Header

Jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne for å være ærlig. De to siste ukene har vært veldig tunge. Jeg tar utrolig lett til tårene, og jeg kjenner at humøret svinger like fort som en lysbryter som slås av og på. I dag fikk jeg nok en ny blødning som var noe større enn de andre jeg har hatt. Noe som førte til en ny sjekk på sykehuset, og ligge med apparat på magen i en halvtime. Jeg var jo selvsagt engstelig som førte til at JE satt ved siden av meg og trøstet meg med mine krokodille tårer. Alt stod bra til med Henrik og meg, men fikk forklart at jeg er en av de som er veldig får lett blødning og får lett kynnere. Det var ingenting å være engstelig for, men at jeg skulle opp i morgen for å få en mer grundig undersøkelse om hvor desse blødningene faktisk kommer fra. Det er vanskelig å ikke engste seg når en vet at blødninger ikke er en så veldig bra ting. Selvsagt er det naturlig med skjøre slimhinner osv, men bedre å sjekke engang for mye enn en gang for lite. Og siden jeg er en person som blir lett engstelig, er det en god trygghet for meg å få utelukke det verste. Siden jeg har mine komplikasjoner så blir det fort til at tankene blir fort litt "verre" enn det andre får. Men det er jo også veldig individuelt. Det er ikke akkurat så gunstig å føde i uke 31. Jeg har noen uker igjen av svangerskapet, og vil helst ha han på plass i magen en stund til før han kommer til verden. Vi har også noen småting igjen som må komme i orden før han kommer. Som å få hentet den nye bilen vår, gjøre ting klart i alle klærne hans, pakke fødebaggen og få unna resten av julepresangene.

Så ja, jeg har hatt mer enn nok med meg selv de siste dagene og den lysten for å skrive da, har ikke vært tilstede i det hele tatt. Om en måned skal vi opp for å snakke om fødselen og forhåpentligvis få en dato der jeg blir satt i gang eller eventuelt en dato for planlagt keisersnitt. Så det blir veldig spennende, og noe jeg grugleder meg til. Jeg kvir meg hinsides til fødsel og kunne godt hoppet over den delen og bare komt til den delen der vi har Henrik i armene. Men en fødsel hører med i et svangerskap - enten man vil eller ikke. Jeg er sykt spent på hva det møtet ender med, og hva som vil skje etter det. Jeg krysser fingrene for å høre det jeg ønsker å høre! Og jeg burde egentlig hatt litt dårlig samvittighet for at jeg ikke har fått oppdatert så mye som jeg i utgangspunktet ønsket, men jeg går ut i fra at dere skjønner det at av og til holder det med å bare ta vare på seg selv.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Termindato: 17 Desember

Hvor langt på vei: Jeg er i graviditetsuke 32 - som vil si at jeg er 31 uker + 1 dager og nå i tredje og siste trimester .

Dager igjen av svangerskapet: Det er nå 65 dager igjen! Kjenner meg rimelig klar for å hilse på Henrik etterhvert!

Hvor stor er babyen: Barnet er nå ca 39 cm langt frq hodet til føttene og veier ca 1,79 kilo i starten og ca 1,95 kilo i slutten. Barnet sover store deler av tiden, men i de våkne periodene er barnet aktivt og trener på å bevege seg, puste og åpne og lukke øynene. Du skal nå kjenne fosterbevegelser flere ganger daglig. De indre organene fortsetter å modnes, og lungene forbedrer seg til å puste på ordentlig. Nå fungerer alle barnets sanser - syn, hørsel, smak, lukt og følelser.

Kjenner du mye til den lille mageboeren: OHYES!!!! Denne lille rakkeren holder meg mye våken om natten, og holder på store deler av dagen.

Innkjøp: Nå har jeg ikke kjøpt inn noenting på en stund. Jeg fikk for noen uker siden shoppe stopp - haha! Jeg er alltid så ivrig på noe jeg gleder meg over/til. Ser vi trenger mer klær, men får vente til jeg får lov å shoppe litt igjen - haha!

Utstyr: Tror vi har det aller meste utenom såper, kremer og små ting, og litt større klær!

Ukens cravings: Hmm....det er ikke noe som jeg MÅ ha i løpet av dagen.

