​hur sjukt är det inte? efter 12 år i skolan så är det nu över,jag behöver aldrig mer gå till skolan.. det är skönt men ändå så tragiskt, lämna allt som har varit en vardag i alla dessa år kommer nu försvinna! Jag har tagit studenten och ska börja det riktiga livet nu.  För ca 2 veckor sen bröt jag foten, vilket ledde till gips som slutade precis under knät och operation, så jag firade min student med en bruten fotled... när jag fick reda på att fotleden var av så rasade allt, jag var såå ledsen och arg över att det här hände 1,5 vecka innan studenten, en av dom största dagarna i mitt liv och jag måste ha gips på halva benet , visst det kunde ha varit mycket värre men det här var tillräckligt. Men jag klarade studenten och jag var med på flaket och sjöng, drack och försökte dansa ändå så gott det gick, min mottagning var perfekt, massa fina presenter. Kvällen slutade med att jag åkte på studentfesten som var i Eskilstuna & umgicks med underbara människor. Min student var riktigt bra, men jag kunde inte göra allt jag ville pga foten, men det gick. 

Likes

Comments

​Om mindre än en månad så tar jag studenten! hur galet är det inte? har ännu inte hittat någon studentklänning.. känns ju sådär, meen har ju några dagar kvar på mig som tur är :) Annars då? jo det börjas kännas att skola snart är över, börjar bli riktig skoltrött & speciellt när man bara går och väntar på att den 11e juni ska vara här nu och allt skolarbete kommer vara över för ett tag.  På lördag är den efterlängtade balen, åh ska bli så kul att sätta på sig den fina rosa klänningen, fixa håret och sminka sig ännu finare. Känner på mig att det här året kommer bli så bra. 

Likes

Comments

seg måndag! var hemma från skolan idag då vi bara har en lektion (gymnasiearbete) som jag dock är klar med och inlämnat. Fick hem min studentklänning från nelly idag och lite andra saker. Väntar fortfarande på min balklänning som inte ha kommit än, den är flera dagar försenad.. tur att balen är om ca 1 månad så den lär väl hinna komma i tid. 

Likes

Comments

Hur fina är inte dom här?så kär i dessa två plagg!

Likes

Comments

Klickade nyss hem den här fina vårjackan från vero moda, fick dock beställa en storlek ​större än vad jag egentligen har för min storlek var slut :( 
Imorgon börjar skolan igen, det har ju varit så skönt med lov.

Likes

Comments

Här kommer några bilder från kryssningen, bilderna är rätt oklara haha.

Snygg mos!

Likes

Comments

Jag känner att jag bara köpa saker hela tiden, men man måste ju fylla på vår garderoben.. så klickade hem ett par nya vita wmns nike skor.

Nu när våren börjar komma så börjar jag faktiskt känna mig lite stressad, om ca 1 vecka är det studentkryssning (lite smått panik över att åka) Om hela 83 dagar tar jag studenten, helt magiskt! Längtar så mycket tills man kan börja dekorera flaket och bara kunna räkna ner timmar. Men innan studenten så är det balen, åh så jag längtar.. Ha en fin lång klänning, fin hår uppsättning och sminket,, gaah, shit snart händer allt det där, så nu i veckan ska jag beställa min balklänning, har tagit så lång tid för mig att hitta en klänning, men nu har jag äntligen bestämt mig för en & det blir den här ljusrosa

Likes

Comments

Idag kom min nya vårjacka från Zara hem i brevlådan, så kär!​

Likes

Comments

​Som jag har längtat efter denna foundation!

Likes

Comments

Efter en mycket mysig helg med fina människor så ska jag lägga mig på soffan och bara vara, läsa lite bloggar & kolla film! Nu börjar söndags ångesten börja smyga sig fram, hemskt! men jag hoppas veckan går snabbt så det kan bli helg igen.

Klickade hem två jackor idag samt en anastasia dipbrow pomade. Nu är våren välkommen 

Likes

Comments