Hej hallå alla

Har varit otroligt oaktiv med min blogg, men det har tyvärr inte funnits ork att blogga. Det har hänt så otroligt mycket i livet som kräver massa energi men jag hoppas att det lugnar ner sig snart.

Så vad har jag sysslat med den sista tiden då jo jag har varit på massa möten, haft massa telefon samtal, jobbat lite, och kämpat med min stora dotter som inte mår så bra. Alltså det är så svårt att förklara vad man gör hur man kämpar för att få den hjälp vi behöver. Vi i familjen försöker så gott vi kan men ibland behöver man hjölp utifrån och den är inte så lätt att få. Jag tänker inte gå in mer på hur man märker att hon mår dåligt eller så, men bra mår hon inte 😕 Idag så har vi hjälp av familjebehandlare som har samtal med oss både i grupp och enskilt . 

och igår hade vi ett nätverksmöte där jag hade bjudit in olika människor med olika relationer till henne det var bla 4 st från skolan 2 familjebehandlare min sambo Min mamma min bror hans tjej. Jag hade öven bjudit in hennes pappa som valde att inte komma tydligen 😕. Mötet va ok och jag hoppas alla kan hjälpa henne att må bättre.

Så nu hoppar vi till resten av familjen lillan mår bra lite förkyld just nu bara men annars så växer och frodas hon 😁 Min älskade sambo som ställer upp i alla lägen har fått jobb till december så det är super bra. Han är sån otrolig människa som orkar vara kvar när man inte mår så bra själv han får tyvärr ta en del skit då jag är väldig lätt irriterad och är stressand jämt.


Men men nu måste jag greja lite


Ha en go Lördag 


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag tror att helgen kommer att bli toppen först kommer lillebror Emil med sin tjej Tina idag och ska stanna hela helgen 😁 och på Lördag är det bröllop i Göteborg  sla bli så roligt 😀 Idag ska här städas och plocka undan man har ju inte haft någon större lust att vara inne när vädret är så fint.

Helin har faktiskt börjat sova bättre på nätterna nu helt underbart att känna energin komma tillbaka, hon börjar även få 2 tänder 😀. Saga är i skåne i Hörby hos en familj och har redan träffat nya vänner och trivs bra, snart kommer hon hem ska bli gott saknar henne massor. Alltså barnern är hela mitt liv vad slulle man gjorr utan dom?  Det är underbart att se deras utveckling och vilka individer de blir det är en fin gåva att få följa med sina barn genom livet även om det ibland är tufft och svårt.  


Jag önskar er alla en go Torsdag 

Likes

Comments

​Lillan och jag är inte överens för tillfället hur mycket man behöver sova, hon tycker att man kan somna vid 7 vakna kl 24 då sla hon prata snurra runt gråta testa sin röst och ja hon skriker högt 😀 sedan somna om för att vakna igen runt 3-4  helst vill hon upp då menom jag kämpar en timme eller så kan hon somna om till 6, så man är rätt slut nu faktiskt men men det ska väl gå över Någon gång.

Annars denna helg så har jag inte gjort jätte mycket men lite grill med vänner på Lördagen, suttit ute med grannarna och barnern ja lite smått och gott, det har varit en helt ok helg faktisk.

Så idag är det grått och tråkigt ute funderar på att dra igång en storstädning är inte alls sugen men det behövs verkligen.


Men jag önskar er alla en fin måndag 


Likes

Comments

Tänker att det är lika bra att skriva ut det här så det slipper gå rykter eller undringar varför  min stora dotter kommer att åka iväg ett par veckor i sommar till ett familjehem.
Vi har haft en tuff period alla i hela familjen faktiskt i ca 6 månader vi litar inte på varandra, det har blivit sagt många hårda ord och vi mår skit.
Det har förekommit rymningar nattetid lögner, och då kanske många tänker att det hör tonårstiden till och ja till en viss del gör det faktiskt det men om det pågår under en längre period där man känner att man stångar huvudet blodigt i väggen och ingenting blir bättre  då anser jag att man får ta till hjälp utifrån så det är vad jag har gjort.
Nu är det ju inte så att det är bara hon som behöver tid att tänka reflektera över hur man ska vara vem man är utan jag behlver ochså hjälp om hur man ska göra för att allt ska bli bättre.
Lite flummigt inlägg men undrar ni något så  är det bara att fråga

ha en go dag

Likes

Comments

Är helt slutkörd är så mycket som händer runt omkring mig nu skulle behöva en semester å bara vara, men det där med semester har alltid varit min flykt när det varit jobbigt. Så det är nog bäst att vara hemma pch ta tag i problemen istället.
På Torsdag har jag ett viktigt möte som jag ev kommer att skriva om senare beror helt på vad som blir bestämt där.