Plager: Jeg sliter en del med ryggsmerter/bekkenløsning og lite søvn. Det er vondt å sitte, stå eller gå. Nå har jeg også hatt blødninger så jeg MÅ roe meg ned. Er ikke alltid like lett, men gjør så godt jeg kan!

Kjønn på babyen: Vi venter en nydelig liten gutt! .

Hvordan sover du på natta: Veldig varierende. For i det hele tatt kunne få noe søvn mååå jeg har varmepute i ryggen og ammepute mellom bena og som støtter under magen. Men er våken og må opp å gå litt 3-4 ganger på det verste.

Humør: Nå om dagene tar jeg sinnsykt lett til tårene, og gråter av seriøst ingenting!! Er god mix med sinnsykt med hormoner, mye tanker og at jeg generelt er sliten.

Neste kontroll: Det er i neste uke!

Likes

Comments

Plutselig var det onsdag, og dagene flyr avgårde. Jeg har hatt mye i tankene de siste dagene som har gjort at bloggen rett og slett har blitt nedprioritert. Det er mye tanker rundt denne fødselen min som nærmer seg, og søvnen er ikke alltid på plass. I går fikk jeg et skriv fra sykehuset om at jeg skal opp der i november for å planlegge fødselen (vertfall slik som jeg tolket det - hihi) og magen min vrei seg når jeg leste brevet. Med tanke på mine komplikasjoner så hadde det vært en sykt trygghet for meg om mine ønsker gikk gjennom. Æææ...får helt vondt i magen bare av å tenke på det! Det blir skikkelig spennende å ha dette møtet med sykehuset, og høre hva deres faglige vurdering er. Som dere forstår er dette noe som opptar tankene mine en hel del.

Nå sitter JE og jeg og koser oss med Farmen. Strikket mitt er lagt til sides for jeg følte at nå var det på tide med en update etter noen dager "fri". Men jeg skal gjøre så godt jeg kan å oppdatere dere mer, men håper dere skjønner at det er ikke alltid like lett. Jeg har absolutt ingen planer for dagen videre annet enn å strikke ferdig den første armen på genseren jeg holder på med. Og jeg er ganske gira til å bli ferdig, slik at jeg kan prøve meg på noe annet etterpå! Har du noen gode idèer så er det bare til å dele en kjekk og enkel oppskrift! Jeg håper dere alle sammen har det bra, og at dere koser dere med hva enn dere gjør! 😄

Likes

Comments

Jeg er sikkert en av flere som kvir seg til fødselen, og hvordan den egentlig blir. Det er mye å tenke på, og siden jeg har mine "komplikasjoner" så må jeg være litt ekstra forsiktig. Siden jeg går på klexane kan det hende jeg ikke får epidural med mindre det er gått over 10 timer mellom siste sprøyte, og det er noe som skremmer meg litt. Er det en ting jeg har vært sikker på, er det jeg helst vil ha så lite vondt så mulig. Derfor håper jeg at det kan være mulig å planlegge fødselen for å unngå å komme i ubehagelige situasjoner, og ikke minst en ukontrollert en. Om ting går som jeg håper, så får vi en dato, og en planlagt fødsel for å unngå komplikasjoner. Noe som trygger meg og gjør at tankene mine rundt fødselen blir noen hakk bedre. Så krysser jeg fingrene for at det går fint og alt går som det skal.

Selv om jeg har mye tanker rundt dette så vet jeg også at det kommer til å gå bra. Jeg er ikke akkurat den første som går gjennom dette, og heller ikke den første som har gått på klexane under et svangerskap. Om et par uker skal vi få en omvisning på fødeavdelingen for å vite litt mer hva vi går til og hvordan det faktisk ser ut der. Det er så vanvittig å tenke på at fødselen nærmer så fort som den gjør. Det er slettest ikke lenge til, og bare tanken får meg til å få helt vondt i magen. Og det er på godt og vondt. Det jeg gleder meg til er rett og slett å bli ferdig med det hele og ha premien i armene mine etter mange måneders venting. Jeg gleder meg til at vi blir en liten familie på tre som har så mye å se frem til, og endelig har jeg en unnskyldning for å se på tegnefilmer - haha. Jeg ser for meg små-filmer i hodet om ulike situasjoner vi kan ha som en familie, og hvordan ting kan bli. De tankene er så koselige, og gjør meg varm i hele kroppen! Hihihi!!

