Header

Ja, livet går upp och ner och alla dagar blir inte som planerade. Idag väcktes känsliga ämnen på en plats som jag helst inte vill besöka men som ibland är tvunget.

Det är något som är fel!

Dagen har gått som vanligt och jag har mått underbar. Kroppen har mått bra och jag har sprudlat utav energi. Jag hade en underbar morgon med god frulle och älsklingen som sällskap. Kan det bli bättre. Dagen drog igång och jag var mer än taggad på en fantastisk dag med praktik och ett grymt pass på gymmet. Men... Där blev det ändrade planer.

Redan i morse lände jag att det var något som inte stämde. Vaknade och fick gå på toa, men det var inte som vanligt...

klickan ringde runt 7 tiden och det var dags att kicka igång dagen. Ingenting stoppade mig och jag for upp. Men det jobbiga var att jag fick springa på toa... Vaknade idag med ett väldigt svagt högerben, ingen känsel i vänstra skinkan och ner på utsidan utav låret, jag kunde inte böja tårna ordentligt och jag hade stickande känningar inuti skinkorna. Sist men inte minst så har min knipmuskel slutat funka... Någonting är fel i ryggen igen.. kan det vara efter skadan? Ingen vet och på akuten idag så kom de inte fram till någonting. Ska in i morgon på morgonen igen och gå igenom en ny undersökning och nya beslut ska tas. Där efter får vi se vad som händer och det är bara till att ta situationen som den är. Hör av mig mer i morgon när jag har fått mer besked!

Har en sak jag måste berätta för er men något som jag inte orkar ta upp idag. Kroppen är trött och huvudet dunkar. Nu säger jag godnatt efter en tuff dag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Livet är en gåta och många olika överraskningar ligger bakom varje dag. Vissa dagar överraska mer än andra och ingen dag är den andra lik. Det är just det som är så spännande. Idag överraskade min kropp mig!

Bästa känslan!

Kroppen, humöret, känslorna och sist men inte minst, HELA JAG är på topp! Gick ifrån gymmet med världens bästa känsla! Har hämtar mitt paket från Proteinbolaget och jag har redan testat vissa produkter. I morgon skriver jag om just det nätet! Håll utkik för där släpper jag verkligen taget om mina känslor och delar med mig. Ett inlägg som jag tror ni alla kommer vilja läsa!

Förlåt för att jag blev så sen nu ikväll. Har haft fullt upp exakt heeela dagen. Tidig morgo, praktik, ett grymt träningspass sedan hem till älsklingen, käka och nu. Nu har jag hamnat i sängen efter en skön dusch. Dagen har vart grym och jag har bra levererat på topp. Ingenting har kännts fel på hela dagen. Min kropp och framförallt jag är på topp nu! Energi sprudlar och jag kan inte sluta le. Dagarna som går blir bara bättre och bättre och jag utvecklas. Kroppen blir bara bättre och bättre och bättre. Med detta underbar paket från Proteinbolaget så kan jag ju säga att jag verkligen inte kommer tappa suget. Proteinhyllan är påfylld och jag är redo för att leverera på topp dagligen!

Med dessa underbara bilder så säger jag nu godnatt. Kroppen är trött, mitt huvud är trött och klockan säger sängdags. Det är en dag i morgon också så det är bara till att lyssna på kroppen.

Stay strong!

Livet är kort och intensivt. Dagarna springer iväg i rasande fart och det finns nog inte någon som hänger med. Lägg upp ditt liv och sätt mål. Gör det du älskar och jobba för att komma dit du vill komma. Jag tror på dig!

Likes

Comments

Träning är något jag lever för och älskar så otroligt mycket. Något som har räddat mitt liv och som jag alltid kommer stå fast vid. Jag har mål, men jag har även gränser. Målen ska någon gång uppnås och bakom det krävs det mycket kunskaper och planering. Ingenting går på löpande band och kommer serverat. Det krävs lite tid och en struktur samt en plan som ska funka. Idag delar jag med mig utav veckan träningsschema.

Vecka 10

Hur tänker jag när jag ska lägga upp ett träningsschema för den kommande veckan. Vad prioriteras? Vart vill jag komma med träningen? Övningar som är bra att kombinera? Hur får man då det bästa möjliga träningspasset för att avsluta veckan som jag gjorde igår med en kropp full utav träningsvärk? Hur får man till den absolut bästa veckan?

