Header
View tracker

Dagen igår började toppen. Vi hade det trevligt hos farmor och farfar hela eftermiddagen. Men när jag kom hem brast allt.
Finns så mycket falska människor här i världen som inte är varda en sekund att lägga energi på. Människor som vill åt din uppmärksamhet för att trivas. Där finns det en gräns! Låt dem inte komma in i ditt liv. Backa av och kör ditt eget race. Jag har precis börjar gymnasiet och vill verkligen lyckas. Då finns det inte energi över till att lägga på drama. Backade av och sa ifrån var det jag gjorde med tårar i ögonen. Inget kul men det bästa för mig.
De vänner som finns där oavsett vad. De som stöttar i alla lägen, de är äkta. Har ett fåtal sådana och ni är värdefulla för mig. Ni är värda mer än det bästa! Ni vet vilka ni är!

Nu släpper vi detta och går in i en annan fas i livet. Glömmer allt gräl och fokuserar på skolan och de vänner som verkligen finns där.
Söndagen den 28 augusti är det idag. Vart tar tiden vägen? I morgon är det skola igen. TAGGAD!
Söndag... Vad innebär det? Förberedelser och lugn! Gör allt klart inför i morgon då klockan ringer 05:00. Gaah, tidigt!
Har inga speciella planer idag. Ska ta hand om mig själv och försöka läka såren. Kanske blir en runda med pappa ner och kolla när min låtsasbror kör cross. Vi får väl se vad dagen har att bjuda på!

Har du några planer denna söndag? Ta hand om er själva vill jag bara säga till er!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Godkväll mina vänner!
Lördagen börjar närma sig mot sitt slut och solen börjar gå ner. Vilken dag! Trots den lugna förmiddagen blev det mycket trevligt nu ikväll. Blev bjuden till farmor och farfar med lite trevligt folk och mycket god mat. Kan en sommarkväll som denna bli bättre än att sitta i solnedgången och käka grillat, snacka skit och garva åt allt mellan himmel och jord. Vi får väl se vart dagen slutar.

Hur ser din lördag ut? Blir det utgång? Fest? Jag hoppas iallafall att du tar vara på att det är HEEELG!!!

Likes

Comments

View tracker

Tiden är bokad och på måndag klockan 17:00 går jag till salongen för att fixa mina naglar! Har bara ett problem. HUR SKA JAG GÖRA DEM? Har några alternativ och jag tänkte att ni ska få vara med och tycka till. Vilka tycker ni är snyggast?

​Lägg din röst du också!

Likes

Comments

Morning my friends!

Efter an natt men god sömn så ska jag ta mig an med dagen. Har precis fyllt på energikällan med lite god frulle. Har inga speciella planer för dagen mer än att jag ska toppa bloggen med lite inlägg. Perfekt stund att göra det nu när jag har huset för mig själv. Tystnaden och lugnet gör att idéerna bara kan flöda fram. Vi får väl se vad det resulterar till.
Har det blivit sommar igen, eller har jag helt fel? Från att regna och vara svinkallt till upp mot 30 grader och strålande sol. Vad händer med Sveriges väder egentligen? Ute skiner solen och det är redan runt 20 grader. Får väl plocka fram bikinin igen och lägga mig och steka lite. Allt för att ta vara på det sista utav sommaren.

Bilderna ni ser ovan är från midsommar då vi körde enda upp till Dalarna. VILKET LANDSKAP, ska jag säga! Så otroligt fin natur och alla olika höjder med utkik ska vi inte tala om. Har aldrig vart där innan, men vilken upplevelse! Någon av er som har vart där?
Kommer berätta mer om mitt sommarlov i ett annat inlägg då jag har massa bilder jag vill dela med mig utav.
Jag hoppas verkligen ni fångar dagen med energi idag! Solen lyser och fåglarna kvittrar. Kan det bli bättre!

Har ni tips på inlägg? Vill veta vad just du tycker om att läsa om! Det är bara att kommentera!

Likes

Comments

Heej Allihopa!

Nu är jag tillbaka ännu en gång och nu hoppas jag verkligen det är på riktigt. Motivationen är på topp och mitt humör är mer än på topp.

Hur är det med er? Det var ju ett bra tag sedan vi sågs och MYCKET har hänt under den tiden kan jag säga. Sommarlovet har till exempel vart, men är nu slut. Tråkigt men sant. Första veckan i skolan är precis avklarad. FATTAR NI, DET ÄR GYMNASIET JAG SNACKAR OM!
Det var en underbar känsla att kliva in på en helt ny skola där man inte känner någon. Titta sig omkring och bara se nya ansikten. Kunna va sig själv utan att någon egentligen kan dömma en. UNDERBART!
Om jag ska utvärdera första veckan lite kort så kan jag ju inte säga annat än att jag valt helt rätt linje med rätt inriktning. Finns nog ingen som går och lägger sig lika lycklig som mig varje kväll. Har sett fram emot gymnasiet så sjukt länge och nu är det ÄNTLIGEN HÄR! Har tre roliga men riktigt intensiva år framför mig. Tre år som ska bli de tre värdefullaste åren i mitt liv. Jag ska njuta och ta vara på dem på bästa sätt. Vips så är dem förbi!

