Header

Termindato: 17 Desember - Den ble forandret etter jeg var på den ordinære UL tidligere i uken!

Hvor langt på vei: Jeg er i svangerskapsuke 20. Og er dermed 19 uker og 0 dager på vei. Halvveis i graviditeten allerede! Er helt utrolig så fort tiden går!

Dager igjen av svangerskapet: 150 dager igjen!

Babyen er så stor som: En mango! Babyen er nå 22 cm langt fra hodet til føttene og veier ca. 225 gram!

Kjenner du mye til den lille mageboeren: Kjenner mye liv fra den lille i magen! Han er veldig aktiv og sier godt ifra når han er våken! Er utrolig kjekt å kjenne liv og at han beveger mye på seg!

Innkjøp: Jeg har handlet inn litt klær til gutten vår, og en kjempe fin bamse fra minikids! Nå skal jeg lage en liste over hva vi får av andre og hva vi trenger å handle inn selv.

Utstyr: Vi har litt forskjellig småting som gratis babybokser fra butikken, vogn, bilsete og babygym + dyne. Vi skal som sagt handle inn mer ting nå i sommer, pluss vi får utrolig mye!

Ukens cravings: Vil ikke akkurat si at jeg har noe cravings for øyeblikket. Nå er matlysten tilbake til normalen og vekta øker heldigvis!

Plager: Blir utrolig fort sliten og har ett bekken som ikke helt er så glad i å samarbeide for tiden! Satser på at det blir bedre!

Kjønn på babyen: Vi venter en nydelig liten gutt! .

Hvordan sover du på natta: Ligger stort sett på ryggen! Er blitt så vant med det! Sover ganske greit egentlig. Noen ganger våkner jeg mange ganger i løpet av natten, men det er veldig varierende.

Humør: Vil si selv at det er veldig bra! Selv om jeg tar ekstra lett til tårene når jeg ser en film eller noe. Jeg er en veldig følsom person - hihi!

Neste kontroll: Den er i begynnelsen på August!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

ÅÅÅÅ!! Husker dere den hjemmetesten jeg skrev om for en liten stund siden? Vi tok en test som skulle vise oss hvilket kjønn vi ventet oss. Utrolig nok stemte testen helt! Vi venter en nydelig liten gutt i Desember! Han er helt nydelig! Jeg klarer ikke å slutte og se på bildene vi fikk i dag! Han ligger å holder seg på kinnet! Så nydelig! Alt stod bra til med han, og nå gjenstår det å finne navn til den lille superhelten vår! Nå skal jeg bruke store deler av dagen til å finne ting vi trenger å handle inn, alt i fra klær til ting på barnerommet. Nå vet vi endelig hvilken farge vi kan se etter! Hihi! Jeg svever på min egen lille sky her jeg sitter! Hihihiii!! 💙

Likes

Comments

Hei igjen etter noen dagers pause. I dag har vi vært hos jordmor for andre gang og vekten går oppover, og kulen på magen blir større og større. Ingenting er bedre enn det. Jeg spurte blant annet om bekkenet og ryggsmerter, noe som jeg har fått mer av i det siste. Noe som var helt normalt, men hva vet vell jeg som aldri har opplevd dette før? Fikk ikke lov å gå så mye siden jeg får så fort vondt i bekkenet, men to små turer for dagen skulle holde. Hun tok mål av magen, og tok frem apparatet for å høre hjertelyden som i dag låg på 150 - altså jentelyd. Så nå kan jeg nesten ikke vente til den ordinære UL i morgen (!!!!!) H E R R E G U D ! Gruer meg også litt. De skal tross alt se om alt ligger som det skal, om babyen er frisk og ta ulike mål. Så jeg håper inderlig alt er som det skal med den lille i magen. Ord kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til å se babyen i morgen! Se hvor stor den er blitt, og følge utviklingen. Vi har jo UL bilder i fra uke 6 og oppover og forandringen har vært stor for hver gang!