Det är just det jag kommer avslöja för er i detta inlägget. Tankarna går under hela helgen och jag börjar redan på lördagkvällen efter sista passet att tänka om på nytt och planera den kommande veckan. hur känns det i kroppen? Hur mår jag? hur mycket kommer jag klara av? Allt hänger på kroppen hur den mår. Vilken muskelgrupp ska jag starta veckan med? Känn efter och tänk efter vilken muskelgrupp som det var längst tid sedan du körde och hur träningsvärken känns. Som sagt så har jag idag träningsvärk i HELA kroppen FÖRUTOM armarna. Där har jag då en klar start på veckan.

Måndag!

- Armar och axlar följt utav lite rygg.

Alla passen startas också framförallt med en uppvärmning för att få igång blodcirkulationen och att framförallt förbereda kroppen för kommande övningar. Där efter är det bara att köra ditt pass. Töj lite på gränserna och våga utmana dig själv. Öka vikten lite och kör så mycket du orkar. Ta ut dig själv och tänk på ditt fantastiska återhämtningsmål som du får när du kommer hem. Desto hårdare du jobbar desto godare och välförtjäntare blir du ditt mål. Det är ett tips från coachen för att verkligen lyckas!

Tisdag!

- Rumpa / ben

Ett utav mina favoritträningspass måste veckan också innehålla. En motivationshöjare och något som kickar igång mig behöver jag någon gång i början på veckan. Så ett TIPS! Någon dag in början på veckan ska du genomföra ditt favoritpass för att höja motivationen lite. MEN, börja inte med den. Lägger du den i början och lite mer in mot mitten så får du också längta och du genomför passen innan så mycket bättre.

Onsdag!

- Mage / Armar

Dagen innan en vilodag ska du kombinera ditt pass med den tråkigaste muskelgruppen och den roligaste. Det är just denna dagen det går som segast då man vet att det snart är vila. Börja då med det tråkiga när du har som mest energi, avsluta sedan med det roligaste och då kommer du köra även om du är trött. Där har du ett grymt pass även om det är dagen innan vila!

Torsdag! 

- VILODAG!

Mitt i veckan skadar det aldrig med en vilodag. Att hinna återhämta sin innan helgens träning och ladda upp med god och bra energi. Det är viktigt för kroppen att få återhämta sig och vila för att man verkligen ska kunna lyckas innom träningen. Idag är en sådan dag!

Fredag!

Axlar / Mage

- Ett tråkigt pass måste också kombineras med något bra. Magen är bland det tråkigaste jag vet och då måste det kombineras med något kul. Självklart väljer jag då axlar som är en utav mina favoriter. En brud med riktiga axelmuskler är goals. En dag ska jag också stå där med just dem axelmusklerna!

Lördag!

- Ben / Rygg

Som alla andra lördagar så står det ben och rygg på schemat. Kommer idag fokusera mycket på squats och öka vikterna ännu lite till. Självklart kommer passet vara följt utav andra övningar som tex marklyft på olika sätt.

Söndag!

- VILODAG!

Att avsluta veckan med en vilodag är enligt mig det bästa som finns och som en belöning för kroppen. Det är något den behöver för att orka och hålla motivationen uppe! Kunna ladda om och återhämta sig innan nästa vecka drar igång.

Jag har kombinerat mina bästa TIPS med ett grymt veckoupplägg. Utöver detta så ska kosten sitta, motivationen ska vara på topp och jag ska göra allt för att klara det. Veckan kommer bli tuff men som sagt, jag älskar utmaningar och jag har bara längtat efter just denna veckan. Att verkligen kunna kämpa igenom sig varje pass och där efter kunna känna den bästa känslan någonsin. Jag är redo för att kicka igång en ny och grym vecka och jag hoppas att ni har fått ännu mer inspiration på hur just du ska lägga upp din vecka med träning.
Saknar ni övningar och så så kommer jag lägga in det i ett separat inlägg och skriva allt in i minsta detalj. Från set, reps till vikter. Allt kommer komma! Håll utkik för veckan är fylld utav grymma inlägg som för det mesta kommer handla om träning och just det hälsosamma livet. Jag är taggad på denna veckan och det hoppas jag att du också är. Använd mitt träningsschema så kan vi använda samma upplägg och utvärdera tillsammans i slutet på veckan. Vilken ide.
Just du är grym för den du är!