Likes

Comments

1. Hvor gammel er du om fem år?

Om fem år er jeg 28 år, og det er vanvittig skremmende å tenke på! Føler meg fortsatt ikke voksen for å si det slik. Jeg tenker ofte at en voksen kan ordne det eller sånn å sånn. Haha. Merkelig det der.

2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag?

JE har jeg tilbrakt min formiddag med. Og en liten hyggelig lunsj-date med JE og bestefaren hans. Alltid så koselig!

3. Hvor høy er du?

Jeg er 1.61 cm høy eller lav? Vett ikke jeg.

4. Hvilken film så du sist?

Hihihi, jeg såg Vaiana for sikkert hundrende gang! Kan si med hånden på hjertet at det er en helt fantastisk flott film! Jeg er en sånn person at jeg kan se den samme filmen flere ganger om dagen og flere dager på rad. Tror dere kan spør hvem som helst og få det bekreftet. And no. I´m not crazy.

5. Hvem ringte du sist?

Jeg ringte til Christine - søsteren min.

6. Hvem ringte deg sist?

Christine, haha. Vi snakker hver eneste dag, og har som regel en del på hjertet begge to.

7. Mitt favoritt sitat?

Det er noe alltid mormoren min alltid sa, og som gir så sykt mye mening. Hun sa alltid; Du skjønne kanskje ikkje korfor ting gjer vondt no, og da kan ta ein dag, ei veka eller år før du skjønner korfor du har gått gjennom smerter. Men når ting faller på plass, skjønner du korfor du hadde da vondt. Alt gir meining, og alt skjer for en grunn.

eller så elsker jeg; Livet blir så lite og ubetydelig satt opp mot evigheten.

8. Foretrekker du å ringe eller sende sms?

Ååh...det kommer helt ann på situasjonen og hva jeg har på hjertet. Jeg syns det er veldig hyggelig å snakke i telefonen, samtidig så jeg føler det er litt kleint. Så mjaa...sms kanskje? Da har jeg også tid å å tenke litt før jeg må svare.

9. Hva er ditt favorittsted?

Ute i naturen, og en av de fineste plassene jeg vet om er faktisk i skogen rett bak leiligheten vår. OHMY...den plassen treffer meg rett i hjertet.

10. Hvilket sted foretrekker du minst?

Offentlig toalett!

11. Når så du moren din sist?

I forgårs, om jeg husker korrekt! Da kom mamma, pappa, søsteren min og ene tanteungen min på besøk en liten stund.

12. Hvilken øyefarge har du?

BLUE!

13. Hvilken julesang er din favoritt?

Ååh.....den er så sinnsykt vanskelig! Altså, nå hører jeg jo faktisk en del på julesanger. Men den aller fineste sangen må nok være When you wish upon a star - Disney versjonen vel og merke! Når den sangen kommer på, DA er det jul i hus!!

14. Er foreldrene dine gift eller skilt?

De er gift!

15. Når våknet du i dag?

Hvilken av gangene? Jeg våknet første gangen rundt kl 03, også igjen kl 06 og kl 08 før jeg stod opp å begynte dagen.

16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år?

Om ti år har vi hus, to unger og et typisk A4 liv. Jeg jobber fremdeles i hjemmesykepleien og er blitt mye flinkere på å strikke og bake! Det er to ting som står på "Typisk mamma listen" min - haha!

17. Hva skremte deg om natten som barn?

Wow...eeh.. det var faktisk en god del. Jeg var veldig redd for mørket, julenissen og at noen skulle komme å ta meg. Med tiden så ble ikke redselen for julenissen noe problem. Mørket derimot er jeg fortsatt ikke noe spesielt glad i.

18. Hvilket youtubeklipp var det siste som fikk deg til å le?

👉 Denne er morsom, og trist på samme tid! 👈

19. Hva er din verste egenskap?

Jeg sier det jeg mener og det akkurat når jeg mener det. Det er både på godt og vondt! Det er ikke sånn at jeg er ute etter noen eller noe, men jeg er ikke typen til å gå rundt grøten viss det er noe jeg mener og tenker.

20. Hva er din beste egenskap?

Hmm...off så kleint. Jeg er usikker. Kanskje at jeg er veldig rettferdig av meg? Ææh..

