Jag är medlem i Libero-klubben och då får man en liten startbox när man väntar barn.
När jag var i stan i går så passade jag på att hämta ut den. Det känns så overkligt att vi snart ska använda den minsta sortens blöjor och att jag ska få amma igen.
Det var bra innehåll i boxen tycker jag, blöjpaketet och våtservetterna får följa med i BB-väskan och det övriga kommer också att komma till användning.

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas att ni har några roliga planer den här lördagen och att ni får vara lediga!

Själv så har vi absolut inga storslagna planer men det är det lördagarna är till för i vår familj just nu. Lugn och ro.
Vi ska se skid-VM och gå till affären en sväng. Ja, och så ska vi äta lyx-hamburgare ikväll eftersom det idag är fem år sedan vi träffades för första gången.

Sen ska jag rensa ut och prismärka det sista inför loppisen imorgon, jag har lite kläder som jag tänkte försöka sälja. Jag hoppas verkligen att jag får sålt lite imorgon men det är så bra ordnat att det man inte får sålt kan man lämna kvar så kommer Returmarknaden och hämtar det. Skönt att slippa ta hem det man rensat bort.

Jag fick frukost på sängen i morse! Precis perfekt frukost för mitt illamående!

Hoppas att ni får en trevlig lördag!

Likes

Comments

Äntligen veckans bästa kväll!
Jag är helt slut efter en dag inne i stan tillsammans med lillan och min mamma.
Först var det ett besök på mödravårdscentralen och det var så skönt att få prata om problemen som jag haft den sista tiden.
Vi kunde undanröja både havandeskapsförgiftning och att livmodertappen var påverkad så det är inga tecken på att förlossningen skulle vara på gång.
Mest troligt är det bara livmodern som tränar så det är väl bara att bita ihop och finna mig i att jag ska må så här fram till förlossningen.

När vi var klara där for vi till Avion och jag hade lite ärenden som det inte gick så bra med. Turligt nog började vi med lunch så jag hade energi till de misslyckade ärendena.
Dels skulle jag ha en omlott-body i storlek 50 men hittade ingen. Det verkar nästan bara vara Polarn och Pyret som har fina omlott och den butiken finns inte på Avion.
Ärende nummer två var att köpa amnings-bh på Kappahl men när jag väldigt kom dit fanns de inte i storlekarna small, medium och large som de funnits i förut (vilket betydde att jag skulle slippa prova) utan de fanns bara i klassiska bh-storlekar.
Krångla sig in i provhytt, klä av mig och prova? Nej tack!
Jag får nog beställa på internet istället.

Men jag hittade däremot en taklampa till lillans rum, en docka (så att hon har en egen bäbis att ta hand om) och lite annat smått på Ikea som jag kanske inte egentligen behövde.

Nu är middagen inmundigad och jag har kraschat i soffan med förvärkar, sammandragningar och foglossning så jag ska bara ligga här hela långa kvällen!
Underbart!

Likes

Comments

Okej.
Jag vet inte om fenomenet "vaskning" finns på riktigt eller om det är en myt MEN att vaska en flaska champagne är INGENTING mot att vara tvungen att vaska bröstmjölk.

Som jag kämpat för varenda droppe i dessa påsar! Pumpat, mätt upp och kokat mjölkpumpen otaliga gånger.
Och så kom det aldrig till användning och nu är den för gammal för att använda till nästa barn.
Champagnevaskning, släng dig i väggen och kom igen när du själv producerat varenda droppe av den dyrbara vätskan. Det finns INGEN champagne i världen som kan mäta sig med den här smärtan.

Att gråta över spilld mjölk känns fullt rimligt en sån här gång.

Likes

Comments

Nu är det (någorlunda) boat i köket tack vare min mamma.
Så otroligt skönt!
Dessutom så fick mamma ut oss en sväng när hon skottade bort snön på framsidan. Jag sopade bron och lillan kasade runt i snön och var lycklig.

Kan det vara slut med snö snart?

Förutom att mamma hjälpte till med både rensning av skafferiet och frysen kokade hon soppa och omelett på en spik till lunch.
Perfekt med soppa idag, för jag har mått så illa. Till frukosten fick jag bara ner ett äpple så soppa var perfekt för en illamående Hanna.

Imorgon ska jag till barnmorskan, vilket ska bli väldigt skönt! Dels för att jag får gnälla lite (hehe) men även få veta om allt är som det ska.
I helgen ska jag tvätta kläderna som ska ner i BB-väskan så att det är klart, då borde jag ju jinxa att bäbis skulle vilja komma tidigt. Ju mer förberedda vi är, desto mindre risk att bäbis dyker upp(eller ut) tänker jag.