I desse to dagene som har vært har jeg nesten ikke kjent noe form for liv, noe som har har fått meg engstelig. Når jeg drakk min daglige kopp med kaffe i dag kjente jeg et tydelig spark og tårene begynte å trille. Gud så godt det var å kjenne det igjen etter to dager uten noenting. Nå høres jeg nok mega hysterisk, men i lengre tid har jeg kjent liv hver eneste dag - også var det plutselig ingenting. Jeg er selvsagt livredd for at noe skal ha hendt med babyen vår, og det er alltid en lettelse å høre hjertelyden og kjenne liv. Ser frem til å kjenne det mer og mer fremover og at magen blir litt større. Hihi! Så spennende og kjekt dette her er!
Så nå sitter jeg i sofaen i kosedressen min og slapper av med Hart of Dixie samt som jeg blar litt i BAM - GRAVID bladet jeg fikk fra jordmoren i dag. Mye nyttig informasjon og ting som en ikke tenker på. Godt vi har noe å se etter når det er mye å tenke på! Mye småting som skal på plass som kan være lett å glemme! Ååå, nå tok lillegull et godt spark! Herregud hvor jeg gleder meg til å se deg i morgen!

Likes

Comments

For en laang og avslappende dag dette har vært. Dagen begynte med verdens beste overraskelse litt over syv i dag morges. Noen kommer brasende inn på soverommet også hører jeg "Hæ? Sove du endo?" og jeg la meg mer til rette og skjønte ingenting. Før personen kom bort til meg og smilte. Der stod JE! Jeg slengte meg rundt halsen på han og gav han en lang god klem! For en fantastisk måte å starte dagen på! Christine og JE hadde avtalt dette uten at jeg visste noen ting. Jeg visste at han skulle ha fri i dag, men hadde ikke forventet at han skulle ta turen over til hytta, men det gjorde han! Før han reiser igjen i morgen på formiddagen for å rekke jobb! For en snill og god mann jeg har!
Resten av dagen har vi stort sett tilbrakt med sjøen, slappet av og kost oss i solen når den tittet innom sånn av og til. Vi som bor på vestlandet er veldig flinke til å hive seg ut når solen titter frem, tross alt så vet vi aldri når vi får se den igjen. Selv om vi hadde på oss både ullklær og ekstra lag med varme klær så kan vi lage en typisk hasjtag for vestlandsommer dette året! 13 grader og regn ☔

Likes

Comments

Pheeww...nå har jeg landet i sofaen etter en aldri så liten shoppingtur og en bedre middag. Det tok ikke så veldig lang tid før buksene mine ble for trange, og jeg la fort merke til at jeg ikke hadde noen tynne gensere. Da vi tok turen innom Cubus fant jeg den kosedressen jeg har siklet lenge på, pluss så jeg fant en nøytral nattdrakt og noen sokker til lillegull i magen. Så da har jeg noe så magen kan vokse i, og noen gode daffeklær til desember - koselig!
Ellers var formen ikke noe god i dag morges og måtte desverre ty til noe kvalmestillende for å klare dagen, aller helst prøver jeg å la være. Men når det føles ut som at hele kroppen vil ha deg så nærme doskålen så mulig, og jeg helst ville noe annet - er det best å ha noe som kan hjelpe på at dagen blir litt bedre. Nå skal jeg finne frem litt godt å tygge i og sette på en koselig film sammen med Ollie. Godt med litt kvalitetstid sammen med tantebarnet mitt! Jeg håper dere alle får en fint dag videre og koser dere! 😄

Likes

Comments

Ååh, endelig fikk jeg sminken jeg bestilte i forrige uke fra Makeup Mekka. Jeg måtte prøve det før jeg gikk i dusjen. Resultatet ble veldig fint, og jeg vil si meg veldig fornøyd! Jeg har alle år brukt øyenbrynspenn fra HM og denne gangen fant jeg ut at jeg ville prøve noe nytt. I tillegg så er det mye kjekkere å bruke dette der spissen ikke knekker, og kantene blir mye finere! Gleder meg veldig til å bruke dette mer fremover!