Likes

Comments

Trallalallalaaaaaaaaaa! Ingen mår bättre en jag men jag har en sak att berätta... En sak som jag inte trodde skulle hända. En sak som verkligen inte får påverka mig och mitt humör. Sverige. Vad är detta. Jag vill inte ens titta ut...

Godmorgon måndag! 

Att vakna och kunna känna lugn och en tystnad som får mig på så otroligt bra humör är fantastiskt. Att hjärnan får vakna och ta in dagens första intryck och kroppen får den tid den behöver för att komma igång. Tystnaden som just nu ligger i huset är just den enda stunden på hela dagen jag verkligen kan njuta. Njuta utav det lugna, tysta och bara låta tankarna fara omkring på bra saker. Tänka tillbaka på sommaren och värmen. Stunderna då man bara låg vid stranden och snackade och umgicks med vänner. Njöt och bara hade det allmänt bra. Att man då kunde lämna ALLT bakom sig. Skolan, problemen, stressen. Det var just då man verkligen kunde njuta och leva just här och nu.

Tittar jag ut nu så är vädret tvärt emot vad jag fantiserade om här ovan. Landskapet ligger helt vitt och är helt täckt utav snö... Kul... Vinter igen... Jag som trodde det skulle gå mot vår och värme. Fågelkvitter och nya outfits. Men nej. Ännu ett bakslag och fler blir det säkert innan våren kommer. TYVÄRR.

HANNA!! Ryck upp dig. Upp med hakan och se det bra med dagen. En ny dag, nya förutsättningar, nya mål och ännu en ny utmaning på jobbet. Nytt hår ska färgas och mina kunskaper ska sättas på spel. Trots det usla vädret så ska denna dagen bli grym. Redan 05:00 ringde klockan och det var dags att sätta på sig den varmaste outfiten jag kunde hitta i garderoben och slänga på lite makeup. Lite hårfix och sedan var det klart. Snabbt, lätt och enkelt är tre ord som beskriver min dagliga look. En favorit helt klart hos mig!

Sitter just nu och mumsar på en frukost medans jag försöker trycka undan de dåliga tankarna om dagen. Att vädret kan påverka så mycket. Jag SKA lämna huset med att ha övertalat mig själv om att dagen kommer bli grym. När jag väl har gjort det så vet jag att dagen kommer rulla på och jag kommer sprudla utav energi. Det är bara att komma över gränsen och ta steget. Hur ser din dag ut? Ska du träna? Plugga eller bara chilla? Jag är nyfiken på hur just din dag ser ut. Kommentera!

Min glada personlighet och mitt utseende passar inte ihop med några sura miner. Jag är en positiv person med så mycket energi. Visst, alla kan vakna på fel sida och inte vara på humör, men det passar inte mitt ansikte. Jag har puttat undan dåliga tankar är tänker nu positivt. Dagen kommer bli grym och jag vet att jag kommer leverera och starta veckan på bästa möjliga sätt. Låt dagen och ännu en ny vecka börja!
Smile my friends! 

Likes

Comments

Vi är människor och väljer våra dagar helt själva. Väljer man den positiva dagen så blir den det också. väljer man den negativa dagen så blir den inte mycket bättre. Idag valde jag soffläge och det blev det också HELA dagen. Äta, sova och vila har vart förnamnet på denna dagen!
Jag lyssnar på min kropp!

Min bästa vän. Jag känner dig in och utantill och jag kan läsa av dig helt och hållet. Du kan inte gömma något för mig. Mår du dålig så försöker jag göra allt för att du ska må bra. Är du hungrig så matar jag dig. Är du trött så låter jag dig vila. Ja juste. Lyssna på din kropp och behandla den som din bästa vän. Idag vaknade jag med träningsvärk och en trött kropp som inte riktigt ville som jag. Det resulterade till mycket vila och film, hela dagen ungefär. Kände att jag behövde det efter en intensiv träningsvecka, men en skön sådan. Ni laddar vi om inför nästa som ska bli minst lika grym. Hämtar även hem mina nya kosttillskott i morgon och i morgon kväll kommer ni redan på en retention från mig om vad jag tycket och så. Alla säger att smakerna är grymma... Stämmer det!? Det återstår bara att se. Kan veckan börja. Jag är TAGGAD!

