Header

Heyyo!

Denna tisdag rullar på som vanligt, workshop på morgon och klippning under resterande tid. Postproduktion och klippning tycker jag är fantastiskt kul, men då gäller det att man har bra råmaterial att jobba med. Tyvärr har jag ännu inte blivit bästa vän med kameran och inte minst när det kommer till dess funktioner under filmning... Aja, en dag kanske jag lyckas med det. Jag är bra på annat.

På tal om bra på annat så har jag under senare tid fått en del förfrågningar och komplimanger angående smink vilket är fantastiskt kul! Jag är absolut ingen makeup artist och har väldigt mycket att lära inom ämnet. För ett år sedan jobbade jag dock med media produktion för ett sminkföretag. Där jobbade jag jämsides många makeup artister och lärde mig en hel del. Det plus att jag sedan många år tillbaka alltid haft ett intresse för det har byggt upp till detta. Jag anser smink vara en rolig hobby och absolut inget jag måste använda för att kunna gå utanför dörren. Att sminka sig eller andra är som art måla en tavla!

Next up - skriva klart ett PM.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Yo!

Jag är hopplös... Jag älskar att leka med designer och har under mitt bloggande bytt design ett antal många gånger (detta antal var högt). Varsågod, jag fortsätter som jag alltid gjort och byter nu header trots att jag knappt haft den första i ett par månader.

Puss!

Likes

Comments

Idag, den 17e september 2017 firar jag och Emil ett år tillsammans! <3 Alla år har såklart sina ups and downs men att få ha spenderat det med Emil har gjort allt lättare. Om det är någon som kan få mig att skratta så är det han, vi skrattas och mobbas mest hela tiden. Jag ska inte osta på med detta men jag kan ju iallafall berätta om vår dag. Eftersom att det är söndag idag, och därmed var lördag igår, så valde vi att fira dagen en dag i förskott för att kunna ta ut det mesta av den. Vi var på IKEA och kikade på spännande möbler och annat inför flytten. Sedan sprang vi runt på Avion och shoppade annat skojsigt. Vi avslutade dagen med middag och bio. Jag säger bara det, alla borde se Dunkirk. Hade en jättebra dag!

Likes

Comments

Fredagskvällen började på stan då vi drog på Umeås smakfestival och åt fantastiskt spännande och god pizza. Bland annat med tranbär på! Det fungerade faktiskt förvånansvärt bra på en pizza ändå. Som vanligt väldigt trevligt och mysigt, enda nackdelen var kanske att det började regna men men... Vi drog senare vidare hem till Krippe där vi såg filmen Django Unchained vilket grabbarna tog som ett drinking game. Själv drack jag läsk och åt snacks. ;) Då grabbarna började spela spel la jag mig på soffan och halvsov. Jag är kvällstrött deal with it.

Likes

Comments

Hej!

Jag är verkligen en sån person som tröttnar på hårfärger fort. Den gråtoniga färgen jag har haft nu tycker jag däremot väldigt mycket om och har gjort ett bra tag nu. Jag har lagt ner mycket pengar för att få till färgen. I helgen var jag och köpte Revlons Nutri Color Cremes i färgerna 002. 005 och 009. Tidigare har jag använt färgen 200 och tycker om dessa produkter så mycket just för att de faktiskt försvinner relativt fort - jag kan leka hur mycket jag vill och behålla min fina hårfärg samtidigt!

Så idag, genom att skjuta upp plugg och andra måsten la jag i 002, den lila färgen. Här nedan ser ni resultatet, I love it! Inte allt för långt ifrån de gråa tonerna vilket jag tycker om. Vad tycker ni? :)

Likes

Comments

Så här kan det se ut då man klipper en trailer för SVT. Eller i detta fall jobbar med ett universitetsprojekt för SVT. Vi har alltså fått material av SVT att klippa trailer till. Tyvärr kan jag inte dela med mig av det slutgiltiga resultatet då upphovsrätten inte tillåter det men här över är iallafall en liten work in progress. Jag lär sitta här ett par timmar till och sen bär det av till IKSU för en liten jogg. :)

Likes

Comments

Eyyo!

Jag har inte bloggat på kanske tre veckor. Jag har egentligen ingen som helst ursäkt för det... I ju med detta har jag en hel del spännande händelser att berätta för er:

STUDIER
Först och främst så har studierna börjat igen
vilket gör mig otroligt glad. Det är här jag hör hemma. Vi har börjat terminen med kursen Digital videoredigering. En spännande kurs för mig som tidigare inte jobbat så mycket med rörlig bild. Än så länge har vi jobbat med analys och bildmanus idag har jag även börjat klippa en trailer. Senare under kursen ska vi göra varsin kortfilm. Än så länge uppskattar jag främst postproduktion men en dag hoppas jag bli mer haj på kameror etc. :)

FLYTT
Vet ni vad!? Inom tre veckors tid får jag nyckeln till min första lägenhet. Jag ska flytta hemifrån! Bäst av allt - jag ska flytta ihop med min älskling. Lägenheten är inte stor, en tvåa på 39 kvadratmeter, men jag känner på mig att vi kommer trivas bra. Ser otroligt mycket fram emot detta och har redan börjat packa.

Jag har filosoferat en del angående inredning och besöker IKEAs hemsida vardagligen. Jag vill skapa ett hem med ordning. Dock är jag inte så duktig på att hålla det så ordningsamt men man kan ju alltid skapa förutsättningar för det iallafall ;)

Likes

Comments

I tisdags spenderade jag några timmar på IKSU Spa tillsammans med familjen. Det var fantastiskt! En 32 graders varm pool, ännu varmare bubbelpool, sauna och solrum m..m. Det var så avslappnande. Jag gör mer än gärna om det.

Likes

Comments

Hello!

Den är helgen har verkligen varit den bästa på länge. Det började egentligen i torsdags då jag och Laura hade myskväll och tittade på K-draman W. Dagen där på var det dags för bästa NerdCon Umea. De senaste åren har jag varit en stolt arrangör för konventet, för ett halvår sedan hoppade jag dock av då jag behövt lägga tiden på annat. NerdCon Umea kommer dock aldrig lämna mitt hjärta och jag är även i år en stolt grafisk designer för konventet. Mer bilder och roligheter om konventet kommer inom kort. Laura var duktig och tog en massa fina bilder som jag har fått ett ok till att dela med mig av här. Själv tog jag iallafall selfies...

Inte nog med allt detta så kom även bästa pojkvännen hem. Som Pitebo i grunden har han jobbat och bott i Piteå i sommar, tre timmars bussfärd från min hemstad Umeå. Skönt att han är hemma, alltid lättast att ha de man älskar nära. ♥

Nu ska jag strax börja göra mig i ordning för sängen, imorgon är det jobb som gäller. Söndags-OB nu kör vi!

Här är några bilder från min mobil från de senaste dagarna iallafall.

Likes

Comments

Yo! Sup?

Guys, listen. Jag är så sjukt taggad inför hösten. Tro det eller ej, jag har taggat studierna hela sommaren och kan knappt vänta att få sätta igång igen inom ett par veckor. Hösten innebär ju också ett kallare och burrigare väder, ja detta ser jag också fram emot. Jag vill ha på mig en massa snygga och mysiga kläder, skaffa en massa beanies och kepsar och bli allmänt S W A G. Vad säger ni om det? Låt oss försöka iallafall. Jag har nu spenderat lite tid på Pintreset och hittade bland annat dessa bilder, cosy and cool.

Nu ska jag försöka få något gjort och städa lite. Kram!.

Likes

Comments