Jaha från en sak till en annan! Hur mår ni? Mår ni bra, dåligt? Har ni börjat skolan? Jag sitter själv just nu i min säng och lyssnar till världens bästa låt. "Perfect Strangers". Har världens bästa feeling i kroppen just nu. Motivationen, Känslan, humöret, allt är nästan på topp. Finns dagar där jag kämpar mer eller mindre med det otroligt tuffa jag håller på att gå igenom just nu. Ingenting som jag kommer ta här än. Men glöm inte bort att de dåliga dagarna också ska få finnas.
Snacka om att vara trött just nu. Fredag kväll och jag ligger i sängen. Vad liknar det? Som sagt, jag är värd det. Har tagit mig igenom första veckan i skolan med väldigt tidiga mornar. Det tar på krafterna att börja ny skola, träffa nya underbara vänner och framförallt ha kul! Blir sängen ganska tidigt idag för att överhuvudtaget orka komma upp i morgon. Ska bara vinka hejdå till mamma då hon ska jobba. Sen ska jag snart krypa ner.
Jag hoppas ni har haft en minst lika underbar dag som jag har haft. Så hörs vi i morgon!
Nattinatti!

​Vad har ni för planer inför helgen?

Likes

Comments

Hej allihopa! Vill bara berätta för er att jag kommer ta en liten paus från bloggandet. Har noll inspiration just nu. Kommer säkert komma upp ett och annat inlägg lite då och då när jag känner att jag behöver skriva av mig eller allmänt vill dela med mig av något kul. Men annars så kommer jag lägga bloggen åt sidan ett litet tag för att samla inspiration och sedan återkomma med grymma inlägg!
Jag hoppas ni förstår. Kommer säker inte ta många dagar förens jag saknar er! Ha det bra så länge. Puss!

Likes

Comments

Från att vara den lilla blyga Hanna på lekis som knappt vågade visa sig. Som knappt vågade prata med sina egna vänner, har nu utvecklats och klivit in i ungdomslivet och som nu vet vart hon har sina två stadiga fötter på jorden.

Vi kan ju börja när jag var ungefär 10 år när jag gick i 4 an då jag knappt vågade säga ett ord. Skolan blev lidande och jag fick alltid gå bakom när jag var med mina vänner. Redovisningarna i skolan var det värsta som kunde hända. Att stå där framme och visa sig och framförallt prata. Rasterna var jag alltid den lilla flickan som fick gå bakom. Jag vågade inte visa att jag fanns. Sa ingenting, bara hängde efter.
Där med blev jag också utstött och "mobbad" över att jag inte passade in i det gänget jag egentligen ville vara med. Jag klädde mig som jag ville och det dög tydligen inte. Man skulle snacka killar, killar hela tiden och man var en tönt om man inte vågade kyssa killen man var kär i.
Redan där började det. Att våga stå på sina egna två starka ben och inte bli påverkad av någon annan.
Jag bytte umgänge och fick där med mer skinn på näsan som gjorde att jag kände mig ännu lite starkare.

Med åren har jag utvecklats och fått träna på att prata mer och mer inför folk. Skolan har ställt mer krav och jag har då blivit tvungen att prata. Men jag är fortfarande en av dem som ligger lite lägre i rankingen. Som inte riktigt vågar säga ifrån när jag egentligen ska.

Med allt jag har gått igenom i mitt liv har gjort att jag blivit en starkare brud som vet var hon har sina fötter på jorden. Som inte tar vilken skit som helst. Som i dagens läge vågar säga ifrån. All skit jag fick när jag var sjuk, alla gånger jag fått ta skiten som jag egentligen inte skulle ha, skilsmässa och allt strul som hänt mellan kompisar. Allt detta ont har gjort mig till den jag är idag. en tjej på snart 16 bast som vågar prata, ta konflikter, stå för den jag är och leva livet. Det vågade jag inte för 6 år sedan då jag hellre gömde mig i min lilla låda och lotsades att jag inte fanns.
På ett sätt är jag sjukt glad över allt jag gått igenom. Det har gett mig sån sjukt grym erfarenhet om livet. Men självklart är det saker som jag tänker på än idag, som jag ibland kan bli ledsen över. Men i det stora hela är de bara en liten sak om jag ser framåt. Jag har ju hela livet framför mig!

Här har vi två bilder med 6 års skillnad. Man växer och utvecklas. Blir mognare och får en annan syn på livet!

Likes

Comments

Veckan börjar lida mot sitt slut. Har precis landat i soffan framför tv:n med en kopp te i handen. Slappna av och avsluta denna veckan på ett underbart sätt. Kände att jag behövde det efter flera timmars plugg idag.