Det kommer bli sängen tidigt idag. Ingen bra sömn på hela helgen vilket kommer resultera till en riktigt trött Hanna i morgon. Tyvärr. Men ska gör allt för att bli den pigga typen som är på topp. Sova tidigt! Kvällisen är i magen och jag har bara lite förberedelse kvar inför morgondagen att göra. Skriva en planering och lägga upp veckan. Ska även till älsklingen i morgon och det ska packas till det. Ja, som ni hör. Jag har en hel del kvar att göra denna dag och klockan har precis passerat 19:00. Klockan SPRINGER iväg!

Jag har satt upp ett litet mån inför nästa vecka. Jag ska pressa mig lite hårdare och försöka träna så bra denna veckan så att jag i slutet på denna veckan ska jag kunna ta ännu lite tyngre. Ja jag säger ju det. Träning gör färdighet. Denna veckan ska kosten sitta och passen ska bli grymma. Kommer i morgon inleda med ett grymt arm/axelpass som jag vet kommer bli grymt då det är den enda kroppsdelen jag inte har träningsvärk i. Träningsvärk, vad innebär det!? Jo, att förra veckans träning var grym! GRYMT HANNA!

Jag vågar, jag hoppas och jag tror på mig själv. Med min vilja, motivation och styrka så vet jag att jag kommer komma dit jag alltid drömt om. Men... jag har en sak att berätta. Klarar jag min resa, så vet jag att du också klarar din. Tro bara på dig själv och våga hoppas. Ingenting är för sent och åldern är bara en siffra. Kom ihåg det!
Godnatt sen!

Likes

Comments

Bloggen är en värld där jag delar med mig utav det mesta. Ett ställe där jag skriver av mig och njuter utav stunder med tystnad och lugn. En stund på dagen då jag bara få gå in i min bubbla och göra det jag älskar mest utav att och verkligen skriva av mig i känslor enda in i minsta detalj. Hur jag mår, känslor och allt runt omkring. Jag är en väldigt öppen människa som ibland berättar för mycket och går för långt in på vissa saker. Vissa saker passar här på bloggen medans andra saker inte ens få vistas här. Det är dagen ämne.
Livet är ibland en gåta!

Längst in i mig själv är jag en glad och sprallig tjej som kan umgås med alla. Jag kan pratar fritt om min vardag, känslor och allt, ja ni vet. Jag skäms verkligen inte för att vara mig själv. Jag vill visa människor att jag vågar vara mig själv och "lära" andra och få dem att förstå att du är du och jag är jag. Jag står upp för den jag är och vågar. Vågar yttra mig och ha egna åsikter. Vågar prata om mina känslor och sist men inte minst så vågar jag visa när dagarna är som sämst. Att då har bloggen när dagen kommer då allt bara känns skit är underbart. Att bara sätta sig ner och låta fingrarna gå av sig själv och verkligen få ner varenda känsla i ord. Att släppa lite på trycket och få ur sig allt. Ibland går det inte att prata om det utan man måste få ner det, svart på vitt och kunna gå tillbaka. Bloggen, där är du min bästa vän! Du får ta all skit men även får du uppleva mina allra bästa dagar. Jag vågar dela med mig utav allt, men vart går gränsen?

Bloggvärlden är stor och det finns föööör mycket människor här på nätet som vill det ena och det andra. Det finns gränser även här och bloggen har också sådana. Jag delar liksom inte med mig utav allt. Jag skriver till exempel inte om mina sex, min mens, känsliga ämnen och sådant som kan få er att gå igång. Saker som vi kanske inte tycker samma sak. Det är personliga saker som jag tycker ska få finnas hos bara en själv och den människan det handlar om. Sådana saker behöver inte alla veta. Man har ett "space" där jag har allt för mig själv. Utanför den är det okej att vara och ta plats. Men som sagt. Det måste finnas en gräns och jag har valt att sätta den just där. Vi alla har gränser, även jag som bloggare.

Livet är en gåta med många svar men också många frågor som aldrig får några svar. Livet är inte alltid en dans på rosor utan ett rent helvete ibland. Stunder kommer som man är tvungen att ta sig igenom som man helst hade sluppit. Men som sagt livet går upp och ner och stunder kommer som man är tvungen att passera. Livet är personligt och det finns gränser. Jag har också gränser och allt som händer och sker skrivs inte ut här. Du har gränser och även jag!