Igår iaf så var vi som vanligt när pengarna ramlar in på kontot till Uddevalla för att stor handla, blev faktiskt billigare än vad det brukar men det beror på att willys hade många produkter som vi använder på erbjudandr och allt som vi kan spara denna måndad är bra, då det kommer bli en tuff månad ekonomiskt 😕 Som tur är börjar Sabri jobba på Måndag så då får vi en inkomst tilk kommer bli så skönt samtidigt som vi måste betala ikapp en del saker som tyvärr kommer att bli släpandes denna månad.
jaja nog om det kommer säkert ordna sig finns andra daker dom är värre.

Vi tränar Helin för fullt att lära krypa då hon älskat sin gåstol så är det inte så lätt men det blir bättre och bättre för varje dag alltså hon ligger kvar på golvet nöjd längre och längre,  hon har aldrig varit en fantast av att leka på golvet. Stackarn har varit förkyld i säkert 3 veckor snart har haft en rinnande 11 under näsan hela tiden, slemmig har hon oxå varit men det har slutat 😀

Detta blev ett litet rörigt inlägg men det blir så ibland hahahaha

har tagit ett kort på våra gurkor vi odlar på balkongen 😀😀

Ha en go Tisdag alla ❤

Likes

Comments

Lite bilder från vårat midsommar firandr 😁
Helgen har varit mysig hoppas ni alla har haft en bra midsommar..

Likes

Comments

Idag ska vi ha kalas för Sabri ❤
han verkligen älskar att fylla år 😀
Så igår bakade jag tårtbottnar och gjorde fyllningarna så nu är det bara garneringen kvar 😀
har ochså lagt köttet i marinad för vi ska grilla om nu vädret blir bättre eller är det iaf uppehåll som nu så funkar det ju.

Föresten så har jag äntligen kunnat städa upp efter arbetarna på våran balkong så nu är soffbygget på g behöver bara madrasser nu så att den blir mjuk att sitta på. För er som inte vet har dom bytt fönster och lagat fasaden på våra hus här.

Så nu ska jag fortsatta att greja 😀

någon som vet var man kan köpa billiga kristall lampor/kronor i olika storlekar ?
min granne Veronica har en del och det är ju bara så snyggt.

så ha nu alla en bra Lördag 😃😄

Likes

Comments

vad tiden går fort min äldsta dotter slutade 6:an igår och ska upp i högstadiet och byta skola till hösten, vart tog tiden vägen !!!!

Vi hade en mysig avslutning hemma på gården med mormor och arne, Lotta och sen kom Laila 😃
Det blev grill och tårta hur gott som helst 😃

idag är vi på väg till Uddevalla måste handla sånt där tråkigt typ schampoo balsam tvål  mm men lika bra att få det gjort.

ha nu en bra Fredag alla
och Grattis alla studenter idag 😃💐

Likes

Comments

Usch å fy vilka nätter vi har haft, i natt var lillan vaken från 02 och kunde inte komma till ro igen så kl 06 steg vi upp. Hon är super glad och nöjd ändå, det kan man väl inte direkt säga att jag är.
Det är synd att man bor i lght då för man kan ju inte direkt börja väsnas för mycket.

Annars så har vi haft några riktigt fina dagar
och vi har varit ute en hel del. Massa kaffe och tjöt har det blivit, har ju så trevliga gramnar som vi har börjat umgås med det sista, jag har inte varit så social de senaste åren pga av massa  saker men nu så börjar jag orka vara det igen 😃

ha en fin dag alla här verkar det bli sol igen ✌😁

Likes

Comments

Igår var första gången vi köpte ett paket blöjor i Sverige och vad dyra dom är !!!
Vi har nämligen haft turen att min mamma och Arne köpte blöjor till oss i Norge när Helin var nyfödd, sen har dom köpt på coop, dom har eller haft ett erbjudande att köpa ett paker för 69 kr när man handlat för en viss summa.
Så igår hade jag kupong 25 kr rabatt så jag köpte ett paket med 40 st och vi betalade ca 80 kr då när vi var i Norge och köpte 54 pack betalade vi ca 55 kr, så ja det är dyrt med blöjor i Sverige.
Vi ska åka över och köpa på oss ett gäng till för oss blir det billigare trots redan dit om vi köper ett gäng.
Dom har även köp 3 betala för 2 på kiwi likadant med bindor och trosskydd.
Fattar inte att det kan skilja så mycket i pris faktiskt.

Så har ni blöjbarn bor inte allför lång från Norge eller har någon ni känner som är ofta i Norge så försök få köpt era blöjor där.

Annars idag ska Helin ta tuberkulos vaccinet.
Saga ska på idrottsdag sen på avslutning med gruppen om hennes öga inte blivit värre hon har fått en vagel på insidan av ögonlocket som lett till inflammation 😔

Det va allt för denna gången

Ha en go Tisdag alla ✌

Likes

Comments