Matlagning på en spik. Eller spis.

Likes

Comments

Godmorgon på er!
Hoppas att natten varit god!
Själv har jag sovit så gott, nästan som en prinsessa. Not.
Hehe.

Var det inte arton toabesök så var det oförmågan att hitta en bekväm ställning, precis som vanligt. Varför sluta med ett vinnande koncept?
Jag behöver kanske inte tillägga att jag känner mig lite sliten idag...

När Jan gick upp så kunde jag inte sova längre så jag gick också upp, tog en Alvedon och gick sedan och la mig med surfplattan och ett glas juice och tänkte ligga här tills lillan vaknar
Jag håller tummarna för att hon tar en rejäl sovmorgon.

Lite senare kommer min mamma hit. Vi ska gå på loppis och så ska hon hjälpa mig att rensa i skafferiet. Som gravid har jag ju ett enormt boasyndrom som jag inte kan tillgodose tack vare gravidkrämpor så då är det perfekt att få hjälp med det.

Redan torsdag idag och imorgon är det helg igen, hurra!

Likes

Comments

Äntligen en bra grej med förvärkar blandat med foglossning!
Jag har rensat och plockat fram grejer att sälja på söndag, mest husgeråd.
När jag väl börjar rensa är det lätt att jag rycks med och rensar typ allt.
Men eftersom förvärkarna kom vid lunchtid var jag tvungen att sluta för dagen.
Vilket kanske var lika bra för annars hade vi nog knappt haft något kvar i köksskåpen, hehe.

Rensa och prissätta. Hoppas jag får sålt grejerna också.

Nu är det eftermiddagsvila för samtliga i hushållet som befinner sig hemma. Riktigt skönt att få sträcka ut sig på soffan ett tag.

Självklart har jag sällskap av en kopp kaffe!

Likes

Comments

Så var det redan onsdag och snart slutspurt inför helgen. Helt galet vad snabbt veckorna går, det känns som att februari precis börjat men redan nästa vecka är vi inne i mars.
Jag hinner inte med!

Idag ska vi bara vara hemma. Jag önskade ju igår att det skulle vara solsken och fågelkvitter men istället vaknade jag upp till ymnigt snöfall. På riktigt? Kan vi inte få vår snart?
Igår när vi åt frukost satt jag och dagdrömde om sommaren. Att kunna ha ytterdörren öppen hela dagen och gå in och ut som man vill.
Häcka på uteplatsen, amma bäbis, låta dottern bada i uppblåsbar pool och grilla till middagen.
Dricka något kallt, sparka boll på baksidan, ha shorts, dricka kaffe på bron osv osv osv.
Sommaren blir dessutom ännu bättre eftersom jag och Jan har långledigt ihop. Jag är föräldraledig med bäbis och Jan har semester plus föräldraledigt med storasyster. Det är en sån lyx att kunna vara hemma tillsammans många veckor i sträck!

Allt detta vill jag ha. NU!

Nåja. Jag får nöja mig med att plocka ihop saker till loppmarknaden och mysa med dottern. Annars blir det nog inte så mycket annat idag, men det är skönt att bara kunna vara hemma och ta det lugnt.

Ha en bra dag!

Likes

Comments

Tre saker som jag gjort idag:

Gått med långsammare än samtliga pensionärer när jag var utomhus, pga förvärkar tillsammans med foglossning.

Letat soja till förbannelse på Konsum. Jag HATAR att leta efter varor på butiker som jag sällan köper. De står aldrig på ett logiskt ställe.

Virkat. Pga kommit på att det snart är förlossning och vill hinna klart.

Tre saker som jag önskar att jag gjort idag:

Sovit längre. Att vakna 04.15 är icke angenämt.

Använt lite mindre chili i middagen. Det var inte bara dotterns ögon som tårades av maten. Men den var god.

Haft mindre ont. Fy fan vad det tär att ha ont hela tiden!

Tre saker som jag vill att morgondagen ska innehålla:

Mer sömn. Kommentar överflödig.

Effektivt rensande, då jag ska vara med på en loppis på söndag och vill få så mycket som möjligt sålt.

Solsken, fågelkvitter och en promenad. Känns ouppnåligt med tanke på den fysiska statusen. Åtminstone promenaden. Tvivlar på att vädret och fågelkvittret bryr sig om hur jag mår.

Likes

Comments

Kolla kolla kolla!
Vi tog oss ut idag!
Som ni ser är det härligt vinterväder så det piggade upp lite iallafall.
Att jag nu haltar runt och har ont ont ont tänker jag försöka ignorera.

Barnet sover och jag äter nyttigheter. Precis som det ska va!

Likes

Comments