Likes

Comments

Pulsen är en aning högre än vad den brukar vara. Kroppen har något den stör sig på... Det resulterade till att det inte blev någon riktigt bra sömn inatt, tyvärr. Vaknat flera gånger, ont i axeln och pigg som en lärka. Upp och gå en liten runda och sen försöka somna om. Det går inte alltid men det lyckades tillslut. SVERIGE! Vad är detta för väger!?
Storm.....!?

Upp med tuppen och lagat frulle. Att sova kan man glömma när det är sådant här väder. Man kan ju nästan kalla det storm. Vinden tar i så att huset knakar, saker flyger hit och dit och det är ingen reda med någonting. Allt blir bara kaos. Ja, som sagt, ingen riktig sömn inatt, vaknade nu igen runt 8 och var svinhungrig. Gick upp och lagade mig en riktig söndagsfrulle som är allt annat än en skål med havregrynsgröt. Bananpannkakor fyllda med protein. Yummy. Enligt mig ett utav de bästa frukostarna.Hur enkla som helst att göra och tar inte mer än 10 minuter att steka till.

Såhär gör du:

Mixa 2 bananer med 2 ägg. Tillsätt lite salt för mer smak: Stek sedan på svag värme. Där efter toppar du med vad du vill och du har den perfekta söndagsfrullen som är lite mer den lyxigare typen.

Hur enkelt som helst och en frukost som alla kan unna sig en söndag som denna när vädret inte är på topp.

Dagen.... ja, vad har jag att förvänta mig. Soffläge med en träningsvärk från hell. Underbart. Efter gårdagens träning kände jag verkligen underbara och nya kontakter. För varje träningspass som går så utvecklas hela jag och kroppen tillsammans och vi blir bara bättre och bättre. Så otroligt kul när det är lyckas jag vill göra. Men... tyvärr så kommer det stopp och då krävs det energi för att klättra över staketet och fortsätta!

Inget speciellt händer idag mer än att det är sista dagen på veckan och hemresa. Har varit hos pappa hela helgen och nu ska vi tillbaka till mamma. En ny vecka har vi framför oss och den ska förberedas. Saker ska fixas, tvätt ja och hela den biten. Veckan ska också planeras lite, så jag har någorlunda koll på vad det är som förväntas.

Ja, ännu en grym vecka har passerat och jag är mer än taggad på ännu en ny och grym. Träningspassen ska planeras noga, nya kosttillskott ska hämtas ut och jag är mer än redo för veckan. Nu, NU har jag bästa möjliga förutsättningar för att lyckas. Det är bara vilja som ska finnas där och DET GÖR DEN! Kan det bättre bli!? NEEEJ!
Min söndag. Min återhämtningsdag. Min vilodag. Ja precis, det är så det låter. Inga ansträngande uppgifter idag. Kroppen ska återhämta sig och ställa om inför ännu en grym vecka.

Livet leker och det finns ingen på denna jord som lever livet och är lika glad som jag är just nu. humöret är på topp och hela kroppen sprudlar utav glädje och energi. Så underbart att kunna känna att ALLt är kul och det känns som det inte finns några motgångar. Jo, det kommer Hanna. Bara vänta och se. Men med den styrkan och viljan jag har så vet jag att jag klarar det också utan någon som helst problem! Ta vara på veckans sista dag och gör den till det grymmaste avslutet på denna veckan. Det kommer bli en vecka du kommer minnas och aldrig någonsin kunna glömma. Glöm inte bort att leva livet!

Likes

Comments

Bara att känna denna obehag känsla när man besöker eller befinner sig på ett ställer.Otrygghet, rädsla eller bara orolig. Att hela tiden gå runt i dagens samhälle och känna sig orolig och obekväm tycker jag inte ska förekomma. Att man inte ens kan sitta på resecentrum utan att man ska bli utstirrad, känna obehag känsla och rädsla över att det ska hända mig något. Snälla människor, håll era fingrar i styr och låt oss andra människor vara. Det tycker jag inte ska få förekomma, utan man ska kunna känna sig trygg!

Full fart och ingen vila!