For øyeblikket sitter jeg fra sofaen på hytta å blogger. Jeg ble invitert med fra søsteren min som skulle over her i dag, og siden JE jobber sent hele uken så tenkte jeg at det var kjekt å ha selskap og kunne senke skuldrene noen hakk. Det er deilig å kunne slappe av på en litt annen måte enn jeg vanligvis gjør hjemme. Samtidig er det kjekt å utnytte dagene litt annerledes enn hjemme. Rett og slett. Eneste jeg gleder meg til nå er å kunne nyte kaffekoppen ute i sol kroken her dersom vi skulle vært så heldige å fått fint vær. Ikke minst har jeg veldig lyst å fiske litt, og bade i sjøen! OMG, det hadde vært helt kanon! I følge kalenderen er det sommer, selv om det ser ut som noe helt annet her omkring. Minner meg mer om en skikkelig kald og våt vår periode. It´s not only only but but.

All one Brow Palette - HER // DUO Pro Brow Brush - HER // Brightening Triple Action Face Primer - HER // Blending Sponge black - HER

Likes

Comments

I fjor på denne tiden var JE og jeg i Bulgaria, og vi koste oss i varmen. Badet, shoppet klær og fikk oppleve nye ting. Vi hadde to flotte uker der, og begge fikk en god dose med sol på kroppen. Jeg gjorde også ting jeg aldri i hele mitt liv hadde trodd jeg skulle gjøre. Som å hoppe i Bungee. For dere som følger meg på instagram finner en film som ligger der dersom dere scroller litt nedover. Aldri har jeg følt at kroppen ble til gelè, full i andrenalin og så glad over å gjøre noe som jeg ser på som farlig. I år derimot blir sommeren litt annerledes.

Vi har en plan for sommeren, og det er så enkelt å ha en overnatting i Bergen. Jeg har veldig lyst å ta turen til akvariet, og ha en kveld i Bergen før vi tar turen på Ikea dagen etterpå. Bare det er en stor utfordring, men viss vi tar ting veldig rolig og med mange stopp går nok! Siden formen ikke er så god enda, og jeg ikke klarer å gå så langt uten å bli uggen og dårlig har vi blitt enige om å ta ting ganske så med ro. Jeg vil helst ikke ta noe kvalmestillende tabletter dersom jeg kan unngå det. Så får vi ta det litt som det kommer. Selv om vi har lyst å ta en liten uke i varmerestrøk, tar vi ikkje sjangsen på det siden formen ikke er der den burde være. Vi tar det igjen når lillegull kommer til verden og vi kan kose oss som en familie på tre.

Hva er dine sommerplaner?

Likes

Comments

Hodet føles tomt og fullt på samme tid. Ute regner det, og jeg sitter her og prøver å lage et bra innlegg. Jeg går å skrur på vannkokeren for å ha meg en kopp te mens tankene svirrer fram og tilbake. Etter en halvtime ser jeg fortsatt på det tomme innlegget som ikke gir noe mening, enkelte ganger er det så vanskelig å få noe ned. Tankene mine går over til nurket i magen som gir livstegn ifra seg. Kommer jeg til å bli den mammaen jeg ønsker å være? Hvilket kjønn er du? Hva skal vi kalle deg? En tåre faller. Jeg er så stolt over at babyen vokser, jeg gleder meg veldig til å få treffe deg. Hvem vil du ligne på? Jeg tar opp mummi-koppen og tar meg en slurk at te´en som allerede begynner å bli kald. Barnerommet. Vi må få solgt noen møbler som står der inne, blant annet et kjøkkenbord og noen stoler som engang var mormoren min sitt. Det stikker litt i hjertet. Mormor. Jeg tar siste slurk av te´en og setter koppen ifra meg på bordet. På siden av meg ser jeg at jeg har fått en melding. Jentegjengen som alltid har noe fint på hjertet. Det er godt å ha noen så fine folk som det. Jeg ler litt av samtalen vår. Vi har vært venner siden første klasse, og snakker enda hver dag med hverandre. Jeg føler meg heldig.

