss till Båstad i häst lastbilen och sen körde han hem igen eftersom han jobbar mån- fre. Den natten sov jag och Sixten själv. Det var jätte mysigt, sen kom mamma efter vi hade ridit. I dag gick det bra men resultaten är inte lika bra men vi lärde oss något och förhoppnings viss gör vi inte samma fel imorgon. Bara fortsätta i samma glada inställning så får vi göra vårt bästa.;)

Likes

Comments

​Hej hoppas alla har haft en bra dag klockan är nu 22:56 och jag ska gå lägga mig nu ,en ville bara skriva detta och imorgon fyller världens bästa pappa år<3 GODNATT!

Likes

Comments