Hit och dit, fram och tillbaka, upp och ner. Ja det är ungefär så min dag har sett ut idag. Senare framåt dagen rullade vi mot Vislanda då jag inväntade ett tåg. 13.30 anlände jag i Växjö och blev upphämtad utav älsklingens bror. Skulle tillbringa några timmar med honom på gymmet för att köra veckans sista pass. Ben och rygg. Snacka om att inte kunna gå i morgon. Helt slut i heeela kroppen. Jag vet inte vart min energi tog vägen men helt klart ett grymt pass och vikterna ökade även idag. Så otroligt kul och motiverande att hela tiden känna att man utvecklas och blir bättre. Att hela tiden se och känna att man kommer närmre sitt mål. Denna veckan har varit grym! Hur ska nästa vecka då blir när jag får hem alla mina nya kosttillskott? AMAZING! Jag ska inte förvänta mig så mycket, men hoppas kan man alltid göra. I morgon tar jag en förtjänt vilodag efter ännu en veckas träning. Mina vänner nu tar jag helg!

Vilken dag. Ingen vila här inte. Har vart iväg sedan klockan 13 idag. Inte hemma ännu. Sitter just nu på tåget hem efter en underbar och mysig dejt med älsklingen. Vår halvårsdag är nu firad och jag säger det ännu en gång älskling. Jag älskar dig mer än allt. Jag kan inte riktigt beskriva med ord hur underbar du är! Mitt hjärta, mitt ALLT!

Väl hemma så blir det att krypa i myskläderna och välkomna helgen. Det ska bli mellomys och mitt speciella lördagsgodis ska plockas fram. Ni vet ju, jag har ju plockat bort ALLA sötsaker nu, såå vad blir det ikväll? Besök min Instagram ikväll för tips på det nyttigaste lördasgodiset någonsin!

Sist men inte minst vill jag avsluta denna dag med att gratulera världens underbaraste person. Ingen mindre än OLIVIA, min frisör. Grattis hjärtat på din 20 års dag och jag hoppas verkligen att du njuter. Njut utav stunden. Du fyller bara 20 en gång i livet. Grattis ännu en gång! Följe henne också här på instagram. Kan ju inte säga mer än att hon är grym på det hon gör!
Nu tar jag Helg!

Likes

Comments

Förbättra din kost och lyckas snabbare med mina mål inom träningen. Kosten är A och O för att få just den kroppen man alltid drömt om att någon gång få leva i. Öka din prestation och få den optimala återhämtningen genom ditt kosttillskott. Kosttillskott behöver inte va dåligt som många tolkar det som. Det kan vara pricken över iet för att kroppen ska få den extra dosen för att verkligen kunna nå dit man vill.

För bästa resultat!

Vi alla har säkert mål, men olika höga. Vissa vill mer än andra och det är helt upp till var och en. För att en gör en sak så måste inte den andra också göra det. Man väljer själv sina mål och kör i sin egen takt. Som sagt så vet ni att jag har mål med min träning och jag vill verkligen klara det. Med det som kommer i första hand är min hälsa och att jag ska må bra. Är inte kroppen i form och inte redo för träning så lyssnar jag självklart på den. Jag tränar för det mesta för att må bra men självklart finns det mål bakom det hela också. Jag har min drömkropp som jag en dag ska stå där med. Det krävs arbete och inte lite ska jag säga. Strikt kost och kanske till och med kosttillskott som jag nu i detta inlägget tänkt prata lite extra om.

Ja som ni säkert vet så finns det en ras med olika sorter, smaker märken och ja ni vet. Med råd från den bästa så beställde jag hem i förra veckan ett helt paket från Proteinbolaget som jag har att hämta på ICA. Har inte haft tid till att göra det men på måndag. Då är jag tillbaka med bilder och en liten kommentar. Jag ju med bara detta säga att de har grymt snabb leverans. Jag fick mitt paket inom 2 dagar. Grymt. Inte bara det utan de har också ganska billiga produkter och fina paket till bra pris. Kika in hos dem HÄR!

Ni undrar säker varför jag lägger pengar på det och varför man behöver det. Jo som jag sa innan. För att på bästa möjliga sätt kunna lyckas och göra framsteg så behöver kroppen det lilla extra. Både kicken innan träningen och sedan bästa möjliga återhämtningen efter. BAra för att man använder kosttillskott så betyder det inte att man ska ändra om kosten eller så. Det är bara pricken över iet. Kosttillskottet används bara för att man ska vara säker på att kroppen får i sig tex tillräckligt med protein för att kunna bygga och återhämta musklerna efter ett grymt pass. Här under ser ni det paketet som jag beställde hem i förra veckan.