I morgon är det måndag och ny vecka. Lika taggad som vanligt, men dock känner jag av den obehagliga söndagsångesten. Kan nog vara för att vi har prov i morgon. Första dagen på veckan. Kul... Jag som har så otroligt svårt för engelska känner ändå att jag har ganska bra koll på detta. Kanske för att jag har pluggat som en idiot för att lyckas. Har som mål att jag SKA höja mig i språkämnerna och då gäller det att prioritet och ligga i. I morgon hoppas jag verkligen att det går vägen och att jag har pluggat rätt.

Jag ville egentligen bara kika in en snabbis för att säga godnatt och tacka er för denna underbara veckan. Denna veckan har det även tillkommit några nya läsare som jag tycker är jättekul. Jag hoppas verkligen att ni fortsätter följa min mig och min vardag framöver med fram och motgångar. Jättekul att ni hittade hit.
Nästa vecka är bloggen laddad med grymma inlägg och jag hoppas att ni är lika taggade som jag på att kicka igång den. Eller vad säger ni?
Hoppas ni går en god natt med bra sömn så hörs vi i morgon. Puss på er mina underbara hjärtan!

Likes

Comments

Allt började med en tanke hos föräldrarna. En tanke som kommer mer och mer ju äldre man blir. Att bilda familj. Någon mer än bara mamma och pappa. Efter några år föds en unik lite människa som har hela livet framför sig, som verken sett eller hört omgivningen. Någon som inte vet hur svårt det är att leva i dagens samhälle.

Man växer upp. Börjar dagis, träffar sina första kompisar. Lär sig prata och kommunicera. Efter några år börjar förskolan, sen skolan. Man stöter på allt mer problem och börjar inse mer och mer hur världen faktiskt ser ut. Man fortsätter utvecklas och formas efter föräldrar och omgivning. Kunskaperna ökar och vips så har man gått ut skolan och har gymnasiet framför sig. Utbildningen till sitt framtida jobb. Under tiden ha man kompisar, familj, aktiviteter, ja ni vet. Man ska hinna med allt. Plugga, umgås och framförallt ta det lugnt.

Man har vänner som följt med sedan starten och andra som man träffat på under resans gång. Vänner som har funnits där och stöttat dig genom allt. Att leva som ungdom idag är inte lätt. Vänner hit och vänner dit. Konflikter stöter man sedan på hela tiden som i dagens samhälle påverkar relationerna lite för mycket. Man vågar inte riktigt vara sig själv för man är rädd att bli dömd. Varför är det så? Har man inte rätt att visa vem man är, eller måste man bete sig på ett speciellt sätt för att passa in, eller umgås med just "rätt" personer? Där har det gått för långt! Finns inget rätt eller fel på hur man ska vara. Den människan som kom på ordet perfekt. Det finns inte!

Jag har stött på det allt för många gånger. Varför ska folk inte få umgås med vilka de vill utan att bli ditsatta? Det handlar inte om vara störst, bäst och vackrast utan att umgås med de människor man trivs och mår bra med. Kunna skratta och må bra. Vänner man litar på och kan prata med i alla lägen.
Jag blir så irriterad av att folk inte kan acceptera att man har rätt att umgås med vem man vill. Det finns inget som säger att h*n är MIN. Enligt vissa så äger man sina kompisar.

Vi säger att jag och min bästa vän börjar bråka och tappar kontakten. Hon börjar sedan umgås med en av mina vänner. Ska jag då sluta prata och umgås med henne för att hon umgås hem henne jag bråkade med? Det är precis så dagens samhälle är idag. HELT J*VLA SJUKT, rent ut sagt. Vart kommer man med det, jo ingen stans? Man känar inte 5 öre på det. Man förlora bara sina "vänner" man gör så mot. Tillslut finns det inga kvar.
Acceptera istället din "kompis" för den hon eller han är och låt h*n umgås med vilka h*n vill. Finns ingenting som säger att man ska umgås med bara en person. eller har jag fel?

Med denna människan är jag som lyckligast. Vi har gått igenom exakt allt tillsammans och det är de som gör att hon är som en syster för mig idag. Jag ringer henne så fort jag mår dåligt vi pratar och efter känns allt bra. En vän jag aldrig vill förlora. En vän som hon borde alla ha! Älskar dig Kino! <3

Likes

Comments

Godmorgon på er mina underbara hjärtan!
Sitter just nu och kollar på fotboll. Syrran har träningsmatch mot Vislanda och jag valde att följa med.
Idag blir det plugg i massor. Prov i morgon och massa andra inlämningar som ska förberedas och tänkas igenom. Jag blir så trött på allt just nu. Vill egentligen bara gosa ner mig i sängen framför en film eller något. Men där räcker inte tiden till.
Ha en underbar dag alla fina människor, så hörs vi sen då jag återkommer och snackar med allt mellan himmel och jord!

Likes

Comments