21. Hva er det rareste du har spist?

Når jeg var i Kina så spiste jeg blant annet frosk og skilpadde. Det smakte jo helt greit altså, men det er ikke akkurat det jeg hadde spørt etter flere ganger.

22. Hva hører du på akkurat nå?

Nå hører jeg på vaskemaskinen som sentrifugerer! Så straks er det på tide å henge opp noe klær.

23. Den største premien du har vunnet?

JE og alle de fantastiske vennene mine! Og ikke minst vår kjære lille Henrik!! Det er ingenting som kan målest med det 💗

24. Liker du kaffe?

Jaa....jeg er vel egentlig en liten kaffi-kjerring. Men nå som jeg går gravid skal jeg helst bare drikke 1-2 kopper om dagen. Så jeg begynner dagen som regel med en god kopp kaffe, og gleder meg til neste morgen igjen. Kaffen er utrolig god!

25. Hva gjør deg ivrig eller spent?

Jeg liker veldig godt å glede andre. Da blir jeg fort ivrig etter hva deres reaksjon blir - hihi. Ellers så er jeg sykt spent på desse siste ukene i svangerskapet. Altså, nå kan omtrent "alt" skje.

Likes

Comments

Jeg fikk spørsmål om jeg ikke kunne dele oppskriften på muffisene jeg lagde i går og selvsagt kan jeg det! Så koselig at dere spør! Denne gangen må jeg innrømme at jeg jukset en ørliten smule, men resultatet ble godt allikevel! Muffins er noe jeg liker å lage fordi det er smått og det er så sykt mye du kan prøve på. Og det mest positive er at går det ikke så fint på den ene, har du mange forsøk for å få det fint - haha. Øvelse gjer mester!

Jeg brukte en ferdigpose (lyse muffins), og piffet den opp med sjokoladebiter i røren. Eller kan du bruke denne oppskriften for gode lyse muffins;
4 dl hvetemel
0,5 dl maisenna
2 ts bakepulver
125 g smør
2,5 dl sukker
1 ts vaniljeekstrakt
3 egg
2 dl melk

Dette trenger du for å lage kaffe kremen;
150 g smør
400 g melis
2 ts vaniljeessens
2 ss sterk, avkjølt kaffe

Oppskriften er hentet fra det søte liv

Dette gjør du;
Bland mel, maisenna og bakepulver i en bolle. I en annen bolle piskes mykt smør og sukker til en luftig smørkrem. Bland inn vaniljeekstrakten. Pisk deretter inn eggene, ett om gangen. Vend så inn det tørre vekselsvis med melken slik at du får en jevn og klumpfri deig.
Sett muffinsformer på et brett og fyll formene 2/3 fulle med deig. Stek muffinsene midt i ovnen ved 180*C i ca 15 minutter, eller til muffinsene er gylne og gjennomstekte. La muffinsene avkjøles før du pynter dem!

Kaffekrem;
Til kaffekremen piskes mykt smør sammen med melis, vaniljeessens og sterk kaffe til en luftig myk krem. Ha kaffekremen i en kakesprøyte og sprøyt topper på de kalde muffinsene.

ENJOY! 💗

Likes

Comments

Termindato: 17 Desember

Hvor langt på vei: Jeg er i graviditetsuke 31 - som vil si at jeg er 30 uker + 0 dager og nå i tredje og siste trimester .

Dager igjen av svangerskapet: Det er nå 73 dager igjen! Det er helt sinnsykt! Kan ikke tro det. Snart har vi den fine gutten vår her!

Hvor stor er babyen: Barnet er nå ca 37 cm langt fra hodet til føttene og veier ca 1,6 kilo i starten av uken og ca 1,76 kilo i slutten. Henrik ligger 7% over og veier nå 1,8 kilo etter dagens UL. Alle organene er snart ferdigutviklet (lungene er det organet som blir ferdig sist), og barnet trenger nå egentlig bare å gå mer opp i vekt. Barnet har nå ofte øynene åpne når det er våkent og aktivt, og lukker dem igjen når det er rolig og sover.

Kjenner du mye til den lille mageboeren: OHYES!!!! Denne lille rakkeren holder meg mye våken om natten, og holder på store deler av dagen.

Innkjøp: Nå har jeg ikke kjøpt inn noenting på en stund. Jeg fikk for noen uker siden shoppe stopp - haha! Jeg er alltid så ivrig på noe jeg gleder meg over/til. Ser vi trenger mer klær, men får vente til jeg får lov å shoppe litt igjen - haha!

