Hej alla valborgsfirare:)

Jag hoppas att alla har en rolig Valborg, själv har jag varit i Göteborg idag och kört gokart och kollat i affärer. Vad gör ni alla på Valborg?

Kramiz

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej
Ja, det var ett tag sen jag skrev. Men jag har haft mycket att göra och kommer ha mycket att göra ett tag framåt.

I helgen var jag på Kvartsita (en skuta), jag var på instruktörsutbildning. Det är en utbildning för att man ska kunna lära ut hur man seglar skutor och för att få ta hand om människorna som seglar med på båten. Det är riktigt intressant och man lär sig väldigt mycket. Vi tog också Basic safety light som är en säkerhetsutbildning.

Förra veckan fick jag i uppdrag att ta and om en häst på stallet där jag rider. Han heter Abbe och har varit skadad så han ska börjas ridas och sättas igång igen. Det är jätterolig att ta hand om han.

Måste gå och städa nu bye<3

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej
Förlåt igen för att jag inte har skrivit någonting på länge, har varit mycket med skolan och jag har varit på träningsläger i Spanien så har inte hunnit.

Sitter just nu på flygplatsen i Malaga och väntar på flyget hem, har haft en riktigt bra vecka. Två träningspass om dagen gör en helt slut i kroppen men Gud vad skönt det är. Även att få tillgång till lite sol, som man sällan får i Sverige.

Hoppas att alla som har varit hemma i Sverige iallafall har haft ett skönt påsklov och taggar på en ny omgång skola;)

Kommer lägga ut några bilder från Spanien i ett separat inlägg:)

Kramiz

Likes

Comments

1. Jag va blond när jag var liten men är nu brunet
2. Jag älskar graffiti
3. Jag älskar hattar/kepsar
4. Jag hatar små spindlar
5. Jag sover bättre utomhus än inomhus
6. Jag är 180cm vilket jag inte gillar
7. Jag älskar Astrid Lindgrens sagor
8. Jag hatar kjolar och ogillar klänningar
9. Jag vill klippa håret kort
10. Jag älskar att läsa, kan läsa hur mycket som helst

Likes

Comments

Hej

Jag hade planerat att skriva ett inlägg igår men orkade inte. Har varit på arbetshelg på kvartsita oh var ganska trött när jag kom hem. Så idag kommer istället tio saker ni kanske inte vet om mig upp.

Kramis

Likes

Comments

Hej

Hoppas alla har haft en bra dag, jag har egentligen inte någonting att skriva om men kände att jag ville skriva någonting så tänkte dela med mig av ett pris jag vann idag. Blev årets aktiv i min friidrottsklubb så är just nu jätteglad.

Men nu ska jag sova så godnatt på er alla<3

Likes

Comments

Hej

Nu har det gått såhär lång tid igen sedan mitt förra inlägg men det är för att jag inte vet vad jag ska skriva. Har precis kommit hem från träningen, det gick riktigt bra idag. Jag funderar på att skriva en "10 saker ni kanske inte visste om mig" och har börjar fundera på lite saker så hoppas jag kan skriva och lägga upp det i slutet på veckan.

Jag och Julia hade tråkigt i skolan idag så vi gick in på quizme som är em hemsida med lite olika quiz. Blev dock ganska dissad av hemsidan som ni kan se på bilden:) Men eftersom det bara är en rolig sak så ska man tänka på att inte ta åt sig när man gör sådana här quiz.

Hoppas ni alla har haft en bra dag<3

Likes

Comments

​Hej

Vet att det var ett tag sedan jag skrev men har inte haft tid i veckan med skolan och träningar. Det har väl inte hänt speciellt mycket, idag har jag ridit. Jag red en häst som heter Manne, han är inte jättegammal så han är lite pigg och busig men jag tycker det är roligt. Vi red ut och Manne och en annan häst som heter Boyen var jättepigga och ville inte skritta utan taktade nästan hela uteriten. 

I helgen ska jag på scouthajk med kåren, vi ska till Vänersborgs scoutstuga, så kommer inte skriva något i helgen om jag inte orkar skriva på söndag.

Godnatt   

Likes

Comments

Hej

Idag har jag varit med min bästis Julia. Vi var på Torp (ett köpcentrum) och bland annat letade efter mörkläggningsgardiner och kokosolja till Julia. Jag köpte bara ett par solglasögon från Gina Tricot för 79kr, dom är lite ovanliga men jag tycker dom är snygga.

Jag funderar på att gå och lägga mig tidigt idag då jag var uppe ganska sent inatt och inte sov speciellt länge imorse men jag tror inte att det kommer gå så himla bra... Då jag ofta är pigg på kvällen har jag svårt att somna i tid så jag broar inte kunna somna när jag egentligen ska...

Det har varit en helt okej dag för att vara söndag och skola imorgon... Jag är inte taggad alls vill hellre vara hemma och sova. Aja en termin kvar och sedan gymnasium.

Likes

Comments