​Hej hej bloggen. Hade helt glömt att den fanns haha. 

Ses väll igen om ett år eller så.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har tråkigt, så här kommer en film!


Likes

Comments

Idag så var jag och Bea på rosenlund, och badade. Det var kul, men ändå ganska mycket folk. Vi badade både inne och ute. Och vi var där från ca klockan 2 till 6. Efter det fick vi skjuts hem och hämtade min pyjamas (+tandborste och sånt), och sparkcyklade hem till Bea. När vi kom hem till henne så hoppade vi lite studsmatta. Efter maten gick vi upp och kollade på film. Vi ska se färdigt den imorgon, eftersom att den var ganska lång.

Likes

Comments

Idag, efter lunch. Så var jag och Åsa (min mamma) på a6. Vi var i sportaffären och köpte nya idrottskläder till mig. Eftersom att mina gamla var försmå. Jag fick ett par svarta byxor, en blå t-shert och blåa skor. Jag fick också en jätteskön blå jacka. Men det är nog mer en fluffig tröja, och den är såklart för varm för att jag ska kunna navända den nu! Annars har jag inte gjort så mycket idag.

Likes

Comments

Idag var jag och Bea på A6. Jag köpte en USA-tröja, och sen glass. Vi var där från ca klockan 2 till halv 6. Vi provade mest kläder och vi köpte inte så mycket. Precis innan vi skulle gå, så träffade vi Felicia och Molly! Det var kul.

Likes

Comments

Har packat hela morgonen nu. Snart ska vi åka till min pappas kusin. Det blir nog kul, för hon ger oss alltid presenter. Efter det åker vi till min farmor och farfar. När vi har ätit kvällsmat där, ska vi åka hem. Det ska bli skön att komma hem, för jag saknar alla mina kompisar (och huset). Men jag kommer nog sakna tvn här. Och wiit! Synd att vi inte har tv hemma. Då kunde jag spela hela dagarna! 😊

Likes

Comments

Ungefär klockan 12 idag så åkte jag och min familj till stranden ☀️. Det var kul, men varmt för alla mina kortärmade tröjor låg i tvätten, så jag fick ta en man långa ärmar och sen gå med uppkavlade ärmar. När vi konstant så grävde vi lite i sanden, men jag blev jättevarm! Så jag gick upp för att byta om till mina badkläder! Men.... När jag tittade i väskan såg jag att jag hade glömt dom! Jag hade verkligen otur idag!


Likes

Comments

Idag åkte vi till en ö som hette Texel, fast det uttalas Tessel. Vi fick åka bil i ca 1 timme och sen fick vi åka båt över till ön. Det flög massor med fiskmåsar runt båten hela tiden, så det gick inte att låta bli att fota dem! När vi kom fram till ön gick vi till en slags snabbmat-resturang och beställe pomfrit med kycklingbitar. Pomfritten fick vi i en stor pappershink, och kycklingbitarna i små plastlådor. När vi hade ätit klart åkte vi till sälsjukhuset. Där tar de hand om skadade (sjuka) sälar. Och baby sälar som har förlorat sin mamma. De friska sälarna (som snart ska tillbaka till havet) har de i bassänger man kan titta på. De har valskelett där också som man kan titta på. Och olika uppstoppade djur. När vi var klara så åkte vi hem, och imorgon ska vi till stranden! Jo, det fanns lampor där också som fick vita (och självlysande saker) att lysa!

Likes

Comments

Ronja Rövardotter måste vara den tråkigaste film jag vet! Jag tycker att allting i den är så fejkat, eller så. När de pratar låter det som om de bara läser från ett papper! Exakt vad det står.

Men det är vad jag tycker! Och man kan ju tycka olika 😉


Likes

Comments

Idag, efter lunch så var jag och några till på klimbos. Det är ett ställe i Holland dör de har satt upp linor och grejer i träd som man klättrat på. Och så kan man gå olika banor. Grön är lättast och svart är svårast. Iallafall, nät jag och Herman (min lillebror) hade gått den gröna banan tog vi med oss Albert (min pappa) upp i den bruna banan. Förtär en bana som man bara åker på! Det är inga hinner eller så. Först fick vi klättra upp för en lååååång stege, och när vi kom upp så fick vi stå ca 5 personer på en liiiiten platta ungefär 15 meter upp i luften! Eftersom att det var en kille som hade blivit rädd och vågade inte fortsätta. När det var klart då kunde vi börja åka. När jag hade åkt en bit så kom man till en platta som var ganska långt nere. Det var skönt, men då skulle man klättra upp för en stega till, och fortsätta där. När jag skulle åka från den plattan var det som att kasta sig ut för en brant klippa! Det var mycket läskigare än vad det såg ut att vara från marken. När banan (äntligen) var slut så åkte vi till Alberts kompis och åt patat (pomfrit)!

Jag vet inte om det var så kul att läsa det jag hade skrivit. Men klockan är 23.45 så jag är helt slut! Så det blev inte så bra...

Likes

Comments