Utstyr: Tror vi har det aller meste utenom såper, kremer og små ting, og litt større klær!

Ukens cravings: Hmm....det er ikke noe som jeg MÅ ha i løpet av dagen.

Plager: Jeg sliter en del med ryggsmerter/bekkenløsning og lite søvn. Det er vondt å sitte, stå eller gå. Nå har jeg også hatt blødninger så jeg MÅ roe meg ned. Er ikke alltid like lett, men gjør så godt jeg kan!

Kjønn på babyen: Vi venter en nydelig liten gutt! .

Hvordan sover du på natta: Veldig varierende. For i det hele tatt kunne få noe søvn mååå jeg har varmepute i ryggen og ammepute mellom bena og som støtter under magen. Men er våken og må opp å gå litt 3-4 ganger på det verste.

Humør: Denne uken har den vært veldig svingende. Tar veldig lett til tårene om dagen - haha. Hormoner much?

Neste kontroll: Det er i neste uke!

Likes

Comments

Yummyy!! Her ser dere resultatet av min formiddag. Noe må jeg ha å gjøre om dagene, og baking er blitt veldig gøy! Ute regner det og regnet slår mot vindusrutene, fyr i peisen og serie på skjermen. Jeg går med en skikkelig god følelse, og er sykt lykkelig. Alle bitene begynner å falle på plass og om bare en liten stund nå så har vi endelig Henrik med oss. I tillegg fikk jeg endelig sove litt frempå og føler jeg skikkelig uthvilt - deilig! Krysser fingrene for at kommende natt blir like god! Henrik er ekstremt aktiv og snur på seg veldig ofte, noe som er veldig merkbart. Spesielt når jeg har lagt meg for kvelden.

Om en liten stund kommer familien på ettermiddagskaffe og kvelden tenkte jeg å bruke til å pakke inn resten av julepresangene. Da vil jeg guffe på med julemusikk og prøve å motstå den julestemning som titt og ofte kommer snikende innpå meg om dagene. Hver eneste dag så har jeg fått litt julestemning og det gjør nesten litt vondt å tenke på at det enda er to måneder til! Men, med denne farten kommer julen før vi vet ord av det! Og snart sitter vi samlet som en familie og koser oss med julemiddager og god selskap! Fy søren så mye vi har å glede oss til! HIHIHI!!!

Hva har dere gjort i dag? Gleder du deg også til jul?

Likes

Comments

Som sikkert mange av dere har fått med dere så går jeg på klexane som er blodfortynnende medisin under svangerskapet. Jeg har en liten historie som mange av dere nye lesere ikke vet om. I 2013 gikk jeg på p-piller som jeg ikke tålte og fikk derfor blodpropper i lungene. Jeg merket ingenting på kroppen før kroppen allerede var full av desse skumle proppene. I ettertid burde jeg vært litt mer observant på desse symptomene, men hvem skulle tro at en 19-åring skulle ha blodpropp? Jeg fikk hadde utrolig ofte migrene og hodeverk, og spiste smertestillende som drops - spesielt de siste ukene før jeg ble innlagt.
Måten jeg merket det på var at jeg ble tungpusten da vi var på hyttetur, og trodde jeg hadde pådratt meg en lungebetennelse. Etter noen dager gikk jeg til legen. Legen hørte på lungene mine, men fant ingenting som skulle si at jeg hadde lungebetennelse. Legen ba meg kjøre opp på sykehuset for å ta en P-DDimer blodprøve bare for å sjekke om det kunne være noe urovekkende. Mamma og jeg kjørte opp og tok blodprøven, og sykehuset ga beskjed om at de skulle ringe dersom de fant noen på prøvene. Ikke mer en enn halvtime etterpå ringte sykehuset og ba meg komme ned. Jeg måtte få behandling og det med en eneste gang! Skjelvende pakket jeg litt klær og toalett-utstyr før vi kjørte ned. Jeg kunne ikke forstå at dette kunne være sant. Etter ca seks timer på akuttmottaket og mange ulike prøver kom endelig en lege inn for å fortelle hva som faktisk var tilfelle. Helt forsiktig sa legen "Nå må du ikke bli redd, men du har en alvorlig blodpropp som er på vei inn til hjertet". Jeg holdt på tårene til jeg kom opp på rommet før jeg brast ut i gråt. Jeg var livredd. 19 år og der lå jeg med livstruende blodpropper. Gråtende såg jeg på mamma som var like redd som meg, om ikke mer. Dagen etterpå da prøvene fra CT og UL kom fikk jeg beskjed om at jeg ikke bare hadde en blodpropp, men hele 15 til. Og resten av de var i lungene mine. Det var derfor jeg slet med pusten og hadde dårlig allmentilstand. Kroppen min fikk ikke tilstrekkelig med luft. Dagene på sykehuset var lange og brutale. Jeg var livredd for å sove, for jeg var så redd for å ikke våkne igjen. Hver eneste dag spurte jeg legene om dette kom til å gå bra, men hver gang fikk jeg beskjed om det var vanskelig å si med tanke på den største blodproppen som var på vei inn til hjertet mitt. Det kom helt ann på hvordan den ville løsne.