Favorittdama mi er Beyoncè, jeg finner fram en nydelig sang på Spotify og tenker litt på hva jeg må handle inn i morgen for å få orden på badet. Alle sier vi har så god tid på å gjøre ting klart. Vi har det, men jeg elsker å være klar litt før tilfelle noe skulle skje, samtidig som jeg elsker å være et skritt foran. Jeg tar opp svangerskaps-permen og dobbelsjekker neste time hos jordmor. Jeg skriver ned spørsmål jeg lurer på. Det er så mye som skjer, og mye som skal skje. Hormonene tar et lite overtak når nok en tåre faller. Jeg er så heldig som skal bli mamma, og at jeg har verdens beste kjæreste som har vært en fantastisk støttespiller i desse tøffe ukene. Terkel kommer bort til meg og legger seg tett inntil meg. Han tar et lite sukk før han legger seg litt mer til rette og lukker øynene. Jeg går bort til kjøleskapet for å finne meg litt fruktsalat. Akkurat når jeg skal ta tak i håndtaket hører jeg Arya som står på trappen og mjauer at hun vil inn. Jeg setter meg igjen og ser på innlegget jeg snart tenker må være slutt. Nå må jeg finne meg noe mat, tenker jeg. Er rart det der med tanker, følelser og spørsmål. Det tar aldri slutt. Åh, som jeg elsker det. Jeg elsker å sitte å tenke på ting som slettest ikke gir mening, spesielt til god musikk. Da kan jeg sitte i timevis.
Nei nå. Nå må jeg avslutte. Jeg er så sulten.

Likes

Comments

Vi tok turen til Haugesund i går for å handle inn det noe vi har sett på lenge, et flott og genialt stellebord fra Barnashus! Vi som har to katter som er høyt og lavt ble enige om å ha en kommode slik at klærne, bleiene og diverse utstyr var utilgjengelig for kattene våre. Ha det mest hygenisk så mulig! I tillegg har dette stellebordet en egen badeplass som er ypperlig! Vi kan også ta utav stampen viss vi ønsker det, og med tiden kan vi gjøre det om til en helt vanlig kommode! Det skal bli så kjekt å ta den i bruk!

Det er ganske kjekt å se at litt etter litt kommer tingene til lille nurket i hus, og vi ser nå frem til en tur på Ikea i sommer for å handle inn resten vi trenger. Vi trenger nok mest sannsynlig en hylle til å ha håndkle og slike ting i nå som vår andre kommode er flyttet opp i loftstuen. Så jeg får sette hodet i bløt og se hvordan vi kan få dette til som blir både praktisk og fint!

Likes

Comments

Fyflate for en tung dag dette har vært. Tidlig oppe siden JE skulle begynne på jobb kl 07.00 i dag, og jeg ikke fikk sove igjen etter fire alarmer før han til slutt stod opp. Når jeg var komt meg ned trappen, måtte jeg springe på badet, og det å kaste opp på tom mage er så vondt og ekkelt! Her om dagen måtte jeg faktisk til tannlegen for å fylle i en fylling som jeg hadde mistet, og det kunne jeg takke mye oppkast for. Thank you. Helt sykt å tenke på at jeg har kastet opp så mye at fyllingen forsvant. Uansett er det heldigvis ikke så mye av det nå lenger, og godt er det! Etter litt drikke og mat sovnet jeg på sofaen og sov i nesten to timer. Nå mange timer etterpå sitter jeg som et slakt, og føler at all energien er brukt opp for dagen. Jeg ser veldig frem til å treffe puten i kveld. Det skal ikke så mye til før jeg føler at jeg har vært ute på maratonløp og trenger hvile, er ganske rart hvordan det blir.

Hyperemesis har og er ganske tungt, og noe jeg ikke unner noen. I ukevis har jeg gått med dult i håret, null sminke og ikke følt meg så veldig bra. Premien vi får blir uerstattelig og så verdt det. Det er godt å være over det verste selv om kvalmen er det fortsatt, og det at jeg tåler veldig lite før kvalmen kaster seg over meg og griper tak. Jeg skal legge meg i kveld og si som jeg har sagt til meg selv i en god stund - i morgen blir bedre.
Nå er det akkurat to uker til vi skal på UL, og vi tok en test her hjemme for å sjekke hvilket kjønn vi får. Hva tror dere testen viste? Jente eller gutt? Vi ble begge super spente over testen, så nå gjenstår det å se om den stemmer! Jeg gleder meg sånn til UL at jeg føler meg som en liten unge som venter på julaften! Bobler av glede, spenning og tanker. Jeg elsker å kjenne den lille krabaten som er i full aktivitet, og som vokser hver dag. Det gjør meg så stolt! Vi gleder oss til å se hvor stor du er blitt på neste UL. ❤

Likes

Comments