Dags för ett tips :)

Kände för att komma med lite tips på 5 olika serier som jag tycker är skit bra. Dem är verkligen värda att se på,, lovar att du inte kommer ångra dig. Min favorit favorit är självklart One tree hill dem har 9 fucking säsonger började allvarligt gråta på sista avsnittet för jag visste att det inte fanns några fler avsnitt att se och One tree hill går på kanal 11 på tv ibland.

Hoppas ni börjar kolla på någon av dessa eller om ni har någon annan serie så bara kommentera det är alltid roligt och se vad andra kollar på.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej då till 2015 och hej till 2016

Ja nu är det 1 januari 2016 och ett helt nytt år, gud vad tiden går snabbt skulle önska att tiden bara kunde sakta ner lite. I början av 2015 så gick jag fortfarande i 9.an och nu går jag på gymnasiet man kan inte fatta att det går så snabbt liksom om 3 år ska jag ta studenten och börja leva på egen hand känns lite läskigt just nu men det är helt okej. Nu till våren tror jag att vi ska ha nationella prov har för mig att man gör det varje år nu men är inte alls säker sen kommer färgerna tillbaka på träden och varmare tider :)

Jag hoppas 2016 blir bättre än 2015. I början av sommarlovet 2015 så tappade jag kontakten med en väldigt bra kompis som jag hade väldigt roligt med, ja vi hade våra bra stunder och dåliga men det är ju så det är i vänskap det kan inte alltid vara perfekt. Jag tror inte att vi kommer bli lika bra vänner som vi var innan men vi pratar med varandra iallafall

Hoppas ni har haft ett roligt år och nu välkomnar vi 2016.

Försökte ta kort på raketerna men blev inga bra bilder.

Likes

Comments

Hej allesammans

Är tillbaka nu lagom till nyår hehe, förra gången jag skrev här var när jag skulle börja gymnasiet och det är jätte roligt och nu till våren ska vi ha foto jippi ska bli så roligt. Denna terminen hade vi film och det var inte jätteroligt så det ska bli ännu roligare med foto. Aa just det, det var julafton förra veckan hade nästan glömt bort det hehe. En sak till jag fyllde 16 i november och ni vet varje gång frågar många "men hur känns det att bli 16 år" och man bara ingen skillnad alls.

Kommer skriva ett inlägg imorgon också

Likes

Comments

Heej

Jag började på gymnasiet i torsdag och jag var skit nervös jag kunde knappt gå mina ben skakade och hela jag skakade det är en liten rolig sak vi är 16 st i klassen, 14 tjejer och 2 killar. Imorgon kommer andraårseleverna och tredjeårseleverna till skolan och jag som tyckte vi vara många nu i skolan och nu kommer det ännu fler vi får se hur det går, på fredag så ska vi redan ta skolfoto i min förra skola gick man typ en månad innan man tog skolfoto och nu är det andra veckan ja vi får se hur det går.

Imorgon kommer vi ha riktiga lektioner det blir spännande och roligt och på svenska,engelska och matte så kommer vi slås ihop med estetisk spel och där är typ bara killar och dem är väldigt trevliga.

Byee

Likes

Comments

Heej

Igår så köpte jag en ny foundation på kicks som heter fit me och jag har nummer 105 och färgen heter natural ivory. Jag köpte den för 129 kr men man kan nästan hitta den överallt där man kan köpa smink men man får bra hjälp på kicks om man inte vet vilken färg man ska ha.

Jag har bara använt den en gång för jag köpte den liksom igår. jag tyckte att det var skit bra men den är inte hel täckande och det bästa är att den har en pump. Många foundation har massa färger, text och mycket mer men denna har bara numret och fit me på¨tycker den är så stilren. Jag kommer köpa concealer också och kanske pudret men är nästan helt pank just nu så vänta en stund innan jag kan köpa den.

Bara 4 dagar kvar till skolan är så taggad kommer vara skit nervös och kommer inte kunna sova.

Byee


Likes

Comments

Heej

Tänkte göra en rolig liten tag om mig typ med 20 olika frågor.

1. Vad heter du?

Hannelie Wallin

2. Hur lång är du?

175 cm

3. Senaste saken du åt?

Godis

4. Senaste meningen du sa?

Han kissade innan när vi var där (min hund)

5. Favoritserie?

Pretty little liars, teen wolf, one tree hill mycket fler

6. Är du kär?

Typ men ändå inte

7. Har du träffat någon kändis? Isf vem?

Nope ingen

8. Skriv en konstig fakta om dig.

Kommer inte på något

9. Vad skulle du göra om du vann 100 miljoner kronor?

Shoppa, ge till familjen, spara

10. vad brukar du äta till frukost?

En macka och o'boy

11. Hur ser ditt rum ut?

Gula väggar, ingen dörr, ser ut som ett U uppifrån

12. Favorit färg?

Blå

13. Poolen eller havet?

Poolen för där ser man botten

14. Turn on/off?

Turn on: brunt hår, snäll,, luktar gott. Turn off: luktar illa, tänker bara på sig själv.

15. Om du fick bo i ett anat land,vilket skulle de vara?

Inget, trivs bra i Sverige

16. Hur gammal är du?

"15 fyller 16 i november

17. Vad har du för nyårslöfte?

Har aldrig nyårslöften

18. Vad har du för kamera?

Nikon D3200

19. Om du skulle till en öde ö, 3 saker du skulle ha med dig?

Mobilen, mat, dator

20. Nämn 3 saker inte många vet om?

Är lite mörkrädd, var rädd för hundar när jag var liten, har aldrig varit bra på att simma.

Detta var denna tag. Hoppas det var roligt.

Bara 5 dagar kvar tills jag börjar gymnasiet

Byee

Likes

Comments

Heej

Kommer med ett gott tips och det är super goda cashewnötter som är saltade men inte för mycket helt perfekta enligt mig. Man kan köpa den på Konsum för 18 kr eller något.

Så om ni har det svårt att hitta nötter som är perfekta saltade så måste ni testa denna för den är helt perfekt sen finns det nästan likadan men dem är helt osaltade, enligt mig är dem inte goda fast det beror på om man gillar saltade eller inte. Ni som är nöt allergiska jag tycker verkligen synd om er.

Byee


Likes

Comments

Heej

Igår så var josse hos mig hon sov över torsdag till fredag, igår var det typ 26 grader ute eller något så vi bestämde oss för att sola i värmen, vi hade det jätte mysigt och roligt sen när josse åkte hem så åkte vi till min mormor för att fira henne för hon har fyllt år och vi sov över där också.. Det spöregnade också men det roliga är att himlen var typ gul, synd att jag inte tog en bild på himlen då.

Jag sov så dåligt inatt, det åskade, blixtrade och regnade och vi sov i våran husvagn snacka om läskigt. När det är dag och det åskar så är det väldigt mysigt men om det är natt så är det väldigt läskigt med åska tycker jag.

Bara 12 dagar kvar sen börjar jag första året på gymnasiet. :)


Likes

Comments