Etter noen få dager hadde fikk intense smerter, og trodde at nå dødde jeg. Legene betrygget meg med at desse smertene var en bra ting, for da fikk jeg ikke vann i lungene. Det gjorde vondt å ligge, stå og sitte. Og ikke klarte jeg noe mer enn å gå inn på do og tilbake igjen før jeg var utslitt. Etter ca 14 dager på sykehuset ble jeg utskrevet og alle blodproppene løsnet helt fint. Jeg fikk beskjed om å gå på blodfortynnende i 6 måneder etter dette for å være på den sikre siden, og jeg fikk heller ikke lov å gå på noe prevensjonsmidler. Ingen leger ville skrive ut eller prøve. Noe ikke jeg heller ville. Ikke pokker om jeg skulle gå gjennom det engang til. Hver eneste dag i 6 måneder tok jeg blodfortynnende medisin. Først prøvde vi Marevan tabletter, men da INR-en min var så veldig svingende. Ble det bestemt at jeg skulle gå på Fragmin som er sprøyter for å holde det mer stabilt. Legene tok flere prøver for å sjekke om jeg hadde en blodsykdom som gjorde at jeg ble så syk. Noe jeg ikke hadde, og den eneste naturlige forklaringen var at kroppen min reagerte sterkt på hormonene så p-pille inneholdt.
Nå som jeg er gravid og kroppen er full av hormoner tok legene en beslutning på at jeg skulle gå på Klexane sprøyter hver dag gjennom svangerskapet og en stund etterpå. Dette var for å være på den sikre siden at alt gikk bra med både meg og babyen under svangerskapet. Om jeg ikke gjorde det, kunne det hende jeg fikk blodpropp i morkaken som ville ta liv av babyen. Noe som var helt uaktuelt! Jeg for min del syns det var veldig betryggende, og var veldig glad for det legene bestemte seg for. Så poenget mitt er at jeg går på klexane for å forebygge blodpropp, og for å unngå at noe skal skje med med Henrik og meg. Jeg har også en egen teori på hvorfor jeg har hatt et så tungt svangerskap, og alt faller tilbake på kroppen min sin sterke reaksjon på hormoner. At alle plagene jeg har hatt er på grunn at min sykdomshistorie.

Likes

Comments

JAPP! This girl did it! Jeg klipte pannelugg i dag, og jeg føler meg skikkelig ny! Og jeg syns frisyren passer godt nå som det er høst! Riktig nok tar det litt tid før jeg blir skikkelig vant til det, men jeg har fått masse skryt og fått høre jeg passer det skikkelig godt, og det er så koselig! Selv går det nok en stund før jeg blir vant til det, men sånn er det jo alltid i starten - hihi!

Utenom real forandring på håret har jeg vært på kontroll hos legen, og fikk en skikkelig gladmelding! Jeg krysser fingrene for at det går gjennom og at jeg får det som jeg selv ønsker med tanke på fødsel. Syns det er drit skummelt å ha kommet så langt at fødsel faktisk er et tema! Det er liksom den delen jeg ikke vil være en del av, for jeg kvir meg sånn! Men for en opplevelse, og den mesteringsfølelsen en må sitte med etter å ha fått ut babyen! Jeg begynner å se lyset i enden av tunnelen og det er virkelig en stor glede siden jeg har hatt et tøft svangerskap. Så nå blir det veldig spennende fremover!

Likes

Comments