Ja så vad har hänt sen sist då....massor så klart både bra och dåliga saker...

sabri har fått jobb i sthlm så han är borta rätt så mycket just nu vi får se hur vi löser det i framtiden, jag har tackat ja till ett vikariat på hemtjänsten kommer att gå ner i tid men det blir bra 😀

Barnern mår bra kommer ev att uppdatera er senare om min stora tjej har hänt massor där men vill först höra att det är okej att jag skriver ut det här.

så det var väl en snabb uppdatering för idag

Ha det

Likes

Comments

oj e så dålig på att uppdatera här...men livet har kommit emellan  men jag lovar kommer att bli mycket bättre på det detta år...
så håll koll

Likes

Comments

Det börjat lossna rejält för oss nu när det kommer till jobb, jag har fått ett vikariat i polen och min sambo har fått 2 erbjudande om jobb 😀😀
Vi behöver verkligen detta då vi haft det kämpigt ekonomiskt i några månader nu.
Annars så rullar livet på inte så mycket spännande som händer utan det lunkar på...
önskar er alla en go Söndag 😀

Likes

Comments

Jag är då en riktig nörd när det kommer till youtube jag har många som jag följer och tittar dagligen på flera kanaler bla Tova Helgesson, helen torsgården, matgeek,  therese lindgren, Anty mm
Jag följer även vissa av dessa på sociala medier, och nu är det ju dags att rösta till Guldtuben och jag hat kollat igenom kategorierna och vilka som har blivit nominerade, jag tycket att man tydligt kan se att vissa har bara blivit nominerade för att de är stora alltså har många följare, för vad jag kan se och vad jag tycker så finns det betydligt bättre/ mindre youtubers som förtjänar att vinna i kategorier tex årets Snapchat.
Det man ochså kan se är att vissa youtubers började precis innan röstningarna inför guldtuben började att bli mer aktiva på sina sociala medier......vilket jag tycker är trist att man försöker fiska röster genom att bli super aktiv under kanske 2 månader bara för att få nominereringar....och nu pratar jag om stora youtubers...dom har många följare....många fans.

Det finns 1 stor youtube kanal som har blivit nominerad i 7 olika kategorier, 7 st fattar ni hur många det är???  och då tycker jag att den kanalen inte ens är värd att vara nominerad i alla 7, här kan man ju tydligt se att man röstar bara på personerna i fråga och inte vilket jobb de gör.....otroligt trist

men ha nu en go Måndag alla

Likes

Comments

Hej

va ett bra tag sedan jag uppdaterade här, man kan väl säga att det har hänt massor med saker samtidigt som det inte har hänt något.
Jag jobbar en del är inskolad på 2 ställen vilket är super bra ska även bli inskolad på ett ställe till.
Helin växer så det knakar och mår prima....Saga är det värre med... men inget jag vill skriva om här.
Livet rullar på kan man säga både på gott och ont....jag har legat hrmma i magsjuka ett par dagar men fått rätsida på den nu.
Sabri är det ochså bra med han har iofs
varit sjukskriven ett tag för ett brutet finger ...men nu verkar det bra igen...vi söker forrfarande jobb till honom, så vet ni något i våra trakter så är det bara att höra av sig 😀
ja de va en snabb uppdatering