En BCAA för en prestationshöjare, samt 4 kg proteinpulver för bästa möjliga proteinintag och återhämtning. Som sagt, utöver detta MÅSTE man äta precis som vanligt. Detta är bara ett tillskott utöver det vanliga, som sagt.

Siste men inte minst så fick jag hem ett test från BODYLAB för att testa på deras nya smaker och få kunderna till sig. Kan ju inte klaga på deras produkter. Grymma smaker vill jag verkligen säga.
De två proteinerna som ni ser på bilder är de jag använder i dagsläget. På måndag börjar jag med det nya och jag är verkligen mer än taggad för att prestera och verkligen utvecklas. Jag är en människa som älskar utmaningar och detta är något för mig. Jag är redo, kroppen är redo och inte minst mitt huvud.. Motivationen är på topp och det finns ingenting som kan bli bättre. Det är bara att vänta ut helgen, sen drar det igång. Är ni redo för att följa min resa för.... NU KÖR VI!

Live Yore Life!
Påverkas inte utav människor runt omkring dig. Gör det du själv vill och följ dina drömmar och dina mål. Stig av spåret och gå din egen väg. Man behöver inte göra som alla andra. Kom ihåg det!

Likes

Comments

En ny dag, nya tag och inte vilken dag som helst utan en dag som ska firas. Kärlek är det finaste som finns och som mitt hjärta är fyllt utav. Glädje, lycka, motivation och allt sprudlar i min kropp. Kroppen är på topp. Jag är på topp och jag älskar bara livet. Att leva livet och bara kunna njuta är något jag äntligen kunnat börja göra. Livet är ingen dans på rosor utan ett spindelnät ibland. Ett trassel som ibland aldrig får ett slut. Livet är en resa och en utmaning många gånger. Men enligt mig är det de bästa. Jag kommer aldrig sluta älska livet. Jag har nått toppen och dit har jag kommit för att stanna.

Älskling, I Love You!

6 månader har nu gått och det är fortfarande du och jag. För varje sekund, minut, timme, vecka, månad så älskar jag dig bara mer och mer. Du är min drömprins och jag kan fortfarande inte förstå att du du är min. Min prins, mitt hjärta, mitt ALLT. Våra 6 månade är bara en början på vårat liv tillsammans. Du är en människa som jag aldrig kommer släppa. Din personlighet, din utstrålning och ditt utseende får mig att smälta. Jag kan inte beskriva med ord hur mycket jag älskar dig. Du är helt enkelt för underbar!

Godmorgon alla underbara! Hur har er natt varit? Sovit gott? Drömt? Jag kan iallafall sammanfatta min datt som orolig... Vaknat en massa gånger och hade redan från början svårt att somna igår kväll. Tråkigt, men en tanke på att nästa natt bara kan bli bättre.

Min underbara frulle är i magen och tittar jag ut så ser jag bara ett grått landskap som är täckt av ett tjockt lager utav moln. Inget speciellt drömväder, utan ett väder som man bara helt enkelt får accepter. Från taket hör man vattendropparna som faller och når marken med ett plask. Allt börjar töa och våren är påväg. Solen, den gröna tiden. lyckan och värmen. Ja jag vill bara att våren ska komma.
Hela dagen har jag framför mig. Vaknade tidigt och frullen ligger redan i magen för en bra stund sedan. 13:04 går tåget till stan. Ett grymt träningspass står på spel. Idag ska jag svettas, flåsa och kroppen ska verkligen bli genomkörd. Ska ladda upp med lite lunch innan och sen är det bara till att kör.

Senare i eftermiddag efter träningen så ska jag och älsklingen fira. Vi ska ut och käka och bara mysa. Njuta utav att vi idag har gått hand i hand i ett halvt år. Tåget går hem runt 20:00 tiden ikväll och där efter blir det att träffa lite friends. Låt denna lördag bli grym!

Våga lev ditt liv och ta vara på det. Töj lite på gränserna och våga utmana dig själv. Våga utsätta dig för saker som du tidigare inte har gjort. Våga tro på dig själv. Jag vet att med dina två starka ben och din vilja så kan du klara av det mesta. Ingen ska få hindra dig från att leva ditt egna liv. Det är ditt ingen annans. Våga säg ifrån och tro på dig själv. Du är stark och jag vet att du klarar allt! Du vet att jag finns vid din sida och tillsammans är jag säker på att vi klara ALLT!
Have A Nive Day!

Likes

Comments