ha en fin lördag

Likes

Comments

Har inte skrivit på jätte länge nu men har haft fullt upp med lght, inskolning på förskola, brevidgång på nytt jobb men tänkte ialla fall skriva lite hur det går för oss här i Leksand.
För det första  så ångrar jag inte en sekund att vi har flyttat, vi har fått ett helt annat liv här mot det vi hade i Lysekil.
Lysekil är en otroligt vacker stad men har alldeles för mycket skit som pågår där, många ungdomar mår så otroligt dåligt där och jag upplever att man inte gör något åt det även om föräldrar skriker efter hjälp... drogerna flödar och gäng bildas, det är jävligt tufft att växa upp i Lysekil som umgdom idag om man hamnar i fel gäng eller råkar hamna i kläm mellan olika gäng.  Skolan i lysekil är både bra och dålig jag hade fantastiska kf till min stora dotter som kämpade för att det skulle bli bra till skillnad
mot vad jag tycker att soc gjorde. 
Tyvärr så är skolan stor och mycket händer där elever som är påverkade på lektionstid av både allohol och droger och lärarna märker inget.....droger säljs på skolområdet samt används på skolan. Klasserna är stora och är man en umgdom som har svårt men koncentrationen så tar det tid att få hjälp alldeles för lång tid...
Vi var verkligen färdiga i Lysekil, det känns som Lysekil inte kommer att öndras utan det kommer bara att bli värre och det vill inte jag att mina barn ska växa upp i.
Jag saknar mina arbetskamrater och mitt gamla jobb, mina vänner jag har där ja det finns massor jag saknar men vi gjorde detta för våran familj och som vuxen kan man inte vara egoistisk barnern går först  och både mina barn mår relativt bra nu mot hur det har varit.
Skolan i Leksand är helt annorlunda mot Lysekil i Sagas klass är man 16 st och man är 3 st 7:or alltså a,b,c och man satsar mycket på eleverna, jag upplever att man plockar upp umgdomar med svårigheter fort man tar tag i problemet direkt och inte när det är försent. På skolan vad jag fått till mig finns det inte en rökande elev då man förbjuder rökning man får inte ens ha med sig cigg eller tändare till skolan vilket jah tycker är jätte bra. Det finns en till högstadie skola här som är inriktad på idrott....man har valt 2 skolor för att slippa stora klasser vilket är super bra.
Så jag då, jag har börjat som timmare i kommunen och just nu är jag på boendestöd inom psykiatrin vilket är sjukt intressant och det är bra att man får utmana sig själv och börja tänka igen.
jag mår ochså mycket bättre här, har börjat röra på mig mera, mer ordning och reda i livet det som jag inte orkade förut jag känner energin och kraften börjar komma tillbaka. Jag och min sambo Sabri var ute själva för första gången sen Helin föddes och bowlade och käkade middag vilket var underbart.

jag har mer att skriva men just nu ska jag slappa framför en film så uppdaterar jag mer en annan dag

ha det så gott i stugorna ❤

Likes

Comments

Har haft fullt upp sen vi kom in i våran lägenhet  börjar att få ordning på grejerna, men behöver köpa lite saker då vi faktiskt har fått ett rum till att möblera.
jag ska ta foton senare så ni får se hur det blev här 😀

Saga började skolan igår, den är mindre än vad hon är van vid och klasserna är inte lika stora vilket jag tror är toppen för henne, hon verkade trivas bra och hade med sig en kompis hem.

Jag och Sabri var igår till arbetsförmedlingen för inskrivning och jag ska till bemanningscentret på Måndag för att prata om jobb 😀😀

så det va en lite snabb uppdatering från mig

ha det 👍😀

Likes

Comments

Nu är vi i Leksand...känns väldigt konstigt att vi inte kommer att åka hem igen.
Vi har varit här sen i Lördags, mamma och Arne kom och hjälpte oss med flytten vi hade 1 stort släp och 3 bilar ändå har vi lite saker kvar i Lysekil så Sabri måste åka dit 1 gång till.
Idag får vi tillgång till våran lägenhet efter kl 3 ska bli skönt att få vårat egna igen.

Saga början skolan imorgon så jag måste ringa dit och fråga vilken tid hon börjar.
jag har fixat tid hos bemanningscentret på måndag för brevidgång i kommunen, konstigt att bli timmis igen när man har varit fast anställd i ca 9 år.
Så denna vecka blir det massa praktiska saker att göra, jag måste ochså ringa dagis och fråga hur ser får med våran köplats, jag hoppas Helin snart får plats hon behöver verkligen få komma och träffa andra barn och leka av sig.

jaja önskat er alla en go Tisdag

Likes

Comments